Has intentat copiar algunes pel·lícules en la teva iPad però no pots completar l'operació? Evidentment, és un vídeo en format AVI o MKV que iTunes no pot «pair» i, per tant, copiar en l'iPad. Per resoldre aquest problema, té dues solucions a la seva disposició: pot convertir totes les pel·lícules en un format compatible amb l'iPad (per exemple, MP4 o MOV) o pot descarregar un reproductor alternatiu de l'App Store, copiar les pel·lícules en aquest últim i espatllar sense perdre el temps.

Que dius Quina solució creus que funcionarà millor per a tu? Crec que ja he entès ... així que no ens perdem més en la conversa i descobrim immediatament com posar pel·lícules en iPad. Prendrem uns minuts, promès.

Les següents instruccions són vàlides per a tots els models d'iPad, inclosos iPad Mini i iPad Pro, i per a totes les últimes versions de iOS. Les referències a iTunes es refereixen a la versió 12 del programari (que té una interfície redissenyada en comparació amb versions anteriors): si troba alguna dificultat per seguir-les, actualitzi el programari llegint les instruccions que troba en el meu manual sobre com actualitzar iTunes.

Reproductor de vídeo per iPad

En la meva humil opinió, la millor manera de posar pel·lícules en iPad és usar un dels molts jugadors disponibles en l'App Store.

Els reproductors de tercers tenen molts avantatges sobre l'aplicació de vídeo iOS. En primer lloc, li permeten transferir vídeos a l'iPad sense passar per iTunes, al menys no necessàriament, després admeten una major quantitat d'arxius (AVI, MKV, MP4, etc.) i tenen funcions avançades com la descàrrega automàtica de cartells, trames, etc. de Internet que els fan molt més còmodes d'utilitzar. Hi ha diversos per triar, deixa donar-te alguns que crec que mereixen especial atenció.

Infondre (per una tarifa)

Si desitja el màxim i, per obtenir-lo, està disposat a gastar una mica de diners, vagi directament a Infondre.

Infuse és un dels millors reproductors multimèdia actualment disponibles en iOS. Té una interfície perfectament detallada, admet tots els principals formats d'arxius de vídeo (MKV, MP4, AVI, WMV, M4V, MOV, MTS, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, etc.) i És un dels pocs lectors que garanteix la compatibilitat amb pel·lícules que tenen àudio en format AC3.

Com si això no fos suficient, descarregui automàticament d'Internet els cartells i les històries de les pel·lícules (a més de les de sèries de televisió y dibuixos animats), Pot descarregar els vídeos presents a la xarxa local i li permet copiar pel·lícules en iPad sense fils utilitzant un navegador web comú.

La descàrrega de Infuse és gratuïta, però, com es pot entendre fàcilment, per desbloquejar totes les funcions de l'aplicació, ha de registrar per obtenir una subscripció de 7 euros / any. Li dic que val cada cèntim del seu preu, però, és clar, depèn de vostè avaluar segons les seves necessitats. També val la pena assenyalar que hi ha una versió independent de Infuse Pro 5, que es cobra € 12.99 per una sola vegada (però no inclou futures actualitzacions importants).

Per activar la funció de transferència sense fil de vídeo, premeu el botó (...) de Infondre (a dalt a la dreta), seleccioneu l'element Afegeix arxiu des del menú que s'obre i es connecta des de la PC a l'adreça que apareix a la pantalla de l'iPad (p. ex. http://iPad-di-Andrea.local).

En aquest punt, arrossegament els vídeos que voleu transferir a la tauleta a la finestra de navegador, esperi que finalitzi la càrrega de l'arxiu i llest. Perquè tot funcioni correctament, la Pc i l'iPad han d'estar connectats a la mateixa xarxa sense fils.

¿La càrrega sense fils és massa lenta? Cap problema, pot connectar l'iPad al seu Pc per cable, obrir iTunes i aprofitar la funció per compartir arxius del programari d'Apple (o el Finder, si usa una Mac amb Catalina MacOS o posterior) per copiar les seves pel·lícules a Infuse.

Si no sap com aprofitar la funció de «intercanvi d'arxius» d'iTunes, feu clic a icona d'iPad situat a la part superior esquerra, seleccioneu l'element Aplicació des de la barra lateral de el programa i feu lliscar la pantalla que s'obre fins el quadre compartir arxius. En aquest punt, selecciona la icona infondre, Arrossegament els vídeos que voleu copiar a l'aplicació en el quadre situat a la dreta i esperi que es completi la transferència de l'arxiu.

