Com obrir un iPhone

Des de fa unes setmanes el seu estimat iPhone ha començat a «fer enrabiades» i després de provar tots els possibles remeis a la banda de el programari, es va adonar que els problemes trobats són en realitat atribuïbles a un mal funcionament del maquinari. Donada la situació, per tant, li agradaria reparar el seu «iPhone» vostè mateix, per estalviar en els costos d'assistència i per provar sort en un nou desafiament. Com es diu? Les coses són exactament així i li agradaria saber si puc ajudar-li explicant com obrir l'iPhone ? Sí, és clar!

Si em presta uns minuts de la seva atenció, de fet puc proporcionar-li tota la informació que necessita, sigui quin sigui el model exacte de l' telèfon mòbil d'Apple que tingui. Abans, però, d'explicar la pregunta, m'agradaria fer una premissa fonamental: completar el procediment en qüestió no és exactament un passeig pel parc! A més, si el seu iDevice encara està en garantia, fer-inevitablement ho invalida. També cal tenir en compte que per triomfar en el negoci és necessari tenir una alta dosi de concentració així com, fàcilment deduïble, un mínim de temps lliure. També m'agradaria assenyalar que també necessitarà trobar tot un seguit d'eines especials, per realitzar un treball net i sense problemes, i qualsevol recanvi, en cas que sigui necessari reemplaçar un o més components.

Havent dit això, si sents que estàs realment interessat en la cosa, no puc evitar aconsellar-te que et posis còmode, que aclarides teva ment de qualsevol altre pensament i que llegeixis amb molta atenció les instruccions sobre què fer que trobes a continuació. Espero sincerament que a la fi pugui resoldre els problemes trobats i que tot el procés vagi bé. Feliç lectura i ... bon «treball»!

  • operacions preliminars
    • Consultar la garantia
    • Troba l'equip i recanvis
    • Prepareu el dispositiu i la superfície de treball
  • Obre l'iPhone
  • Poseu-vos en contacte amb el suport d'Apple

operacions preliminars

Abans de brindar tota la informació necessària sobre com obrir el teu iPhone, em sembla just indicar quines són les operacions preliminars que crec que has de fer per dur a terme el procediment en qüestió de la millor manera possible. Per saber més, continua llegint, trobava tot el explicat en les següents línies.

Consultar la garantia

Com et vaig dir a del principi, en cas que el teu iPhone encara estigués en garantia o si està actiu en aquest últim AppleCare +, La cobertura d'assegurança especial que ofereix la mateixa empresa de Cupertino, la seva obertura conduirà inevitablement a el decomís de la cosa. Si no vols que això passi o en tot cas és per mera verificació, abans de procedir amb el desmuntatge del teu iPhone et recomano que t'asseguris de l'existència o no d'algun tipus de cobertura d'assistència i suport.

Per fer això, connecteu-vos a la pàgina web corresponent s'adjunta a la pàgina web d'Apple per verificar la garantia i l'estat d'activació d'Applecare + i introduïu el número de sèrie del seu dispositiu en el camp buit corresponent a la pantalla. Després escriviu el codi de seguretat a continuació i feu clic al botó Seguir.

A la pàgina que després veurà aparèixer pot veure tots els detalls de el cas. Si necessita més informació a l'respecte, pot consultar la meva guia sobre com verificar la garantia de l'iPhone.

Troba l'equip i recanvis

Com es va anticipar, per obrir el teu iPhone també necessitaràs una sèrie d'eines específiques que dubto molt que ja tinguis a mà. El mateix passa amb les peces de recanvi correctes. Per trobar tot, pot confiar en el lloc web ho arreglo.

