Se li ha donat una memòria USB amb alguns arxius que necessita veure en el seu PC però, després de connectar-la a la seva Pc, no veu que passi res a l'escriptori. Per tant, li agradaria saber si el dispositiu ha estat reconegut correctament pel sistema operatiu o si hi ha algun problema que li impedeixi navegar per les dades dins d'ell i transferir-ne de nous. El problema és que, al no ser particularment expert en tecnologia, no té idea de com procedir.

Bé, no et preocupis, estic aquí per ajudar-te. En aquesta guia meva, et il·lustraré com obrir una memòria USB perquè pugui administrar les dades que conté, ja sigui que els hagi connectat a un PC amb sistema operatiu Windows o Mac. A més, en cas que necessiti accedir als arxius continguts en la memòria USB des del seu telèfon mòbil o tauleta, li donaré alguns consells útils a l'respecte. Si després troba problemes amb el funcionament de el dispositiu, també li indicaré algunes possibles solucions per restaurar-lo.

Llavors, què estàs esperant? Comencem immediatament: segui còmodament i deme cinc minuts del seu temps lliure. Els puc assegurar que, a la fi de la lectura, hauran après totes aquestes nocions útils per obrir una memòria USB i administrar els arxius que conté. Tot el que em queda és desitjar-los una bona lectura i divertir-se!

Obriu la memòria USB a Windows

Quan insereix una unitat flash USB a la ranura corresponent del seu PC, la funció de reproducció automàtica generalment s'inicia a Windows ( Reproducció automàtica ), Que mostra una sèrie d'opcions per administrar el contingut de la unitat.

Aquestes opcions es mostren dins d'un quadre que es mostra en diferents posicions, segons la versió de Windows instal·lada a l'ordinador. a Windows 10, Per exemple, després d'esperar la instal·lació automàtica dels controladors necessaris per accedir als fitxers del dispositiu, pot fer clic immediatament al quadre que apareix a la part inferior dreta de l'escriptori, per mostrar la pantalla amb totes les operacions possibles que es realitzaran.

Les opcions disponibles depenen de l'tipus d'arxius dins de la memòria USB i el programari instal·lat. En qualsevol cas, per veure els fitxers dins de la clau, feu clic a l'element Obrir carpeta per veure arxius.

en Windows 7 en canvi, després d'instal·lar els controladors per reconèixer el maquinari, es mostra un quadre en el centre de la pantalla a través del qual pot prendre algunes decisions: reproduir el contingut d'àudio / vídeo ( Joc ), Import contingut multimèdia al seu PC ( Importa imatges i vídeos ), Examineu el contingut de la memòria USB ( Obrir carpeta per veure arxius ) O utilitzeu el maquinari com a unitat de suport per a Windows 7 ( Utilitza aquesta unitat per fer còpies de seguretat ).

En el cas que la funció no funcioni Reproducció automàtica Windows, pots actuar des Panell de control (Per a totes les versions de Windows) o des ajustos Windows 10

en Windows 10, Premeu la combinació de tecles Win + I o feu clic a icona amb un engranatge que trobes al menú començament. Al tauler de ajustos seleccionar elements Dispositius > Reproducció automàtica i assegureu-vos que s'hagi mogut cap amunt EN la palanca a prop de la redacció Utilitzeu la reproducció automàtica per a tots els mitjans i dispositius.

Així que assegura't que la teva veu estigui configurada Demani confirmació cada vegada sota la veu unitat extraïble, Per mostrar-li el quadre de selecció d'opcions quan connecta la memòria USB; alternativament, triï l'element que prefereixi de menú desplegable, per automatitzar el comportament de Windows a l'inserir la memòria USB a la ranura de la PC.

Si encara fas servir Windows 7 en el seu lloc, premeu el botó Finestres en l' teclat i feu clic a l'entrada Panell de control. Si no ho veu, pot iniciar la funció de cerca de Windows escrivint els termes » tauler de control «I seleccionant el resultat de cerca corresponent.

A la pantalla que se li mostra, vagi als elements. Maquinari i so > Reproducció automàtica i assegureu-vos que la casella estigui marcada Habiliteu la reproducció automàtica per a tots els mitjans i dispositius.

En cas que hagi perdut el panell de reproducció automàtica o hagi deshabilitat aquesta funció, aprofiteu per visitar els arxius dins de la memòria USB manualment. Per fer això, obriu Explorador de fitxers fent clic al una icona de carpeta que trobes en barra de tareas i seleccioneu l'element corresponent a nom de la unitat flash USB com a Kingston (F 🙂, Ubicat al menú lateral.

