Com obrir ISO. A l'mirar una de les carpetes en el seu Pc, es va trobar amb un o més arxius ISO que no pot obrir de cap manera? Navegant per la xarxa, va descarregar un arxiu ISO de Internet però no entén com poder veure el seu contingut? Si la resposta a aquestes i altres preguntes similars és «sí», sàpiga que ha vingut a la guia correcta. En les següents línies t'explicaré, pas a pas, com obrir ISO en PC amb windows i amb Mac OS X.

Abans, però, de mostrar com obrir ISO, és bo que comprengui de què estem parlant. els arxius ISO són «contenidors» dissenyats per arxivar i distribuir fàcilment el contingut de CD, DVD, Blu-Ray o altres mitjans. Aquests arxius poden gravar-se per obtenir còpies perfectes dels disquets dels que van ser presos o llegir-se sense l'ús de mitjans físics, com en aquest cas específic.

Com obrir ISO en PC amb Windows

WinCDEmu

Té un PC amb Windows i li agradaria entendre com obrir ISO? En aquest cas, li suggereixo que utilitzi WinCDEmu. És un programa gratuït que crea una unitat de CD / DVD virtual en el seu PC i li permet obrir ISO com si fos un disc real inserit a la PC.

Per utilitzar aquest programa, el primer que ha de fer és connectar-se a la pàgina web de WinCDEmu. Una vegada que es mostra la pàgina web, feu clic al botó verd descarregar dues vegades seguides per descarregar el programa al seu Pc.

Quan es completi la descàrrega, obriu el fitxer WinCDEmu-xxexe que ara està present en el seu PC i, a la finestra que s'obre, primer feu clic al botó , Després en instal·lar, Posteriorment en instal·lar i finalment en acceptar per a completar el procediment de configuració.

Quan finalitzi la instal·lació, premeu el botó de inici  adjunt a la barra de tasques, escriviu WinCDEmu en el camp de cerca i després feu clic al primer resultat de la llista per iniciar el programa. A la finestra que s'obre, comproveu que hi hagi una marca de verificació al costat de Preguntar abans de muntar una imatge i marqui la casella situada a la banda de utilitzar UAC per muntar imatges després feu clic a a cceptar  perquè guardar la configuració.

Un cop fet això, per obrir ISO, tot el que ha de fer és fer clic amb el botó dret de l'ratolí a l'arxiu sobre el qual desitja actuar i seleccionar l'element Seleccioneu una unitat i muntanya la imatge des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, seleccioneu la lletra que s'assignarà a la unitat virtual per obrir ISO al menú desplegable i feu clic al botó acceptar.

Seguiu aquests passos en uns moments que veurà aparèixer en Explorador de Windows o Explorador de fitxers (L'element canvia segons la versió de Windows que faci servir) una nova unitat de CD / DVD en relació amb l'arxiu ISO muntat anteriorment. A l'fer doble clic en aquesta icona, pot navegar en el contingut de la imatge ISO seleccionada.

La imatge ISO es desmunta de la unitat virtual simplement reiniciant el sistema.

Eines del dimoni

Si el programa per obrir ISO que ja he proposat no va ser del seu grat, el convido a recórrer a l'ús de Eines del dimoni. Si mai ha sentit parlar d'ell, sàpiga que és un dels programes ISO més populars de el món.

Aquest programari li permet crear unitats virtuals que simulen la presència de CD, DVD i Blu-Ray a la seva Pc. El programa també és molt senzill, i es pot descarregar de forma gratuïta (també està disponible una versió de pagament que inclou algunes característiques més avançades).

Per obrir ISO en Windows amb Eines del dimoni, El primer que ha de fer és descarregar el programa en el seu PC. Per fer això feu clic aquí perquè pugui connectar-se a la pàgina web de el programa i després premeu el botó verd descarregar.

Una vegada que es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer DTLiteInstaller.exe que ha descarregat al seu Pc, pressiona el botó Llicència gratuïta amb anuncis i després feu clic al botó instal·lar.

Procediu ara fent clic al botó Següent dues vegades seguides i després en el botó instal·lar dues vegades més seguides. Si cal, anul·li la selecció de tots els elements relacionats amb la instal·lació de programari promocional addicional i després finalitzi la configuració fent clic a finalitzar.

En aquest punt, pots començar a obrir ISO amb Daemon Tools! A la finestra de el programa que es va obrir al Escriptori, Feu clic al botó muntar ràpidament que es troba a la part inferior esquerra per seleccionar les imatges que es van a muntar. També pot muntar múltiples arxius ISO alhora. Per fer això, premeu el botó de nou muntar ràpidament i seleccioneu els arxius ISO que voleu obrir.

Quan acabi de treballar amb el programa, pot eliminar les unitats virtuals creades per ell simplement fent clic al x ubicat a la icona de cada arxiu d'imatge obert prèviament.

