L ' Protectors És una eina perfecta per llegir documents en format PDF : Si voleu fer això fent servir els programes «estàndard» incloses en el dispositiu, que usen altres, produïdes per tercers. En ambdós casos, llegir PDF en l' iPad és realment simple: tot el que ha de fer és triar la solució que millor s'adapti a les seves necessitats.

No obstant això, si està llegint aquesta guia, em sembla clar que encara no ha entès correctament Com obrir un PDF amb iPad dret? Si aquest és realment el cas, no té motius per preocupar-se, perquè estaré encantat d'aclarir qualsevol dubte que tingui a l'respecte. En els següents paràgrafs, de fet, li mostraré com procedir per obrir PDF en la seva tauleta utilitzant algunes eines incloses per defecte en iOS i algunes aplicacions de tercers.

Llavors, si estàs a punt per començar? Sí? Molt bé! Coratge: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, implementa els «consells» que et donaré. Si ho fa, no tindrà el més mínim problema per llegir PDF en el seu estimat iPad. No em queda més que fer que desitjar-los una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

Aplicacions per omissió per obrir PDF amb iPad

Com vaig dir en les barres d'obertura d'aquest tutorial, hi ha diverses eines incloses «estàndard» en iOS que li permeten obrir PDF amb iPad amb una simplicitat desarmadora, sense descarregar solucions addicionals de l'App Store: parlem d'elles en detall.

safari

La forma més fàcil de obrir arxius PDF en iPad és usar safari el navegador desenvolupat per Apple, amb el qual no només pot veure arxius PDF, sinó també guardar localment per obrir-los amb altres aplicacions (com ho mostraré en breu).

El funcionament de Safari en relació amb l'obertura d'arxius PDF és extremadament simple. Un cop hagueu trobat un arxiu PDF en un lloc, tot el que ha de fer és pressionar un dels botons disponibles (p. Ex. descarregar, descarregar, obert o simplement PDF, Segons la redacció que trobi en el lloc que el conté) i això s'obrirà automàticament dins de el navegador.

Una vegada que hagi vist l'arxiu PDF en Safari, pot obrir-lo amb altres aplicacions, tant solucions «estàndard» com de tercers, simplement prement el botó quota (La icona de quadrat amb la fletxa apuntant cap amunt ) I després tocant un dels elements que veus al menú contextual: Copia en llibres, Desar en arxiu etc. Simple, ¿no és així?

Una característica interessant de Safari es refereix a la possibilitat de transformar pàgines web en arxius PDF que es poden consultar sense connexió (i, si cal, imprimibles). Per utilitzar la funció en qüestió, disponible només en dispositius actualitzats a iOS 11 i posteriors, ha de pressionar el botó quota i després toca l'element crear PDF des del menú que s'obre.

expedient

Si el seu iPad s'actualitza a iOS 11 o posterior, pot obrir arxius PDF usant expedient, L'aplicació desenvolupada per Apple per administrar i organitzar els fitxers al dispositiu (i en els serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles), un gestor de fitxers real per iOS. Si per alguna raó ha desinstal·lat l'aplicació en qüestió de dispositiu, pot instal·lar-la des de l'App Store.

El funcionament de File és bastant simple: simplement obriu la carpeta que conté el PDF i després seleccioneu la icona de el document que es mostrarà. Si, en canvi, obre un PDF en Safari, per exportar-lo a Arxiu, ha de pressionar el botó quota present en el navegador i després en l'element Guardar a arxiu (Com ja he indicat en el paràgraf anterior). O, de nou, si se li envia un arxiu PDF a través d'AirDrop, pot acceptar obrir-lo amb expedient pressionant l'element apropiat que apareix al menú AirDrop Open amb ... i després triar la posició exacta en què guardar-(p. ex. iCloud Drive ).

Es pot realitzar una operació similar fins i tot si un usuari comparteix un PDF amb vostè per correu electrònic o qualsevol altra aplicació (per exemple, un servei d'emmagatzematge en el núvol com google Drive, una aplicació de missatgeria com Telegram, etc.). Una vegada que obri i vegi el PDF, ha de situar el botó quota, Toqueu i després premeu l'element Guardar a arxiu. Li recordo que, gràcies a la integració amb iCloud, es pot accedir als arxius PDF guardats en arxius des de tots els dispositius connectats a la mateixa ID d'Apple utilitzada en l'iPad.

