Com projectar des iPad. Vol projectar una presentació en públic en una paret o en un televisor, però no sap com fer-ho des de la seva tablet. L'iPad no té ports per la connexió directa a projectors o televisors, però ha de saber que hi ha diverses formes de projectar.

Es pot, per exemple, comprar adaptadors per connectar físicament l'iPad a televisors o projectors o aprofitar les tecnologies sense fils, AirPlay i google Cast en general, per reproduir el contingut de la tauleta Apple en un televisor o Pc.

Només un petit aclariment abans de començar: algunes aplicacions, com Sky Go, bloquegen la transmissió de contingut quan la tauleta (en aquest cas, l'iPad) està connectada a la televisió. Aquestes limitacions s'imposen causa de problemes de drets d'autor i no es poden eludir de cap manera (al menys legalment). Abans de comprar cables, adaptadors o altres dispositius, comproveu que les aplicacions que desitja projectar des de l'iPad estiguin disponibles per a reproduir-les en un televisor o projector.

Com projectar des iPad pas a pas

Connecteu l'iPad a l'projector

Si vols saber com projectar des iPad tant presentacions, fotos o com vídeos amb un projector, ha de comprar un adaptador que pugui connectar aquest últim a la seva tauleta Apple.

Els adaptadors són molt simples d'usar, però malauradament no són particularment barats. En realitat, també hi ha productes barats però, al no ser productes originals d'Apple, no garanteixen un bon nivell de rendiment (poden presentar diversos problemes de connexió i / o ser incompatibles amb les últimes versions de iOS) i, per tant, han de evitar-se.

Si té un iPad recent, ja sigui un iPad (model bàsic) un iPad Air, un iPad Pro o un Mini iPad, Pot projectar el contingut de el dispositiu en un televisor o una paret, a través d'un projector, comprant un Adaptador AV de raigs a digital a un preu de 59,00 euros.

L'adaptador funciona amb tots els televisors i projectors amb suport HDMI i també li permet projectar el contingut de iPhone 5 y IPod Touch de cinquena generació i més tard amb una resolució de vídeo de fins a 1080p. El cable HDMI requerit per connectar l'adaptador a la televisió o projector ha de comprar-se per separat.

Si necessita connectar el seu iPad a un televisor vell o un projector que només té entrada VGA, de comprar un Adaptador Apple de Lightning a VGA, Que costa 59 euros. La resolució de sortida i els dispositius compatibles són els mateixos que els de l'adaptador Lightning a AV digital d'Apple. El cable VGA requerit per connectar l'adaptador a la televisió o projector ha de comprar-se per separat.

Si utilitzeu un model més antic de l'iPad, per exemple, un IPad de primera generació, un iPad 2 o un IPad Retina de tercera generació, Has de comprar un Adaptador AV digital Apple de 30 pins (Si voleu connectar la tauleta a un projector o un televisor amb suport HDMI) o un Adaptador Apple de 30 pins a VGA (Si voleu connectar la tauleta a un projector VGA o un televisor antic).

El primer costa uns 40 euros, el segon uns 30 euros i tots dos també es poden fer servir amb iPhone 4/4S y IPod Touch de quarta generació, resolució de vídeo de fins a 720p. Els cables HDMI i VGA necessaris per connectar els adaptadors a la televisió o projector s'han de comprar per separat.

Com projectar des iPad a TV

si desitja connectar l'iPad a la televisió però no saps com fer-ho, no es preocupi, té moltes solucions a la seva disposició, tant amb cables (i, per tant, amb l'ús d'adaptadors i cables) com sense fils (mitjançant la compra de dispositius que es connectaran a la televisió ia la xarxa Wi-Fi domèstica).

Connexió de cable

En poques paraules, si té un iPad recent, de comprar un Adaptador AV de raigs a digital o un Adaptador Apple de Lightning a VGA.

Si té un iPad Pro 2018 (o posterior) sense el botó d'inici físic i amb el port USB-C, pot obtenir un cable o adaptador USB-C a HDMI i usar un per connectar la seva tauleta directament a la televisió.

