Estàs cansat de l'Acrobat Reader habitual i estàs buscant un lector vàlid per PDF, Però no vols que s'obri un altre «bloc» lent. És clar, ets una mica primmirat, però per sort per a mi, tinc el que fa per tu: una bona llista de programes alternatius per obrir arxius PDF.

Què t'importa? Vostè? Molt bé Després feu una minuts per a vostè, col·loqui còmodament davant la seva Pc de confiança i immediatament comenci a concentrar-se en llegir tot el següent. En les següents línies, de fet, descobrirem junts el que crec que és el millor programari per al propòsit que pot usar com una variant de el famós programa Adobe, tant a la banda de Windows com en el món de Mac, Tant gratis com per una tarifa Tot el que ha de fer és triar el que creu que pot fer més per vostè i descarregar-ho en la seva Pc.

Llavors? Puc saber el que encara estàs fent allà? Anem, no perdem més temps parlant i comencem immediatament. Ah, gairebé se m'oblida: per completar la informació, a la fi de l'article vaig procedir a incloure un pas completament dedicat a les principals aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes útils en aquest sentit i gràcies a les quals pots veure les teves PDF directament en mobilitat.

PDFelement (Windows / Mac)

El primer recurs que vull convidar-lo a considerar per obrir arxius PDF és PDFelement. És un programari disponible per a Windows i Mac que ofereix als seus usuaris una àmplia gamma de maneres de visualització. També li permet afegir notes i comentaris, ressaltar text PDF, Inserir enllaços i molt més. Lamentablement, no és gratis, però abans de continuar amb la compra final d'el programa és possible descarregar i provar la versió de prova (com vaig fer per escriure aquest pas).

Per descarregar-lo a la seva Pc, connectat a la pàgina web de el programa, premeu el botó prova gratis i després el que té Logotip de Windows (Per obtenir la versió per a Windows) o amb el Icona de l'cercador (Per obtenir la versió per a Mac).

Quan finalitzi la descàrrega, si feu servir Windows, obriu el fitxer .exe que acaba d'obtenir i feu clic a lo. Pigia per tant en bo per confirmar l'ús de l'idioma italià i en Següent. Seleccioneu l'article Accepto els termes de l'acord de llicència. i feu clic de nou Següent tres vegades i després dalt final.

Si utilitzeu una Mac, obriu el paquet .dmg obtingut i arrossegament la icona de el programa a la carpeta aplicacions de macOS. Després feu clic dret sobre ell i triï obert dues vegades seguides, per evitar les limitacions d'Apple als desenvolupadors no autoritzats.

Independentment de l' sistema operatiu utilitzat, simplement feu clic al botó per veure els arxius PDF obrir arxiu que trobi a la part esquerra de la finestra en pantalla i seleccioni, de fet, el document PDF de referència. Si voleu veure més arxius PDF a el mateix temps, aneu a menú expedient, Tria l'article obert i seleccioneu els altres documents que després s'obriran en pestanyes addicionals de el programa.

Per administrar totes les opcions de visualització, s'expandeixi el menú en el seu lloc vista que es troba a la part superior i utilitza els botons que veu aparèixer, per exemple, per canviar el nivell de zoom, l'adaptació de la pàgina a la pantalla, etc.

Si després voleu seleccionar part de el text, trieu l'opció seleccionar col·locat a l'esquerra i ressalta el text del seu interès. si voleu editar el text afegint notes, comentaris, etc., s'expandeixi els menús anotació y editar que estan a la part superior i trien les opcions i eines que prefereixin.

Voleu exportar el document PDF obert com una imatge o un altre arxiu? Es pot fer. Per fer això, feu clic al menú. expedient que es troba a la part superior, seleccioneu convertir seleccioneu Paraula o Altres formats o, de nou, Altres formats PDF depenent de quines siguin les seves necessitats i indica el format de sortida final fent clic a la icona corresponent.

Soda PDF (Windows / Mac)

Un altre recurs que té de el seu per poder obrir arxius PDF es soda PDF. Està disponible sense cost tant per a Windows com per a Mac i li permet llegir qualsevol document PDF, així com explorar catàlegs, revistes, llibres electrònics, etc. a través de la tecnologia 3D patentada. En resum, prova-ho ara i veuràs que no et penediràs.

Per usar-lo, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó Descàrrega gratuïta, Per començar a descarregar Soda PDF en el seu PC.

