És propietari d'un vell telèfon mòbil de la marca Samsung que li agradaria intentar reparar vostè mateix però encara no ha descobert com desarmar tots els components de el dispositiu? El seu tauleta de la companyia sud-coreana va començar a «fer enrabiades» i li agradaria intentar reparar-la amb les seves pròpies mans? Llavors diria bé que va succeir en la guia correcta, en el moment correcte. Si em permet uns minuts del seu preciós temps, de fet puc explicar Com obrir Samsung.

Abans, però, de donar-li les indicacions necessàries, sembla fonamental fer un aclariment: no és una cosa simple! De fet, el procediment en qüestió requereix una dosi considerable de concentració, així com un compromís i, òbviament, també l'equip adequat. Sense ell, el resultat final està lluny d'estar assegurat i, de fet, m'agradaria subratllar això, podria acabar causant danys irreparables al seu dispositiu en lloc de reparar-lo. Per tant, intenti amb el que si és el que vol, però faci-ho amb la major cura i consciència de les seves accions. Llavors no em diguis que no t'ho vaig advertir.

Dit això, si creus que estàs realment interessat en la pregunta, et suggereixo que no perdis el temps parlant i immediatament comencis a treballar-hi. Per tant, em vaig col·locar davant del seu PC de confiança i vaig llegir tot el següent. Espero que a la fi puguis sentir-te feliç i satisfet amb el que vas aprendre i amb el teu treball. Feliç lectura i bona feina.

Què fer abans d'obrir Samsung

Abans de mostrar-li com obrir el seu dispositiu Samsung, n'hi ha algunes, per així dir-ho, operacions preliminars que, al meu entendre, faria bé en poder dur a terme l'operació en qüestió de la millor manera possible. Pot trobar-los tots indicats en els següents subparàgrafs.

Comproveu la validesa de la garantia.

Per començar, et recomano que comprovis l'estat de el lloc. garantia de l'aparell de marca Samsung. Si encara està cobert per aquest últim, el desmuntatge podria comprometre irreparablement. A més, si el seu dispositiu estava en garantia, podria considerar enviar-lo a assistència gratuïta (en la mesura del possible) en lloc de donar-se el luxe de fer-ho vostè mateix.

Per verificar l'estat de la garantia, l'únic sistema que té a la seva disposició és trobar- rebut de compra o el projecte de llei i verifiqui la data anterior. La garantia té una durada de 24 mesos, de manera que si ha transcorregut menys temps des de la data indicada, encara pot aprofitar-la. Si no, no, òbviament. Per a més detall, mireu la pàgina específica dedicat a la garantia s'adjunta a la pàgina web oficial de Samsung.

Troba l'equip i recanvis

Una altra operació preliminar fonamental consisteix a trobar el Equip necessari per obrir, així com qualsevol regions amb el qual reemplaçar els que funcionen malament.

Per fer això, pot confiar iFixit, Un portal administrat per un equip d'especialistes en el qual totes les operacions de desmuntatge de la majoria dels models de telèfons mòbils i tauletes en el mercat i no, inclosos els dispositius de la marca Samsung, s'indiquen de manera extremadament detallada. Al lloc web pot trobar guies pas a pas (en la seva majoria en anglès) plenes d'imatges de alta definició, Així com vídeos explícits i una llista detallada dels equips que s'utilitzaran i les peces de recanvi. En resum, en una circumstància com la seva, és un veritable «regal de el cel».

Per comprendre quines eines necessita per obrir el seu dispositiu Samsung, connectat a la secció al lloc web d'iFixit dedicat als telèfons mòbils de la companyia oa aquest dedicat a les pastilles i feu clic a la imatge de el model en el seu poder. Després selecciona la secció Guies de reemplaçament en la nova pàgina que es va obrir, el component que voleu desmuntar.

Després es carregarà una nova pàgina amb totes les instruccions per desarmar la seva Samsung juntament amb la llista d'eines necessàries per tenir èxit, a la secció Instruments col·locat a l'esquerra. Les peces de recanvi es troben en el seu lloc en la correspondència de la secció. regions, Que està a la dreta.

Després pot comprar el que necessita prenent nota del que s'indica en el lloc web d'iFixit i anant a una botiga especialitzada en la venda de dispositius mòbils o en línia, en llocs web per comerç electrònic, Com en el cas de Amazon.

Alternativament, pot comprar el que necessita fins i tot directament a través de la botiga al lloc web d'iFixit, fent clic al nom de l'eina o peça de recanvi que necessita, fent clic al botó per afegir els productes a l'cistella i finalitzar la compra.

Prepareu el dispositiu i la superfície de treball.

Ara ha de preocupar-se per «preparar» el seu telèfon mòbil o tauleta Samsung per a l'operació de desmuntatge. Llavors, primer cuida't desconnectar el dispositiu mantenint pressionada la Botó d'encesa (Segons el model, pot trobar-lo en els costats de el dispositiu oa la part superior de la mateixa) i després aturi en la comanda d'apagada que veu aparèixer a la pantalla. Si està present, preocupi per eliminar qualsevol pel·lícules y fundes protectores que va aplicar a el dispositiu.

També preocupa't per treure el Targeta SI des de la ranura corresponent en els telèfons mòbils i tauletes de la companyia. Per fer això, has de fer servir el eina d'extracció (Té la forma semblant a la d'un clip per l'oficina) inclosa en el paquet de vendes de el dispositiu. Després, inseriu-lo a l'orifici que troba a sobre de la ranura SIM i premeu fermament fins que la porta no surti de l' «cos» de el dispositiu. Després Ajudeu-vos amb les seves mans per extreure completament la coberta de la SIM i retiri la targeta inserida en ella.

