Com posar un vídeo en el teu iPod / iphone / Ipod nano. IPod i iPhone només admeten vídeo en el format MP4. Per això, et expliquem aquí quin és el procés per convertir-los i actualitzar-los en iPod / iPhone de manera que puguis veure'ls en el teu dispositiu. És molt fàcil, segueix llegint:

Com posar un video a la teva ipod / iphone / ipod nano de MOV a MP4 amb iTunes

Obre iTunes i anar a la biblioteca per veure pel·lícules. Afegiu l'arxiu de vídeo que voleu convertir (arxiu, afegiu l'arxiu al seu biblioteca de lectura) i, després d'afegir el vídeo, feu clic per seleccionar-> Avançat > Crear versió d'iPod i iPhone. Es crea un segon vídeo en format llegible per a iPod.

Com actualitzar vídeo en iPhone / iPod

Connecteu l'iPhone o iPod al PC i faci clic. Apareixerà en el menú de l'esquerra. Al panell dret, feu clic a per continuar, no et subscriguis... (en cas d'un primer ús de l'iPod, si no, hauria d'estar directament en el menú).

Des del menú principal del teu iPod, selecciona gestiona manualment música i videoclips. Després, aneu a la pestanya de vídeos i pel·lícules. Ara, miri els seus vídeos ... vagi amb compte, pensi en obtenir el vídeo en el format MP4.

Marqueu el que desitja actualitzar i feu clic a sincronització a la cantonada inferior dreta.