En aquest moment, està acostumat a treballar simultàniament des de múltiples dispositius, per la qual cosa seria convenient que tingui un lloc segur per emmagatzemar els seus arxius i que es pugui assolir, utilitzant només la connexió a Internet, Des de tots els dispositius que posseeix. Diversos coneguts van suggerir que usessis google Conduir, Conegut servei en el núvol posat a disposició per Google, i té tota la intenció d'escoltar-: d'altra banda, però, mai ha hagut de lidiar amb aquesta eina i està buscant una guia que li ensenyi a transferir al servei esmentat els arxius que necessita diàriament.

És per això que, després de realitzar una recerca ràpida a Google, es va trobar amb el meu guia, amb l'esperança d'haver trobat una resposta concreta a la seva pregunta: bo, estic molt feliç de dir-li que està exactament en el lloc on hauria d'estar. ! De fet, et mostraré a continuació com pujar arxius a Google Drive utilitzant tots els mitjans posats a disposició per «Big G»: en primer lloc, explicaré com fer-ho mitjançant el programa Còpia de seguretat i sincronització (El client oficial de Google Drive) per a Windows i macOS, per després ampliar la discussió també a telèfons mòbils, tauletes i l'aplicació web de Drive accessible a través de navegador.

Llavors, què més estàs esperant per començar a treballar? Estalviï una mica de temps lliure, poseu-vos còmode i prengui uns minuts per llegir el meu guia: estic segur que, una vegada que descobreixi la facilitat d'ús de Google Drive, dependrà tant d'aquest servei pràctic que no podrà fer-ho. més per menys 'En aquest punt, només he de desitjar feliç lectura i bona feina!

operacions preliminars

per utilitzar Google Drive, Com és fàcil d'imaginar, és essencial crear un compte de Google: en el moment de la creació, a més de l'adreça de correu electrònic Gmail, de fet estan assignats a cada usuari 15 GB d'espai d'emmagatzematge lliure en Google Drive, Accessible després d'ingressar les credencials assignades. Si cal, pot comprar espai d'emmagatzematge addicional més endavant subscrivint a Google One, Servei amb preus des d'un mínim de 1.99 euros / mes per 100 GB, fins a un màxim de 299.99 euros / mes, per 30 TB d'espai.

Dit això, és hora de prendre mesures: si encara no té un compte de Google (en cas contrari, pot saltar a el següent pas de forma segura), primer connecteu-vos a la pàgina principal de l'motor de cerca, pressiona el botó entrar situat a la part superior i, a la pàgina següent, seleccioneu l'element Crear un compte.

En aquest punt, només ha de completar el formulari proposat amb la informació necessària ( nom, cognom, nom d'usuari y contrasenya ), Premeu el botó Següent i, si ho desitja, completi el registre amb la informació addicional (p. ex. número de telèfon, adreça de correu electrònic de recuperació i així successivament), i després finalitzi el procediment pressionant a l'enllaç Següent i seguint les instruccions de la pantalla. En cas de problemes durant el procediment, o per rebre instruccions pas a pas sobre què fer, el convido a llegir el meu guia específica sobre com crear un compte de Google.

Com pujar arxius a Google Drive des de la Pc

Pel que fa a l'ús a través d' Ordinador, El mètode més fàcil per pujar arxius a Google Drive és fer ús del programa Reserva i sincronització : En paraules molt simples, aquest és el client oficial posat a disposició per «Big G», que li permet sincronitzar arxius en línia en el seu PC arrossegant o copiant a la carpeta apropiada creada pel programa mateix.

Llavors, per començar, connecteu-vos a aquest lloc web, feu clic al botó descarregar col·locat a la caixa Reserva i sincronització i després pressiona el botó Acceptar i descarregar per confirmar la seva acceptació dels Termes de servei de Google i immediatament comenci a descarregar l'arxiu.

