Com obrir una botiga a Amazon

Després de pensar-ho durant molt de temps, ha decidit obrir una botiga d'esports. A l'arremangar-se, treballar dur i fer bons negocis, va atreure als seus primers clients i va començar a donar-se a conèixer a la seva ciutat. Ara, però, li agradaria fer un pas més i ampliar la seva xarxa de vendes. Seguint el consell del seu soci, està pensant seriosament en portar el seu negoci a Internet, Obrir una botiga Online i expandir les vendes a tot el país. Havent utilitzat els serveis de Amazon Com a comprador i havent comprovat la seva fiabilitat i serietat, ha decidit utilitzar aquesta plataforma per vendre seus articles a Internet i li agradaria saber en detall com crear un compte de venedor.

Si aquest és el cas, deixa dir-te que avui és el teu dia de sort. Amb aquesta guia, de fet, t'explicaré com obrir una botiga a Amazon indicant el procediment detallat per tenir èxit en el seu intent. Primer, et explicaré com registrar-te al famós lloc de compres en línia, després de la qual cosa et mostraré les tarifes per vendre a Amazon i et guiaré pas a pas en l'obertura de la botiga en línia. Com es diu? És això exactament el que volies saber? Llavors no es demori i aprofundeixi en el tema ara!

Coratge: posa't còmode, pren-te cinc minuts de temps lliure i dedica't a llegir els següents paràgrafs. Segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te i t'asseguro que, a l'posar-les en pràctica, podràs obrir la botiga a Amazon i començar a publicar els teus productes a Internet. Només em queda desitjar-li una bona lectura i, sobretot, desitjar-li molta sort en les seves vendes.

  • operacions preliminars
  • Tarifes per obrir una botiga a Amazon
  • Obriu una botiga a Amazon des de la seva Pc
  • Obriu una botiga a Amazon des telèfons mòbils i tauletes

operacions preliminars

Has de saber això per obrir una botiga a Amazon cal tenir un compte al famós lloc de compres en línia. Si mai s'ha registrat a Amazon o prefereix utilitzar un compte que no sigui la personal, tot el que ha de fer és crear una de nova.

Per continuar, després, connectat a la pàgina principal de l'servei, faci una pausa amb el punter de l'ratolí sobre l'element Comptes i llistes i feu clic a l'entrada comença aqui present sota el botó Iniciar sessió. A la pàgina acabada d'obrir, ingressi les dades requerides en els camps El teu nom, Correu electrònic es Contrasenya i pressiona el botó Crea el teu compte d'Amazon.

Si, per contra, prefereix crear el seu compte des telèfons mòbils i tauletes utilitzant l'aplicació d'Amazon per Android o iOS, Comenceu aquesta última i toqueu l'element Crea un compte present a la pantalla principal. Ara, poseu la marca de verificació al costat de l'opció Crear un compte, Ingressa el teu nom de pila en el camp corresponent i triï si vol registrar amb el vostre número de telèfon, ingressant en el camp nombre Cel lular o amb el vostre adreça de correu electrònic.

En l'últim cas, toqueu el botó Utilitzeu la seva adreça de correu electrònic en el seu lloc, Introdueix-lo al camp El teu correu electrònic i continuï amb el registre ingressant la contrasenya que s'associarà al seu compte en el camp Crea una contrasenya i prement el botó Crea el teu compte d'Amazon. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com registrar-se a Amazon.

Tarifes per obrir una botiga a Amazon

Abans d'explicar els passos pas a pas per crear la seva botiga d'Amazon, serà útil saber què TARIFES per a la gestió de la seva botiga Online i els costos aplicats per cada venda reeixida. En el moment de redactar aquesta guia, és possible obrir una botiga a Amazon triant dos plans de venda.