Li recordo que, per obrir correctament una memòria USB en un PC amb Windows, ha de tenir un sistema d'arxius compatible. El dispositiu ha d'estar configurat en FAT32, exFAT o NTFS. Si té un dispositiu USB configurat en HFS o HFS +, És a dir, els desenvolupats per Apple, això no serà accessible des de Windows.

En aquest cas, necessita un programari que li permeti fer això, com MacDrive de què et vaig parlar en el meu guia. Per obtenir més informació sobre el tema, pot consultar la meva guia sobre com formatar una memòria USB, en què li vaig explicar en detall els diferents tipus de sistema de fitxers per triar per al dispositiu d'emmagatzematge.

Obriu la memòria USB a macOS

en MacOS, Obrir una memòria USB és realment simple. El que ha de fer és simplement connectar el dispositiu a l'port USB, perquè el sistema operatiu ho muntanya Escriptori A punt per al seu ús. A l'fer doble clic a la icona en qüestió, pot iniciar el descobridor i accedir als arxius que conté.

Si el seu Mac no té un port USB (Tipus A) estàndard, probablement en tingui un Thunderbolt (USB-C), Per a això necessitarà, com els que s'enumeren a continuació.

Adaptador Apple USB-C a USB

Veure oferta en Amazon

 

USB C HUB Hub de xarxa LAN Gigabit Ethernet HDMI i RJ45, amb 40 Gbps Th ...

Veure oferta en Amazon

 

A més, pot accedir als arxius continguts en una memòria USB directament des del descobridor (La icona de la cara somrient a la barra Dock), a través de la barra lateral esquerra, fent clic al nom de el dispositiu d'emmagatzematge.

Les PC que executen el sistema operatiu macOS poden obrir qualsevol dispositiu d'emmagatzematge, sense importar el sistema d'arxius utilitzat. Pel que fa a això però NTFS en canvi, macOS només li permet llegir els arxius continguts en els perifèrics amb aquest sistema d'arxius, sense cap possibilitat de transferir o crear noves dades.

En aquest cas, pot usar algunes eines de tercers per macOS que li permeten habilitar el suport complet per NTFS, com Paragon NFTS per a Mac. Si voleu saber més sobre com habilitar l'escriptura de dades en memòries USB en NTFS en macOS, li recomano que llegeixi el meu guia dedicat a el tema Si, d'altra banda, només vol canviar el sistema d'arxius de la memòria USB amb un totalment compatible de forma nativa, li recomano que llegeixi el meu tutorial, en el que explico com formatar una unitat d'emmagatzematge en macOS.

Obriu la memòria USB a Android

els dispositius Android et permeten obrir memòries USB tant amb sistema d'arxius FAT32 y exFAT, Que en NTFS. El que necessita és una memòria USB amb un port micro USB o USB Tipus-C, com el que pot veure a continuació.

Dual USB Drive 3.0 Android Flash Drive 32 GB Tipus C Memòria micro USB ...

Veure oferta en Amazon

 

En cas contrari, es pot utilitzar concentrador o adaptador USB amb port micro USB o USB tipus C, Per connectar dispositius d'emmagatzematge equipats amb port USB tipus A, dels quals pot trobar alguns exemples a continuació.

ICZI Hub USB C Adaptador 6 en 1 Tipus c Alumini 4K Port HDMI 2 USB ...

Veure oferta en Amazon

 

NOVOO USB C Hub 6 en 1 Adaptador d'alumini amb HDMI 4K USB-C Player ...

Veure oferta en Amazon

 

Adaptador AUKEY USB C a USB 3.0 (2 peces) Connector tipus C a USB A per ...

Veure oferta en Amazon

 

Adaptador de cable UGREEN OTG Micro USB 2.0 mascle a USB 2.0 femella OTG ...

Veure oferta en Amazon

 

Quan connecteu la memòria USB a un telèfon mòbil o tauleta Android a través d'un concentrador o adaptador, se li mostrarà una notificació al Centre de notificacions, El que indica que el dispositiu s'ha reconegut correctament. Un cop fet això, comenceu qualsevol aplicació per administrar i explorar arxius, com arxius de google i seleccioneu l'entrada per nom de la unitat flash USB, Per accedir als arxius que conté.

Obriu la memòria USB a iOS

Es pot inserir una unitat flash USB a la ranura corresponent llampec dell ' iPhone a Protectors per veure i transferir una còpia de les dades emmagatzemades a la memòria de l'aparell. No és possible connectar cap dispositiu USB, però ha de tenir un que tingui porta Lightining i el aplicació dedicada per accedir a les funcions de lectura i escriptura de dades.

