Com posar fletxes a GTA

Els videojocs de la sèrie GTA ( Grand Theft Acte ) Són els teus favorits. Els has jugat tots i els més recents t'han impressionat pel seu nivell de detall i realisme, així com per l'atenció als detalls més petits. Atès que moure pel mapa sovint es realitza amb vehicles, et vas adonar que encara falta alguna cosa perquè el joc sigui perfecte: la capacitat de posar la fletxa durant els girs de conducció del seu vehicle.

Desafortunadament, aquest és un dels pocs detalls que Rockstar Games no s'ha ocupat dintre de la seva sèrie. O al menys no d'el tot. En realitat, de fet, la funcionalitat està present en GTA, però només per als vehicles dels NPC (personatges no jugadors), que utilitzen els indicadors de direcció. En aquest punt, la pregunta sorgeix espontàniament com posar fletxes en GTA fins i tot amb el teu propi caràcter. Doncs hi ha formes de fer-ho i, si vols, avui te les explicaré en detall.

Com es diu? ¿No ho creus? Llavors fes un cop d'ull! Només has de posar-te còmode i dedicar-me només uns minuts del teu temps lliure, per poder llegir atentament els consells que et donaré i així poder posar-los en pràctica sense cap dificultat. Dit això, no perdem més temps preciós! Et desitjo una bona lectura i, sobretot, una bona estona!

  • Com posar fletxes a GTA 5
    • Descarrega les dependències necessàries per als mods
    • Descarrega i instal·la el mod Car Controls
    • Com utilitzar el mod de controls de l' Cotxe

Com posar fletxes en GTA 5

Si tu vols posar fletxes en GTA 5 en PC, un dels capítols més recents de la sèrie Grand Theft Acte, el que et recomano és fer servir modificació.

No estàs segur de què són els mods? No et preocupis, t'ho explicaré de seguida. Els mods no són més que complements no oficials (generalment scripts, però no només) que et permeten estendre la funcionalitat d'un videojoc integrant noves funcions o millorant les existents.

Els mods per GTA 5 es poden usar sense risc de ser prohibits si s'empren en la manera Història, És a dir, l'offline. Usant mod en GTA Online en canvi, implica la prohibició automàtica, que pot ser temporal o permanent.

Si bé els procediments que et descriuré en els propers capítols es referiran a la instal·lació de mods en la manera Història, que es desactivaran automàticament quant entris a la manera Online, sempre és millor eliminar-los, per evitar inconvenients. L'eliminació consisteix a eliminar els arxius de dependència i mod de la carpeta arrel on està instal·lat GTA 5. Tot està clar? Bé, llavors diria que podem continuar.

Descarrega les dependències necessàries per als mods

El primer pas és descarregar i instal·lar les dependències necessàries per poder executar els mods en GTA 5. La majoria dels mods estan en .Així, És a dir, arxius de script que s'executen durant la sessió de el joc.

Per permetre l'execució de l' arxiu .Així, Necessites instal·lar la biblioteca ScriptHook V. Per fer això, ha d'accedir a la pàgina web de GTA5-mods.com en aquest enllaç, per accedir a la fitxa d'aquesta eina.

Ara, premeu el botó descarregar i després una altra vegada descarregar, Per descarregar el .Arxiu cremallera que conté l'eina. Després de descarregar-lo, feu doble clic al Arxiu obtingut i traieu el seu contingut a la carpeta arrel on va instal·lar GTA 5.

Entre els arxius continguts a l'arxiu extret, els que necessita són: ScriptHookV.dll, Que és la biblioteca per admetre aquests scripts, i dinput8.dll, Un arxiu essencial per executar el arxiu .Així. La resta de fitxers de l'arxiu són innecessaris, inclòs el denominat NativeTrainer.asi, Que és un script d'exemple per realitzar alguns «trucs» en GTA 5.

Si has seguit a peu de la lletra totes les instruccions que t'he donat, estàs preparat per afrontar el següent capítol de la meva guia, en què et explicaré com instal·lar el mod que et permetrà activar els intermitents en el teu vehicle.

Descarrega i instal·la el mod Car Controls

Un cop hagueu descarregat l'eina ScriptHook V, és hora de passar a descarregar i instal·lar el mod Controls de cotxe. Aquest és un script per GTA 5 que li permet activar i desactivar els intermitents, els llums d'advertència de perill (quatre fletxes), els llums interiors i l'alarma del seu vehicle. També li permet obrir i tancar les finestres i encendre i apagar el motor.

Com pots entendre, el mod Car Controls és el més adequat per a poder gestionar totes aquelles funcions en el vehicle que no han estat confiades a la gestió directa de l'jugador. Però anem a l'gra ara, veient en detall com descarregar i instal·lar el mod en qüestió.

Primer, aneu a la pàgina web de GTA5-mods.com en aquest enllaç, per accedir a la secció relativa a l'mod Controls de cotxe. Un cop fet això, premeu el botó descarregar i pots de nou en el mateix, per fer la descàrrega de l' .arxiu zip de l'mod.

Després de la arxiu comprimit haurà estat descarregat al seu Pc, feu doble clic i traieu el seu contingut a la carpeta principal on va instal·lar GTA 5. Recordeu que entre els arxius continguts en l'arxiu, els útils per extreure són només CarControls.asi es carcontrols.ini.

Bé! No has de fer cap altra operació! Tot el que et queda per fer és simplement iniciar GTA 5, per començar a fer servir el mod Controls de cotxe. ¿Com? T'ho explicaré en el proper capítol.

Com utilitzar el mod de controls de el cotxe

Ara que ha instal·lat el mod Controls de cotxe, És hora de veure com funciona. El primer que has de fer és començar GTA 5, Amb el vostre icona d'inici ràpid en el Escriptori. Després d'això, iniciï la manera Història i espereu que es completi la càrrega.

Després d'arribar a la sessió de el joc, pugi a bord d'un vehicle per començar a fer servir el mod en qüestió. Les tecles de control de l'mod són equivalents a les de l' teclat numèric. Encara pots modificar al teu gust, simplement tancant el joc i editant l'arxiu carcontrols.ini, Que es troba a la carpeta d'instal·lació de GTA 5.

primer el 0 clau li permet encendre i apagar el motor de el vehicle que ha abordat. EL claus 1 es 3, D'altra banda, gestionen respectivament els intermitents d'el vehicle. Per tant, simplement premeu el clau 1 per indicar el gir a l'esquerra o el clau 3 per al de la dreta. Després haurà de pressionar el mateix botó novament per desactivar la balisa.

tots els clau 2 d'altra banda, permet activar i desactivar les llums d'emergència, és a dir, les quatre fletxes. EL claus 4 es 6 obrir i tancar les finestres de la porta del darrere a la dreta i esquerra respectivament, mentre claus 7 es 9 manegen els frontals en banda i banda. Finalment, el clau 5 encén els llums interiors o, si està fora de el vehicle, activa l'alarma. Va ser més simple del que pensava, oi?