Com pagar amb NFC

Acaba de veure un amic seu fer un pagament sense contacte amb el telèfon intel·ligent i, intrigat, li va preguntar com es podia fer. Li va explicar que això és possible gràcies a la tecnologia NFC (Comunicació de camp proper(És a dir, la comunicació en proximitat), el que permet que dos dispositius es comuniquin de manera segura a curtes distàncies sense fils.

És curiós que hi hagi investigat sobre el tema i hagi trobat aquesta guia meva. T'agradaria saber com pots activar NFC, si el teu smartphone i les targetes són compatibles amb aquesta tecnologia i, en cas afirmatiu, com pots aprofitar-la. Així és com és, no? Llavors m'ho dius a mi donar-te un cop de mà.

Llegint aquesta guia meva en com pagar amb NFC Adquiriràs tots els fonaments per donar les primeres passes amb aquesta tecnologia i, si el teu smartphone o SmartWatch t'ho permet, podràs finalment deixar les teves targetes a casa i utilitzar només els teus aparells per pagar en botigues i restaurants. Dit això, només puc desitjar-te bona sort i bona sort amb tot.

  • Com pagar amb NFC: Android
    • Activa NFC
    • Afegir una targeta de pagament
  • Com pagar amb NFC: iPhone
    • Afegir una targeta de pagament
    • Paga amb NFC

Abans de procedir i mostrar-los com és possible pagar amb NFC és just que obtinguis informació útil sobre com funciona aquesta tecnologia i com usar-la en el teu smartphone.

Com he esmentat anteriorment, l'NFC (acrònim de Comunicació de camp proper(És a dir, la comunicació en proximitat) és una tecnologia que permet la comunicació entre dos dispositius propers sense fils per intercanviar dades i realitzar pagaments de manera segura.

Per utilitzar NFC per pagar amb un smartphone (o SmartWatch), has de verificar que el dispositiu en qüestió té suport per NFC i que aquesta connectivitat es pot utilitzar en la seva configuració. De registrar un mètode de pagament per exemple, una targeta de prepagament o una targeta de crèdit amb suport de pagament sense contacte Hi ha aplicacions predefinides per a aquest propòsit al dispositiu, tant en Android com en iOS.

Un cop fet això també, per realitzar un pagament, l'usuari només ha de apropar la seva smartphone o SmartWatch (que ha de tenir suport NFC i aquesta tecnologia activada a la configuració) a l' POS de l'negoci en el qual voleu fer una compra, de manera que pugui transmetre les seves dades de pagament de forma encriptada i completar la transacció sense utilitzar diners en efectiu o comunicar les dades de la targeta.

El costat de el client (i de l'operador) és tot molt simple. Tècnicament, per descomptat, les coses serien una mica més complexes d'explicar: si vols saber més, et suggereixo que llegeixis el meu article on explico en detall com funciona NFC.

Com pagar amb NFC: Android

Si tens un telèfon intel·ligent Android Li informo que té diverses possibilitats d'usar NFC per habilitar el dispositiu per a pagaments sense contacte. Tots els dispositius amb suport dels serveis de google poden comptar amb Google Pay el sistema de pagament domèstic Google, que està present per defecte en molts telèfons però que també es pot descarregar gratuïtament des de la Play Store.

Alternativament, hi ha plataformes de propietat dels diversos fabricants, per exemple Samsung pagament en els dispositius Samsung que realitzen la mateixa tasca però només poden ser utilitzats en els dispositius dels fabricants de referència.

Faré servir Google Pay per als propers passos de l'tutorial; en cas que prefereixis utilitzar Samsung Pay, pots llegir el meu guia de serveis. No obstant això, per a altres sistemes, els passos són similars, de manera que no hauria de tenir problemes per usar-los.

Activa NFC

Com es va esmentar anteriorment, el primer que cal fer per aprofitar la NFC és assegurar-se que tens un dispositiu que suporta aquesta tecnologia. Per a això, recomano una recerca trivial a Google (amb termes com [Modello telèfon intel·ligent] El suport de la NFC ).