Si encara no té un, pot consultar la llista de dispositius d'emmagatzematge USB que pot trobar a continuació.

Unitat flash HooToo iPhone 32G (amb certificació MFI) USB 3.0 a memòria Vaig saber ...

Veure oferta en Amazon

 

en iPad Pro llançat des 2018, però, un port USB tipus C està disponible, el que facilita les operacions de connexió de perifèrics amb aquest dispositiu Apple. Per aquesta raó, pot utilitzar qualsevol dispositiu USB amb un connector tipus C o un adaptador USB tipus A a tipus C per connectar dispositius d'emmagatzematge massiu i importar arxius multimèdia directament amb l'aplicació imatges.

Obriu la memòria USB a PS4

Si tens XNUMX PlayStation 4 i voleu utilitzar la seva memòria USB amb aquesta consola, l'operació és simple. Primer, inseriu la memòria USB a la ranura corresponent de la consola de jocs i després iniciï l'aplicació reproductor multimèdia.

Un cop fet això, entre els elements que veu, seleccioneu el que correspongui a nom de la unitat flash USB i premeu el botó X en el gamepad per accedir-hi. A el fer-ho, podrà reproduir el contingut multimèdia dins el dispositiu d'emmagatzematge massiu a través d'PlayStation 4.

No obstant això, si voleu utilitzar el dispositiu USB com a dispositiu d'emmagatzematge per instal·lar aplicacions en ell, ha de complir amb els requisits: ha de ser un dispositiu USB 3.0 o de major massa, de al menys 250 GB d'espai total, fins a un màxim de 8 TB.

Si la memòria USB compleix amb aquests requisits, iniciï el tauler de control ajustos PS4 i articles seleccionats Dispositius > Dispositius d'emmagatzematge USB > Dispositiu d'emmagatzematge massiu (nom de el dispositiu). A la pantalla que es mostra, premeu el botó Formatar com memòria d'emmagatzematge estesa i espereu que acabi el procés, per utilitzar la memòria USB com a memòria addicional per a la PS4.

Obriu una memòria USB sense formatar

Pot passar que, a l'inserir una memòria USB a la ranura USB de la Pc, el sistema operatiu no ho reconegui, com si no hagués estat connectat. Els possibles problemes poden ser de diferent magnitud: la memòria USB o el port USB de PC tenen danys en el maquinari (sovint no es poden resoldre), hi ha errors virtuals en el dispositiu d'emmagatzematge (del que parlaré en aquest capítol) ) o el reconeixement de maquinari per errors de sistema operatiu no s'inicia. En l'últim cas, les possibles solucions poden ser diferents, depenent de el sistema operatiu en ús.

Finestres

en Finestres, El problema de l'reconeixement de l'maquinari podria derivar d'un mal funcionament dels controladors o la falla en l'assignació de la lletra a l'perifèric. Però anem en ordre.

En cas que Windows no s'hagi assignat una lletra a el dispositiu, Feu clic dret al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i, al menú contextual, seleccioneu l'element Gestió de discos. A la pantalla que s'obre, feu clic dret al nom de la unitat flash USB i seleccioneu l'element Canviar lletra d'unitat i ruta des del menú que apareix.

Ara, a la finestra que s'obre, feu clic al botó afegir, Seleccioneu l'article Assignar aquesta lletra d'unitat i triï una de les lletres no assignades de menú desplegable al costat de. Feu clic a bo per confirmar la tasca.

Si, d'altra banda, el problema es deriva d'errors en els controladors de port USB, haurà d'actuar a través del panell Gestió de dispositius, A què pot accedir des del menú de context que trobi fent clic dret al botó començament Windows

Després que el panell s'hagi iniciat correctament, s'ubiqui l'entrada controlador USB pressioni icona amb un triangle per expandir-i verificar que tots els perifèrics estiguin actius. Pot fer açò pel fet que no hi ha icona amb una fletxa en el diferent icones USB.

En cas contrari, feu clic dret a l'element deshabilitat i, al menú contextual, premeu habilitar dispositiu, Reiniciant la PC. Ara, a l'connectar la memòria USB, Windows hauria de reconèixer-la correctament.

Si el problema persisteix, pot intentar seleccionar l'element Desinstal dispositiu i reinicia el teu PC. Windows descarregarà els controladors de Internet per garantir el correcte funcionament de l'port USB.

MacOS

en MacOS, Resoldre els problemes de reconeixement d'una memòria USB porta poc temps. Sovint, el problema sorgeix d'un mal funcionament de l' Controlador de gestió de sistema ( SMC ), Que requereix un reinici per restaurar-lo.