Té un NAS o disc dur de xarxa i desitja descarregar una pel·lícula? Sí, tu també pots fer això. Premeu el botó (...) de Infondre (a dalt a la dreta), seleccioneu l'element Afegeix arxiu des del menú que s'obre i triï un dels dispositius enumerats a la barra lateral esquerra. Després trobi el vídeo per descarregar a la tauleta i el pressioni a la icona núvol col·locat a la banda del seu nom.

nota: Infuse també està disponible per a l'últim iPhone y Apple TV. Si el compra a iPad, també pot usar-lo de forma gratuïta a altres dispositius (sempre que estiguin associats amb la mateixa ID d'Apple que el seu iPad).

VLC (gratuït)

Com a part dels reproductors gratuïts, m'agradaria assenyalar VLC, que, al 'igual que la seva famosa contrapart d'escriptori, pot reproduir tots els formats d'arxius de vídeo principals. L'única excepció són els vídeos amb àudio AC3 que no es poden reproduir a causa dels drets de còdec. O més aviat, es poden jugar però sense so.

La transferència de les pel·lícules a VLC pot realitzar a través de el navegador (internet Wi), a través de dispositius de xarxa (NAS, disc dur de xarxa, etc.) o iTunes, utilitzant la funció d'intercanvi d'arxius en el programari d'Apple .

Per activar la funció de compartir sense fils, pressiona Logotip de VLC (El con de el camí) situat a la part superior esquerra, moveu-vos cap amunt EN la palanca relativa a l'opció Compartir a través de wifi i connectat per PC a l'adreça que apareix en l'iPad (p. ex. http://iPad-di-Andrea.local).

En aquest punt, arrossegament els vídeos que voleu copiar a l'iPad a la finestra de el navegador i esperi que finalitzi la càrrega de l'arxiu. Perquè tot funcioni correctament, les tauletes i les PC han d'estar connectades a la mateixa xarxa sense fils.

Si la transferència sense fil de dades és massa lenta, connecti l'iPad a la PC mitjançant un cable i feu servir la funció de intercanvi d'arxius inclòs en iTunes o Finder (et vaig explicar com usar-lo en el capítol de l'tutorial Infuse).

Per descarregar una pel·lícula de la xarxa local, al seu lloc, pressiona Logotip de VLC (El con de carretera) situat a la cantonada superior esquerra, l'entrada xarxa local des de la barra lateral de l'aplicació i triï el dispositiu des del qual descarregar. Finalment, s'ubiqui els vídeos per descarregar en l'iPad i pressioni la icona de l' fletxa col·locats a la banda de les seves miniatures.

Té vídeos guardats en onedrive, Dropbox o google Drive? Cap problema, VLC també admet serveis de emmagatzematge en el núvol. Per usar-los, pressiona Logotip de VLC situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element Serveis en el núvol des de la barra lateral de l'aplicació.

AVPlayerHD (2,99 euros)

Si necessita un reproductor que admeti pel·lícules amb àudio AC3 però Infuse sembla massa car, provi AvPlayerHD, que costa només 2,99 euros i ofereix gairebé totes les funcions de Infuse (excepte la descàrrega de cartells i trames d'Internet i el interfície súper curada) .

iTunes

Prefereix posar pel·lícules en iPad confiant en el bon vell iTunes ? Cap problema, tingueu en compte que a el fer-ho podrà copiar només els vídeos en format a la tauleta MP4, MOV y M4V. Per copiar vídeos a l'iPad en format AVI o MKV, primer haurà de convertir-los a MP4 utilitzant un programari com els que he esmentat en el meu manual sobre com convertir vídeos a MP4.

Un cop hagi obtingut pel·lícules compatibles amb iPad, connecti la seva tauleta al seu Pc, comenceu iTunes i procedeixi de la següent manera. Si fa servir una Mac amb Catalina MacOS o posterior, en lloc d'iTunes (que ja no és compatible amb aquesta última), de fer servir el descobridor, Seleccionant la icona de Protectors des de la barra lateral esquerra i després procedeixi de la següent manera (els passos a seguir són pràcticament els mateixos que els proporcionats per iTunes).