Si, d'altra banda, té un model d'iPad antiquat, ha de recórrer a un Adaptador AV digital Apple de 30 pins oa un Adaptador Apple de 30 pins a VGA.

Apple TV

Si prefereix la connexió sense fils a la connexió per cable, pot projectar la pantalla i els continguts multimèdia (vídeos, fotos, música, Jocs, etc.) des de l'iPad a la televisió utilitzant AirPlay.

AirPlay és una tecnologia sense fils desenvolupada per Apple que li permet projectar la pantalla d'iOS i Mac OS i contingut multimèdia de tot tipus (vídeos, fotos, música, jocs, etc.) en tots els dispositius compatibles.

Està integrat en tots els dispositius de la «poma mossegada», com iPhone, iPad i Mac, I es pot usar en el televisor a través de la caixa multimèdia Apple TV.

Si mai havia sentit parlar d'ell, Apple TV és una «caixa» que es connecta a el port HDMI de la televisió i permet l'accés a una àmplia gamma d'aplicacions i continguts (tot compatible amb un convenient control remot Bluetooth). A més, a l'admetre la tecnologia AirPlay, li permet veure contingut des iPad, iPhone i Mac al seu televisor.

Apple TV està disponible en dues versions: una Bàsica de 32 GB que permet contingut de fins resolució Full HD / 1080p i una més avançada, anomenada Apple TV 4K, Que pot tenir una memòria interna de 32 GB o 64 GB i admet continguts de fins a resolució UltraHD / 2160p amb HDR i Dolby Vision.

Les dues versions es poden comprar al lloc web d'Apple i en les principals botigues d'electrònica (tant físiques com en línia).

Per projectar la pantalla del l'iPad al televisor a través d'AirPlay, s'ha d'assegurar que la tauleta i l'Apple TV estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi, després de la qual cosa haurà de recuperar el centre de control de iOS (Feu lliscar des de la part inferior de la pantalla cap amunt) i primer ha de pressionar el botó pantalla duplicada que es troba a la part inferior dreta i després a l'entrada corresponent Apple TV.

Per aturar la transmissió, torni a centre de control de iOS i pressiona primer el botó pantalla duplicada i després en Deixar de transmetre.

Per enviar un sol contingut (per exemple, un vídeo) a Apple TV, al seu lloc, ha de començar a reproduir-lo en l'iPad, ha de pressionar la icona de transmissió (La pantalla amb ones Wi-Fi) oa la icona de AirPlay (La pantalla amb el triangle a la part inferior) i seleccionar l'element relacionat amb Apple TV.

En algunes aplicacions, com YouTube, és possible que hagi de pressionar l'element abans de veure el nom de l'Apple TV AirPlay i dispositius Bluetooth.

Per aturar la transmissió, premeu la icona transmissió a AirPlay i selecciona el nom de l' iPad  de la llista de dispositius disponibles.

Chromecast

Si no està interessat en projectar la pantalla l'iPad, però només el contingut multimèdia que prové d'aquesta última (per exemple, vídeos o música) al televisor, pot avaluar la compra d'un Chromecast.

Chromecast és un USB produït per Google que es connecta a el port HDMI de la televisió i li permet veure en aquest últim el contingut de tots els principals models de telèfons mòbils, tauletes i PC (utilitzant el navegador Chrome).

És compatible amb una àmplia gamma d'aplicacions, com YouTube, Netflix, infinito y DAZN, Però com ja es va esmentar, no permet projectar a la televisió la pantalla d'iOS (en canvi, la de Android i Windows / macOS si).

Hi ha dues versions disponibles: un bàsica, Des de 39 euros, que admet el contingut fins a una resolució Full HD / 1080p, i una més avançada, anomenada Chromecast Ultra, Que costa 79 euros i permet contingut de fins UltraHD / 2160p de resolució amb HDR. Les dues versions es poden comprar al lloc web de Google ia les principals botigues d'electrònica (tant físiques com en línia).

