Com posar una aplicació a l'escriptori de Windows 10. Vol personalitzar l'escriptori, afegint-li els enllaços als programes i aplicacions que fa servir amb més freqüència.

Avui ensenyaré més tard com posar una aplicació a l'escriptori de Windows 10 d'una manera simple i, sobretot, ràpida. En aquest cas, m'ocuparé de mostrar-li els passos a seguir per crear, a l'escriptori, enllaços a aplicacions UWP (les anomenades «aplicacions integrades»), a programes «clàssics» ja llocs de Internet.

Com posar una aplicació a l'escriptori de Windows 10 pas a pas

Fins i tot si es tracta d'un procediment que no és de el tot immediat, posar una aplicació a l'escriptori de Windows 10 i s molt més simple del que sembla.

Si la icona de l'aplicació que voleu afegir a l'escriptori ja està present en el Menú d'inici, És tot molt ràpid: simplement ha de prendre la icona en qüestió amb el ratolí, arrossegar-lo i deixar-lo anar en un punt buit de l'escriptori.

En cas contrari, pot seguir un procediment igualment simple: premeu la combinació de tecles Win + R, Per obrir la pantalla executar ... Windows, escriviu la comanda shell de l'explorador: AppsFolder dins el quadre de text que apareix a la pantalla i premeu el botó Introdueix   del teclat.

Si tot va sortir bé, s'obrirà una finestra Explorador de fitxers que conté les icones de totes les aplicacions instal·lades en el sistema (carpeta aplicacions ). Feu clic dret en què li interessa, triï crear enllaç des del menú que se li proposa i accepta crear un accés directe a l'escriptori responent a a la finestra d'advertència que apareix. Alternativament, pot prendre la icona amb el ratolí i deixar-lo anar a l'escriptori.

Com posar un programa a l'escriptori

Els passos per afegir la icona d'un programa «clàssic» a l'escriptori de Windows 10 són bastant simples de posar en pràctica. Fins i tot en aquest cas, pot seguir diferents camins per arribar al seu objectiu.

Per començar, si la icona de el programa ja està present al menú de Inici oa la carpeta aplicacions de Windows, arrossegueu-lo a l'escriptori amb el ratolí.

Alternativament, pot obtenir un resultat completament idèntic utilitzant l'assistent d'accés directe de Windows. Primer, feu clic dret en un lloc buit a l'escriptori i triï els elements nou y enllaç des del menú contextual.

Ara pressiona el botó Navega ..., Vaig anar a la carpeta que conté el programa del seu interès, utilitzant el panell Explorador d'arxius que apareix i, quan el va trobar, feu doble clic en la seva icona. Finalment, feu clic al botó Següent, Introduïu un nom per a ser assignat a la nova icona i premeu el botó final, Per afegir-immediatament a l'escriptori.

Com posar una aplicació web a l'escriptori de Windows 10

Necessita afegir l'enllaç a una aplicació web oa un lloc d'Internet a l'escriptori de Windows 10, per poder accedir ràpidament en cas de necessitat?

Fins i tot en aquest cas, pot tenir èxit en l'empresa d'una manera molt simple. Primer, iniciï el navegador que utilitza per navegar per Internet, aneu a el lloc que li interessa i esperi que es carregui completament.

Quan això succeeix, poseu el cursor de l'ratolí sobre el nom de el lloc que acaba d'obrir (generalment, apareix a l'esquerra de la barra d'adreces) i arrossega aquest últim directament a l'escriptori.

si fa servir google Chrome, Pot aconseguir el mateix resultat gràcies a una funció integrada especial: per usar-lo, visiteu el lloc web del seu interès, feu clic al botó (Â <®) situat a la part superior dreta i selecciona altres eines y Crear accés directe ... de menú que se't proposa.

Per completar la creació de l'enllaç, assigni un nom a la icona que està per crear i premeu el botó CREAR.

Finalment, pot aconseguir el mateix resultat utilitzant, un cop més, l'assistent per crear un accés directe a Windows. Feu clic dret en un lloc buit a l'escriptori, seleccioneu les entrades Nou> Connexió des del menú que apareix a la pantalla, s'enganxi la URL del lloc web en el quadre de text resident a la nova finestra, feu clic al botó Següent i, després d'indicar el nom per a ser assignat a la icona, pressiona el botó final.

Com posar una aplicació al menú Inici

Si necessita afegir enllaços ràpids a aplicacions, programes i llocs web en Menú d'inici de Windows 10, sàpiga que pot procedir de diverses maneres diferents, el que condueix a pràcticament el mateix resultat.

  • A través dels icones creats a l'escriptori - després de crear la icona del seu interès a l'escriptori utilitzant un dels mètodes que li he informat anteriorment, feu clic dret sobre ell, trieu l' afegir a l'inici des del menú contextual.

 

  • A través de les icones de la carpeta Aplicacions - premeu la combinació de tecles Win + R, ingressi la comanda shell de l'explorador: AppsFolder i premeu el botó Retorn de el teclat. Identifiqui, en la finestra que se li proposa, la icona del seu interès, feu clic dret sobre ell, trieu l' Afegir a l'inici.

A el fer-ho, les icones del seu interès s'afegiran a la part de l'menú Inici que conté els «mosaics» relacionats amb els programes més utilitzats. Si ho desitja, pot tornar a col·locar les icones al seu gust simplement arrossegant amb el ratolí.

Si, d'altra banda, va a afegir enllaços als elements que li interessen, aneu a la secció de menú Inici on es troben les icones programes instal·lats (El de l'esquerra, que conté més carpetes i enllaços «petits»). Ha, en canvi, intervenir en la carpeta de Windows que conté, materialment, l'últim.

Per fer això, premeu la combinació de tecles Win + R en el teclat de PC i escrigui, a la finestra de executar ... que apareix a la pantalla, la comanda shell: menú d'inici, Després premeu el botó Retorn, Per obrir la carpeta que conté els elements de menú Inici.

En aquest punt, pot crear l'enllaç del seu interès utilitzant l'assistent de Windows: feu clic dret en un punt buit de la finestra oberta anteriorment, seleccioneu els elements Nou> Connexió des del menú de context que se li proposa i afegiu l'enllaç a el programa o lloc web que desitgi, seguint els passos que ja he descrit anteriorment. Si cal, pot crear subcarpetes addicionals per ordenar els elements agregats.

Com posar una aplicació a la barra de tasques

No va trobar útil la informació proporcionada anteriorment, ja que li encanta accedir a les aplicacions, programes o llocs web que utilitza amb més freqüència directament des barra de tareas  De Windows 10 (per entendre, la barra negra a la part inferior de la pantalla, la mateixa en què resideixen al menú Inici i el rellotge)?

Llavors tinc bones notícies per a tu: pots «arreglar» les icones que prefereixis en uns segons! Si li interessa afegir la icona d'un programa a aplicació, Després d'iniciar aquest últim, feu clic amb el botó dret a la icona que apareix a la barra de tasques i seleccioneu l'element Afegeix a la barra de tasques de menú que se't proposa.

Si, d'altra banda, li interessa posar una aplicació web a la barra de tasques de Windows 10, afegeix la seva icona a l'escriptori utilitzant els passos que li he informat anteriorment, pren la icona que acaba de crear amb el ratolí i arrossegar-lo directament a la barra d'aplicacions