Com obrir un arxiu Codi postal? Entre les moltes activitats que et trobes fent diàriament, recentment has hagut de lidiar amb arxius ZIP i si estàs aquí ara i estàs llegint aquesta guia, òbviament és perquè no tens idees molt clares sobre com fer per poder obrir-los. Si les coses són realment així, no tens per què preocupar-te. De fet, puc explicar-te, pas a pas, com obrir un arxiu ZIP, tant en PC amb Windows com en Mac.

Abans que pugui alarmar i pensar qui sap què vull fer-li saber immediatament que, a diferència del que sembla, obrir arxius zip és una operació molt simple de fer i per al registre de la qual no és absolutament necessari ser un expert en informàtica.

Abans, però, de donar-li totes les explicacions necessàries sobre com procedir per obrir arxius ZIP, vull que comprengui exactament de què estem parlant. Els arxius ZIP no són més que arxius comprimits, és a dir, arxius que contenen altres arxius de qualsevol altre tipus dins d'ells, Tots reunits i reduïts a un nombre mínim de bytes per ocupar poc espai.

Per tant, crear un arxiu en format ZIP pot resultar particularment convenient en cas que necessiti enviar una gran quantitat d'arxius per correu electrònic o transferir-los a través de dispositius d'emmagatzematge, serveis d'intercanvi d'arxius i diverses altres solucions o, novament, gravar-los.

Com obrir un arxiu ZIP en Windows?

funció integrada

Si teniu un PC amb Windows i està interessat en comprendre com procedir per obrir arxius ZIP, Sàpiga que no cal descarregar i utilitzar programes particulars. De fet, Windows ofereix als seus usuaris una funció nativa per obrir arxius d'aquest tipus.

Per obrir arxius ZIP en Windows, d'ubicar l'arxiu comprimit que voleu extreure, fer clic dret sobre ell i seleccionar l'element Extreu tot ... des del menú que se't mostra. Alternativament, feu doble clic directament a l'arxiu en el qual té la intenció d'actuar.

A la finestra que s'obrirà en aquest punt, indiqui la posició on voleu extreure l'arxiu fent clic al botó Navega ... situat a la dreta i seleccionant la ruta de referència a través de la finestra que apareix a la pantalla (li aconsello que no canviï res perquè l'arxiu comprimit s'extregui exactament en la posició en la Pc on està ara), deixi la marca de marca a la banda de l'article Mostra els fitxers extrets a la fi de l'operació i feu clic al botó extreure.

Espereu uns moments per assegurar-se que es crea una carpeta amb el nom ZIP i que s'inicia i completa l'extracció de l'arxiu. A la fi de l'procediment, l'arxiu ZIP s'obrirà automàticament. Veureu aparèixer una finestra en el Escriptori amb els arxius continguts en l'arxiu comprimit.

Recordeu que si simplement voleu veure el que hi ha dins d'un arxiu ZIP determinat, no està obligat a dur a terme el procediment anterior. Per obrir arxius ZIP sense extreure el contingut, simplement feu doble clic al fitxer comprimit per mostrar una finestra amb tots els elements dins.

7-Zip

En lloc d'utilitzar la funció nativa de Windows per obrir arxius ZIP, prefereix utilitzar alguna eina de tercers que inclogui una major quantitat de característiques? Bé, en aquest cas et suggereixo que recorris a 7-Zip. És un programa gratuït, àmpliament utilitzat entre els usuaris i molt apreciat. El programari està disponible en italià i li permet obrir i crear arxius ZIP d'una manera molt simple i ràpida.

Si està interessat en esbrinar què és necessari per obrir arxius ZIP en un PC amb Windows amb 7-Zip, el primer pas que ha de seguir és connectar-se a la pàgina web de programari. Feu clic a l'element descarregar en relació amb la versió de 32 bits o 64 bits de de l'aplicació basada en el sistema operatiu que utilitza.

Quan es completi la descàrrega, obriu l'arxiu que acaba de descarregar al seu PC i en la finestra que es mostra a la pantalla, feu clic primer a , a instal·lar i finalment en tancar  per finalitzar el procés d'instal·lació de 7-Zip.

Ara que 7-Zip està en el vostre PC, ha de configurar-lo perquè es converteixi en el programa predeterminat per obrir arxius ZIP al vostre sistema. Per fer això, feu clic al botó inici adjunt a la barra de tasques, escriviu 7-zip en el camp de recerca que apareix i després feu clic Administrador d'arxius 7-Zip.

