Com obtenir V-Bucks gratuïtament Interruptor de Nintendo. Vostè va comprar recentment una consola Interruptor de Nintendo i un dels primers jocs que vas descarregar ser Fortnite. No pots esperar per submergir-te en els desafiaments d'aquest famós títol de Battle Royale creat per Epic Games.

Després de familiaritzar-se amb el joc, va descobrir l'existència d'el V-Bucks, Algunes monedes de jocs virtuals són útils per comprar diversos productes durant els jocs, però no saps com aconseguir-los.

Si et mors per descobrir Com obtenir V-Bucks gratis a Nintendo Switch, n o hi ha problema: aquí estic a punt per donar llum sobre tots els seus dubtes a l'respecte. Durant aquest tutorial, de fet, faré una descripció general dels usos més comuns d'aquesta moneda virtual, després de la qual cosa explicaré en detall com obtenir-la de forma gratuïta (i possiblement també per una tarifa), jugant Fortnite a la consola domèstica de Nintendo . Finalment, li proporcionaré alguns consells útils per ajudar-lo a evitar estafes o intents d'estafa, així com consells sobre la protecció del seu compte d'Epic Games.

Dit això, si ara està impacient per aprendre més i no pot esperar per començar, segui còmodament i sostingui la seva consola. Seguiu atentament les instruccions que li donaré i veurà que tindrà èxit fàcilment en la intenció que ha proposat. En aquest punt, no em queda res més que fer, excepte desitjar-li una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

Com obtenir V-Bucks gratis a Nintendo Switch. conceptes bàsics

Abans d'explicar Com obtenir V-Bucks gratis a Nintendo Switch, Vull assegurar-me haver aclarit tots els seus dubtes sobre com Guanyar i usar aquesta moneda virtual en el món de Fortnite.

V-Bucks: què són i per a què serveixen

V-Bucks, Com ja es va esmentar, són monedes virtuals que s'utilitzen per a la compra de màscares i emotiu en el comprar objectes Fortnite. Les primeres són màscares que canvien l'aparença estètica de el personatge o les armes, mentre que les emotiu s'utilitzen per comunicar-se en el joc, a través de l'expressió d'emocions o amb el ball.

Entre els usos més comuns de V-Bucks també hi ha la compra d' Passada de batalla (950 V-Bucks) i de l' Paquet de batalla (2,800 V-Bucks) dels quals et parlaré en detall en el proper capítol. És, de fet, una millora per a la seva compte, que li permet pujar de nivell més ràpid, per arribar més ràpid les recompenses que d'una altra manera s'haurien obtingut després de diverses hores de joc.

A l'gra: com obtenir V-Bucks gratis.

Amb les premisses necessàries sobre l'ús de V-Bucks, ha arribat el moment de parlar més específicament sobre com obtenir V-Bucks gratis jugant Fortnite per Switch.

En aquest sentit, com es va anticipar anteriorment, l'únic mètode per obtenir aquesta moneda d'el joc en Fortnite és jugar el joc batalla real, Que implica enfrontaments PVP amb altres jugadors en la manera d'últim home. A el passar els nivells, pots obtenir el V-Bucks com a recompensa proporcionada per nivells estacionals.

Per exemple, a l'hora de escriure aquest tutorial, pot obtenir- 100 V-Bucks jugant gratis i arribant a nivell 11. un altre 100 V-Bucks s'obtenen, en canvi, en nivell 34.

No obstant això, les recompenses que es poden obtenir de forma gratuïta a Fortnite a l'completar els nivells poden variar amb el pas de les estacions. Pot veure-les en temps real al menú Passada de batalla de vestíbul.

És bo especificar això, per obtenir més V-Bucks més ràpid en la manera batalla real, Has de comprar l' Passada de batalla ( 950 V-Bucks ) O el Paquet de batalla ( 2.800 V-Bucks ) A través del menú Passada de batalla de el joc En aquest últim cas, de fet, s'obtenen 100 V-Bucks directament a nivell 4.

No obstant això, la compra d'aquestes actualitzacions per al compte és opcional: si, de fet, no desitja gastar diners, ja que els V-Bucks es poden comprar per una tarifa en euros, el meu consell és acumular V-Bucks Amb el Passada de batalla gratis i després gastar-los en la compra d' Passada de batalla o de l' Paquet de batalla.

Solucions alternatives per obtenir V-Bucks

Una solució alternativa per obtenir V-Bucks en Fortnite és la que es refereix a la compra d'aquesta moneda virtual pagada. La compra és possible directament en el joc, a través del menú. botiga, Però també a través de Nintendo eShop.

En aquest sentit, trobarà a continuació els preus actuals per a la compra dels V-Bucks, que no obstant això poden variar, en el cas de les ofertes:

  • 1000 V-Bucks : 9,99 €
  • 2800 V-Bucks : 24,99 €
  • 5000 V-Bucks : 39,99 €
  • 13500 V-Bucks : 99,99 €
  • Paquet d'atac vermell (Disfressa + 600 V-Bucks): € 4.99

Compte amb les estafes

Per concloure, vull recordar-los que, com els desenvolupadors de Fortnite també van declarar a Twitter, has de ser cautelós amb qualsevol que prometi donar V-Bucks (O altres objectes) de manera gratuïta, a través d'un contacte directe en el joc o suggerint canviar-los a través de llocs web especials: de fet, són estafes.

L'única solució per aconseguir V-Bucks gratuïtament Fortnite perquè Interruptor de Nintendo és el que et vaig dir en el meu guia: altres solucions no indicades podrien ser un intent d'estafa.

Per aquesta raó, mai ingressi les dades d'inici de sessió del seu compte Jocs èpics en llocs web no oficials i, si té dubtes sobre la fiabilitat d'un lloc web, verifiqui la presència de l'protocol HTTPS ( la icona de cadenat verd tancat ) A la barra de direccions.

A més, per comprovar el reputació web d'un lloc web, pot utilitzar serveis com Trustpilot, Que li permeten realitzar una comprovació ràpida de la fiabilitat d'un lloc web en funció dels comentaris dels usuaris. Per obtenir més informació sobre això, consulteu el meu guia sobre com reconèixer un lloc fals.

Protegir el compte d'Epic Games

Finalment, li suggereixo que protegeixi el seu compte d'Epic Games a l'habilitar l'autenticació de dos factors a través de l'aplicació ( Active l'aplicació Autenticació ) O per correu electrònic ( Habilitar autenticació de correu electrònic ), Accedint a menú de configuració del compte.

D'aquesta manera, de fet, pot protegir el seu compte de l'accés no autoritzat, ja que, a l'iniciar sessió des d'un dispositiu no reconegut, també haurà d'ingressar un codi d'un sol ús obtingut per correu electrònic o mitjançant una aplicació com autenticador de google (Android/ iOS), A més de la contrasenya bàsica del compte.

Finalment, però no menys important, si creu que el seu compte ha estat estafada o si està experimentant un accés no reconegut, contacteu amb el suport tècnic immediatament. A l'connectar-se a aquest enllaç i prement el botó contacte que pots veure a la cantonada superior dreta. Els operadors de la companyia segurament sabran com ajudar a protegir la seva compte.