Com publicar a Pinterest

Recentment t'has acostat a el món de les xarxes socials i, a poc a poc, vas descobrint les característiques de cadascuna d'elles. Entre aquests hi ha pinterest, Una plataforma social que se centra íntegrament en el contingut visual i que és especialment apreciada pels usuaris que estimen compartir (i visualitzar) imatges i vídeos sobre les més variades activitats i temàtiques: bricolatge, l'esport, tecnologia, Cuina. , Brodats i molt més.

Això et fascina molt però, lamentablement, encara no has entès completament com funciona l'intercanvi de contingut a través dels taulers de Pinterest, «pissarres» temàtics als quals «punxar» (és a dir, punxar virtualment) el contingut per compartir amb la comunitat. Si aquest és el cas, no tens per què preocupar: en aquesta guia t'ho explicaré en detall com publicar a Pinterest tant fotos com vídeos.

Llavors, estàs a punt per començar? ¿Sip? Molt bé! Poseu-vos còmode, prengui tot el temps que necessiti per concentrar-se en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, implementi els «consells» que li donaré. Estic segur que, si poses en pràctica els consells que et donaré, no tindràs cap problema en completar la teva «negoci» avui. No em queda res més que desitjar-li una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

  • operacions preliminars
  • Com publicar fotos a Pinterest
    • Smartphones i tablets
    • Pc
  • Com publicar vídeos a Pinterest

operacions preliminars

Abans d'entrar en el tutorial i descobrir, junts, com publicar a Pinterest, Hem d'aclarir un punt fonamental: per poder realitzar aquesta operació has d'estar registrat en el servei.

Crear una compte en pinterest és realment molt simple: tot el que ha de fer és anar a aquesta pàgina i completar el formulari que veu a la pantalla, proporcionant la seva direcció correu electrònic i el contrasenya (Si voleu registrar-se amb la seva adreça de correu electrònic) o pressioni els botons de google es Facebook per registrar-se amb el seu compte de Google o Facebook.

En el teu primer accés, se't demanarà que indiquis quins temes t'interessen: segueix el procediment guiat, mitjançant el qual podràs personalitzar els continguts que es mostraran a la xarxa social, i llest. Si necessites més informació sobre com registrar-te a Pinterest, no dubtis a llegir la guia que vaig publicar sobre el tema.

Com publicar fotos a Pinterest

Vas prendre una mica imatges que creus que poden ser d'interès per als usuaris que et segueixen a Pinterest, però no tens ni idea com publicar ? No es preocupi: a continuació li explicaré com ha de procedir tant des de telèfons mòbils i tauletes com des del seu Pc.

Smartphones i tablets

Si vols actuar directament des telèfon intel·ligent a Rajola, Per publicar fotos a Pinterest simplement heu d'iniciar la seva aplicació oficial, iniciar la sessió al compte, situar el botó per crear contingut nou i llest.

Per començar, comenceu l'aplicació Pinterest en el seu dispositiu (l'aplicació està disponible per Android e iOS), Entreu en el seu compte (si cal), premeu el botó estalviar- (La icona de homenet a la part inferior dreta), toqueu el botó (+) que es troba a la part superior dreta i, al menú que apareix a la pantalla, toqueu l'element Foto.

En aquest punt, has de decidir si prendre una nova foto i publicar-la a Pinterest o si compartir una que ja està guardada a la Galeria del teu dispositiu. En el primer cas, primer ha de pressionar sobre el símbol de Cambra, Després toca botó de l'obturador (La icona de anell que apareix a la pantalla) i, si està satisfet amb la foto que ha realitzat, pressioni l'element usa fotos. En aquest punt, Afegir una descripció en relació amb el "pin" que voleu compartir, seleccioneu el tauler on voleu afegir o, si cal, creu un de nou prement el botó apropiat i esperi que es carregui el nou pin.

Per publicar una nova imatge has de seguir gairebé els mateixos passos que et vaig mostrar fa un moment: l'única diferència és que, en lloc de pressionar la icona de la càmera, has de tocar el insinuacions de la foto que voleu compartir i després afegiu la descripció del "pi, seleccioneu el tauler a què afegir o, si cal, creu un de nou. Simple, oi?

Pc

En aquest moment no té el seu telèfon mòbil / Tauleta disponible i li agradaria saber si és possible publicar fotos des Pc, Utilitzant la versió web de Pinterest? Sí, és clar! Per a això, simplement cal iniciar sessió al teu compte, pujar el contingut que vols fer públic, triar el tauler on vols compartir-lo i llest.