A la finestra que s'obre, feu clic a l'element Opcions ... de menú Instruments, Seleccioneu l'article cremallera feu clic als dos botons + col·locat a la part superior i després pressiona el botó primer aplicar i després en acceptar perquè guardar els canvis.

Si ho considera apropiat, també pot fer que 7-Zip obri altres tipus d'arxius comprimits. Per fer això, premeu l'element Opcions ... situat a la part superior de la finestra de el programa i després feu clic al menú Instruments. Seleccioneu tots els formats o només aquells del seu interès i després feu clic primer aplicar i amb acceptar.

En el cas que l'associació de el tipus d'arxiu no hagi estat reeixida, intenti repetir l'operació iniciant 7-Zip File Manager amb privilegis d'administrador. Si no sap com fer-ho, simplement feu clic dret a la icona de el programa i seleccioneu l'element executar com a administrador des del menú que apareix.

Un cop fet això, per obrir arxius ZIP només haurà de situar l'arxiu comprimit el contingut desitja veure i fer clic dues vegades seguides. Per tant, 7-Zip prendrà mesures i es podrà accedir als arxius continguts a l'arxiu comprimit des d'una finestra de programa especial que s'obrirà automàticament a l'escriptori.

Per extreure el contingut de l'arxiu comprimit en qualsevol ubicació de la Pc o en una altra carpeta, feu clic al botó extreure   adjunt a la finestra de el programa o seleccionant els arxius continguts en l'arxiu i arrossegant amb el ratolí a la posició desitjada.

altres eines

Com a alternativa a les solucions per obrir arxius ZIP en Windows que ja he indicat, pot recórrer a l'ús de programes especials addicionals que, una mica com 7-Zip, li brinden característiques addicionals diferents i útils i que poden fer-lo sentir còmode fins i tot en cas de que vulgui obrir altres arxius comprimits.

Com obrir un arxiu ZIP en Mac?

funció integrada

Té una Mac? Després, pot obrir arxius ZIP realitzant un procediment molt simple i d'alguna manera similar a què ja s'ha vist per a Windows.

Per obrir arxius ZIP en Mac, d'ubicar l'arxiu comprimit que voleu extreure i fer doble clic. Alternativament, també pot obrir arxius ZIP en Mac fent clic dret sobre ells i movent el cursor sobre l'element obrir de menú que se't mostrarà.

Un cop fet això, el veuràs desaparèixer Utilitat de compressió (L'eina disponible de forma estàndard en Mac gràcies a la qual es poden obrir fitxers comprimits) i d'aquí a uns moments trobarà directament a la banda de l'arxiu ZIP en el qual va fer clic a tots els elements que contenia.

iZip Archiver

Si en lloc d'utilitzar la Utilitat de compressió prefereix utilitzar una aplicació alternativa per obrir arxius ZIP en el seu Mac, li suggereixo iZip Archiver. És una aplicació gratuïta per macOS que li permet obrir fitxers ZIP i també altres formats d'arxiu comprimit sense haver de extreure'ls.

Si ha decidit fer servir iZip Archiver per obrir arxius zip en Mac, el primer pas que ha de seguir és connectar-se a la pàgina web rellevant de Mac App Store.

Feu clic al botó blau  Veure en la Mac App Store i esperi que el seu Mac obri iZip Archiver en la Mac App Store i després feu clic al botó blau obtenir situat a la part superior esquerra per a descarregar i instal·lar el programa a la Pc.

Si se us demana, introduïu la contrasenya per al seu ID d'Apple i feu clic al botó entrar.

Un cop completada la instal·lació, comenceu iZip Archiver fent clic a la icona adjunt a la carpeta aplicacions o truqueu a el programa a través del Plataforma de llançament oa través de la lupa i seleccioneu l'article preferències de menú IZIP dalt a l'esquerra.

A la finestra que s'obre, feu clic a l'element. associacions d'arxius, Poseu la marca de verificació al costat dels formats d'arxiu que voleu associar amb el programa i després feu clic al botó tancar  per guardar els canvis.

Després pot obrir arxius ZIP amb iZip Archiver simplement fent doble clic al fitxer comprimit sobre el que desitja actuar. Després de fer doble clic al fitxer, veureu una finestra oberta amb la llista d'arxius continguts a l'arxiu.

En aquest punt, pot decidir si voleu veure el fitxers directament obrint amb un doble clic o extreure'ls a una carpeta simplement arrossegant-los amb el ratolí.