Com posar la icona de Google a l'escriptori

Com posar la icona de google a l'escriptori. L'ús de Pcs i eines tecnològiques especials és una cosa que encara té dificultats per comprendre. Certament, no pot cridar-se a si mateix una persona interessada a explorar totes les modernitats, fins i tot si el seu esforç per adaptar-se és digne d'esment, al menys pel que fa a l'ús d'eines tecnològiques que ara es consideren indispensables.

La Pc i l'ús relatiu d'un navegador per navegar en Internet i consultar el correu electrònic, per exemple, són coses que vostè sap, però no té molta experiència.

En particular, hi ha un procediment que li agradaria realitzar per al qual necessitaria la meva ajuda, ja que això requereix un ús més expert de la PC: és la possibilitat de posar la icona de Google a l'escriptori.

Bé, si les coses són realment perquè no hagis de preocupar en absolut. tan complicat com pugui semblar per als inexperts, posar la icona de Google a l'escriptori és en realitat un joc de nens. Tens algun dubte? Llavors només has de llegir aquesta guia: explicaré com fer-ho pas a pas. Per tant, els desitjo una bona lectura.

Com posar la icona de Google Chrome a l'escriptori, pas a pas.

Abans d'explicar com col·locar la icona de Google Chrome a l'escriptori, he de fer una petita introducció. Hi ha dues alternatives disponibles per a vostè, ja que hi ha una diferència depenent de el problema que hagi trobat.

En el primer cas, potser va eliminar accidentalment la icona de el navegador del seu escriptori (pel que ja està en el vostre Pc) o, en el segon cas, mai el va tenir perquè no ho va instal·lar. En els següents paràgrafs li explicaré com resoldre aquests dos «problemes». ¡Procedim!

Com instal·lar Google Chrome

Per col·locar la icona de Google Chrome en el seu escriptori, després en una Pc amb un sistema Windows, Primer haurà de comunicar-se amb la seva adreça web oficial per descarregar-lo, usant el navegador que fa servir (en aquesta guia faré servir microsoft Edge en Windows 10).

Ara fes clic al botó blau descarregar Chrome i, en la finestra que apareix, desmarqueu la casella per enviar les estadístiques d'ús, si ho prefereix. Després feu clic al botó Acceptar i instal·lar i després feu clic al botó Desar. Després de descarregar l'arxiu d'instal·lació i iniciar-lo, feu clic al botó que apareix, a la finestra de Control de compte d'usuari.

Espereu que Google Chrome descarregueu els arxius necessaris i completi la instal·lació des d'Internet. Un cop instal·lat en el seu PC, s'obrirà el navegador Google Chrome, que li donarà alguns consells sobre com configurar aquesta eina de navegació com a predeterminada.

Com podeu veure, ara la icona de Google Chrome haurà aparegut en el seu escriptori, simplement perquè va realitzar una nova instal·lació.

Com posar la icona de Google Chrome a l'escriptori i en la barra de tasques

Prenguem el cas ara que, encara que ho hagi instal·lat, la icona no ha aparegut en el seu escriptori. Potser va aparèixer i el va eliminar per error, però en qualsevol cas no és un problema, no és difícil restaurar-lo. Li mostraré breument els diferents procediments que pot seguir per restaurar la icona de Google Chrome.

El primer procediment que li suggereixo que faci és el següent: premeu el botó Windows en el seu teclat i desplaci la llista fins que trobi el Icona de Google Chrome. Ara feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element Més> Obre ruta d'arxiu. S'obrirà la finestra d'exploració per als seus programes ( programes ). Per arribar a aquesta carpeta, també pot seguir aquesta ruta: C: Menú d'inici de Microsoft Windows ProgramData.

Dins d'aquesta carpeta trobareu la icona de Google Chrome, en què haurà de fer clic amb el botó dret de l'ratolí i fer clic Còpia. Ara torni a la seva escriptori, feu clic a qualsevol lloc amb el botó dret de l'ratolí i feu clic a l'element Agafar. Això restaurarà la icona de l'escriptori.

Cercar Google Chrome al PC

Què passa si Google Chrome no apareix a la llista de programes d'Inici de Windows? En aquest cas, haurà de navegar dins de les carpetes d'instal·lació dels programes de Windows, però no és res que no pugui fer fàcilment.

Primer feu clic amb el botó dret de ratolí a la icona a la part inferior esquerra de Windows i feu clic explorar expedient. Des del menú d'exploració esquerre, feu clic a meu PC i segueix aquest camí: Disc local C> Programes (x86)> Google> Chrome> Aplicació.

Dins d'aquesta última carpeta, trobareu un arxiu anomenat cromat.exe. Feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element Còpia. Ara torni al seu escriptori i feu clic dret en qualsevol lloc buit. Des del menú de context, premeu Enganxa enllaç. D'aquesta manera, hi haurà restaurat la icona de Google Chrome, a què haurà de canviar el nom, reemplaçant la redacció chrome.exe - connexió en Google Chrome.

