Com posar el temporitzador a Instagram. mirant les històries de Instagram dels seus amics, ha notat que alguns d'ells s'insereixen temporitzadors en ells que mostren un compte regressiva en una data que s'han establert.

En els següents paràgrafs, explicaré en detall com posar el temporitzador a instagram utilitzant una funció posada a disposició per la famosa xarxa social fotogràfica.

Com posar el temporitzador a Instagram pas a pas

Què és el temporitzador d'Instagram?

Abans d'entrar a la guia i veure en detall com posar el temporitzador a instagram, Crec que cal explicar bé de què estem parlant.

La funció de temporitzador està integrada en les històries d'Instagram i es pot usar a través de l'etiqueta compte enrere. El seu propòsit és mostrar un compte regressiva actualitzada dinàmicament (és a dir, sense haver de actualitzar-la o canviar-la amb el temps) relacionada amb una data triada per l'usuari.

No és possible utilitzar-la en els continguts de les publicacions, en forma de posts clàssics, ni és possible utilitzar la funció en qüestió per configurar un temporitzador per fer fotos automàticament a Instagram. Per això cal fer les fotos amb la funció integrada en l'aplicació de càmera de Android o iOS.

Com posar el temporitzador a les històries d'Instagram

Anem directe a l'gra i vegem com posar el temporitzador en les històries de instagram usant el sticker especial de què et vaig parlar abans.

Avançament que l'operació és factible només des de l'aplicació oficial de la xarxa social per a Android i iPhone. A les publicacions normals no és possible fer-ho ni a través de la aplicació Instagram perquè Windows 10, Ni a través de la seva versió web.

Android

per continuar Android, Tot el que heu de fer és obrir Instagram, Crear una nova història i, afegir a la foto o el vídeo, el sticker que permet iniciar el temporitzador.

El primer que has de fer és accedir a Instagram des de la seva aplicació oficial, pressionar la icona d'una cabana (A baix a l'esquerra) i premeu el símbol de càmera.

Després d'això, assegureu-vos que la manera Història està configurat i prengui una foto o un vídeo usant el botó de l'obturador / enregistrament col·locat a la part inferior.

Alternativament, pot prendre contingut de la Galeria pressionant al quadrat a la part inferior esquerra i seleccionant-les o vídeo del teu interès.

Un cop fet això, feu clic al emoticona somrient situat a la part superior dreta, seleccioneu l'etiqueta de compte enrere i escriu el nom del compte regressiva en el camp de text corresponent (dins de la pròpia etiqueta).

A continuació, toqueu l'element Establir la data i hora de finalització i, a través de menú que s'obre, triï una data de finalització.

Posa en APAGAT l'interruptor ubicat a Tot el dia (A la part inferior), fins i tot pot establir l'hora exacta perquè finalitzi el compte enrere.

En aquest punt, premeu el botó final (A dalt a la dreta) i, si ho desitja, toqueu una bola multicolor (A dalt), per canviar el color de l'adhesiu.

Després només has de col·locar l'adhesiu on vulguis (només arrossega-amb el dit fins al punt desitjat) i fer-la més gran o més petita (eixamplant o estrenyent dos dits sobre aquest últim). Finalment, toqueu l'element La teva història (A baix a l'esquerra) per publicar el contingut creat.

iPhone

Té un iPhone i ¿li agradaria saber com posar el compte enrere en les històries d'Instagram?

Cap problema: ha de seguir, més o menys, les instruccions que et vaig donar en el capítol anterior dedicat a Android.

Primer, per tant, accedeixi a Instagram des de la seva aplicació oficial, premeu el símbol de cabana (A baix a l'esquerra) i pressiona la icona de càmera.

Una vegada que s'obri l'editor de Històries d'Instagram, segur de la manera Història estigui configurat (en cas contrari, seleccioneu-vostè mateix) i prengui la foto o gravi la pel·lícula per compartir, usant el disparador / botó de gravació situat a la part inferior.