Una vegada que hagi obert un PDF en Arxiu, també pot editar afegint anotacions, ressaltats i més, simplement pressionant la icona de l' llapis situat a la part superior i després triant l'eina que necessita de menú que apareix a la part inferior. Després pot guardar els canvis realitzats pressionant l'element final, Situat a la cantonada superior esquerra.

llibres

Una altra aplicació per defecte de iOS que és perfecta per a llegir PDF es llibres (Conegut pel nom de iBooks fins iOS 11 i macOS High Serra), el lector electrònic predeterminat per a tots els dispositius «fets a Cupertino». Com li vaig mostrar en els paràgrafs dedicats a Safari i Arxiu, obriu un PDF en llibres és bastant simple: després d'obrir un arxiu en qüestió en Safari (o després de importar des de qualsevol altra aplicació), simplement premeu el botó quota i triï Copia en llibres (O, en alguns casos, Obert en llibres ).

Després d'obrir el document PDF a Llibres, pot llegir l'arxiu lliurement i utilitzar totes les funcions incloses en l'aplicació per modificar-lo: després premeu, després, a la icona de l' fletxa apuntant cap amunt (A dalt a l'esquerra) per enviar el fitxer per correu electrònic i / o imprimir-lo, toca la icona lupa per buscar paraules en el document, pressiona la icona marcador per marcar el document o tocar el símbol de l'llapis. ¿Més fàcil que això?

Atès que fins i tot Libri s'integra perfectament amb iCloud (no podria ser d'altra manera!), A l'obrir un arxiu PDF amb aquesta aplicació, el trobareu sincronitzat automàticament en tots els dispositius associats amb el seu ID d'Apple, sense vostè moure un dit!

Aplicació per obrir PDF amb iPad

Si les eines «estàndard» incloses en l'iPad no li han satisfet, sàpiga que pot obrir i llegir documents PDF utilitzant excel·lents. aplicació de tercers. Abans de explicar-los com funcionen alguns d'ells, vull dir-los que els passos a seguir per obrir documents amb aquests no són tan diferents dels que he indicat en les línies anteriors.

En aquest cas, després de descarregar les aplicacions que enumeraré (o altres lectors d'arxius PDF de la seva elecció), podrà obrir arxius PDF guardats en iPad simplement prement el botó quota que troba en Safari o en l'aplicació on està llegint l'arxiu en qüestió i després toca el botó Copia a (nom de l'aplicació). Després d'aclarir aquest aspecte, permetin-me enumerar alguns dels millors lectors d'arxius PDF presents en App Store.

  • Adobe Acrobat Reader - és un dels lectors d'arxius PDF més famosos i populars per iPad (i no només). Li permet obrir fàcilment documents PDF i editar-los afegint anotacions, ressaltats, notes escrites a mà i molt més. També ofereix algunes característiques addicionals, com les que li permeten crear, convertir i combinar arxius PDF, però només són accessibles subscrivint a la seva versió Premium, que comença a € 9.99 / mes. Per obtenir més informació sobre com funciona, llegiu la guia dedicada a les aplicacions per llegir PDF.
  • PDF Expert per Readdle - qui posseeixi un dispositiu amb la marca Apple, no pot deixar de considerar aquest lector d'arxius PDF, que és un dels més complets disponibles en aquest moment (disponible tant en iOS com en macOS). No només li permet llegir arxius en format PDF (així com en format Codi postal, DOC, etc.), sinó també sincronitzar en els principals serveis d'emmagatzematge en el núvol. Fins i tot PDF Expert ofereix algunes característiques addicionals, com la que li permet canviar el text dels arxius PDF, però per usar-los ha de realitzar una compra a l'aplicació de 10,99 euros. Costa 10,99 euros. Per obtenir més informació sobre com funciona, llegiu la guia dedicada a les aplicacions per llegir PDF.
  • Documents per Readdle - Aquesta aplicació, també desenvolupada per Readdle, és un excel·lent gestor de fitxers de tercers per iOS que li permet obrir i administrar arxius de qualsevol tipus, inclosos arxius PDF, de forma fàcil, ràpida i, sobretot, gratis.
  • Xodo PDF - és un lector d'arxius PDF gratuït que et deixa posar anotacions, subratllats, dibuixos a mà alçada i més, i admet la sincronització de documents amb els principals serveis d'emmagatzematge en el núvol en el quadrat.
  • Foxit PDF - és un altre excel·lent lector d'arxius PDF que ofereix les característiques bàsiques inherents a la lectura i modificació de documents, així com algunes característiques avançades, com les que li permeten signar PDF digitalment, crear PDF en blanc, combinar múltiples PDF en un nou arxiu i molt més Les funcions avançades, per descomptat, estan disponibles per una tarifa a l'realitzar compres a l'aplicació a partir de 0,89 euros. Per obtenir més informació sobre com funciona, llegiu la guia dedicada a les aplicacions per llegir PDF.