El següent pas és activar el NFC en el teu smartphone. Per fer això, tot el que has de fer és baixar el tauler d'anuncis (Fent un escombrat cap avall) i pressiona la icona en forma de N per activar / desactivar el NFC. Alternativament, entra al Paràmetres pressionant Icona de l'engranatge a la pantalla inicial o al calaix d'aplicacions, situat al menú de l'calaix d'aplicacions. Connectant el dispositiu o bé altres connexions i, dins de la secció de la NFC activar la funció pressionant a EN.

Desafortunadament, no puc donar-li informació més precisa, ja que el menú pot variar depenent de l'smartphone utilitzat. No obstant això, estic segur que seguint les meves instruccions «genèriques», podrà trobar la configuració correcta en el seu dispositiu.

Afegir una targeta de pagament

Després d'assegurar-te que tens NFC actiu en el teu smartphone, tot el que has de fer és afegir les targetes a l'servei que utilitzes. Com vaig dir, faré servir Google Pay.

Inicieu, llavors, l'aplicació de Google Pay en el teu smartphone tocant la seva icona dins de la pantalla Inici ja sigui en calaix i després pressiona el botó Pagaments ... al centre, a la part inferior. Si és la primera vegada que fas servir l'aplicació, entra al teu compte de Google, confirma totes les permisos sol·licita i accepta condicions d'ús de l'aplicació.

Després premeu el botó + Mètode de pagament... entrar al ... el seu número de targeta el seu data de caducitat e el codi CVC (A la part posterior). A continuació, introdueixi tota la informació requerida, és a dir, la nom el Pais, L ' Direcció el codi postal el ciutat el província i el número de telèfon i pressiona la tecla Desar... després de tot.

En la següent pantalla se li mostrarà el condicions de l'emissor que hauràs de acceptar per continuar. Ara, Google Pay es posarà en contacte amb el banc emissor de la targeta per rebre l'autorització d'afegir la targeta i guardarà el seu dades. De fet, se li demanarà que una sessió i per confirmar la seva identitat SMS amb el qual rebrà un codi de seguretat per a ser inserit dins de l'aplicació. Posteriorment, el procediment es completarà i l'aplicació funcionarà correctament.

Pots afegir totes les targetes que vulguis a Google Pay, però només les que tenen suport sense contacte poden ser usades per al pagaments amb POS. En el cas que ja hagi afegit una targeta a Google Pay però no hagi desbloquejat les seves funcions sense contacte, premeu el botó Establir pagaments sense contacte i seguir les instruccions de la pantalla (que són les mateixes que et vaig mostrar abans).

En cas que ho necessitis, pots trobar una llista de targetes compatibles amb Google Pay visitant aquest enllaç. Si s'observa que la seva targeta no està entre les compatibles, pot compensar-sol·licitant una de les moltes targetes, fins i tot de prepagament i sense costos fixos, disponibles al mercat.

Per exemple, podria considerar la possibilitat d'utilitzar HIPO un compte de diners electrònics a la qual s'associa un paper (Físic i virtual) de El circuit de la targeta mestra. El compte és perfectament manejable tant a través de l'aplicació (descarregable gratuïtament d' Google Joc Store i botigues alternatives) com a través de l'ordinador. Les operacions que es poden realitzar a través de HYPE són realment moltes: és possible, a més de realitzar compres en línia talps Botigues també enviar i rebre reclamacions recollir factures / factures i fer dibuixos a tot el món (els honoraris poden variar segons la moneda i el país).

Connectant-se a la pàgina web oficial, de fet, podrà triar lliurement el compte això és més el teu. Pots triar fer servir la versió bàsica del compte, és a dir. HYPE Start que no inclou cap quota mensual, o si s'ha d'usar HYPE Plus a costa de 1 euro / mes que elimina els límits de despesa, recàrrega i retirada de el pla Start i permet acreditar el salari. Com a oferta final hi ha HYPE Premium ( 9,90 euros / mes amb 25 euros de bonificació a l'introduir el codi PREMIUM25 durant la inscripció) que combina els avantatges abans esmentades de HYPE Start i HYPE Plus amb pagaments i recessos gratuïts a tot el món i ofereix una assegurança de viatge complet. A més, el mòdul Premium també proporciona la targeta de crèdit World Elite Mastercard, així com un servei de suport prioritari.