  • Pla de vendes bàsic : És el pla dedicat a venedors ocasionals que no tenen necessitats particulars, et permet crear un màxim de 40 anuncis per mes. No té cap cost recurrent i et permet obrir una botiga de forma gratuïta. Per cada article venut, hi ha una tarifa de tancament fixa de 0,99 €, una tarifa de referència i una tarifa de gestió que varien segons la categoria de producte venut.
  • Pla de vendes professional : A un cost recurrent de 39 euros / mes, et permet gestionar una botiga professional sense limitacions en la creació d'anuncis. Li permet utilitzar eines automatitzades per carregar el seu inventari, rastrejar les seves comandes i vendre en totes les categories d'Amazon. Els venedors professionals no paguen la tarifa de tancament fixa, però s'apliquen tarifes de gestió i presentació d'informes.

Has de saber que després d'obrir la botiga, pots canviar el pla de vendes en qualsevol moment accedint a l' configuracions del seu compte de venedor. Per això, et recomano que comencis el teu negoci amb un pla gratuït, monitorees les vendes i, si les coses van bé, actualitzis a el pla Pro.

Obriu una botiga a Amazon des de la seva Pc

Després d'aclarir quins són els costos d'administrar una botiga d'Amazon, està a punt per començar el seu negoci de vendes en el famós lloc de compres en línia. Tot el que necessites fer per obrir una botiga a Amazon des d'una Pc consisteix a crear un compte de venedor, indicant el tipus de negoci, ingressant les dades requerides i configurant un mètode de pagament.

Per continuar, després connectat a la pàgina web d'Amazon, quedeu-vos amb el punter de l'ratolí en l'article Comptes i llistes i feu clic al botó Iniciar sessió, Després introduïu els detalls d'inici de sessió del seu compte en els camps Direcció de correu electrònic o telèfon mòbil es Contrasenya i pressiona el botó Iniciar sessió.

Després d'iniciar la sessió al compte d'Amazon, feu clic a l'entrada Hola [nome] a la part superior dreta i, a la nova pàgina oberta, triï l'opció Vendre a Amazon present a la caixa altres comptes. Ara, has de triar el pla de vendes a aplicar a la botiga: prement el botó Registra't ara present sobre de l'escriptura 39 euros/mes, Pots iniciar el tràmit per obrir la botiga Online amb un compte Pro i a l'acabar el registre se't cobrarà immediatament el cost del primer mes.

Si, d'altra banda, desitja obrir una botiga amb un pla de vendes gratuït, desplaceu-vos cap avall a la pàgina, feu clic a l'article Tarifes i plans, S'ubica la secció Vendre a Amazon (Està a la part inferior de la pàgina) i triï l'opció Més informació sobre el compte bàsica. A la nova pàgina oberta, premeu el botó Registra't ara present sobre de l'escriptura Comenceu a vendre sense comissions mensuals fixes.

Ara, especifiqueu el tipus d'activitat ( empresa privada, companyia cotitzada, Empresa de l'Estat, Associació benèfica es venedor individual ) I el país en el qual es troba la seva empresa a través dels menús desplegables Quin tipus de negoci tens? es On es troba la seva empresa?. Després ingressi les dades requerides en el camp Nom legal de l'empresa Altrament, si ha indicat que és un venedor individual, indiqui els seus dades en els camps. Títol, Nom de pila es Cognom i pressiona el botó Accepta i continua.

Si està obrint una botiga com a negoci, introduïu l'adreça de el domicili social de l'empresa en els camps nom del carrer, ciutat, CODI POSTAL, residència cívica es país Estat, Després introduïu el Número de telèfon laboral i el número de registre en el registre mercantil en els camps corresponents i especifiqui les dades de l'propietari de l'empresa en els camps Nom de pila es Cognom. pressiona el botó Desar i continueu per seguir gravant.

