Acabes de comprar un iPad Mini completament nou que li agradaria usar per gaudir d'algunes pel·lícules en moviment, al tren o durant els caps de setmana fora de la ciutat, per exemple, però no sap com copiar vídeos a la memòria de la tauleta? No hi ha problema

Amb la guia d'avui, t'explicaré pas a pas Com posar pel lícules en iPad Mini aprofitant el procediment estàndard, que implica la creació d'arxius MP4 optimitzats per a la tauleta Apple, i algunes solucions alternatives més convenients i ràpides. Anem a treballar!

Abans de veure amb detall Com posar pel lícules en iPad Mini, De convertir les pel·lícules que desitja veure en la seva tauleta Apple a un format compatible amb aquest últim (MP4). Per ajudar-lo a realitzar fàcilment aquesta tasca, descarregui l'aplicació gratuïta HandBrake en el seu Pc connectant-se a seu lloc web oficial i fent clic al botó descarregar Handbrake.

La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar (ex. Fre de mà-0.9.9-MacOSX.6_GUI_x86_64.dmg ) I arrossegament la icona a HandBrake a la carpeta aplicacions de OS X per completar la instal·lació de l'aplicació. En aquest punt, iniciï HandBrake i triï el vídeo per convertir. Després seleccioneu l'article Protectors de menú Dispositius col·locat a la barra lateral dreta, feu clic al botó Navega per seleccionar la carpeta a la qual guardar la pel·lícula iPad Mini convertida i fer clic al botó començament per començar la conversió.

Si voleu extreure un DVD i copiar el seu contingut a l'iPad, Converteixi'l amb HandBrake seguint les instruccions de la meva guia sobre com extreure vídeos de DVD amb Mac.

A la fi de la conversió (la durada de l'procés dependrà de la durada de el vídeo i la potència del seu Mac) pot posar pel·lícules en iPad Mini simplement connectant la tauleta a la Pc i esperant que s'iniciï iTunes. Per tant, ha de seleccionar l'entrada per vídeo des del menú desplegable a la part superior esquerra i arrossegament en la finestra d'iTunes el vídeo que va obtenir amb HandBrake per afegir-lo a la seva biblioteca de mitjans.

També dut a terme aquest pas, seleccioneu l'element relacionat amb Mini iPad des del menú de el dispositiu ubicat a la cantonada superior dreta, va anar a la pestanya cinema i posa la marca de verificació a la banda de l'article sincronitzar pel·lícules. Finalment fes clic al botó sincronitzar i la teva pel·lícula es copiarà a la tauleta. Per veure els vídeos en l'iPad, tot el que ha de fer és iniciar l'aplicació vídeo de iOS i seleccioneu la miniatura de la pel·lícula per reproduir. ¿Més simple que això?

Si no desitja perdre el temps convertint pel·lícules descarregades d' Internet en format MP4, pot instal·lar-les en la seva tauleta reproductors multimèdia alternatius També pot reproduir arxius AVI (DivX) i MKV en l'iPad Mini. Recomano a algú entre els millors:

  • VLC: l'històric reproductor multimèdia universal disponible per a Mac, Windows i Linux. També es pot descarregar de forma gratuïta com una aplicació per iPad i s'utilitza per reproduir tots els formats de vídeo més importants en iOS.
  • GoodPlayer: un dels millors reproductors de mitjans alternatius per iPad i iPhone. És capaç de «pair» molts formats d'arxius de vídeo i també reproduir pel·lícules defectuoses que altres reproductors multimèdia no permeten mostrar. Costa 2,69 euros.
  • PlayerXtreme HD: excel lent reproductor multimèdia gratuït per iOS que et permet reproduir qualsevol tipus de vídeo a iPhone i iPad sense problemes. Inclou funcions avançades, com augment d'àudio i visualització de subtítols, desbloqueable amb compres en l'aplicació.

Totes aquestes aplicacions li permeten copiar pel·lícules en l'iPad de dues maneres diferents: mitjançant Wi-Fi o cable, utilitzant la funció de compartir arxius d'iTunes. La transferència sense fils es realitza activant la funció adequada en el reproductor multimèdia i visitant l'adreça web proporcionada per l'aplicació a l'ordinador.

L'ús compartit d'iTunes, d'altra banda, es pot utilitzar seleccionant l'entrada per Mini iPad des del menú de l'dispositiu, aneu a la pestanya Aplicació i seleccionant el nom de l'reproductor multimèdia en què copiar les pel·lícules de menú compartir arxius. Finalment, cal arrossegar els vídeos a la casella situada a la dreta i el joc està llest.