Per si mai has sentit parlar d'ell, aquest és un conegut portal que mostra en detall totes les operacions de desmuntatge dels diferents models d'iPhone (però no només) presents en el quadrat en funció dels components en relació amb els que vols actuar . El lloc és editat per un equip d'especialistes, està ple d'imatges i llistes perquè cada operació es dugui a terme amb les eines necessàries per completar el treball. La major part de la informació disponible està en anglès (alguns detalls també són presents en italià) però el portal segueix sent bastant fàcil de consultar fins i tot per aquells que no coneixen l'idioma a la perfecció.

Per esbrinar quines eines són necessàries per desmuntar l'iPhone que té en el seu poder i les peces de recanvi correctes, després connecti la pàgina principal del lloc web iFixit i feu clic al nom del seu model d'iPhone ( iPhone 3gs, Iphone 4, iphone 5, Etc.). A la pàgina que s'obre, seleccioneu el component que necessita desmuntar (p. Ex. Bateria / bateria per a la bateria, Placa lògica / placa lògica per placa lògica, etc.) i després es mostrarà la pàgina amb instruccions detallades de desmuntatge.

A la mateixa pàgina també trobareu la llista d'eines necessàries per realitzar l'operació, sota la capçalera Eines / eines, A l'esquerra. En general, aquests són tornavisos, ventoses, pinces per manejar els components electrònics més petits i poc més. Pel que fa a les peces de recanvi, les pot trobar enumerades sota l'encapçalament Parts / Parts, A la dreta. Podeu trobar bateries, botons, altaveus, sensors, etc.

Per realitzar la compra, pot confiar en el mateix comerç electrònic d'iFixit (simplement feu clic al nom de l'eina o el recanvi de referència, premeu el botó per afegir tot a l'cistella i proporcionar les dades de pagament) o pots contactar Amazon o, de nou anunci eBay, Assegurant-se, en aquests dos últims casos, que el que vas a comprar es correspon exactament, quant a característiques, amb el que necessites.

Prepareu el dispositiu i la superfície de treball

Un altre pas fonamental que has de donar abans de poder obrir l'iPhone és preparar el dispositiu per a l'execució de l'operació en qüestió així com la superfície de treball per poder realitzar els diferents passos de la millor manera possible.

Llavors, primer cuida't apagar l'iPhone mantenint premut el botó d'encesa / apagat (El que es troba al costat dret de el dispositiu en iPhone 6 i posterior oa la part superior dreta en tots els altres models d'iPhone) o el botó d'encesa / apagat + el tecla per pujar el volum (Si el que estàs fent servir és un iPhone X) Durant uns segons i espera al fet que aparegui en pantalla la palanca amb el text llisqui per apagar dins.

Després premeu la palanca que va aparèixer a la pantalla i muévala cap a la dreta. En uns moments, la pantalla del seu iPhone i el mateix dispositiu s'apagaran. El procediment, com pots comprovar per tu mateix, És bastant senzill però en cas que necessitis més informació pots confiar en el meu article sobre com apagar l'iPhone a través del qual vaig procedir a parlar-te de l'assumpte en profunditat així com a indicar-te qualsevol tècnica alternativa que pot posar-lo al seu lloc per apagar-lo en cas que el sistema «clàssic» no funcioni.

Un cop apagat, retiri qualsevol Pel·lícula (s es cobertes protectores aplicat a l'iPhone i a la targeta SIM des del compartiment especial de el dispositiu. Per treure la SIM, ha de prendre el clip de metall inclòs en el paquet de venda: el pot trobar a la targeta blanca que es va col·locar immediatament sota l'iPhone.

Després inseriu el clip en el petit orifici a la part dreta de el dispositiu i exerceixi una pressió bastant ferma. És possible que hagi de inclinar la punta de l'clip lleugerament cap a fora i després cap avall perquè la ranura SIM s'expulsi.

Si ha perdut el clip que és subministrat per Apple, o en qualsevol cas si no ho té a mà en aquest moment, també pot extreure el calaix de la SIM amb un clip metàl·lic comú, simplement giri l'extrem lleugerament cap a fora.

A l'acabar l'operació, un clic assenyalarà la sortida de l'compartiment per a la SIM. Treieu completament amb les mans, retiri la targeta de l'interior i llest.

