Com obtenir ajuda en Windows 10. Acaba de comprar un pc nova amb Windows 10, Tan content amb el que va començar a «manipular» amb la configuració de sistema, els arxius i els diversos programes instal·lats, però ha comès alguns errors. Per què no intentes resoldre-recorrent a l'ús automàtic en Windows? Si ho desitja, puc donar-li totes les explicacions que necessita.

Probablement no tots ho sàpiguen, però Windows 10 integra més d'un sistema d'assistència a través d'el qual és possible obtenir ajuda immediata sobre quines són les dificultats més comunes relacionades amb el funcionament de l' sistema operatiu. En resum, una mena de guia interna relacionada amb totes les funcions i característiques de Windows.

A més de la manera que acabo d'indicar, pot dirigir-se directament a l'servei a el client de l'empresa o, fins i tot, sol·licitar assistència remota a l'ordinador, permetent que un amic que no estigui físicament al costat de vostè controli la Pc de forma remota. Si, en canvi, necessita rebre més detalls sobre el funcionament d'un programari determinat o una aplicació específica, només necessita pressionar un botó especial per rebre immediatament totes les explicacions de el cas.

També es pot obtenir informació addicional sobre l'ús i el funcionament de Windows 10 buscant directament en línia, en la secció corresponent s'adjunta a la pàgina web de Microsoft, però en aquest cas ja no és una solució «estàndard».

Com obtenir ajuda en Windows 10 a través de Cortana

La primera i més pràctica forma d'obtenir ajuda en Windows 10 és confiar Cortana, L'assistent virtual de Microsoft que pot «consultar» directament des de la barra de tasques de sistema operatiu.

Si té algun dubte sobre l'ús i el funcionament de Windows 10, per trobar respostes, tot el que ha de fer és fer clic al quadre de cerca annex a la barra de tareas de Windows 10, escrigui la seva pregunta o, en qualsevol cas, les paraules clau de referència i consulti els resultats de la investigació realitzada.

Si ho desitja, en lloc de escriure, També pot usar el micròfon de la Pc per dictar la seva sol·licitud. Per fer això, simplement feu clic al símbol de l' micròfon  adjunt a el quadre de cerca.

Més endavant veurà que la llista de resultats rellevants apareix directament en el Menú. A la part superior trobareu les millors opcions en relació amb el que vas escriure o dictaste. Després hi ha la secció de Et puc ajudar que si es fa clic, li dóna instruccions pas a pas sobre les possibles operacions que es realitzaran i després hi ha tots els altres resultats de recerca que poden referir-se a aplicacions, Arxius, documents, etc. i recerques procedents directament de la web.

Selecciona el resultat que sent més relacionat amb les seves necessitats. En alguns casos, pot trobar-se directament davant de la configuració de Windows 10, en altres pot veure una mini guia directament en el menú Inici i en altres pot obrir l'Explorador d'arxius, una aplicació específica o el navegador predeterminat per consultar coincidències en línia.

A través d'Get Help

Una altra forma d'obtenir ajuda en Windows 10 és consultar l'aplicació Get Help. Que, a més de proporcionar solucions basades en text preses de la web, li permet entrar en contacte directe amb el servei a client de Microsoft.

Per usar-lo, feu clic a Botó d'inici (El Bandera de Windows situat a la part inferior esquerra de la barra de tasques) i obriu l'aplicació Obtingueu ajuda. Una vegada que aparegui la pantalla relacionada a l'escriptori, escriviu les paraules clau relacionades amb el seu problema en el quadre proveït i feu clic al botó següent.

Després, seleccioneu el producte de referència de menú desplegable que se li proposa i especifiqui els detalls addicionals requerits pels altres menús desplegables que veu aparèixer.

Consulteu els resultats disponibles en línia, els que trobi en la secció Prova el contingut d'aquesta guia o poseu-vos en contacte amb Microsoft directament seleccionant una de les opcions disponibles a la secció Obtenir més suport.

Segons les seves preferències, pot triar rebre una trucada de el suport de Microsoft, si xateja amb el suport de l'empresa ( el xat ) O si contactes amb la comunitat ( Pregunta a la comunitat ). En els tres casos, tingui en compte que ha d'iniciar sessió al seu compte de Microsoft (si encara no ho ha fet).

Si ha triat rebre una trucada de Microsoft, especifiqui el seu número de telèfon i, en cas que hagi triat programar una trucada telefònica, també el moment de preferència per rebre-la.

En canvi, si ha triat posar-se en contacte amb l'assistència de l'empresa a través de xat, esperi uns moments perquè es carregui la finestra per iniciar la conversa i que un assistent estigui en línia per a respondre a les seves necessitats, mentre que si ha elegit confiar en la comunitat, esperi que el navegador per defecte s'obre per començar a buscar a través de les diverses discussions a la web o per inserir un de nou vostè mateix.

