Com posar la icona de google en el teu telèfon. Una de les activitats que realitza amb més freqüència amb el dispositiu mòbil és buscar informació sobre google. Per tant, li agradaria trobar una manera d'accedir a el famós motor de cerca més ràpidament, sense haver d'obrir el navegador cada vegada.

Posant la icona de Google a l'escriptori de la pantalla podria tenir un enllaç ràpid a Google o fins i tot la barra de cerca a la pantalla d'inici del seu telèfon.

A l'entrar en més detalls, si té un telèfon Android, Pot afegir el giny amb la barra de cerca de Google, la icona de l'aplicació Google i l'enllaç de el navegador Chrome a la pantalla d'inici del dispositiu.

Si té un iPhone, En canvi, només pot afegir icones d'aplicacions de Google i Chrome a la pantalla d'inici.

Com posar la icona de Google al telèfon Android

Si vas arribar a aquesta guia amb l'objectiu de posar la icona de Google a la teva telèfon Android, Deixa explicar-te com fer-ho.

En els següents paràgrafs, a més d'indicar com inserir / restaurar el Widget de cerca de Google a la pantalla d'inici, també li mostraré com col·locar a la pantalla d'inici del seu dispositiu el icona de l'aplicació de Cerca de Google i el de Google Chrome.

Widget de cerca de Google

Si accidentalment va llevar el Widget de cerca de Google des de la seva dispositiu Android (O mai ho ha tingut), sàpiga que pot restaurar d'una manera molt simple.

Tot el que ha de fer és accedir a la pantalla que recopila els ginys presents en el dispositiu, seleccionar el que li interessi (en aquest cas, la barra de cerca de Google) i posar-lo a la pantalla on voleu inserir-lo.

Per continuar, prengui el seu dispositiu, desbloquéelo i realitzi un toc prolongat en un punt «buit» de la Pantalla inicial (És a dir, una àrea on no hi ha icones).

Després toqueu el botó Ginys que hauria d'aparèixer a la part inferior i, en la següent pantalla, s'ubiqui la icona Google.

En aquest punt, toc i mantingui pressionat el giny de Google (per dir-ho, la barra de cerca blanca amb el logotip «Big G» a la banda esquerra i el logo de l' micròfon a la dreta), poseu-la a la pantalla on voleu inserir i retiri el dit de la pantalla.

El giny de cerca de Google es col·locarà en el punt de la pantalla on el va col·locar just ara. Si ho desitja, també pot canviar la seva mida mantenint pressionat el dit, seleccionant l'element redimensionar des del menú que s'obre (si cal) i arrossegant els punts col·locats en les quatre cantonades de l'estri.

Si, en canvi, desitja reposicionar el giny, mantingui el seu dit pressionat sobre ell, arrossegueu-lo a el punt de la pantalla on voleu col·locar-lo, libérelo i, si cal, toc un punt «buit» a la pantalla d'inici per guardar els canvis feta.

En cas que no hi hagi pogut afegir el giny de cerca de Google al dispositiu, és possible que no estigui instal·lat. Per solucionar això, descarregui l'aplicació Google de Play Store i després repetiu els passos que li vaig donar anteriorment.

També vull informar-li que, si ho desitja, pot posar-lo a la pantalla d'inici d'Android Barra de cerca de Google Chrome en lloc de l'aplicació de Cerca de Google (clarament, necessites activar Google Chrome instal·lat al seu telèfon mòbil o tauleta): el procediment a seguir és el mateix que vaig indicar en les línies anteriors.

Icona de l'aplicació Google

Vols afegir a la pantalla d'inici d'Android el Icona de l'aplicació Google? Li garanteixo que no és gens difícil tenir èxit.

Tot el que has de fer és anar a calaix (La pantalla que conté totes les icones de les aplicacions instal·lades al telèfon mòbil) i arrossegament la icona de l'aplicació Google (El que té el » G «Acolorit sobre un fons blanc) A la pantalla d'inici, mantenint el dit pressionat sobre ell, col·locant-ho en el punt desitjat de la pantalla i deixant la pressió.

Si l'aplicació Google no està instal·lada al dispositiu, descarregueu-immediatament des Play Store i, si no s'afegeix automàticament a la pantalla d'inici, faci-ho seguint les instruccions que li vaig donar fa uns moments.

Icona de Google Chrome

Vols afegir el Icona de Google Chrome a la pantalla d'inici del seu dispositiu Android? Per fer això, ha de seguir pràcticament els mateixos passos que li vaig mostrar en les línies anteriors pel que fa a l'aplicació Google.

Anar per tant a la calaix tocant el botó corresponent (a la part inferior) o lliscant de baix a dalt (segons l'iniciador que feu servir) i identificant la icona de Google Chrome.

Després mantingui el dit sobre ell, poseu-la a la pantalla d'inici on voleu col·locar-i alliberi el dit de la pantalla per desar els canvis.

En el cas que Google Chrome encara no estigui instal·lat al dispositiu, corregiu immediatament descarregant el navegador de Play Store i, si la seva icona no s'afegeix automàticament a la pantalla d'inici, faci-ho seguint les instruccions que li vaig donar fa uns moments.

Com posar la icona de Google a l'iPhone

Teniu un iPhone i li agradaria saber si és possible posar la icona de Google a la pantalla d'inici?

Si la seva intenció és inserir el giny de cerca de Google, malauradament la resposta és negativa: com ja li vaig dir en la introducció d'aquest article, a diferència del que passa en Android, en iOS no és possible inserir ginys a la pantalla d'inici.

Els widgets, en iOS, es poden inserir en una pantalla especial, accessible a l'lliscar d'esquerra a dreta a la primera pàgina de la pantalla d'inici oa la pantalla de bloqueig.

Per tant, l'únic que pot fer per afegir la icona de Google a l'iPhone és instal·lar l'aplicació Google i / o l'aplicació Google Chrome al dispositiu. Cerqui-en el App Store o, si està llegint aquest article directament des del seu iPhone, utilitzeu els enllaços que li acabo de proporcionar per anar a la seva pàgina de descàrrega.

Després toqueu el botó obtenir (A la pàgina de descàrrega de l'aplicació) i confirmi la descàrrega verificant la seva identitat, utilitzant el ID de cara, Touch ID o la contrasenya del teu ID d'Apple.

A la fi de la instal·lació, la icona de Google relacionat amb l'aplicació que ha decidit descarregar s'agregarà automàticament a la pantalla d'inici.

Si voleu tornar a col·locar la icona de l'aplicació instal·lada, tot el que ha de fer és donar-li un toc prolongat i, quan comenci a «ballar», arrossegueu-lo a punt desitjat a la pantalla d'inici. Premeu el botó Casa (En iPhone 8 / 8 Plus i models anteriors) o el botó finalitzar en pantalla (a dalt iPhone X i models posteriors).