Un cop descarregat, si feu servir Windows, obriu el fitxer .exe obtingut, feu clic a lo i pressiona el botó Següent per començar la instal·lació.

Si utilitzeu una Mac, obriu el paquet .pkg resultant i faci clic a, a la finestra que va aparèixer a l'escriptori, en seguit per dues vegades consecutives i fins acceptar. Després fes clic als botons seguit y instal·lar, Escrigui la contrasenya del seu compte d'usuari en macOS i esperi que es completi la instal·lació. Després, s'iniciï el programa fent clic a la seva icona a l' Plataforma de llançament.

Ara que, sense importar el sistema operatiu, mostri la finestra Soda PDF a la pantalla, per obrir el PDF que desitja veure, feu clic al botó Obrir document PDF, Seleccioneu l'arxiu per navegar i premeu el botó obert. A Mac, al seu lloc, feu clic a l'element expedient present a la barra de menú superior, seleccioneu obert des del menú que apareix i triï el arxiu PDF del seu interès.

Un cop hagueu vist el document, pot canviar la manera de visualització com millor li sembli fent clic a la pestanya visita col·locat a la part superior i utilitzant els botons i els elements adjunts a el menú que apareix. A partir d'aquí, per exemple, pot canviar el nivell de zoom, pot habilitar o deshabilitar la vista 3D, pot triar obrir el document a pantalla completa i molt més.

Si, d'altra banda, desitja afegir marcadors, anotacions, ressaltats de text, etc., aneu a les targetes creacions, editar y inserció que sempre trobes a la part superior i que serveixen les eines adjuntes a ells.

Si després voleu exportar la seva PDF en un format diferent, seleccioneu la pestanya conversió que sempre està a la part superior i feu clic al botó corresponent a el format en què voleu exportar el seu document a la seva Pc.

Chrome (Windows / Mac)

Probablement no ho sabies, però també has de saber-ho crom, El navegador web de google, Pot realitzar la funció de visor d'arxius PDF. A més de permetre-visitar els seus llocs web favorits, de fet, inclou un complement per obrir i veure arxius PDF que, de fet, li permet obrir documents d'aquest tipus sense haver de recórrer a programes addicionals en la seva Pc.

Per fer-ho, en primer lloc, descarregui el famós navegador en el seu PC amb Windows o Mac (si no ho ha fet, és clar) seguint les instruccions que li vaig donar al meu tutorial sobre el tema.

Després comenci a navegar i arrossegueu el document PDF que desitja obrir a una nova pestanya. Alternativament, pot obrir els seus arxius PDF a Chrome fent clic dret a l'arxiu de referència, seleccionant l'element Obre amb de menú que apareix i després tria Google Chrome des del menú addicional que s'obre.

A través de la pantalla que es mostrarà en aquest punt, pot veure el seu PDF, augmentar o disminuir el nivell de zoom (usant els botons (+) y (-) present a la cantonada inferior dreta) i habiliti o desactivi la visualització de la pantalla interna (usant el botó que mostra un quadrat amb costats oberts que sempre està a la part inferior a la dreta).

també pot imprimir el PDF (fent clic al símbol de l' imprès que està en la part superior) i giri el document (prement el botó amb fletxa que sempre trobes a la part superior de la pantalla).

nota: La funció de visualització de PDF també s'inclou en tots els altres navegadors populars (pàg. Ex. Firefox y safari ) Però en comparació amb ells, Chrome ofereix una millor gestió de documents.

PDF-XChange Viewer (Windows)

Visualitzador de PDF-XChange és, en canvi, un programa per obrir arxius PDF de forma gratuïta, completament en italià i que realment no té res a envejar a les solucions comercials. Amb ell, no només podrà obrir qualsevol tipus de document en format PDF, sinó també eliminar / extreure pàgines dels arxius, exportar-com imatges i molt més.

Em preguntes com usar-lo? T'ho diré immediatament. El primer pas que ha de prendre és connectar-se a la pàgina web de programari i fer clic al botó descarregar situat al centre superior, per descarregar el programa al seu PC.

Una vegada que es completi la descàrrega, traieu el fitxer comprimit que acaba d'obtenir en qualsevol posició i iniciï l'arxiu .exe dins d'ell per iniciar el procediment d'instal·lació de programari. A la finestra que s'obre, feu clic primer lo i fins bo per confirmar l'ús de l'idioma italià. Més tard pressiona Següent, Marqui la casella a la banda de l'article Accepto els termes de l'acord de llicència. feu clic Següent per sis vegades consecutives, premi instal·lar i després en final.