Més informació sobre HYPE

Més informació sobre HYPE Plus

Més informació sobre HYPE Premium

Un altre servei en el que tinc ganes d'aconsellar-és N26 UN compte en línia que pots gestionar completament des d'un telèfon mòbil. De fet, a l'registrar a través de la pàgina web i introduir les seves dades, obrirà el seu compte en uns minuts i rebrà la targeta directament a casa seva. N26, a més de permetre a l'usuari realitzar les operacions clàssiques com la pagaments en línia també et permet fer i rebre reclamacions, recanvis recollir butlletins de notícies e MAV / RAV a banda de Cotxe vinyeta.

Si voleu obrir un compte N26, tingui en compte que pot triar entre diverses opcions: la mòdul bàsic que és gratuït, ofereix recessos gratuïts il·limitats i assistència a client en italià; alternativament, pot optar pel mòdul N26 Tu (De 9,90 euros / mes ) Que ofereix recessos gratuïts a tot el món, la possibilitat de personalitzar l'aplicació, la cobertura de les despeses mèdiques a l'estranger i fins i tot una assegurança de viatge; com a última forma pot optar per N26 Metall (De 16,90 euros / mes ) Que, a més d'oferir tots els avantatges de la lliçó N26 You, també ofereix una assegurança contra danys i robatori de telèfons. A més, també informo de la presència de la lliçó negocis dedicat als autònoms i freelancers (però no per a les empreses), que al seu torn ofereix dues plantes: un pla gratis i un pla vostè (9,90 euros / mes).

Més informació sobre el compte N26

Més informació sobre N26 You

Més informació sobre el metall N26

Més informació sobre N26 Business

Un altre servei que vull recomanar és Revolució un servei de banca digital que li permet transferir els diners... fer ... pagaments / recollides...estalviar diners gràcies a la ... volta... canviar els diners en ... criptografia i aprofitar diversos tipus de garanties.

Revolut està disponible per individus privats que per empreses o bé autònoms gràcies als molts mòduls que ofereix. Pel que fa a la individus privats pot triar entre tres mòduls diferents: el mòdul estàndard completament gratis, el que assegura l'absència de encàrrecs el tipus de canvi en 24 monedes fins a 5000 euros / mes i li permet cobrar de forma gratuïta fins 200 euros/ Mes; llavors trobem el El mòdul Premium ... (a 7,99 euros / mes ) Que elimina els límits mensuals de la lliçó gratuït, a més d'oferir una assegurança mèdica per a viatgers (també s'inclou el suport 24/7); com a últim mòdul trobem Revolut Metal (a 13.99 / mes ) Que, a més de permetre-retirar fins a 600 euros / mes gratuïtament, també ofereix un servei de consergeria, Revolut Car Metall i un 1% de reemborsament en efectiu de qualsevol tipus de despesa realitzada.

Més informació sobre Revolut

Recordeu que també pot confiar en altres serveis per utilitzar els serveis de pagament sense contacte a través del seu telèfon intel·ligent.

Per exemple, es pot pagar amb Postepay NFC seguint el meu tutorial sobre com activar Postepay i pagar amb NFC amb YAP seguint les instruccions de la meva manual sobre com registrar-se a YAP, però la llista podria continuar durant molt de temps.

Per gestionar les targetes afegides a Google Pay, comenceu l'aplicació Google Pay, premi el botó ☰ a la part superior esquerra i seleccioneu les entrades Mètodes de pagament o Paràmetres de menú que s'obre.

Paga amb NFC

Un cop hagis afegit teves targetes a Google Pay, tot el que has de fer és fer la teva pròpia primer pagament usant el teu smartphone! Dins de la botiga / local on aniràs, en el moment de l'pagament, tot el que has de fer és apropar teu telèfon a l' POS i la transacció de pagament serà automàtic e instantània. Et dic que en el moment en què aquesta quantitat excedeixi d'un cert llindar hauràs de desbloquejar el teu smartphone primer i després apropar-lo a punt de venda, per una qüestió de seguretat.