Alternativament, podeu utilitzar una foto o vídeo ja present en el rotllo d'iOS pressionant a quadrat situat a la part inferior esquerra i seleccionant el contingut del teu interès.

En aquest punt, premeu el símbol d'un emoticona somrient (A dalt a la dreta), seleccioneu l'adhesiu compte enrere i escriu el nom del compte regressiva en el camp de text corresponent adjunt a l'etiqueta.

Un cop fet això, premi a Establir la data i hora de finalització present a la part inferior de l'etiqueta i, usant el menú apropiat, estableixi una data de finalització.

Per establir l'hora exacta perquè finalitzi el compte enrere, recordeu desactivar l'opció Tot el dia, Pujant a APAGAT l'interruptor apropiat.

Ara, toca la redacció finalitzar situat a la part superior dreta i, si ho desitja, premeu la bola multicolor a la part superior per canviar el color de l'adhesiu.

A continuació, col·loca l'adhesiu en el punt desitjat (per a això has de arrossegar-la amb el dit on prefereixis) i fer-la més gran o més petita (per a això has de eixamplar o estrènyer dos dits sobre ella).

Quan estigui llest per fer-ho, finalment pressioni l'element La teva història (A baix a l'esquerra), per publicar el contingut.

ordinador

Com els vaig dir algunes línies a dalt, a l'hora de escriure aquesta guia, no és possible posar el temporitzador a les històries d'Instagram des de PC. Això es deu al fet que ni l'aplicació d'Instagram per Windows 10 ni la versió web de la xarxa social et permeten crear històries (només les mostren).

Si les coses canvien en el futur, no deixaré d'actualitzar aquesta part de l'tutorial amb tota la informació rellevant.

Com posar el temporitzador a Instagram per a fotos

T'agradaria posar el temporitzador a instagram per a fotos, En el sentit de posar en marxa un temporitzador abans de prendre una foto a la famosa xarxa social? Ho sento, però Instagram no ofereix aquesta possibilitat.

No obstant això, el que pot fer és aprofitar la funció de temporitzador incorporada «estàndard» a la Aplicació de cambra de Android i de iOS, Prengui la seva foto amb temporitzador i publiqui la foto a Instagram. A continuació, s'explica com procedir amb més detall.

  • Android - després d'iniciar l'aplicació Cambra, Toc en el temporitzador (Si no ho veu, potser necessiti expandir el menú pressionant la icona de tres guions, La de tres punts o la icona de corró, Depenent de el dispositiu en ús i la versió d'Android instal·lada a ell) i trieu la demora per a configurar (p. Ex. 3 segons, 5 segons, Etc.). Un cop fet això, premeu el botó de l'obturador (baix) i, si tot va sortir bé, s'iniciarà un compte regressiva. Quan acabi, la foto es prendrà automàticament.

 

  • iPhone - després d'obrir l'aplicació Cambra, Pressiona la icona de temporitzador (A dalt a la dreta) i, al menú obert, seleccioneu l'element 3 s, Per configurar un temporitzador de tres segons, o 10 s, Per establir-ne un de 10 segons. llavors premeu botó de l'obturador (A la part inferior) i s'iniciarà un temporitzador, després de el qual es prendrà-les.

Un cop hagi pres la foto, per publicar-la en Instagram, feu el següent.

  • Publicacions - entreu a Instagram des de l'aplicació oficial de l'servei per Android o iOS, premeu el botó (+) i, després de seleccionar el imatges del seu interès, pressioni els botons Confirmar (Dues vegades seguides) i compartir.

 

  • Història - accedeixi a Instagram des de l'aplicació oficial de l'servei per Android o iOS, premi la icona de la casa (a baix a l'esquerra), premeu el símbol de la càmera (a dalt a l'esquerra). I, després de seleccionar el mode si cal Història al menú inferior, feu clic a la icona quadrat (A baix a l'esquerra), seleccioneu la imatges del seu interès i publiqueu en la història, tocant a La teva història situat a la part inferior esquerra.