Obrir ISO en Mac OS X

Utilitat de disc

Si fa servir una Mac i vol entendre com obrir ISO, sàpiga que per tenir èxit en el negoci no necessita instal·lar programes de tercers. Per obrir ISO en Mac, de fet, n'hi ha prou amb recórrer a l'ús de Utilitat de disc, L'eina disponible com a estàndard en OS X a través de la qual és possible administrar tots els suports connectats a la Pc d'una manera simple i efectiva.

Per obrir ISO amb la Utilitat de Discos, tot el que ha de fer és localitzar l'arxiu sobre el qual vol actuar i fer doble clic amb el botó esquerre de l'ratolí. Un cop fet això, l'arxiu ISO es muntarà com una unitat virtual d'OS X, la icona d'una nova unitat connectada a la Pc apareixerà a l'escriptori i el contingut de l'arxiu es mostrarà automàticament en una nova finestra de l' Cercador.

Si la finestra no sembla mostrar el contingut de l'arxiu ISO, obriu el Cercador pressionant la seva icona adjunt a l' Moll i després seleccioneu el nom de la unitat des de la barra lateral de l' Cercador.

altres opcions

En el desafortunat cas que això no passi, el més probable és que hagi canviat la configuració per defecte de el sistema. Per remeiar això, simplement restauri l'associació dels arxius ISO amb la utilitat Disk Image Mounter de Mac.

Per fer això, feu clic amb el botó dret a la imatge ISO en la qual vol anar i després seleccioneu l'element obtenir informació adjunt a el menú que se li mostra. A la finestra que s'obre, seleccioneu diskimagemounter des del menú desplegable situat sota de l'element Obre amb: i feu clic al botó primer canviar tot i després en Següent  per guardar els canvis. Després obri ISO amb un doble clic a l'arxiu per assegurar-se que el sistema muntanya la imatge com una unitat virtual.

Recordeu que en cas que no pugui trobar l'article diskimagemounter al menú desplegable per triar el programa amb què obrir ISO per posar remei, simplement feu clic a l'element més des d'aquest últim i seleccioneu la utilitat DiskImageMounter buscant-la a la carpeta / System / Library / CoreServices / OS X.

Després de poder obrir ISO i consultar el contingut de l'arxiu d'imatge, pot desmuntar fent clic a la icona de la unitat adjunt a l'escriptori amb el botó dret de ratolí i tria l'element Expulsar nom d'unitat (En lloc de nom d'unitat trobarà el nom que se li ha assignat a la unitat) al menú que se li mostra.

Alternativament, pot desmuntar el fitxer ISO fent clic a la icona de la unitat adjunt a l'escriptori amb el botó esquerre de l'ratolí i arrossegant a l'Dock a la banda de la escombraries que serà reemplaçat automàticament per la icona de expulsar. Una vegada que la icona de la unitat s'ha mogut a expulsar deixa anar el fitxer.

Eines del dimoni

Si Disk Utility no el satisfà i, per tant, està buscant una alternativa vàlida a través de la qual obrir ISO en Mac, sàpiga que fins i tot en aquest cas pot recórrer a les eines Daemon esmentades anteriorment. No obstant això, tingui en compte que en el cas d'OS X, aquest programa només està disponible en una versió de pagament. De totes maneres, no es preocupi, pot utilitzar el programa de forma gratuïta durant un període de prova de 20 dies.

Per obrir ISO amb Eines del dimoni en Mac, ha de connectar-se a la pàgina web oficial de el programa i prémer el botó descarregar color verd que es col·loca en el centre de la pàgina web mostrada.

Després esperi a que comenci i es completi la descàrrega del programari i després feu clic al fitxer Daemontools-xx-xxx.dmg que va ser descarregat al seu Mac i després arrossegueu la carpeta eines DAEMON a la carpeta aplicacions adjunt a la nova finestra que s'ha obert.

Després s'iniciï el programa encenent el Plataforma de llançament i pressionant la seva icona o fent doble clic en aquest últim després d'accedir a la carpeta aplicacions OS X després feu clic a Estic d'acord.

Ara escriviu la contrasenya del seu compte d'usuari en OS X i pressioneu Assistent d'instal·lació instal·lar en la Pc tots els components necessaris per al funcionament del programari.

En aquest punt, finalment pot començar a obrir ISO amb Daemon Tools. Per fer això al botó provar per començar la prova de 20 dies de el programa, tanqui la finestra que s'obre i utilitzeu el botó muntar ràpidament que es troba a la part inferior esquerra per seleccionar les imatges que es van a muntar.

També pot muntar opcionalment múltiples arxius ISO alhora. Per fer això, premeu el botó de nou muntar ràpidament i seleccioneu els arxius ISO que voleu obrir.

Quan acabi de treballar amb el programa, pot eliminar les unitats virtuals creades per ell simplement fent clic al x ubicat a la icona de cada arxiu d'imatge obert prèviament.