Com obrir un arxiu DMG. Has descarregat un arxiu DMG de Internet però no pots obrir-lo? Si fa servir un PC amb Windows, és normal. els arxius DMG són arxius d'imatge, com el famós ISO, Que es basen en el format UDIF patentat desenvolupat per Apple.

En poques paraules, aquests són arxius dissenyats per a sistemes Mac i no per a Windows. Per usar-los en PC equipades amb el sistema operatiu Microsoft, ha de confiar necessàriament en aplicacions de tercers, com les que estic a punt de recomanar.

A Mac, els arxius DMG no haurien de causar cap problema, llevat que estigui tractant amb arxius corruptes o hagi «omès» l'associació entre els arxius i la utilitat de lectura d'arxius DMG inclosa en macOS. Si el teu arxiu està infectat, no hi ha molt que pugui fer, necessita obtenir una versió «saludable» de l'arxiu d'imatge que està intentant obrir. En el segon cas, però, per resoldre el problema i tornar a obrir els arxius DMG amb un simple doble clic sobre ells, simplement actuï en la configuració de macOS.

¿Tot clar fins ara? Doncs anem a això.

Com obrir arxius DMG en Windows

Si fa servir un PC amb Windows i vol saber com obrir un fitxer DMG, Li deixo aquí hi ha algunes aplicacions molt útils per a això.

7-Zip (gratuït)

Potser no tots ho sàpiguen, però 7-Cremallera, La famosa alternativa gratuïta a WinRAR, li permet obrir arxius DMG d'una manera molt simple. Desafortunadament, no admet arxius DMG protegits amb contrasenya, però en cas contrari fa la seva feina molt bé.

Per descarregar 7-Zip al seu Pc, connecteu-vos al seu lloc web oficial i feu clic a l'element descarregar en la versió de Windows instal·lada en el seu PC: 32 bits x86 si utilitzeu una versió de Windows de 32 bits o 64 bits de x64 si fa servir una versió de Windows de 64 bits.

Quan finalitzi la descàrrega, feu doble clic per obrir l'arxiu que acaba de descarregar (p. Ex. 7zxx-x64.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer i després en instal·lar y tancar  per finalitzar el procés d'instal·lació de 7-Zip.

En aquest punt, ha d'associar 7-Zip amb els arxius en format DMG. Per fer això, feu clic dret en qualsevol arxiu de format dmg i seleccioneu l'article propietat des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, feu clic al botó CANVI, seleccioneu Administrador d'arxius 7-Zip de la llista d'aplicacions disponibles i llest.

Si el gestor de fitxers 7-Zip no apareix a la llista de programes disponibles, feu clic en els elements Altres aplicacions y Busqui una altra aplicació en aquesta PC i seleccioneu l'executable "C:Programmi7-Zip 7zFM.exe".

Missió complerta! Ara pot obrir arxius DMG, veure el seu contingut i extreure'l a qualsevol carpeta simplement fent doble clic a la icona.

HFSExplorer (gratuït)

Una altra solució gratuïta que li recomano que consideri és HFSExplorer : Una aplicació gratuïta i de codi obert que li permet obrir arxius DMG i unitats formatades en HFS i HFS + en sistemes Windows.

És molt senzill, a, però malauradament no pot «pair» molts arxius xifrats i requereix la presència de Java per funcionar a l'ordinador.

Si vols provar-ho, connecteu-vos a la pàgina web de Java i feu clic al botó primer Estic d'acord i després en Descàrrega gratuïta de Java y Accepteu i comenci la descàrrega gratuïta per descarregar el programari a la seva Pc.

Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de Java ( JavaSetupxx.exe ) I pressioni els botons y instal·lar. Per tant, esperi que tots els components necessaris per instal·lar el programa es descarreguin d'Internet i, a la finestra que s'obre, tregui la marca de l'element relacionat amb Yahoo! o per Sol·licitar aplicació de cerca per evitar la instal·lació de barres d'eines promocionals i la modificació de la configuració de navegador. Després, feu clic a Següent y tancar  per finalitzar la configuració.

En aquest punt, només has de descarregar HFSExplorer en el seu PC connectant-se a la pàgina web de l'aplicació i fent clic a l'element Descarregueu l'instal·lador per a sistemes Microsoft Windows.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de programari ( HFSExplorer-xx-setup.exe ) I primer feu clic al botó i després Següent, Estic d'acord, Següent dues vegades més seguides instal·lar y acabat per tancar la configuració.

Missió complerta! Ara obri qualsevol arxiu DMG fent doble clic a la seva icona i HFSExplorer s'encarregarà automàticament de revelar el seu contingut.

Si això no succeeix, feu clic dret en qualsevol imatge en format DMG i seleccioneu l'element propietat des del menú que apareix. Després premeu el botó CANVI (A la finestra que s'obre) i seleccioneu la icona de HFSExplorer des del menú de l'aplicació disponible.