Pel que fa a la preparació de la superfície de treball, ha de tenir un . ben il·luminat i de igual nivell. També t'aconsello que Netejar la superfície de la mateixa amb un drap humit per eliminar la pols i altres residus diversos que puguin estar presents i després deixi-ho assecar abans de començar a treballar en l'iPhone. També et serà útil tenir un roba suau, Com els de microfibra, sobre els quals col·locar el dispositiu per evitar que es ratlli per error.

Obre l'iPhone

Ara anem a el moll de la veritable pregunta i intentem comprendre quins són els passos que ha de seguir per a obrir el seu iPhone. Per fer això, li suggereixo que tingui en compte les instruccions pas a pas en el lloc web iFixit esmentat anteriorment.

Després connecteu-vos a la seva pàgina d'inici utilitzant l'enllaç corresponent que he proporcionat en les línies anteriors, seleccioneu el model d'iPhone de referència de la llista que es mostra, després feu clic al nom de la guia relacionada amb la part de el dispositiu a la que desitja anar a actuar i seguiu les instruccions detallades sobre com obrir l'iPhone a la pàgina que li mostrarà més endavant. Totes les indicacions estan dividides en passos i en gairebé tots els casos van acompanyades d'imatges d'alta resolució.

Diversos també estan disponibles en el lloc. comentaris d'altres usuaris que han intentat desmuntar l'iPhone o que estan interessats en ell. Si té algun dubte sobre una operació determinada, li suggereixo que consulti la secció dedicada a sota de cada guia. Si ho creus oportú, també pots fer un comentari sota la guia de referència tu mateix i esperar una resposta d'un tercer o fins i tot de l'propi equip d'iFixit. A continuació, pot intentar trobar més explicacions sobre les operacions a realitzar consultant la secció de el lloc dedicada a fòrum.

A més de les instruccions textuals sobre com obrir els diferents models d'iPhone i les fotos relacionades, hi ha moltes disponibles a iFixit. vídeo tutorial que mostren en detall com treure els diferents components de el telèfon. En resum, donada la gran quantitat d'informació disponible, no hauria de trobar dificultats especials per entendre com procedir.

De totes maneres, fins i tot en Youtube Hi ha molts vídeos que mostren com desmuntar un iPhone. Simplement busqui paraules clau com «com obrir l'iPhone» i després seleccioneu el vídeo d'interès. En aquest sentit, recomano: tractar de triar amb cura les pel·lícules més fiables, descartar aquelles que proposin procediments improbables i evitar realitzar operacions dubtoses i / o imprudents.

Per exemple, aquest vídeo de poc més de tretze minuts mostra com obrir un iPhone 4 per realitzar un reemplaçament de pantalla. L'operació es realitza amb l'ajuda d'un petit tornavís. Comencem descaragolant els petits cargols de el telèfon (on està l'accessori de base) i continuem amb la remoció de totes les altres parts. Després, la pantalla es treu i es reemplaça amb una nova pantalla.

Un cop hagueu completat el procediment de desmuntatge i després d'haver tornat a muntar el dispositiu, pot reinserir la SIM al compartiment corresponent i tornar a aplicar les pel·lícules i cobertes protectores que havia retirat anteriorment.

Poseu-vos en contacte amb el suport d'Apple

A l'llegir aquesta guia meva sobre com obrir un iPhone, es va adonar que això no és per a vostè i, per tant, prefereix posar-se en contacte amb el Suport d'Apple per realitzar alguna reparació? Després, consulteu el meu article sobre com posar-se en contacte amb Apple per descobrir tots els diferents sistemes i mitjans a la seva disposició per fer-ho.

Avançament immediatament que pot fer tot per telèfon, en línia, a través de l'aplicació, a través de Twitter i, per descomptat, anant a una apple Store. L'elecció depèn de vostè, segons les seves necessitats i preferències.