Després de llegir el meu guia sobre com actualitzar a Windows 10, Recentment va actualitzar el seu Pc a l'últim sistema operatiu de Microsoft i de moment pot dir més que satisfet. No obstant això, li agradaria poder optimitzar encara més el rendiment de sistema operatiu per poder aprofitar-a el màxim en el seu PC. En aquest sentit, tinc excel·lents notícies per donar-te: puc explicar-te, pas a pas, com optimitzar Windows 10. A l'llegir les següents línies i seguir les meves instruccions, podrà descobrir tot el que pot fer per tractar d'obtenir el millor de el nou sistema operatiu en la seva Pc.

Com es diu No em creus? Bé, t'equivoques! Usant alguns programes i utilitats especials i desactivant característiques específiques no essencials de el sistema operatiu, és possible optimitzar Windows 10 i com. Òbviament, és bo que ho tinguis en compte, no et prometo miracles. Essencialment, si el seu PC és «dolenta», fins i tot si intenta optimitzar Windows 10 amb les instruccions que li donaré, és possible que no pugui obtenir els resultats desitjats. No obstant això, com diuen, intentar-ho no és perjudicial.

Havent fet aquesta premissa necessària, si, per tant, realment desitja optimitzar Windows 10, li suggereixo que se senti còmode davant del seu Pc, prengui uns minuts de temps lliure i es concentri acuradament en les indicacions que li donaré. A punt? Vostè? Bé, llavors comencem.

Allibereu espai en disc

Si vols optimitzar Windows 10, el primer que et convido a fer és provar alliberar qualsevol espai ocupat en el disc dur va a eliminar arxius inútils i errors en el registre de sistema.

Per realitzar fàcilment les operacions que acabo d'indicar, li suggereixo que utilitzi el programa CCleaner. És un dels programes més famosos i fiables per netejar i mantenir els sistemes operatius Windows (si recordes, vaig parlar d'això en profunditat en el meu guia sobre com descarregar i utilitzar CCleaner). Per descarregar CCleaner en el seu PC, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina web de el programa i després premeu l'element CCleaner.com.

La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( ccsetupxx.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic al botó . En aquest punt, triï el Italià des del menú desplegable per a selecció d'idioma (a dalt a la dreta), elimini la marca de verificació de l'element d'instal·lació de google Chrome (O un altre programari addicional) i completi la configuració trepitjant primer instal·lar i després en executeu CCleaner

Una vegada que vegi la finestra principal del programa, per a tractar d'optimitzar Windows 10 alliberant espai en el seu PC, tot el que ha de fer és seleccionar els elements que desitja eliminar del seu Pc usant les opcions a la barra lateral esquerra (per omissió , tots ja estan seleccionats les principals opcions sobre les quals actuarà el programari) i després premeu el botó neteja d'inici.

Per actuar en el registre de sistema i tractar qualsevol problema relacionat amb ell, pressiona en el seu lloc a la targeta registre i després feu clic primer trobar problemes i després en reparació seleccionada.

Eliminar els programes preinstal·lats

Una altra excel·lent manera de provar i optimitzar Windows 10 és anar a eliminar tots els diversos programes preinstal·lats a la Pc de l'empresa fabricant i que, per tant, podria allotjar-se en la seva estació multimèdia fiable des del moment de la compra de la mateixa. Específicament, em refereixo a les versions de prova de antivirus, Programes multimèdia, barra d'eines addicional per al navegador i altres programes essencialment de dubtosa utilitat.

Per eliminar tots aquests programes, li suggereixo que recorri a l'ús He de eliminar-lo?. Si mai ha sentit parlar d'ell, sàpiga que és una aplicació gratuïta que analitza tots els programes instal·lats a la Pc i li indica a l'usuari quins poden i què han d'eliminar perquè són inútils o fins i tot considerats perillosos. Per descarregar He eliminar-lo? a l'ordinador, feu clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web de el programa i després premeu el botó primer Descarregar (gratuïts) i després en Descarregar «He eliminar-lo?».

La descàrrega està completament oberta, feu doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar i en la finestra que s'obre, feu clic primer i després en Següent. Després accepti les condicions d'ús de el programa col·locant la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'Acord de llicència i feu clic primer Següent per tres vegades consecutives, després dalt instal·lar i després acabat per a completar el procés d'instal·lació i començar He eliminar-lo?

A la finestra que en aquest moment s'obrirà a l'escriptori, identifica els programes que tenen eliminació amb el percentatge més alt, és a dir, els més inútils i / o perillosos, i busqui informació sobre ells fent clic al botó Que és.

Un cop fet això, el lloc web Hauria eliminar s'obrirà amb una descripció del programari seleccionat i les raons per les que ha d'eliminar. Després feu clic al botó desinstal per començar el procediment de desinstal·lació.

Desactiva els efectes visuals i les animacions.

Una altra excel·lent solució que podria permetre optimitzar Windows 10 consisteix en desactivar efectes visuals i animacions de el sistema operatiu, és a dir, tota la sèrie d'elements «accessoris» que fan que l'experiència d'usar el sistema operatiu sigui més agradable a la vista però que en alguns casos alenteix, i no una mica, l'ús de Windows.

Per desactivar els efectes visuals i les animacions en Windows 10, accedeixi Explorador de fitxers pressionant la icona que representa una carpeta groga adjunt a la barra de aplicacions, Després feu clic dret a la icona aquesta PC ubicat a la barra lateral esquerra i seleccioneu l'element propietat des del menú que se't mostra.

A la finestra que s'obre, feu clic a l'element. Configuracions avançades de sistema present a la barra lateral esquerra, va anar a la pestanya Avançat i després feu clic al botó Configuració ... relacionat amb la secció rendiment.