Des de la pantalla Informació de l'venedor D'ara endavant, el procediment per obrir una botiga a Amazon és el mateix per a les empreses i els venedors individuals. Després ingressi les seves dades en els camps País de Ciutadania, País de naixement es Data de naixement, Després escolliu un document d'identitat de Targeta d'identificació es Passaport a través d'menú desplegable Document d'identitat i indicar el nombre i el Data de caducitat. A la secció Direcció de residència, Després introduïu les dades relacionades amb la seva llar en els camps Parla a, ciutat, CODI POSTAL es país Estat, Ingressa el teu nombre Cel lular en el camp corresponent i col·loqui la marca de verificació al costat d'una de les opcions disponibles entre Truca'm es Enviem un SMS, Útil per verificar la seva identitat.

Va fer la seva elecció, premeu el botó Llámame ara o Enviem un SMS, Introduïu el codi de verificació rebut en el camp PIN d'ús únic i feu clic en els botons Xec es Desar per verificar la seva identitat i accedir a la pantalla Informació de l'pagament.

Ara, introduïu els detalls de la targeta de crèdit en els camps Número de targeta, Data de caducitat, Nom de titular de la targeta de crèdit i pressiona els botons Desar es Desa i continua. Has de saber que, a l'acabar el registre, Amazon validarà la targeta de crèdit amb un càrrec de 0,16 euros. A més, si ha optat per activar un pla de venda Pro, se li cobrarà immediatament la tarifa de subscripció per al primer mes de 39 euros.

A la pantalla Nom de la botiga, Introduïu el nom que voleu assignar a la seva botiga en línia al camp Introduïu el nom de la seva botiga i pressiona el botó Començar a publicar ofertes. Finalment, feu clic al botó Habilitar la verificació en dos passos, Triï una de les opcions disponibles entre Número de telèfon es Aplicació d'autenticació i anoteu el codi de verificació rebut, després introduïu al camp corresponent i premeu el botó Rebut. Habilitar la verificació en dos passos per completar el registre i connexió a la seva nova botiga d'Amazon.

Ara està a punt per començar a vendre els seus productes creant nous llistats de vendes. Per conèixer més sobre com funciona la seva botiga, els deixo la meva guia sobre com vendre a Amazon.

Obriu una botiga a Amazon des telèfons mòbils i tauletes

El teu has de saber això Venedor d'Amazon, El servei amb el qual és possible gestionar les vendes a Amazon, també està disponible en forma d'aplicació per dispositius Android i iOS i et permet gestionar la teva botiga, però no obrir un.

Si no té una Pc disponible, encara pot obrir una botiga a Amazon des del seu telèfon mòbil o tauleta utilitzant el navegador de la seva dispositiu (per exemple, crom en Android i Safari en iOS). Després connecteu-vos a la pàgina web d'Amazon, toqueu el botó Iniciar sessió, Introduïu els detalls del seu compte en els camps Correu electrònic es Clau d'Amazon i pressiona el botó Iniciar sessió.

Ara, toca l'element vendre present a la part inferior de la pantalla principal d'Amazon i pressiona el botó Registra't ara per crear el seu compte de venedor activant el Pla de vendes professional a 39 euros / mes. Si, per contra, vol començar a vendre amb un Pla base, Desplaceu-vos cap avall a la pàgina, busqui la secció Comenceu a vendre a Amazon, Toca l'element Més informació sobre el compte bàsica i pressiona el botó Registra't ara.

Per tant, especifiqui el seu país de residència (o el de la seva empresa) i el tipus del seu negoci utilitzant els menús desplegables. On es troba la seva empresa? es Quin tipus d'empresa tens? i pressiona el botó Accepta i continua, Després introduïu les dades requerides d'acord amb la informació proporcionada anteriorment. Per exemple, si ha triat vendre com a venedor individual, ingressi les seves dades personals en els camps Nom de pila es Cognom i pressiona el botó Accepta i continua.

Per completar la creació de la seva botiga Amazon, ingressi totes les dades requerides en les seccions Informació de l'venedor es Informació de l'pagament, Després introduïu el nom de la seva botiga al camp Introduïu el nom de la seva botiga, Pressiona el botó Començar a publicar ofertes I això és.