Com obrir una memòria USB en Windows 10. Recentment va comprar una pc nova equipada amb Windows 10 i, com estàs acostumat a les versions anteriors de l' sistema operatiu Microsoft, haver de lidiar amb la nova interfície d'aquest últim gairebé t'ha enxampat desprevingut.

Vol aprendre a obrir una memòria USB a Windows 10 per accedir als documents que necessita i, per tant, està buscant una guia que li ensenyi com fer-ho. Anem a fer-ho.

Com obrir una memòria USB a Windows 10 mitjançant reproducció automàtica

El primer mètode per obrir la clau USB a Windows 10 i el més simple, és usar la funcionalitat de reproducción automática de el sistema operatiu Microsoft. A el fer-ho, Windows proposarà una sèrie d'opcions per administrar la unitat acabada de inserida en el sistema.

Per usar-lo, el primer que has de fer és connectar el pen d'un dels ports USB lliures en la seva Pc i espereu que aparegui un globus de notificació a la part inferior dreta de la pantalla per entrar a el nou dispositiu.

Ara, feu clic en l'últim (que apareix només durant 10 segons) i, utilitzant el quadre que apareix a la part superior, triï l'operació que sigui més adequada per a les seves necessitats.

Per exemple, pots triar Obrir la carpeta per veure els fitxers en una finestra de l'Explorador d'arxius (el gestor de fitxers de Windows), Reproduir arxius d'àudio present en la tecla a través d'un dels programes multimèdia instal·lats en el sistema operatiu, Reproduir les fotos en mode presentació o simplement no fer res.

Recordeu que les opcions disponibles en el moment de la reproducció automàtica poden variar segons els programes instal·lats en la Pc i el contingut de l'pendrive.

Si ho desitja, pot desactivar la funció de reproducció automàtica (o Reproducció automàtica ) Per a claus USB o, en general, per a tots els dispositius, actuant des del panell ajustos.

Per continuar, obre el menú d'Inici   fent clic a la icona en forma de banderí situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla, pressiona el botó i després en l'article Dispositius resident al panell que es mostra a la pantalla.

En la següent finestra, aneu a la secció Reproducció automàtica fent clic a l'element de el mateix nom i triant l'operació que es realitzarà per a cada un dels dispositius ja connectats a la Pc a l'mínim un cop: per desactivar l'aparença de l'globus de notificació i, per tant, de les funcions d'execució automàtica, ha d'establir l'entrada Cap operació.

Si, d'altra banda, desitja desactivar la reproducció automàtica per a tots els dispositius que es connectaran a la seva Pc (claus USB, mitjans òptics, telèfons mòbils, càmeres, etc.), coneguts o no, simplement ha de passar a apagat l'interruptor situat immediatament sota de l'article Utilitzeu la reproducció automàtica per a tots els mitjans i dispositius.

Un cop fet això, haurà d'obrir «manualment» els dispositius en els que voleu llegir el contingut, com li vaig explicar a la següent secció, utilitzant l'Explorador d'arxius.

Obriu la memòria USB a través d'l'Explorador d'arxius

No vas poder fer clic en el còmic a temps o, novament, les opcions de reproducció automàtica es deshabilitaron i la notificació no va aparèixer en absolut? Encara pot veure els arxius en la seva clau USB utilitzant el Explorador de fitxers, L'administrador integrat en Windows.

Per usar-lo, feu clic a la icona amb forma de carpeta groga ubicat a la barra inferior de Windows, identifica la secció aquesta PC a la part esquerra de la finestra i, si està comprimit, descomprimeix.

En aquest punt, simplement necessita fer clic a la icona per memòria USB (P. Kingston (F 🙂 ) Per veure immediatament els arxius i carpetes que conté.

Alternativament, pot obtenir el mateix resultat fent doble clic a la icona aquesta PC col·locat en el Escriptori i després repeteixi l'operació a la icona que identifica el dispositiu USB a la secció de Dispositius i unitats.

A través d'Administració de discos

Si no pot veure el contingut de la seva clau USB amb cap dels dos mètodes analitzats anteriorment, atès que no apareix en l'Explorador d'arxius, pot intentar obrir-lo utilitzant la utilitat d'administració de disc integrada.

En general, aquesta solució és extremadament efectiva quan Windows 10, per una raó o una altra, pot llegir la clau correctament però no pot assignar una lletra d'unitat per identificar-la en l'Explorador d'arxius.

Per procedir, feu clic dret al botó de Inici situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla i seleccioneu l'element Gestió de discos des del menú que s'obre.

