Com protegir una carpeta a iPad. No t'importa prestar teu iPad als teus amics, però no vols que furguin en alguns documents que guardes en el teu tauleta. Digues, ¿alguna vegada has pensat en crear una carpeta protegida per contrasenya en què guardar tots els teus arxius més privats? Per això, pots utilitzar l'aplicació gratuïta iSafeBox.

Com protegir una carpeta a iPad amb iSafeBox

Amb iSafeBox, pot importar qualsevol tipus d'arxiu, inclosos documents de oficina, Fotos i arxius adjunts de correu electrònic, En carpetes protegides amb contrasenya.

És molt fàcil d'usar i s'integra perfectament amb Dropbox i iCloud.

Si vols esbrinar Com protegir una carpeta a iPad, El primer pas que ha de prendre és obrir la App Store, Buscar iSafeBox dins d'aquest últim i instal l'aplicació en el seu tableta prement el botó GRATIS / INSTAL·LAR APLICACIÓ i escriu la contrasenya del seu ID d'Apple en el quadre que apareix al centre de la pantalla.

Una vegada que la descàrrega i la instal·lació s'hagin completat, comenci iSafeBox i estableixi la contrasenya mestra per protegir els seus arxius en iPad escrivint en els camps contrasenya / Confirmar contrasenya i prement el botó negre CREAR.

La paraula clau ha de constar de 6 a 16 caràcters i ha d'incloure necessàriament una lletra majúscula, un nombre o un caràcter especial.

Per protegir una carpeta a l'iPad, Aneu a la secció arxius de iSafeBox i pressiona primer la icona de llapis que es troba a la part superior dreta i després al botó Afegeix una carpeta (A la part inferior de la pantalla).

D'aquesta manera, es crearà una nova carpeta en què podrà importar els documents que desitja mantenir en secret. Després escriviu el nom que voleu assignar al quadre que apareix al centre de la pantalla i pressiona primer el botó acceptar i amb fet (A dalt a la dreta) per completar l'operació.

Per importar els documents a protegir dins de la carpeta que acabeu de crear, premeu el botó Importació que es troba a la part inferior esquerra i tria el servei des del qual importar els arxius Dropbox y icloud (Autoritzant a l'aplicació a accedir a aquesta última).

Seleccioneu els documents per importar a la seva carpeta secreta, col·loqui la marca de verificació al costat dels seus noms i premeu el botó Importació per completar l'operació.

En aquest punt, pot tornar a la pantalla principal d'iSafeBox pressionant tancar / esquena i elimina arxius de la seva ubicació original.

També pot importar imatges des de el rotllo de la seva iPad, anant a la secció fotos aplicació prement el botó Importació i seleccionant l'article Àlbums de fotos a la pantalla que s'obre.

Autoritza a iSafeBox a accedir a l'rotllo de iOS i seleccionar les fotos a protegir col·locant la marca de verificació al costat dels seus vistas previas i prement el botó Importació.

¿Va rebre un arxiu per correu electrònic i desitja protegir-lo en la seva carpeta de contrasenya? Res podria ser més fàcil.

Obre el correu i seleccioneu el missatge que conté l'arxiu adjunt per ocultar, mantingui el dit a la icona de l'arxiu durant un parell de segons i seleccioneu l'element Obrir en iSafeBox des del menú que apareix.

Després d'ingressar la contrasenya de la seva carpeta a iSafeBox, l'element seleccionat es copiarà a la secció arxius de l'aplicació.