Com obtenir Robux gratis. Ja t'has subscrit a la famosa plataforma que recopila més de 15 milions de jocs en el seu interior. En un intent de personalitzar el teu personatge, vas descobrir que per obtenir una mica de roba i alguns accessoris necessites tenir Robux, Que és la moneda oficial de el joc de Roblox. Mai abans havia sentit parlar d'ell, ha investigat en la web per obtenir més informació sobre el tema i, sobretot, per saber si és possible obtenir Robux sense cost, i va acabar aquí, al meu lloc web.

És aquest el cas, estic en el cert? Llavors m'ho dius a mi dir-te que has vingut a el lloc correcte en el moment correcte! Amb aquesta guia, explicaré Com obtenir Robux gratis. A més, et mostraré el procediment detallat per activar Roblox Premium, Una subscripció que li permet obtenir un «salari» mensual de Robux. També trobareu tota la informació relacionada amb Targetes de regal Roblox i la informació necessària per canviar quantitats. T'explico tot això a continuació.

Com obtenir Robux gratis: el que has de saber

Abans d'entrar en els detalls d'aquesta guia i explicar-te Com obtenir Robux gratis, Cal fer unes indicacions prèvies. De fet, com s'especifica en les pautes de Roblox, no hi ha un mètode totalment gratuït per obtenir la moneda oficial de el joc de la plataforma.

Encara que hi ha nombroses eines en línia i aplicacions per a telèfons mòbils que prometen generar Robux infinit i acreditar-les directament al seu compte de joc, ha de saber que aquestes eines no funcionen i, sovint, són estafes. A més, està estrictament prohibit confiar en serveis de tercers per intentar obtenir Robux de forma gratuïta, com s'indica en els termes d'ús de Roblox. Els usuaris que confien en serveis de tercers per vendre, Intercanviar i transferir Robux s'arrisquen a el tancament immediat de la seva compte.

Subscripció Roblox Premium

Dit això, si et preguntes Com obtenir Robux gratis a Roblox, Ha de saber que l'única solució disponible és activar una subscripció Roblox Premium, Que li permet rebre un paquet de Robux de forma gratuïta tots els mesos, obtenir un 10% més per cada paquet addicional de Robux comprat a la botiga de la plataforma i, sobretot, poder Guanyar Robux venent les seves creacions a altres usuaris a través de la botiga virtual de la plataforma d'el joc.

Alternativament, pot obtenir un com a regal Targeta de regal Roblox, Que li permet obtenir crèdit per activar una subscripció Premium de Roblox i afegir Robux al seu compte.

Com tenir Robux gratis en PC

Després de la premissa inicial necessària, estàs preparat per tenir Robux gratis en PC. Tot el que ha de fer és iniciar sessió en el seu compte i activar una subscripció Roblox Premium : A el fer-ho, rebrà un «salari» mensual de Robux i podrà vendre roba, Accessoris i molt més en la botiga virtual de Roblox, per guanyar Robux addicional.

Activa Roblox Premium

Per activar Roblox Premium des Pcs, connectades a la pàgina principal de Roblox, feu clic al botó entrar, A la cantonada superior dreta, ingressi les dades associades amb el seu compte en els camps Usuari / email / telèfon y contrasenya i premeu el botó entrar, Per accedir al seu compte.

Ara, feu clic al botó ☰, a la cantonada superior esquerra, seleccioneu l'opció actualitza ara des del menú que apareix. I, a la pàgina que s'acaba d'obrir, trieu la subscripció Premium de Roblox que voleu activar.

  • 450 Robux (4,99 euros/mes) : Li permet obtenir 450 Robux per mes, vendre articles (i, per tant, guanyar Robux addicional) i, si compra un sol paquet de Robux, obtenir un 10% més.
  • 1,000 Robux (9.99 euros/mes) : Ofereix tots els avantatges de el pla 450 Robux, però li permet tenir 1,000 Robux per mes.
  • 2.200 Robux (20,99 euros/mes) : Li permet obtenir 2.200 Robux per mes, a més de tots els altres beneficis oferts per altres subscripcions.

Va fer la seva elecció, premeu el botó Comprar ara. Col·loqui la marca de verificació al costat de la forma de pagament que voleu utilitzar ( targeta de crèdit, targeta de dèbit o PayPal ). Introduïu les dades en els camps corresponents i feu clic al botó Enviar, Per completar l'activació d'Roblox Premium.

En aquest punt, obtindrà immediatament el nombre de Robux requerit per la seva subscripció. Pressionant la icona d'un hexàgon situat a la part superior dreta i seleccionant l'element (Nombre) Robux, Pot accedir a la secció del seu compte dedicada a Robux, amb totes les transaccions entrants i sortints. A més, fent clic al botó Comprar ara, Pots comprar Robux addicional ( 400 Robux per 4,99 euros, 800 a 9,99 euros, 1.700 a 20,99 euros, 4.500 a 49,99 euros y 10.000 a 99,99 euros ) I obté un 10% més.

Si, d'altra banda, es pregunta com guanyar Robux venent les seves creacions en Roblox, premi l'opció de CREAR ubicat al menú superior, seleccioneu una de les opcions visibles a la barra lateral esquerra ( camisa, Samarretes y pantalons ) I identifiqui el vestit o accessori que vol vendre, després feu clic a la icona de l' roda d'engranatge i seleccioneu l'opció Configura.