Un altre mètode ràpid és crear un enllaç directament des de l'escriptori utilitzant una eina proporcionada per Windows. Per fer això, feu clic dret en qualsevol punt de l'escriptori on no hi hagi altres icones.

Seleccioneu l'article ara nou, des del menú de context, i després enllaç. Feu clic ara a Navega i continuar en aquestes carpetes: Aquesta PC> Disc local C> Programes (x86)> Google> Chrome> Aplicació. Seleccioneu el fitxer ara chrome.exe i feu clic al botó bo. Ara feu clic a Següent i escriu Google Chrome en el camp textual Introduïu el nom de la connexió. Feu clic al botó final tenir la icona de Google Chrome restaurat en l'escriptori.

Ara afegeix la icona a començament o en la Barra de tasques (La barra horitzontal a la part inferior de la pantalla). Et diré com fer-ho immediatament. Quan s'hagi restaurat la icona en el seu escriptori, feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element afegir a l'inici. A el fer-ho, prement el botó Windows en el teclat, trobaràs un icona quadrat amb el símbol de Google Chrome el que permetrà la seva execució.

Si voleu afegir Google Chrome a la Barra de tasques, Feu clic dret al Icona de Google Chrome a l'escriptori i seleccioneu l'element Afegeix a la barra de tasques. D'aquesta manera, a la barra horitzontal a la part inferior de la pantalla, sempre tindrà disponible la icona d'inici ràpid de Google Chrome.

Com posar la icona de Google a l'escriptori

Presumim que desitja establir una icona en el seu escriptori que li permeti iniciar el motor de cerca de Google amb un sol clic. Per dur a terme aquest procediment, potser podria procedir modificant la pàgina inicial del seu navegador (vaig escriure estootra guia sobre el tema), però potser se senti còmode amb el que ja ha configurat (per exemple, ha configurat un altre motor de cerca o la pàgina del seu lloc web favorit). Com fer-ho llavors? Hi ha una altra solució de la qual estic parlant en les següents línies, explicant com fer-ho, pas a pas.

Feu clic dret en qualsevol lloc buit en el seu escriptori i seleccioneu l'element des del menú de context Nou> Connexió. En el camp de text Introduïu la ruta per a la connexió, escriviu www.google.it (També pots ingressar https://www.google.it ). Després feu clic a Següent i escriu en el camp Introduïu el nom de la connexió, El nom que voleu donar a la seva connexió personalitzada. Després feu clic a final. La nova icona per a la seva connexió personalitzada apareixerà en el seu escriptori.

Per iniciar un dels molts serveis de Google utilitzant la icona en el seu escriptori, pot realitzar el procediment que vaig descriure anteriorment, però ingressant les adreces específiques dels serveis. A continuació enumeraré algunes direccions URL per als serveis de Google, perquè pugui crear els seus propis icones:

  • gmail : https://mail.google.com
  • Youtube : https://www.youtube.com
  • Google conduir : https://drive.google.com
  • Google notícies : https://news.google.com

Com posar la icona de Google a l'escriptori (mètode alternatiu)

El mètode que li vaig il·lustrar en els paràgrafs anteriors aprofita la possibilitat d'iniciar una URL personalitzada des del seu escriptori, utilitzant el seu navegador favorit. Però també hi ha un mètode alternatiu més simple que requereix l'ús de el navegador Google Chrome per a crear accessos directes en escriptoris relacionats amb URL específiques.

M'imagino que t'ha intrigat, però recorda que, per continuar amb la lectura d'aquest procediment, necessitaràs tenir Google Chrome instal·lat al teu PC. Si no el té, torni a el començament d'aquesta guia; Et vaig explicar com descarregar-lo i instal·lar-lo.

Després d'obrir Google Chrome i haver assolit una adreça web (en aquest cas, l'URL de el motor de cerca de Google a l'enllaç https://www.google.it ), Feu clic a símbol dels tres punts situat a la part superior dreta.

Des del menú contextual, seleccioneu l'element altres eines i després feu clic a Afegir a l'escriptori. A la finestra que se't apareix, escriu el nom que vols ingressar per la teva icona i desmarca la casella Obre com una finestra. A l'desactivar aquesta casella, Google Chrome s'obrirà amb totes les seves funcions i podrà utilitzar, si cal, fins i tot les extensions que hagi instal·lat. Mentre es manté activa, la pàgina s'obrirà en una finestra de Google Chrome amb funcionalitat limitada.

La peculiaritat d'aquest procediment és que cada icona que creu per a cada adreça web específica es personalitzarà visualment, pel que pot trobar fàcilment el servei web que la recerca d'un cop d'ull en el seu escriptori.

 


Trucoteca
IK4 ·
Un Com Fer ·