Com obtenir el paquet Twitch Prime

Ets un entusiasta dels videojocs i els teus amics et segueixen comptant sobre la possibilitat d'obtenir contingut exclusiu en contracció nerviosa, Vinculant el seu compte de Amazon Prime a el servei. Per tant, ha decidit intentar obtenir aquests bons també però, a l'buscar en línia, no va trobar cap informació útil. Així va ser, no? Així que no et preocupis: has vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

De fet, a la guia d'avui t'ho explicaré en detall com obtenir el paquet Twitch Prime, Il·lustrant els beneficis d'aquest servei i com activar-des de zero amb el vostre Pc. No deixaré de proporcionar-li les instruccions per fer això des de la seva telèfon mòbil, Perquè pugui seguir el tutorial fins i tot sobre la marxa.

Què dius? Estàs a punt per seguir endavant i obtenir la teva paquet Twitch Prime? Per dir-te la veritat, ni tan sols has de preguntar-te: sembles prou motivat per voler assolir el teu objectiu, de manera que la resposta és òbvia. Bé: tot el que has de fer és seguir les instruccions ràpides a continuació. Dit això, no em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Com obtenir el paquet Twitch Prime
    • Pc
    • Telèfon mòbil

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com obtenir el paquet Twitch Prime, Crec que pot interessar conèixer més sobre el servei que ofereix la plataforma Amazon.

Bé, Twitch Prime és un servei inclòs en la subscripció de Amazon Prime. En poques paraules, a l'subscriure a aquesta subscripció, pot eliminar diverses limitacions presents a l'usar un compte gratuït.

Específicament, els usuaris de Twitch Prime tenen la capacitat de arxivar seus enregistraments fins per 60 dies, subscriure a un canal de Twitch gratis cada 30 dies i eliminar anuncis dins de les transmissions de canal a què es subscriuen. Després hi ha el accés exclusiu a jocs complets i contingut gratuït vinculat als títols més reeixits.

Per a més informació sobre els beneficis que ofereix Twitch Prime, et convido a que facis un cop d'ull a les pautes oficials de Twitch.

Com obtenir el paquet Twitch Prime

Com ja hauràs endevinat, una de les possibilitats que ofereix Twitch Prime, entre les més apreciades pels usuaris, és el contingut gratuït que es llança periòdicament per als videojocs més populars de moment. A continuació et explicaré com canviar-los.

Pc

Twitch Prime és un servei estretament relacionat amb Amazon Prime, De manera que per obtenir el seu contingut gratuït, primer s'ha de subscriure a aquesta subscripció.

Si encara no està subscrit a Amazon Prime, el programa d'Amazon que li permet accedir a nombrosos beneficis en el conegut lloc de compres en línia (com enviament gratuït en un dia hàbil), simplement connecteu-vos a el lloc oficial d'Amazon i premeu el botó Iniciar sessió. present a la part superior dreta. En aquest punt, escriviu direcció de correu electrònic es contrasenya del seu perfil i premeu el botó Iniciar sessió, Iniciar sessió.

En cas que encara no tingui un compte a Amazon, feu clic al botó Crea el teu compte d'Amazon, Completa els camps El teu nom, Correu electrònic es Contrasenya i premeu el botó Crea el teu compte d'Amazon. Per al procediment complet, els convido a consultar el meu tutorial sobre com registrar-se a Amazon.

Un cop s'hagi iniciat sessió, feu clic a l'element Fes-a Prime situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element Registra't i fes-lo servir gratis durant 30 dies, Per activar la prova gratuïta d'Amazon Prime.

Ara, ingressi les seves dades Targeta de crèdit o dèbit (MasterCard, Visa, American Express, Maestro) i premeu el botó Afegeix el teu targeta. Un cop fet això, completi els camps Parla a, ciutat, província, CODI POSTAL es Número de telèfon i premeu el botó Usa aquesta direcció.

Perfecte: ara tot el que has de fer és prémer el botó Fes-ara, 30 dies gratis I això és. Per a més informació, li recomano que llegeixi el meu guia sobre com funciona Amazon Prime.

En aquest punt, ha de vincular el seu compte d'Amazon a Twitch per activar les funcions de Twitch Prime. Inicia una sessió, per tant, a la pàgina web de Twitch Prime, premeu el botó Iniciar sessió present a la part superior dreta i seleccioneu l'element subscriure. A continuació, completi els camps Nom d'usuari, Contrasenya, Data de naixement y Correu electrònic, Posi la marca de verificació vinculada a l'article No sóc un robot i premeu el botó subscriure.