A continuació, identifiqui el nom de l' dispositiu USB en qüestió (p. Ex. Kingston ) De la llista d'unitats d'emmagatzematge connectades a la Pc, feu clic dret en ell i seleccioneu l'element Canviar lletra i ruta de les unitats ... de el menú de context proposat.

En aquest punt, feu clic al botó Afegeix ... col·locat a la petita finestra que s'obre a la pantalla, poseu una marca de verificació al costat de l'element Assignar aquesta lletra d'unitat, Seleccioneu la primera lletra lliure (pàg. Ex. F: ) Des del menú desplegable corresponent i pressiona el botó acceptar per confirmar la tasca.

Si tot va sortir bé, hauria de poder veure el contingut de el dispositiu des de l'Explorador d'arxius: per verificar immediatament, torni a fer-ho clic dret a la icona de la memòria USB a la finestra Administració de discos i seleccioneu l'element obrir de el menú de context proposat.

nota : Per evitar comportaments inesperats per part de qualsevol programa «desactualitzat», eviti assignar lletres a la tecla a: y B:, Com es va dedicar originalment als disquets.

En cas de problemes

Has seguit servilment les instruccions que et vaig donar en el curs d'aquesta guia, però ¿encara no vas poder obrir la clau USB a Windows 10 ? Llavors el problema podria ser una mica més seriós del que sembla: pot intentar resoldre-ho seguint les instruccions a continuació.

Comproveu que la clau estigui intacta / formatada correctament

Si té l'oportunitat, proveu inserir la mateixa clau USB a una altra Pc equipada amb Windows: si això no funciona o torna l'error » Unitat de disc sense format «, Intenti formatar.

Si, en canvi, la unitat USB és completament funcional en una segona PC, llavors continua llegint les següents seccions, ja que el problema es troba en la Pc que utilitzeu.

Comproveu que els ports USB estan habilitats

De vegades, pot ocórrer que el sistema operatiu desactivi els ports USB de la Pc per una sèrie de raons que escapen a control de l'usuari. Per verificar si aquest és el cas, ha d'anar a el panell d'administració de Windows 10 i habilitar novament els ports eventualment deshabilitats.

Molt simple: fer clic dret al botó de Inici (La icona en forma de banderí situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), feu clic a Administrador de dispositius col·locat al menú que s'obre i espera un moment perquè el panell d'administració es carregui completament.

En aquest punt, s'ubiqui el controlador USB, Feu clic per expandir-i verifiqui si un o més ports USB de la Pc estan deshabilitats. En aquest cas, hauria d'haver un símbol negre a la banda de cada un d'ells.

Per habilitar-nou, feu clic dret a la icona de la porta en qüestió i seleccioneu l'element permetre des del menú que apareix.

Espereu que es reactivi la porta (després de tornar a carregar la llista de dispositius, el símbol negre hauria de desaparèixer), inseriu la clau USB a la Pc i verifiqui que finalment s'hagi obert.

Restablir els controladors USB

No ha aconseguit la solució anterior restaurar el funcionament correcte dels ports USB? L'última paraula encara no es diu: pot intentar restaurar els controladors eliminant-temporalment de el sistema.

Primer, aneu a l' Administrador de dispositius com vaig mostrar abans, expandeix l'entrada per controlador USB, feu clic dret en cada un dels dispositius enumerats en la seva correspondència i seleccioneu l'element desinstal de el menú de context proposat.

Una vegada que es completi aquest procediment, reinicieu el seu PC, espereu fins que Windows instal automàticament els controladors de dispositiu i intenti novament connectar la memòria USB.

Desbloquegi els ports USB

Encara no pot obrir una memòria USB a Windows 10? Com a últim recurs, li aconsello que vegi si l'accés als ports USB ha estat bloquejat, voluntària o involuntàriament, a través del registre de sistema.

Per començar, premi la combinació de tecles Win + R, Escriviu la comanda regedit dins de la petita finestra que s'obre, pressiona el botó Retorn i després en el botó per atorgar els permisos necessaris a l'registre de sistema.

A la finestra que s'obre, s'ubiqui la barra lateral esquerra, feu clic a la fletxa petita a la banda de l'entrada HKEY_LOCAL_MACHINE i repeteix l'operació en les veus Sistema, CurrentControlSet y serveis.

Ara feu clic a l'element. USBSTOR, Identifica l'Inici col·locat al costat dret de l'registre i fer Feu doble clic en el mateix.

Escrigui el valor 3 en el quadre sota de l'article Dades de la valor: adjunt a la finestra que s'obre, feu clic al botó acceptar i reinicieu el PC.

Una vegada que es completi aquesta fase, torneu a inserir la clau USB a la Pc i, si tot va sortir bé, finalment podrà llegir el seu contingut.