Després connecteu-vos a la pàgina d'inici de sessió de Pinterest des del navegador i dins, ingressi les credencials del seu compte en els camps de text corresponents i després premeu el botó Iniciar sessió. Un cop s'hagi iniciat sessió, premeu el botó en el qual El teu nom (A dalt a la dreta), feu clic al botó (+) situat a la cantonada inferior dreta de la pàgina i seleccioneu l'element Crea un Pin al menú que s'obre.

A la pàgina que s'obre, pressiona el botó Arrossega i deixa anar o fes clic per pujar, Seleccioneu la foto que voleu compartir, completi els camps de text Afegeix un títol es Explica'ns una mica més sobre aquest Pin proporcionar, respectivament, el títol i la descripció de l'contingut que es va a compartir i possiblement també proporcionar enllaç a un lloc web relacionat amb el pin en qüestió pegant en el camp de text corresponent.

No oblidis, llavors, triar el tauler en el qual afegir el pin, obrint el menú Tria una taula (requerit) i prement el botó Seleccioneu col·locat en correspondència amb la categoria escollida. Finalment, deseu el «pin» en el tauler que ha seleccionat prement el botó vermell Desar col·locat a la part superior dreta i això és tot.

Si tot va sortir bé, ha de mostrar un requadre amb la redacció Saved on [nome bacheca] : Pressiona, llavors. al botó veure-ho ara si té la intenció de veure el contingut o al botó Cercar si té la intenció de tancar el panell que es va obrir. Has vist que no és tan complicat publicar una foto a Pinterest des del teu Pc?

Com publicar vídeos a Pinterest

el faries publicar vídeos a Pinterest però no pot trobar l'opció a través de la qual fer això? També en aquest cas, completar la tasca que t'has proposat no és tan difícil com creus: només cal saber on "posar les mans". En aquest cas, ha d'iniciar sessió al compte de Pinterest, situar l'opció per compartir una pel·lícula a partir d'una URL (Explicaré per què necessita fer això en breu), «fixar-la» incloent-la en un dels seus taulers i llest. .

Abans, però, d'explicar en detall com procedir, m'agradaria dir-te que, en el moment de escriure aquest article, Pinterest no et permet pujar vídeos. El que li permet fer és simplement vincular la URL de les pel·lícules ja carregades en altres plataformes (per exemple, YouTube, Vimeo, etc.). Una altra cosa que vull aclarir immediatament es refereix a el fet que, lamentablement, la funció de càrrega de vídeo, a l'hora d'escriure, no està present en la versió mòbil de Pinterest, sinó només en la seva contrapart web. Havent aclarit aquests aspectes fonamentals Jo diria que finalment podem continuar!

Per tant, connecteu-vos a la pàgina d'inici de sessió de Pinterest i entreu en el seu compte. Un cop s'hagi iniciat sessió, pressiona el botó en el qual El teu nom (A dalt a la dreta), feu clic al botó (+) situat a la cantonada inferior dreta i seleccioneu l'element Pujar un Pin al menú que s'obre.

Després dirigeix-te a la pàgina on es puja el vídeo i còpia la URL d'aquest últim (si no saps com copiar i enganxar, pots ajudar com la informació que està present en la guia que t'acabo de vincular). En aquest punt, a la pàgina que es va obrir després de seleccionar l'opció "Pujar un Pin», feu clic al camp de text Guardar de el lloc i després pressiona simultàniament les tecles CTRL+V a Windows o cmd + v en macOS (o, si ho prefereix, feu clic amb el botó dret en el camp Guardar de el lloc / Inserir lloc web i seleccioneu l'article Agafar des del menú contextual).

En aquest punt, obriu el menú Desar un tauler (requerit), Passa el cursor sobre un dels taulers ja creats i pressiona el botó Seleccioneu al menú que s'obre (si ho considera necessari crear una nova placa, al seu lloc, premeu el botó corresponent). Després, premeu el botó (>) col·locat a la banda de el botó Guardar de el lloc, Seleccioneu la vista prèvia de la pel·lícula que veu a la pantalla i premeu el botó vermell Afegir a l'Pin que es troba a la part superior dreta. Finalment, proporcioni el títol i la descripció de l'pin omplint els camps de text respectivament Afegeix un títol es Explica'ns una mica més sobre aquest Pin i després feu clic al botó Desar situat a la part superior dreta per completar l'operació.

Si tot va sortir bé, ha de mostrar un quadre que conté el text Saved on [nome bacheca] : Després pressiona el botó veure-ho ara si té la intenció de veure el contingut immediatament, o al botó Cercar si té la intenció de tancar la caixa oberta.