Ara posi la marca de verificació a la banda de l'article Ajust per obtenir el millor rendiment i feu clic primer aplicar i després en bo per desactivar tots els efectes facials de Windows 10. Si no prefereix el vell estil gris de Windows Windows, pot deixar la marca de verificació al costat de l'element Utilitza estils visuals per a finestres i botons.

Deshabilitar programari innecessari a l'inici

Una altra excel·lent manera d'optimitzar Windows 10 que pot ser particularment útil si et trobes fent servir la Pc molt lentament és desactivar el programari innecessari que s'inicia automàticament quan s'inicia el sistema (i després roman en funcionament constantment).

Per fer front a això i millorar significativament el rendiment del sistema, per tant, analitza acuradament la llista de tots els programes configurats per a iniciar-se automàticament a la Pc i desactiva aquells que no considera estrictament necessaris (és a dir, aquells que no ha de mantenir constantment en funcionament o, en qualsevol cas, no ho necessita tan aviat com encén el seu PC).

Per fer això, feu clic dret a la barra de tasques i seleccioneu l'element Gestió de l'activitat des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, selecciona la pestanya llançament, Feu clic als noms dels programes que no desitja deixar anar automàticament quan s'iniciï Windows 10 i premeu el botó desactivar situat a la part inferior dreta.

En principi, suggereixo que deixi només els processos de sistema actius ( Sistema operatiu Microsoft Windows i similars), programari de seguretat informàtica (antivirus, tallafocs, etc.) i els programes que està segur que vol començar amb cada accés a Windows. Si té dubtes sobre la identitat d'un procés, intenti buscar- Google.

Desfragmentar el disc dur

Una altra bona forma de tractar d'optimitzar Windows 10 és realitzar el desfragmentar el disc dur. Si no ho sap, la desfragmentació és una operació de rutina fonamental per mantenir la forma d'un PC. Desfragmentar el contingut d'un disc dur li permet «reunir» i reorganitzar la informació que Windows guarda de manera fragmentada en parts del disc que estan distants entre si. D'aquesta manera, s'acceleren els temps amb els quals el sistema pot recuperar arxius i programes.

Per intentar optimitzar Windows 10 mitjançant desfragmentació, pot utilitzar la utilitat «estàndard» disponible al sistema operatiu: Desfragmenta i optimitza unitats.

Per fer això, escriviu desfragmenta en el camp de recerca ubicat a la barra de tasques, feu clic al primer resultat que se li mostra i esperi que la finestra de la utilitat estigui visible a la pantalla.

A la finestra que es mostra a l'escriptori, trobareu una llista dels discs durs a l'ordinador amb dos botons a la part inferior d'aquest últim: analitzar, Que permet analitzar l'estat de el disc, i Optimitzar, Que en el seu lloc s'inicia directament la desfragmentació, l'optimització TRIM i la consolidació de l'assignació de memòria per a la unitat seleccionada. Per desfragmentar el seu PC manualment, ha de seleccionar la unitat que voleu enviar a l'procediment d'optimització (p. Ex. C:) I feu clic al botó Optimitzar.

Finalment, també pot canviar els temps en què Windows 10 ha de realitzar l'optimització automàtica de el disc. Per fer això, feu clic al botó canviar configuracions i, a la finestra que s'obre, utilitzeu el menú desplegable executar d'acord a un horari per configurar la desfragmentació cada setmana (per defecte), tots els dies o cada mes. Personalment, li suggereixo que deixi la configuració activa en el pla setmanal, d'aquesta manera Windows optimitzarà automàticament els discs en funció del seu tipus un cop per setmana aprofitant els moments d'inactivitat de la PC.

Restablir la Pc

En el desafortunat cas que l'ús de programari que li vaig aconsellar en les línies anteriors i la implementació dels dispositius indicats no va tenir cap efecte, li instar a que no tiri la tovallola novament i intenti optimitzar Windows 10 informant l'estat de el sistema en configuració de fàbrica usant la funció de restauració especial en el sistema operatiu (si recordes, vaig parlar d'això en detall en el meu manual sobre com formatar Windows 10).

Per intentar optimitzar Windows 10 per restaurar la Pc, pressiona el camp de cerca adjunt a la barra de tasques i escriu ajustos després premeu el primer resultat mostrat.

En la nova finestra que s'obrirà en aquest punt, feu clic a Actualització i seguretat, Pressiona la veu Restauració ubicat a la barra lateral esquerra i després feu clic al botó per començar col·locat a la secció Restablir la PC.

Després tria l'opció Mantenir els meus arxius, Si té la intenció de formatar Windows 10 eliminant aplicacions i configuracions però mantenint els seus arxius personals (fotos, documents de text, etc.), o escolliu l'opció eliminar tot, Si voleu eliminar qualsevol cosa emmagatzemada en el seu PC. En algunes PC, generalment Pcs portàtils, també pot trobar l'opció Restaurar la configuració per defecte que li permet tornar la Pc a l'estat de fàbrica, és a dir, amb els mateixos programes, serveis, etc. que havia trobat en el mateix a l'hora de la compra.

En aquest punt, si ha seleccionat l'opció Mantenir els meus arxius Adhereixi a l'assistent especial visible a la pantalla pressionant sempre el botó Següent i esperant que el sistema operatiu sigui formatat i completat. En cas de dubtes, premeu el botó cancel · lar.

Si ha triat l'opció en el seu lloc eliminar tot s'indica en la finestra que es mostrarà a la pantalla més endavant si voleu eliminar només els seus arxius personals o si també voleu netejar la unitat. En el primer cas, pressiona Eliminar només els meus arxius personals mentre que en el segon cas, feu clic a Eliminar arxius i netejar la unitat.