Si no troba HFSExplorer al menú d'aplicacions disponibles, aneu a Altres aplicacions, Després en Busqui una altra aplicació en aquesta PC i seleccioneu la ruta d'HFSExplorer: "C:Program Files (x86)HFSExplorerbinhfsexplorer.exe" associar el programa amb els arxius DMG.

Per extreure el contingut d'un DMG amb HFSExplorer, feu clic a acceptar en el quadre de diàleg de sistema d'arxius d'imatge (per exemple, HFS). Després seleccioneu els elements a exportar amb el ratolí i feu clic al botó extreure o exportar  per seleccionar la carpeta de destinació. Si, en canvi, només vol obrir un fitxer, feu doble clic en la seva icona i premeu el botó obrir arxiu.

Com es va esmentar anteriorment, el suport per a arxius DMG encriptats amb els sistemes AES-128 i AES-256 es confirma en la documentació oficial de l'aplicació, però en la pràctica moltes vegades l'extracció d'arxius DMG amb contrasenyes dóna un error.

PowerISO (pagament)

Una altra forma de obrir arxius DMG en Windows els està convertint en imatges ISO. Per fer això, pot utilitzar el programari PowerISO (que costa uns 25 euros) però també està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet editar arxius de fins a 300 MB.

Per descarregar el programa al seu PC, connectat al seu lloc web i feu clic a l'enllaç Descarregar PowerISO vx.x (32 bits) oa l'enllaç Descarregar PowerISO vx.x (64 bits) depenent de el sistema operatiu que utilitzi.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de PowerISO (p. Ex. PowerISOx-x64.exe ) I primer feu clic al botó i després en Estic d'acord. Elimineu la marca dels elements relacionats amb el programari promocional (p. Ex. Chrome i SpeedUpMyPC ), Desactiveu la casella relacionada amb l'acceptació dels termes d'ús que es troben en la mateixa pantalla i feu clic a instal·lar, Següent y final per acabar la configuració. En l'última pantalla, poseu la marca de verificació al costat de les extensions d'arxiu que voleu obrir amb un doble clic amb PowerISO.

Per convertir un DMG a ISO amb PowerISO, iniciï el programa a través de la seva icona que apareix a l'escriptori de Windows, feu clic a Continua sense registrar i seleccioneu l'article convertir de menú Instruments del programa

A la finestra que s'obre, feu clic a la icona carpeta col·locat sota de la capçalera arxiu font i triï el fitxer DMG per convertir, si desitja indicar la carpeta de destí de l' arxiu ISO fent clic a la segona icona de l' carpeta i pressioni acceptar  per començar el procés de transformació de la imatge.

Un cop hagueu completat aquesta operació, li suggereixo que obri el fitxer ISO que acaba de generar amb el mateix PowerISO.

Seleccioneu la imatge amb el botó dret de ratolí i seleccioneu l'element PowerISO> Obre amb PowerISO (o Obre amb> PowerISO ) De el menú que apareix. Lamentablement, la conversió no funciona amb arxius DMG xifrats.

Com obrir arxius DMG a Mac

Fins i tot si té una Mac, no pots obrir arxius DMG? Estrany, però no et preocupis, certament també trobarem una solució per a això.

Si el problema és només amb un arxiu, ho sento, però probablement estigui bregant amb un arxiu corrupte de dmg que no pot ser llegit per macOS perquè no es va descarregar completament o no es va generar incorrectament.

En aquest cas, l'únic que pot fer és tornar a descarregar l'arxiu dmg danyat i / o buscar una versió bona, sense danys.

Si, d'altra banda, el problema concerneix a tots els arxius dmg, que macOS ja no obre (no passa res quan fa doble clic a la seva icona) o s'obren amb un programari que no sigui el programari oficial d'Apple, procedeixi de la següent manera.

  • Feu clic dret en qualsevol arxiu en format dmg i seleccioneu l'entrada obtenir informació des del menú que apareix.

 

  • A la finestra que s'obre, s'expandeix el panell Obre amb, Seleccioneu l'article diskimagemounter des del menú desplegable a continuació i feu clic primer al botó canviar tot i després en continuar.

Si no troba DiskImageMounter al menú desplegable per a seleccionar aplicacions, triï l'element Més ... i «manualment» seleccioni l'executable /Sistema/Llibreria/CoreServices/DiskImageMounter.app.

Està bé. En aquest punt, feu doble clic en un arxiu en format DMG i això hauria de obrir-se normalment mostrant el seu contingut (o sol·licitant la contrasenya de desbloqueig, si està protegida).

Si té més problemes, intenteu iniciar la seva Mac a manera segura mantenint pressionat el botó CANVI del teclat durant l'arrencada.

Fins aquí el tutorial d'avui.