Si ja no pot trobar l'eina d'extracció, encara pot dur a terme els passos anteriors amb l'ajuda d'un element bàsic de documents metàl·lics molt comú. Per utilitzar-lo per al seu propòsit, simplement obri un extrem i utilitzeu-lo per aplicar pressió en l'orifici a la banda de l'compartiment SIM.

Una altra cosa que ha de fer abans d'obrir el seu Samsung és preparar l'àrea de treball correctament. Has de tenir una superfície ben il·luminat, pis i prou net.

També intenta posar un drap suau (Per exemple, en microfibra) en el qual col·locar el dispositiu a l'obrir-lo per evitar que es ratlli accidentalment durant el desmuntatge o, el que és pitjor, que llisqui amb massa facilitat des de la superfície en la qual es col·loca i ... es trenqui!

Què fer per obrir Samsung

Calculat tots els passos anteriors, diria que finalment podem anar a el moll de l'assumpte i descobrir exactament què s'ha de fer per obrir Samsung. Per fer això, com vaig anticipar a l'començament de l'article en el lloc web d'iFixit, hi ha nombroses guies extremadament detallades sobre què fer, el que li recomano que faci és confiar que tinguin èxit en el seu intent.

Després, aneu a la secció de el lloc dedicada als telèfons mòbils o tauletes de la marca Samsung a través dels enllaços que li he proporcionat amb algunes línies a dalt, escollir el model exacte en el seu poder dels que es mostren a la pantalla i també seleccioneu la guia de la part de el dispositiu relacionada amb el Quin és la seva intenció d'anar a actuar?

A la nova pàgina web que li mostrarà, trobareu tota la informació sobre què fer, organitzada en passos i amb nombroses imatges i, si està disponible, també vídeos. A la part superior també trobarà quant temps porta completar els passos de la guia i el grau de dificultat de l'operació.

Si alguna cosa no és clar per a vostè o si durant el treball té dubtes sobre l'execució d'aquest o aquell altre pas, li suggereixo que mireu la secció de el lloc immediatament dedicat a fòrum. Podeu llegir i participar en les discussions ja obertes, així com inserir-ne de noves vostè mateix.

Per a més informació i en el cas que les indicacions de vídeo no estiguin disponibles per a la guia escollida, també pot usar YouTube per saber com obrir Samsung. Aneu a el famós portal per veure i compartir vídeos, feu una recerca com aquesta Com obrir Samsung (nom exacte de el model) (Per exemple, com obrir Samsung S6) i fes clic al títol de la pel·lícula que creguis que és millor per a tu. No obstant això, li recomano que tracti de triar acuradament les pel·lícules més fiables, descarti les que proposin procediments improbables i eviti realitzar operacions dubtoses i / o imprudents.

Una vegada que es completi el procediment de desacoblament i una vegada que es reemplacin les parts de el telèfon mòbil o tauleta que van haver de reemplaçar-se, torni a acoblar el dispositiu, torneu a inserir la SIM extreta anteriorment en el compartiment apropiat i apliqui les pel·lícules i cobertes que ha retirat. et voila!

En cas de problemes

Durant el curs de la feina, han sorgit alguns dubtes sobre el funcionament del seu dispositiu i li agradaria contactar assistència Samsung No et sents segur tu mateix, ¿Prefereixes confiar tota la feina en mans de la pròpia empresa i t'agradaria saber com fer-ho? No et preocupis, jo també puc ajudar-te amb això. Tot el que ha de fer és visitar el suport en línia. companyia.

Una vegada que es mostri la secció anterior de la pàgina web de Samsung, feu clic a Telefonia mòbil sota la redacció Seleccioneu el tipus de producte que està al centre, seleccioneu Smartphone o tauleta segons el tipus de dispositiu que posseeix i seleccioneu el model de referència de la llista proposada o, si no pot veure-ho, introduïu el codi després de fer clic a l'element Introduïu el vostre codi de model que està a la part superior dreta.

A la pàgina del producte que veurà en aquest punt, pot veure immediatament les solucions a les principals dificultats trobades pels usuaris (a l'esquerra també hi ha un menú que agrupa els temes dels diversos temes de referència), pot realitzar una recerca dirigida entre els diversos Preguntes freqüents fent servir la barra corresponent a la part superior i pot descarregar el manual d'usuari complet de el dispositiu.

Per posar-lo en contacte directe amb el suport de Samsung, pot triar entre diverses opcions. Aquí hi.

  • Crida a el nombre 800 726 7864.
  • enviar-ne un e-mail omplint el formulari en línia apropiat.
  • el xat amb assistència a través de la pàgina de Internet corresponent.
  • Escriu al compte refilo @supportosamsung.
  • Anar a una persona en persona centre d'ajuda identificant el més proper a la seva àrea a través de la pàgina web corresponent.
  • Feu una cita per a un reparació en un centre de Samsung completant el formulari adjunt a la pàgina d'Internet de referència.

Una altra cosa que m'agradaria aconsellar-li que faci per trobar la informació que necessita és fer una ullada a les discussions obertes a la pàgina de comunitat oficial de la pàgina web de l'empresa. Podeu fer una recerca ad hoc utilitzant la barra apropiada a la part superior o pot seleccionar un tema de discussió com a referència entre els proposats en el centre de el lloc.