Abans de començar el restabliment d'aquest estri, us recomano que verifiqui que la unitat flash USB estigui connectada correctament a la Mac. Després feu clic a icona amb poma mossegada i seleccioneu l'article Sobre aquesta Mac. En el quadre que se li mostra, premeu el botó Informe de sistema i, en la nova pantalla que veu, feu clic a l'entrada USB, en el panell lateral esquerre.

Si, entre les entrades, ha de llegir el nom de la unitat flash USB, simplement feu clic a les entrades vai > Anar a la carpeta, Que pots trobar a la barra de menú superior. En el quadre que veus, escriu la cadena / Volums / i pressioni seus en el teclat Veureu tots els dispositius d'emmagatzematge dins de la pantalla de l' descobridor. Ara que tens el descobridor obrir, anar a menú descobridor > preferències (A la part superior) i marqui la casella discos externs, Per mostrar la icona de la memòria USB muntada en el Escriptori per macOS.

No obstant això, si no ha de llegir el nom de la unitat flash USB dins el Informe de sistema, Necessita restablir l' SMC, Procediment que sovint resol aquest tipus de problema. A continuació, explicaré com procedir, segons el tipus d'Pc amb macOS en el seu poder.

  • Si el MacBook està equipat amb bateria extraïble, Apagueu-lo, retiri la bateria i sostingui botó d'apagada per 5 segons Torneu a muntar la bateria i enceneu el MacBook novament.
  • Si el MacBook en té un bateria no extraïble, Apagueu-lo i torneu a engegar, mantenint les tecles majúscula + ctrl + opció + botó d'encesa. Mantingui durant uns 10 segons i després deixeu anar les tecles. Després premeu novament botó d'encesa per iniciar el MacBook.
  • Si tens un Mac que es connecta directament a la presa de corrent, apagueu-lo i desconnecteu el cable d'alimentació. Espereu uns 15 segons, torneu a connectar el cable d'alimentació i espereu uns altres 5 segons. Ara, premeu el botó d'encesa, Per iniciar la Mac.
  • Per Pcs Apple amb xip T2, Apagueu-lo i sostingui botó d'encesa per 10 segons Deixeu anar el botó, esperi uns segons i el pressioni només una vegada més per iniciar-lo normalment. Alternativament, en cas de Macbook amb xip T2, Després d'apagar-lo, mantingueu les tecles CANVI dret + opció Esquerra + Ctrl esquerre per 7 segons Seguiu pressionant aquests botons i també pressioni el botó d'encesa per altres 7 segons. Deixa anar totes les tecles i espera uns segons. En aquest punt, premi a l'enllaç botó d'encesa per encendre el MacBook.

Obriu una memòria USB danyada

Si la seva memòria USB té problemes per ser reconeguts pel sistema operatiu en ús en el seu Pc, el més probable és que els problemes sorgeixin d'errors virtuals. Aquests poden resoldre sense necessitat de formatar el maquinari, ja que les eines predeterminades de Windows o macOS els corregiran, donant-li l'oportunitat d'obrir la memòria USB.

en Finestres, L'eina a utilitzar és Error a l'verificar. La seva pantalla es mostra quan s'insereix una memòria USB problemàtica o l'aconsegueix des del panell propietat de maquinari. En aquest últim cas, obriu Explorador de fitxers, Feu clic dret al nom de la unitat flash USB, Ubicat a la barra lateral esquerra, i seleccioneu la pestanya Instruments des del panell que veus.

Després d'això, premeu el botó Comprovar que trobes a la banda de la redacció Error a l'verificar i espereu que es completi l'anàlisi. Després premeu el botó Analitza i restaura unitats, Per resoldre problemes detectats per l'eina de Windows.

en MacOS en canvi, pots confiar en Utilitat de disc, A través de la funció Primera ajuda de clauer. Comenceu el Plataforma de llançament i feu clic a la icona Utilitat de disc. A la finestra que veus, fes clic al nom de la unitat flash USB, Després premeu el botó Primera ajuda de clauer i finalment en raça. A el fer-ho, l'anàlisi i el procediment de recuperació es realitzaran per corregir els errors virtuals de la memòria USB.

Per obtenir més informació sobre com restaurar una memòria USB sense formatar, li recomano que llegeixi el meu guia dedicat a el tema

No obstant això, si voleu formatar la partició de totes maneres, li recomano que llegeixi aquesta guia dedicat a el tema Finalment, si volgués recuperar algunes dades perduts d'una memòria USB, a causa dels errors esmentats anteriorment, li recomano que llegeixi el meu guia sobre com recuperar arxius esborrats.