Una vegada que el programa està en el vostre PC, pot començar a usar-lo immediatament per veure els documents en format digital. Per obrir un arxiu PDF amb PDF-XChange Viewer, tot el que ha de fer és fer clic al botó obert que trobes a la barra d'eines de programari.

També pot obrir diversos documents simultàniament en la mateixa finestra de PDF-XChange Viewer, usant les pestanyes que es mostren a la part superior de el programa, i seleccionar / copiar els textos presents en ells, fent clic a la icona seleccionar present a la barra d'eines i ressaltant les porcions de text desitjades amb el ratolí.

Per exportar el PDF obert com una imatge, al seu lloc, vaig anar a menú expedient, Seleccioneu l'article exportació i feu clic a Exporta com a imatge. A la finestra que s'obre, seleccioneu el format d'arxiu en el qual voleu exportar el seu document des del menú Tipus d'imatge:, Indica la carpeta en què guardar les imatges fent clic al botó Navega ... i iniciï la conversió fent clic a Exporta ....

També pot afegir textos i notes en documents oberts. Per fer això, aneu a menú Instruments feu clic a Comentari i nota i seleccioneu els articles notes y text.

Vista prèvia (Mac)

Està utilitzant un Mac i li agradaria conèixer un sistema alternatiu als anteriors per obrir arxius PDF? Si aquest és el cas, em plau informar-li que si no està buscant característiques particularment avançades, també pot evitar l'ús d'eines de tercers i confiar en preestrena, L'aplicació va incloure «estàndard» en macOS gràcies a la qual és possible mostrar imatges i PDF, per a la nota.

Per utilitzar-lo per al seu propòsit, simplement feu doble clic a la icona d'el PDF que li interessa i en uns moments veurà que apareix a la pantalla, a la finestra Vista prèvia. Si no passa res o si configura un lector de PDF diferent com a predeterminat, obriu Vista prèvia fent clic a la icona (el que té el fotografia ) En el Plataforma de llançament, Seleccioneu el PDF de referència a la finestra que s'obre i pressiona el botó obert.

Un cop hagueu vist el PDF, pot ressaltar un o més fragments de text fent clic al botó amb el retolador Que es troba a la part superior. Si voleu inserir notes, dibuixos, etc., feu clic al botó amb el llapis sempre col·locat a la part superior de la finestra de Vista prèvia. Per administrar el nivell de zoom, utilitzeu els botons especials amb lupa que es troben a la part superior esquerra.

Vols importar el teu PDF com una imatge? Tu també pots fer això. Per fer això, feu clic a l'element expedient adjunt a la barra de menú, seleccioneu Exporta ..., Indica el format de l'arxiu de sortida des del menú desplegable Format, Triï la ubicació per guardar a través del menú Ubicat a: i pressiona Desar.

Aplicació per obrir arxius PDF

Per concloure, com diuen, vull assenyalar algunes aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes que pot utilitzar per obrir els seus arxius PDF de forma directa i convenient en moviment, sense haver de passar per la Pc.

Hi ha tant per Android com per iOS, tant gratuïts com de pagament. Podeu trobar a continuació els que, al meu humil opinió, representen els millors de la categoria. Descarregueu el que creu que pot fer més per vostè i comenci a usar-lo immediatament.

  • Xodo PDF (Android / iOS): excel·lent aplicació per a dispositius mòbils gràcies a la qual pot obrir i veure documents en format PDF. També inclou algunes característiques de edició que poden ser molt convenients i també admet la sincronització de documents a través del núvol.
  • Foxit PDF Reader & Converter (Android / iOS): aplicació reconeguda per obrir arxius PDF sobre la marxa. És gratis, però a través de compres en l'aplicació pot habilitar funcions addicionals, com protegir arxius PDF amb certificats, signar documents PDF amb certificats digitals, crear arxius PDF en blanc, etc.
  • Visor de PDF de Google (Android): com el seu nom indica, és el visor d'arxius PDF distribuït directament per Google per als seus dispositius. Ofereix totes les característiques bàsiques més buscades i és gratis.
  • PDF Expert de Readlle (IOS): aplicació per a dispositius iOS a través de la qual pot veure i editar arxius PDF d'una manera simple i completa ia través d'una interfície d'usuari molt agradable. Costa 10,99 euros.