Una vegada que es completi aquest procés, iniciï el programa que acaba de descarregar. Si aquestes en Finestres, Després pressiona el botó i esperi primer la instal·lació de el programa i després la seva execució automàtica. Per instal·lar Backup and Sync en MacOS en canvi, una vegada que el paquet ha començat dmg descarregat, arrossegar conduir a la carpeta aplicacions la Mac, Després accedeixi a aquest últim i iniciï el programa fent clic dret a la icona rellevant i seleccionant obert des del menú de context proposat (només ha de fer això en el primer inici).

En aquest punt, els passos per a Windows i Mac són pràcticament idèntics: pressiona el botó s'inicia per iniciar el procediment de configuració, introduïu el e-mail i el contrasenya en els quadres de text apropiats i feu clic al botó entrar per iniciar sessió amb les seves credencials.

Un cop fet això, premeu el botó bo i utilitzeu la següent pantalla per triar, si ho desitja, les carpetes de la Pc que es sincronitzaran en línia a Google Drive, col·locant una marca de verificació al costat del seu nom; tingui en compte que el El contingut de la carpeta sincronitzada es copia completament al núvol : En el cas de carpetes particularment gran, Podria saturar ràpidament l'espai disponible. De totes maneres, qualsevol que sigui la seva elecció, premeu els botons Següent, bo y s'inicia per finalitzar el procés.

En aquest punt, té dues possibilitats per carregar els arxius en l'espai en el núvol, diferents segons la configuració triada: en primer lloc, si ha triat no sincronitzar cap carpeta en el seu PC, ha d'aprofitar el directori Google Drive creat automàticament pel programa per completar la tasca establerta.

Com? Simple: si estàs en Finestres començar Explorador de fitxers (La icona en forma de carpeta groga ubicat a la barra inferior) i feu clic a l'element Google Drive col·locat en el panell esquerre, mentre que si està en MacOS pressiona la icona de descobridor adjunt a la barra moll (La cara somrient) i feu clic a l'element Google Drive ubicat a la barra lateral esquerra. Per carregar un fitxer o carpeta, tot el que ha de fer és arrossegar-i deixar-los anar (o copiar-los) a la finestra de Google Drive que acaba d'obrir a l'Explorador / Cercador d'arxius.

Alternativament, si ha decidit sincronitzar altres carpetes en una etapa primerenca, tot el que ha de fer és copiar els fitxers que voleu carregar a Drive en elles. Recordeu sempre que tots els canvis realitzats dins de les carpetes sincronitzades (Google Drive o altres carpetes de PC) es reflecteixen automàticament en els arxius en el núvol: això significa, per exemple, que, A l'eliminar un arxiu d'una carpeta sincronitzada, també s'eliminarà de Google Drive.

No obstant això, pot assegurar-se que l'arxiu s'hagi pujat comprovant que apareix una icona a la seva icona marca de verificació verd (a l'carregar, però, la icona de l'arxiu està dominat per dues fletxes circulars). res tan complicat, Oi?

Com pujar arxius a Google Drive des telèfons mòbils i tauletes

Has pujar arxius a Google Drive amb els teus. telèfon mòbil o el teu tauleta ? Llavors et suggereixo que facis servir l'aplicació oficial per a Android y iOS posat a disposició pel propi Google: una vegada instal·lada i configurada, l'aplicació Google Drive s'agrega a menú d'ús compartit de sistema, de manera que és possible carregar fitxers a l'espai del núvol en un parell de tocs.

Llavors, sense dubtar més, si estàs en Android obre el Play Store, escriviu Google Drive a la barra de cerca situada a la part superior, toqueu el primer resultat rebut i després els botons instal·lar y Estic d'acord (Si està llegint aquesta guia al dispositiu, pot escurçar el procediment d'instal·lació anant directament a aquest enllaç). Una vegada que es completi la instal·lació, premeu el botó obert per iniciar l'aplicació

Quant a iPhone y Protectors, El procediment és bastant similar: s'iniciï el App Store, escriviu Google Drive en el camp de cerca apropiat, pressiona el botó obtenir, Autentiqueu-vos amb una contrasenya, Touch ID o Identificació facial i, un cop completada la instal·lació, premeu el botó obert per iniciar l'aplicació Si està llegint el meu tutorial des de la seva «iPhone» o des del seu iPad, toc aquest enllaç per accedir directament a l'App Store.

