Com posar arrova en portàtil Lenovo? Resulta tediós voler introduir un "@", però com a resultat, ens deixa un altre símbol o una finestra oberta que no havíem pensat. En les portàtils Lenovo, és possible que donem moltes voltes intentat sacer l'arrova.

Segurament t'ha passat que vols obrir el teu correu electrònic o introduir-lo en alguna plataforma, però per això has de posar "@". Si ja estàs cansat de copiar i enganxar aquest símbol, aquí et mostrarem algunes opcions de comandes que faran que comencis a posar arroba fàcilment, Com ha de ser.

Ara bé, a continuació, aquestes són les combinacions de tecles que trauran el símbol de la xarxa per excel·lència.

Mètode 1 per fer arrova en portàtil Lenovo

El primer mètode, requereix de la següent combinació de tecles:

  • Prem simultàniament les tecles ALT + 2 en el teu Lenovo.

Si aquesta combinació no ha funcionat, seguim amb el següent mètode per obtenir el "@":

mètode 2

Ara bé, seguim amb una altra opció per introduir arrova en portàtil Lenovo:

  • Prem les tecles de ALT+ en el teu portàtil Lenovo.

Mètode 3 per posar arroba

Si les anteriors combinacions no t'han funcionat, prova amb els següents comandaments:

  • Pressiona el mateix temps, les tecles CTRL + ALT + Qen teu teclat de la portàtil Lenovo.

Escriu l'arrova en el teu Lenovo amb llenguatge ASCII

No t'alarmis, no es tracta de fer un procediment complicat, El que farem serà prémer les tecles ATL + 64. Aquesta comanda requereix que pressionem la combinació de tecles sense deixar anar les anteriors, per tant, mantenint pressionada la tecla ATL, presionarás també el "6", i sense deixar de prémer, inclou la tecla del "4".

Considera configurar el teu idioma

Si el teclat es troba en un idioma diferent a què estàs fent servir en el teu portàtil, és molt possible que les combinacions de tecles no llancin el resultat que volem, tot i que les icones de les tecles indiquin una altra cosa.

Referent a això, considera ajustar l'idioma del teu portàtil Lenovo. Vés a el panell de control i estableix l'idioma de el teclat per defecte de la portàtil. Selecciona el teu idioma preferit i comença a provar les combinacions que hem deixat en els punts anteriors.

És recomanable que provis les comandes en un document d'escriptura. Per evitar qualsevol tipus d'accions que no estem requerint en alguna pàgina d'inici de sessió o recerca.

Si has aconseguit posar arrova, Recorda el procediment que ho va fer possible, i comença a sacer aquest símbol de forma natural.

Un malware està impedint que posis arrova en el teu portàtil Lenovo?

Un motiu pel qual no has aconseguit introduir l'arrova en el teu portàtil Lenovo, És que estiguis sent afectat per un malware. L'ideal és verificar costat del teu antivirus, que tot estigui en ordre. Si has trobat un d'aquests virus, no dubtis a eliminar del teu ordinador.

Després d'això, procedeix a realitzar les combinacions que permeten posar arrova en el teu portàtil, Com hem indicat.