Com obtenir ajuda en Windows 10 amb assistència ràpida

Si ho necessita, pot obtenir assistència a Windows 10 fins i tot contactant a un amic de forma remota. Per fer això, tot el que necessita és el sistema d'assistència remota, anomenat assistència ràpida, Annexa a el sistema.

Per ajudar, feu clic a Botó d'inici, Seleccioneu la carpeta Accessoris per a Windows i després feu clic assistència ràpida. Després feu clic a l'element sol·licitar assistència a la finestra que va aparèixer a l'escriptori.

Mentrestant, el seu amic haurà d'obrir la mateixa eina en la seva Pc però, una vegada que aparegui la finestra d'Assistència ràpida a l'escriptori, haurà de seleccionar l'opció oferir assistència, Ha d'iniciar sessió al seu compte de Microsoft (si encara no ho ha fet) i haurà de notificar-li codi de seguretat de sis xifres retornades pel sistema.

Després haurà d'escriure el codi que se li va proporcionar en el camp buit apropiat a la pantalla, haurà de fer clic al botó Retorn i haurà d'esperar a que s'estableixi la connexió entre la seva Pc i la del seu amic.

Quan aparegui el missatge L'usuari podrà veure els seus arxius i controlar la seva Pc. ¿Confia en aquesta persona i desitja permetre-li l'accés al seu Pc? a l'escriptori, feu clic al botó permetre i esperi uns moments perquè s'estableixi la connexió entre la seva Pc i la del seu amic.

Durant la sessió, a la part superior de la pantalla hi haurà una petita barra d'eines visible amb les paraules compartir pantalla habilitat.

advertència: Demani assistència en el seu PC amb Windows 10 instal·lat com li acabo d'indicar únicament i exclusivament a les persones que coneix bé i de les que té una confiança extrema. si atorga accés remot a qualsevol persona malintencionada, podrien prendre el control total del seu PC i fer-la servir com si estiguessin asseguts davant.

Amb programari i aplicacions

No puc entendre on es troba una ordre específic relacionat amb l'ús d'un programari o una aplicació i voldria rebre una mica d'ajuda? En aquest cas, em plau fer-li saber que només necessita fer clic en un botó en l' teclat per consultar la guia relativa i ja està.

Per ser precisos, el que ha de fer és obrir la finestra de el programa o aplicació per a la qual necessita ajuda, premeu el botó F1 en el teclat de la seva Pc i esperar que aparegui la finestra d'ajuda a l'escriptori. Si a la clau F1 també s'associa un nombre, recordi pressionar simultàniament el botó fn.

A més de pressionar el botó F1, En general, la guia relativa a l'ús d'un programari determinat o una aplicació determinada pot recuperar-se accedint a menú relatiu i després seleccionant elements de l'tipus Ajuda o Suport.

nota: Tot i que la guia per utilitzar un programari o aplicació específica gairebé sempre està disponible, també hi ha programes per als quals no es pot recuperar. En aquest cas, si necessita ajuda específica, pot consultar la secció de suport generalment present en el lloc web oficial del programa de referència.

Suport en línia

Com vaig dir a l'començament de la guia, si ho desitja, pot rebre assistència sobre l'ús i el funcionament de Windows 10 fins i tot visitant la secció dedicada a Suport del Lloc web de Microsoft. Simplement busqui la informació que necessita entre les diverses guies en línia o pregunteu a la comunitat i llest.

Més específicament, el que ha de fer és connectar-se a la pàgina de la pàgina web de l'empresa Redmond, indicar el producte per al qual voleu rebre assistència (p. Ex. Windows o microsoft Edge ) Seleccionant la icona relatiu de la llista que trobareu a sota de la capçalera ¿Per quin producte necessita ajuda? (Si no pot veure el producte que li interessa, feu clic a l'enllaç de sota Veure tots els productes de Microsoft per veure'ls tots) i després indiqui la categoria i el tema rellevants entre els proposats en la nova pàgina de Internet que es carregarà.

Si ho desitja, també pot contactar a la comunitat fent clic a l'enllaç Pregunta a la comunitat que es troba a la part superior de la pàgina principal de la secció de suport de la pàgina web de Microsoft.

Després feu clic a la categoria de referència entre els presents sota la capçalera Examinar les categories després seleccioneu el tema rellevant. Es trobarà davant d'una pàgina que conté preguntes, debats i articles de fòrum que pot consultar lliurement segons les seves necessitats.

Si ho desitja, també pot usar la barra de cerca situat a la part superior de la pàgina principal dedicada a l'assistència de Microsoft a través de la qual és possible trobar solucions no només entre els temes disponibles sinó també dins de la comunitat. Simplement ingressi la paraula clau relacionada amb l'ajuda que necessita, escollir el suggeriment rellevant (si està disponible) i després feu clic al resultat que li interessi entre les diverses propostes.