Quant a la SmartWatch el procediment és molt similar: obre l'aplicació de Google Pay (o Samsung Pay) en el teu dispositiu i porta-la a punt de venda de manera que permeti el pagament sense contacte. Després que hagis sentit un so o bé vibració Pots treure el rellotge intel·ligent i esperar la confirmació de l'pagament.

Si tens algun dubte o problema, si us plau llegeix la meva manual sobre com funciona Google Pay.

Com pagar amb NFC: iPhone

Usa un ... iPhone ? No hi ha problema. De fet, et dic que el telèfon intel·ligent d'Apple a casa té integrat un sistema de pagament ( Apple Pay ) Que gràcies a la funció Wallet de l'smartphone guarda totes les seves targetes i permet un pagament sense contacte fàcil i immediat. També li informo que el NFC dins l'iPhone sempre està actiu així que no et caldrà activar per fer un pagament.

Afegir una targeta de pagament

Afegeix una targeta de pagament al teu cartera en l'iPhone és una operació ràpida i fàcil. A l'igual que Google Pay, no totes les targetes són compatibles amb el servei. Per verificar que la targeta és compatible amb Apple Pay, visita la pàgina web d'Apple. Alternativament, si necessita obrir un nou compte però no sap en quin servei confiar, si us plau llegiu les meves instruccions en el capítol anterior: totes les targetes esmentades són també compatibles amb Apple Pay.

Més informació sobre HYPE

Més informació sobre el compte N26

Més informació sobre Revolut

Un cop hagis resolt (possiblement) el problema de la compatibilitat de la targeta amb Apple Pay, obre l'aplicació cartera que trobes a la pantalla inicial o bé a la biblioteca d'aplicacions i prem el botó (+) ... situada a la part superior dreta.

Dins de la nova pantalla, premeu el botó continua i triar si emmarcar el paper amb la càmera o si introduir les dades manualment, prement en el punt apropiat baix i especificant nom, nombre el data límit i el codi de seguretat. A la fi de l'procediment, premi el botó següent cantonada superior dreta, accepta la condicions d'ús de la targeta esperar el final de la verificació amb la institució emissora i, en pocs segons, la targeta ha de ser afegida a cartera.

Si també tens un Rellotge d'Apple se us demanarà si voleu afegir la targeta a la targeta també: si respon afirmativament, haurà d'introduir la informació requerida, acceptar les condicions d'ús de la targeta i esperar les comprovacions oportunes amb l'organisme emissor (que, de tota manera, trigaran uns segons).

En aquest punt, puc dir-te que el més important està fet. Si vols posar el targeta preferida (En cas que hagis guardat més d'un) a la Cartera, veu a menú ajustaments; Cartera i Apple Pay de iOS i premis de veu Targeta defecte. També podeu seleccionar el adreça d'enviament, L ' correu electrònic i el número de telèfon. També pot decidir si habilitar els pagaments al teu Mac perquè les operacions siguin encara més ràpides.

Paga amb NFC

Per pagar amb NFC usant l'iPhone només has de seguir uns pocs passos. En cas de iPhone amb Identificació facial Tot el que has de fer és pressionar dues vegades seguides la tecla botó d'encesa / apagat lateral, identifiqueu usant el FaceID o el codi i apropar teu smartphone a el punt de venda.

En el cas d'un iPhone amb botó d'inici Acosteu el seu telèfon intel·ligent a punt de venda i identifiqui amb el Touch ID o el codi per continuar amb el pagament. Després d'escoltar el bip, pot allunyar el seu dispositiu de el punt de venda i esperar la confirmació de l'pagament. En cas que tinguis més d'una targeta guardada a cartera Li dic que pot canviar en el moment de l'pagament.

Quant a la Rellotge d'Apple el procediment a seguir és força similar. En efecte, premis dues vegades el botó lateral per obrir el seu cartera Seleccioneu la targeta que voleu utilitzar (amb un toc) i s'acosti el dispositiu a punt de venda. Si vols més informació, et suggereixo que llegeixis la meva guia on explico detalladament com pagar amb el Apple Seguir.

Per a més informació general sobre el funcionament d'Apple Pay, llegeix el meu tutorial sobre com funciona Apple Pay.