  • Si voleu sincronitzar els vídeos a la biblioteca d'iTunes amb l'iPad, Feu clic a la icona pel · lícula situat en la cantonada superior esquerra (a la finestra principal d'iTunes), seleccioneu l'element vídeo casolà des de la barra lateral de el programa i arrossegueu els vídeos que voleu afegir a la biblioteca d'iTunes a la finestra principal del programari. quan es completi l'operació, feu clic a la icona de Protectors situat en la cantonada superior esquerra (a la finestra principal d'iTunes), seleccioneu l'element cinema des de la barra lateral de el programa (sota de la capçalera ajustos ) I poseu la marca de verificació al costat de l'element sincronitzar pel·lícules. En aquest punt, poseu la marca de verificació al costat de l'element incloure automàticament pel·lícules i feu clic al botó aplicar, Per començar a transferir vídeos a la tauleta. Si no voleu copiar tots els vídeos de la seva biblioteca d'iTunes en l'iPad, però només alguns d'ells, poseu la marca de verificació al costat dels seus miniatures en lloc de «incloure automàticament la pel·lícula».
  • Si vols posar pel·lícules en iPad sense sincronitzar-se automàticament amb iTunes, Feu clic a la icona de Protectors situat en la cantonada superior esquerra (a la finestra principal d'iTunes), seleccioneu l'element cinema des de la barra lateral de el programa (sota de la capçalera En el dispositiu ) I arrossegament els vídeos per copiar-los al iPad a la pantalla que s'obre.

Tots els vídeos copiats o sincronitzats amb l'iPad es podran veure en l'aplicació. vídeo d'iOS (el que té la icona blau CIAK).

Aplicació per descarregar pel·lícules en iPad

En conclusió, permeteu-me donar-li algunes aplicacions que li permeten descarregar pel·lícules d'Internet i guardar-les directament en l'iPad. Hi ha alguns per a tots els gustos.

  • iTunes Store - és la botiga oficial d'Apple des d'on pots comprar música i pel·lícules. Podeu accedir pressionant la icona nota musical amb fons violeta que es troba a la pantalla d'inici i seleccionant la pestanya cinema que es troba a la part inferior esquerra. Les pel·lícules costen de mitjana 9,99 euros per la compra i 4,99 euros pel lloguer, però també hi ha títols en oferta que es poden llogar per 99 centaus. Els títols contractats s'han de veure dins dels 30 dies i després de la primera reproducció han de «consumir» dins de les 48 hores.
  • Netflix: no crec que necessiti presentació: és el servei de vídeo a demanat més famós de món. A més, a partir de novembre de 2016, permet la descàrrega de contingut sense connexió a telèfons mòbils i tauletes sense cost addicional. La subscripció té preus a partir de 7,99 € / mes (per veure continguts de definició estàndard, per veure els continguts en Full HD, s'ha de fer a el pla per 9,99 € / mes) però proporcionar un mes de prova gratuït. El contingut del catàleg és espectacular, especialment pel que fa a la sèrie on hi ha molts «originals», és a dir, moltes sèries de producció pròpia disponibles exclusivament en absolut. Per a més informació, mireu les meves tutorials sobre com veure Netflix i veure Netflix sense connexió.
  • Infinity: és un dels principals serveis de vídeo a comanda disponibles al mercat italià, així com un dels pocs que ofereix una funció per descarregar pel·lícules localment. Alberga centenars de títols pertanyents a tots els gèneres i èpoques, a més de sèries de televisió, programes de televisió i dibuixos animats. Costa 7,99 € / mes, però en el període de promoció pot usar-lo per 5,99 € / mes, i els primers 30 dies són gratuïts per a tots els nous usuaris. Per obtenir més informació, llegiu el meu guia sobre com funciona Infinity.
  • Amazon Primer video: El servei de transmissió de vídeo d'Amazon. En el moment de escriure aquest article, el seu catàleg no és tan extens com el de Netflix o Infinity, però està en constant creixement i alberga moltes pel·lícules i sèries de televisió interessants (algunes de les quals són exclusivament exclusives). Per indicar la presència de la funció de descàrrega, que la possibilitat de descarregar pel·lícules i episodis de sèries de TV localment i després veure'ls sense connexió. També és compatible amb AirPlay per enviar transmissió de vídeo a Apple TV. per utilitzar Amazon Prime Vídeo s'ha de subscriure a el servei Amazon Prime, que actualment costa € 36 / any o € 4.99 / mes. Per a més informació, vegeu el meu tutorial sobre com funciona Amazon Prime Video.
  • Total Downloader: aquesta és una excel·lent aplicació que, amb un cost de 9,99 euros, la possibilitat de descarregar pel·lícules i vídeos en qualsevol pàgina web. També admet serveis de transmissió, plataformes d'allotjament d'arxius i xarxes socials. Si voleu saber com funciona, llegiu el meu guia sobre com descarregar vídeos a l'iPad.

advertència: La descàrrega abusiva de pel·lícules amb drets d'autor és un delicte. Aquest tutorial ha estat escrit només amb fins il·lustratius, no assumeixo cap responsabilitat per l'ús que pugui fer de la informació continguda en ell.