Com pescar a Far Cry 5. En el joc d'acció per a Xbox, Play Station i PC, El protagonista principal s'ha d'enfrontar a una secta de fanàtics religiosos que controlen la ciutat. Per tant, cal conèixer certes funcions dins de el joc que et permetran avançar en la història i aconseguir alguns diners extra.

En articles anteriors t'hem mostrat com fer-te l'ós cheesburger a Far Cry 5 o t'hem explicat tot el que necessites saber sobre Far Cry 4. No obstant això, en aquesta ocasió ens centrarem en mostrar com pescar a Far Cry 5.

Índex

Com pescar a Far Cry 5 pas a pasCom pescar a Far Cry 5

El primer que has de fer per anar a pescar és aconseguir una canya de pescar. En gairebé qualsevol lloc de pesca hi ha una canya. No obstant això, solen ser de molt mala qualitat. A continuació t'expliquem com aconseguir millors equips de pesca.

Aconseguir equip de pesca

Per aconseguir un equip de pesca que et permeti pescar pesis més desafiants i més cars, hi ha tres opcions:

  • comprar-los a comerciants.
  • A l'completar la missió de Skylar a Whitetail Mountains.
  • Trencant els rècords en nivells difícils.

Et recomanem que visualitzis les característiques de cada canya de pescar; les millors tenen un major abast i possibilitat de capturar millors peixos.

D'altra banda, també hauries de desbloquejar l'habilitat «Rei de la pesca«. Amb ella, els peixos es cansen més ràpid i desbloqueges nous tipus d'esquers.

Un cop tinguis la teva canya de pescar, és important que sàpigues on pots anar de pesca.

On pescar a Far Cry 5

Els llocs de pesca estan marcats al mapa amb els seus propis icones que descobreixes explorant el mapa o trobant senyals que els indiquin. Es marquen com a normals i difícils depenent de la dificultat per pescar alguns peixos.

Com pescar un peix

Quan trobis un lloc de pesca, selecciona una bona canya de pescar i un dels teus esquers. Ara és el moment de llançar l'ham.

  • Atrau els peixos a l'esquer. has pressionar el rodet de fil lentament.
  • Quan piqui un peix, pressiona el botó indicat a la pantalla.
  • Per cansar el peix, has passar d'deixar anar la llinya i tirar, a poc a poc. No deixis que la línia es posi vermella, allibera la tensió.
  • Segueix tirant fins que el peix surti de l'aigua i pugi amb la llinya.

Això ha estat tot! Esperem que aquest article t'hagi resultat útil. Si ara vols aprendre una mica més sobre Far Cry Primal, Continua navegant per parada Creativa.