En les noves pantalles, s'ubiqui el quadre Vendre aquest article, Posi la marca de verificació a la banda de l'article Vendre aquest article, Especifiqui el preu de venda de l'article seleccionat en el camp preu i premeu el botó Desar, Per guardar els canvis i publicar la seva creació en el catàleg de Roblox.

Serà útil saber que, en cas de venda, el Robux bestiar es suspendrà fins a tres dies hàbils abans de ser acreditat en el seu compte. Podeu veure el seu estat fent clic a la icona de l' hexàgon, A la cantonada superior dreta i seleccionant l'opció (Nombre) Robux. A la pàgina, busqui l'entrada vendes pendents que indica el nombre de Robux encara no acreditat.

Obtingui una targeta de regal Roblox com a regal

Si no obtindrà la seva cartera per activar una subscripció Premium de Roblox, sempre pot obtenir una com a regal Targeta de regal Roblox. Aquestes targetes es poden comprar a Amazon i Twitter, és possible usar GameStop (també en botigues físiques).

Hi ha dos tipus diferents de targetes de regal disponible. la Subscripció a la targeta Roblox està disponible en talls de 10 y 20 euros i li permet afegir fons al seu compte per pagar una pertinença Roblux Premium o comprar paquets de Robux mentre està en recàrrega Robux, Disponible en talls de 800 (10 euros), 2000 (25 euros) i 4500 (50 euros), li permet afegir Robux al seu compte.

Després d'obtenir una targeta de regal, tot el que ha de fer per canviar la quantitat relativa és connectar-se a la pàgina Canviar targetes Roblox de la pàgina web de Roblox assegurant-se haver iniciat la sessió al compte. Després, introduïu el codi que es mostra en el revers de la targeta o que se li va enviar per correu electrònic (en el cas d'una compra digital) al camp codi PIN i feu clic al botó Reedem.

En aquest punt, si ha afegit una recàrrega de Robux, aquesta última es afegirà automàticament al seu compte (la quantitat de Robux disponible està visible a la part superior dreta). Si, d'altra banda, ha canviat una targeta de regal de Roblox, pot veure el saldo disponible en el seu compte fent clic a la icona de la roda d'engranatge, A la cantonada superior dreta i seleccionant l'opció ajustos.

A la pàgina acabada d'obrir, seleccioneu l'opció facturació i ubicar l'article crèdit Roblox : El crèdit disponible en el seu compte està visible a la banda de l'opció saldo Actual. Podeu usar aquest últim per comprar individualment des d'Robux fent clic a l'article Robux ubicat al menú superior per activar una subscripció a Roblox Premium, seguint les instruccions que li he proporcionat en els paràgrafs anteriors.

Com tenir Robux gratis al teu telèfon

Si et preguntes si és possible obtenir Robux gratis al seu telèfon, a l'activar Roblox Premium, la resposta és sí. No obstant això, serà útil saber fer servir l'aplicació Roblox per Android y iOS / IPadOS només està disponible el paquet que li permet obtenir 450 Robux per mes i el cost és més gran que l'activació des d'una Pc.

Activa Roblox Premium

Per activar Roblox Premium des del telèfon, Comenceu l'aplicació Roblox, toqueu el botó entrar, Ingressi les seves dades en els camps Nom d'usuari / Correu electrònic / Tel y contrasenya i premeu el botó de nou entrar, Per iniciar sessió.

Ara toca la icona de tres punts ubicat al menú a continuació, seleccioneu l'opció afiliació i, en la nova pantalla que es mostra, premeu el botó Comprar ara, Per activar el pagament de Roblox Premium a través d' google Play o iTunes Store.

Com s'ha esmentat anteriorment, usant l'aplicació Roblox és possible activar només la subscripció Robux Premium 450 (XNUMX:XNUMX 5,49 euros/mes en lloc de 4,99 euros / mes si s'activa per Pc) que li permet obtenir 450 Robux cada mes, vendre articles en Roblox i obtenir un 10% més per cada paquet addicional de Robux comprat.

Si la seva intenció és activar un tipus diferent de subscripció, pot connectar-se a la pàgina web oficial de Roblox usant el navegador en el vostre telèfon mòbil. Trieu l'opció Continuar al navegador i repetiu el procediment per activar Roblox Premium des d'una Pc.

Obtingui una targeta de regal Roblox com a regal

T'han donat XNUMX Targeta de regal Roblox ¿I t'agradaria fer-lo servir per telèfon? En aquest cas, lamento dir-li que no és possible canviar la suma de la seva targeta usant l'aplicació Roblox.

Dit això, pot fer-ho connectant-se a la pàgina Canviar targetes de Roblox de la pàgina web de Roblox a través del navegador que fa servir habitualment per navegar per Internet. Ara, si encara no ho ha fet, ingressi els detalls del seu compte en els camps Usuari / email / telèfon y contrasenya i toca el botó entrar, Per accedir al seu compte.

Després ingressi el codi de la targeta de regal que té en el camp codi PIN  per afegir la quantitat o Robuxes de la targeta en qüestió al seu compte. Serà útil saber que també per activar una subscripció a Roblox Premium o comprar un paquet de Robux utilitzant el saldo disponible en el seu compte, ha de procedir des del navegador.

De fet, a través de l'aplicació Roblox és possible realitzar compres i activar una subscripció exclusivament a través de Play Store i iTunes Store.