En el cas que ja tingui un compte de Twitch, seleccioneu l'element al seu lloc Iniciar sessió, inserir Nom d'usuari es Contrasenya i premeu el botó Iniciar sessió.

Després d'això, premeu el botó Fes una ullada a Twitch Prime i seleccioneu l'element primer Itàlia i després això Seguir. Genial: ara només has d'ingressar a l' dades d'accés al seu compte d'Amazon i, a la pantalla Vincular compte de Twitch, Pressiona el botó confirmació.

Ara ha activat amb èxit Twitch Prime en el seu compte. Després aneu a la pàgina d'inici de Twitch Prime i feu clic al botó Iniciar sessió a la part superior dreta. Després ingressi el adreça de correu electrònic i el contrasenya del seu compte de Twitch i premeu el botó Iniciar sessió, Iniciar sessió.

Un cop fet això, ha de desplaçar-se cap avall a la pàgina, trobar el contingut que li interessa i prémer el botó Obtenir codi / més informació. En alguns casos, depenent de la promoció escollida, el botó pot estar present Sol·licitar / Bescanviar ara / Reclamar botí.

Perfecte: el sistema, en aquest punt, afegirà directament els continguts al seu compte o li mostrarà el mètode per canviar-, que pot variar d'un joc a un altre. En certs casos, és possible que també hagi de vincular el seu compte de Twitch a la de el joc involucrat, com vaig explicar en la guia sobre com vincular Twitch a Fortnite.

Per obtenir més informació sobre Twitch, recomano consultar les meves guies sobre com obtenir Twitch Prime i com connectar Amazon Prime a Twitch.

Telèfon mòbil

Òbviament, totes les operacions necessàries per obtenir els diferents paquets de Twitch Prime també es poden realitzar de forma segura des telèfon intel·ligent.

Si no té un compte d'Amazon Prime, pot registrar-se al servei utilitzant l'aplicació oficial d'Amazon per Android o iOS. Després de descarregar de la botiga corresponent, inícielo i premeu el botó Iniciar sessió, inserint adreça de correu electrònic es contrasenya i tocant el botó Iniciar sessió, Iniciar sessió.

En cas que encara no estigui registrat a Amazon, feu clic al botó Iniciar sessió, Poseu la marca de verificació al costat de l'opció Crear un compte i ingressi les seves dades en els camps Nom de pila, Nombre de mòbil o adreça de correu electrònic es Contrasenya. En aquest punt, toqueu el botó Seguir, Per completar el registre.

Genial: ara ha creat amb èxit el seu compte d'Amazon. No obstant això, l'aplicació mòbil oficial d'Amazon no li permet subscriure a Prime i, per tant, haurà de procedir a través d'un navegador comú per a la navegació web.

En qualsevol cas, tot el que ha de fer és connectar-se a la pàgina web d'Amazon, tocar l'element principal, Ubicat a la part superior, i premeu el botó Fes-ara, 30 dies gratis.

En aquest punt, ingressi les seves dades Targeta de crèdit o dèbit (MasterCard, Visa, American Express, Maestro) i premeu el botó Afegeix el teu targeta. A continuació, completi els camps Parla a, ciutat, província, CODI POSTAL es Número de telèfon i toca el botó Usa aquesta direcció. Tot el que has de fer és prémer el botó Fes-ara, 30 dies gratis I això és.

En aquest punt, heu d'enllaçar el compte d'Amazon Prime al compte de Twitch. Després connecteu-vos a la pàgina web de Twitch Prime, feu clic al botó Iniciar sessió i seleccioneu l'article subscriure, Per crear el seu compte. Després, toc successivament en Fes una ullada a Twitch Prime, Itàlia es Seguir. Finalment, premeu el botó confirmació, Per completar la connexió dels dos perfils.

Genial: ara tot el que has de fer és connectar-te a la pàgina principal de Twitch Prime i tocar el botó Iniciar sessió que es troba a la part superior dreta. Un cop fet això, escriviu el adreça de correu electrònic i el contrasenya vinculat al seu compte de Twitch i premeu el botó Iniciar sessió. Després, desplaceu-vos cap avall a la pàgina i, una vegada que trobi el contingut que voleu canviar, toqueu el botó Obtenir codi / més informació. En alguns casos, depenent de l'paquet triat, la veu pot estar present Sol·licitar / Bescanviar ara / Reclamar botí.

¡Missió complerta! Ara només has de seguir les instruccions que apareixen en pantalla, per poder bescanviar el contingut desitjat. Per obtenir més informació sobre els paquets disponibles, li suggereixo que consulti la pàgina dedicada a Twitch Prime a Amazon.