Per projectar contingut des de l'iPad a l'Chromecast, s'ha d'assegurar que els dos dispositius estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi, després d'iniciar una aplicació que admeti Chromecast a la seva tauleta (ex. Netflix ), Premi la icona de transmissió (La pantalla amb ones Wi-Fi), seleccioneu l'element relacionat amb el seu Chromecast des del menú que s'obre i triï el contingut per enviar a la televisió.

Per aturar la transmissió, tot el que ha de fer és pressionar la icona transmissió i seleccioneu l'opció apropiada d'el menú que apareix.

TV intel·ligent

Alguns models de TV intel·ligent, Per exemple, aquells amb un sistema Android, Pot donar suport a la tecnologia google modelada, El mateix inclòs en els dongle Chromecast de Google.

Això vol dir que li permeten veure contingut des telèfons mòbils, tauletes i Pcs, si fa servir aplicacions compatibles amb Chromecast, sense necessitat de comprar la famosa clau de Google.

Altres televisors, llavors, com els de Hisense, Admeten sistemes sense fil patentats compatibles amb Google Cast, de manera que també li permeten projectar contingut des telèfons mòbils, tauletes i PC sense usar dispositius externs com Chromecast.

Com projectar des iPad a PC

Necessita projectar la pantalla del l'iPad a la PC ? No entre en pànic, hi ha alguns programes que li permeten fer-ho, tant en manera cablejat com sense fil.

QuickTime Player (macOS)

Si utilitzeu un Mac, Pot usar un cable Lightning  y QuickTime Player, El reproductor multimèdia predeterminat de macOS, per mostrar la pantalla del seu iPad en la seva Pc.

Tot el que heu de fer és connectar l'iPad a la Mac a través d'un cable Lightning, obrir QuickTime Player des del Launchpad o des Spotlight i iniciï un nou enregistrament de vídeo.

Per fer això, feu clic dret a la icona de QuickTime a la barra d'acoblament de MacOS i seleccioneu Nova gravació de vídeo al menú que apareix. A continuació, premeu la fletxa situat a la banda de el botó Rec i triï iPad d'menú càmera de vídeo.

La pantalla de l'iPad es projectarà en temps real a la pantalla de Mac, a punt per ser mostrada a el públic o gravada.

Reflector (Windows / macOS)

Si fa servir un PC amb Windows i / o necessita projectar la pantalla l'iPad en la seva Pc sense fils, pot confiar reflector, Un programa que converteix el seu PC (ja sigui un PC amb Windows o un Mac) en un receptor AirPlay (com Apple TV) i després li permet veure la pantalla de la tauleta Apple sense utilitzar cables.

Reflector costa $ 14.99 però pots provar gratis durant 7 dies (amb una marca d'aigua a la pantalla de l'iPad o iPhone en el teu PC). Per descarregar-lo, connecteu-vos al seu lloc web oficial i, si fa servir una Mac, feu clic a l'enllaç Descarregueu GRATIS durant 7 dies sota l'encapçalament Reflector 3 per a Mac.

Si utilitzeu un PC amb Windows, feu clic en un dels enllaços situats a sota de la capçalera Reflector 3 per a Windows : Descàrrega de 32 bits si fa servir un sistema de 32 bits o Descàrrega de 64 bits de si fa servir un sistema de 64 bits.

Una vegada que es completa la descàrrega, si fa servir Windows, obriu el paquet d'instal·lació de Reflector (p. Ex. Reflectorxx.msi ), Poseu la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'Acord de llicència i completa la configuració fent clic als botons en seqüència instal·lar, y acabat.

Si utilitzeu un Mac en el seu lloc, obriu la paquet dmg Reflector i arrossegar la icona de el programa a la carpeta aplicacions des de macOS.

En aquest punt, cal que l'iPad i la Pc estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi, comenceu Reflector i feu clic al botó prova Reflector per utilitzar la versió de prova de el programa. Després selecciona la icona de l' iPad des del menú del programari i la pantalla d'aquest últim ha de mostrar-se en la PC.

nota: la versió Windows de l'reflector requereix la presència del programari .Net Framework 4.5.2 (O més tard) a treballar. Podeu descarregar aquest component gratuït des del lloc web de Microsoft.