Com prendre captura de pantalla en portàtil Lenovo? Les captures de pantalla solen ser molt útils si necessitem construir un document o informe amb evidències de la pantalla en el nostre ordinador.

Aquesta mateixa funció la tenim en els dispositius mòbils, però generalment es fa igual en tots. No obstant això, és probable que et trobis volent saber com es pot fer una captura de pantalla des del teu portàtil Lenovo. Ara bé, veurem com fer-ho, en uns senzills passos, des de diferents models de Lenovo.

Fes captura de pantalla amb Lenovo Thinkpad

Si vols fer una captura general de la pantalla que estàs veient, el que has de fer és pressionar la tecla "PrtSc", Directament al teu Lenovo. La captura es guardarà al porta-retalls, el que significa que a l'enganxar a alguna pantalla on es permeti el format d'imatges, apareixerà.

Pots enganxar la imatge directament al teu document, en alguna finestra de xat, o un programa de dibuix. Recorda no haver copiat una altra cosa, després d'haver fet la captura de pantalla.

Si el que busques és fer una captura de pantalla en una finestra on es troba l'acció i no és tota la pantalla, pressiona les següents tecles simultàniament: "Alt + PrtSc".

Captura la pantalla del teu portàtil Lenovo Ioga

Si et trobes en una Tablet Lenovo, pots fer la captura de pantalla després d'un procediment molt senzill, per això, només prem la tecla d'encesa i la tecla de baixar volum simultàniament. Veuràs que la pantalla reaccionarà davant aquesta acció, fent un parpelleig.

La captura de pantalla que has fet, La trobaràs als arxius oa la galeria de la teva Lenovo. Tal qual com ho faria un telèfon. Després, podràs disposar de la imatge de la captura com vulguis.

Procediment per fer captura de pantalla a Lenovo des Snipping Tool

Per aconseguir una captura de pantalla amb Lenovo fent ús d'aquesta eina integrada, farem el següent:

1. Inicia l'aplicació

Comença amb prémer el botó d'inici en el teu Lenovo. Després, ingressa als comandaments de Snipping, quan facis clic a la barra de cerca, apareixerà Snipping Tool (Eina de retallades).

2. Selecciona la captura

Un cop hagueu iniciat l'aplicació de retallades, fes clic al botó de "Nou"Que apareix a la cantonada superior dreta de la pantalla. Tot seguit, es mostrarà la pantalla en blanc, podent veure a penes seu contingut. Ara, el teu punter es veurà com una creu.

3. Talla la pantalla

Fes clic a la pantalla on vols que comenci la retallada i la captura. Desplaça el ratolí, abastant tot l'espai que vulguis. Una vegada que hagis deixat anar el clic, s'obrirà instantàniament, una pantalla amb la retallada que has fet, on podràs editar el teu captura.

4. Còpia i enganxa la captura de pantalla al teu Lenovo

Si has fet els canvis adequats en la teva captura, procedeix a copiar, fent clic dret a la imatge de la captura. Després enganxa-on vulguis.