En aquest punt, ometi el tutorial inicial lliscant cap a l'esquerra, premeu el botó final col·locat a la part inferior i entreu ingressant nom d'usuari y contrasenya de Google en els quadres proposats. Després de completar el procediment d'inici de sessió, pot tancar l'aplicació de forma segura: com ja vaig esmentar a el principi d'aquesta secció, pot pujar arxius a Google Drive a través del menú compartir de el sistema.

Per continuar, obriu l'arxiu que està interessat en carregar en el dispositiu que posseeix, premeu el botó compartir Android (en forma punts connectats ) O iOS (amb forma de full amb fletxa cap amunt ), Després seleccioneu l'element Desar a Drive / Copia a Drive des del panell proposat i, si ho desitja, assigni un nom a l'arxiu i seleccioneu la carpeta en la qual carregar-lo, finalment prement el botó Desar.

Si no pot trobar la icona de compartir l'arxiu que li interessa, o si l'aplicació que va utilitzar per obrir-lo no el proporciona, pot carregar des de Google Drive: per tant, iniciï el aplicació de l'calaix Android (La pantalla on resideixen totes les aplicacions instal·lades) o des de la pantalla Casa iOS, pressiona el botó (+) col·locat a la part inferior, toca la icona Pujar des del panell proposat, seleccioneu el / s fitxer (s) a carregar usant el plafó apropiat i premeu el botó bo col·locat a la part superior per a finalitzar el procediment.

Com pujar arxius a Google Drive des d'un navegador

Espera, m'estàs dient que les solucions proposades fins ara no són interessants, ja que no tens intenció d'instal·lar programes o aplicacions en el dispositiu que tens? Llavors realment crec que tinc bones notícies per a tu: pots pujar arxius a Google Drive fins i tot amb només un navegador a la seva disposició, sense instal·lar programari addicional en el seu PC, telèfon mòbil o tauleta.

Com? Simple: primer, connectat a la pàgina principal de Google Drive, pressiona el botó Anar a Google Drive i entreu amb les seves credencials de Google. En aquest punt, si és el primer cop que s'inicia sessió al servei, ometi el breu tutorial inicial prement el botó diverses vegades >, Fins que es mostri el botó Anar a conduir, Pressiona l'últim, després feu clic al botó + Nova col·locat a la part superior esquerra i després a l'element pujant arxius (Si té la intenció de carregar un sol arxiu) o Carregant una carpeta (Si en el seu lloc vol carregar un directori complet) des del menú proposat.

Amb l'ajuda de el panell que es mostra a la pantalla, seleccioneu el fitxer o carpeta que voleu carregar en línia i esperi que tot es carregui en l'espai en el núvol: pot veure els detalls de l'procés utilitzant la petita pantalla de notificació que es s'obre automàticament a la part inferior dreta.

No obstant això, si té la intenció d'implementar aquest procediment des d'un telèfon mòbil o tauleta, hauríem d'intentar un de petit maquillatge, Ja que la versió web dedicada a dispositius mòbils no permet carregar arxius de forma nativa: després de connectar-se a la pàgina d'inici de Google Drive a través del navegador del dispositiu, pressiona el botó (Â <®) i posa la marca de verificació a la banda de la casella Lloc d'escriptori de menú proposat si està utilitzant crom perquè Android o toca la icona quota de safari perquè iPhone/iPad (El full amb fletxa cap amunt ) I seleccioneu l'article Sol·licitar equip d'escriptori des del panell inferior de el panell proposat. Un cop s'hagi carregat la versió de «escriptori» de el lloc de Google Drive, seguiu el mateix procediment que li vaig il·lustrar a les barres anteriors.

Aposto al fet que, després de llegir detingudament la meva guia, acabes sent aficionat a Google Drive i t'agradaria saber més sobre el seu funcionament: referent a això, et recomano que llegeixis amb atenció la meva anàlisi en profunditat sobre com funciona Google Drive i com utilitzar l'espai en el núvol de Google per compartir arxius personals amb altres usuaris. Estic segur que no et penediràs!