Com pujar música a iPad. Si bé no és tan portàtil com un iPhone, El iPads pot resultar un excel·lent dispositiu per escoltar música en moviment. Alguna vegada va pensar en copiar les seves cançons favorites per poder escoltar-les mentre està en companyia dels seus amics, sense tenir el problema d'un volum massa baix comuna en dispositius més compactes com l'iPhone?

Si la resposta és no, perquè encara no saps com pujar música a iPad, Sé que a partir d'avui no hi ha més excuses. Amb aquest breu tutorial, descobrirem com sincronitzar la música guardada a la PC amb la tauleta Apple, triant, si cal, quins gèneres musicals, artistes i àlbums per copiar al dispositiu. És molt més fàcil del que penses, t'ho asseguro.

A més, si no té una Pc a l'abast de la mà o simplement prefereix recórrer a solucions més «intel·ligents», li explicaré com carregar música en l'iPad a través d' Internet, Utilitzant els serveis de transmissió de música i emmagatzematge en el núvol: Només té arruïnat per triar, creu-me!

Com pujar música a iPad des de la PC

Comencem amb la solució més tradicional: com pujar música a iPad usant el Ordinador. Ja sigui que tingui un PC amb Windows o un Mac, En les següents línies segurament trobarà el que necessita.

Com pujar música a iPad amb iTunes

iTunes, Com segurament sap, és el programa històric d'Apple per a la gestió de la biblioteca de música, podcasts i altres continguts multimèdia. Conté els controladors que permeten que la Pc es comuniqui amb l'iPad i l'iPhone i les funcions per sincronitzar o copiar manualment música, vídeos i altres arxius en els dispositius mòbils d'Apple.

iTunes està disponible com a descàrrega gratuïta per a totes les PC equipades amb el sistema operatiu Windows, mentre que s'inclou ja de per si en tots els Mac. Fins macOS 10.14 Mojave es veia igual que a Windows. de macOS 10.15 Catalina, en canvi, s'ha separat en tres aplicacions diferents ( música, Podcast y TV ), Mentre que les funcions relacionades amb la sincronització de dades amb iPad i iPhone s'han delegat a l'administrador d'arxius finder.

En qualsevol cas, no es preocupi. Fins i tot si les funcions relacionades amb la sincronització de dades en macOS 10.15 Catalina s'han mogut, els passos a seguir són pràcticament els mateixos, de fet, la secció de l'Finder dedicada a la gestió d'iPad i iPhone té una interfície gairebé idèntic a el del « vell »iTunes (només canvia que els diversos elements a seleccionar es col·loquin a la part superior en lloc de a la barra lateral esquerra).

Dit això, anem a el gra: si utilitzes un PC amb Windows i encara no ha instal·lat iTunes, corregiu immediatament. si tens Windows 10, Després obri Microsoft Store i procedeixi des d'aquest últim, fent clic al botó instal·lar.

Si, d'altra banda, està utilitzant una versió més antiquada de el sistema operatiu Microsoft, connecteu-vos a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó descarregar, Per descarregar el paquet d'instal·lació clàssic d'iTunes. Quan es completi la descàrrega, iniciï el arxiu .exe obtingut i, a la finestra que s'obre, feu clic a seqüència en els botons Següent, instal·lar, y final, Per concloure la configuració.

En aquest punt, només ha de connectar l'iPad a la PC usant el cable Llampec / USB-C subministrat i, si cal, començar iTunes o el finder (en macOS 10.15 i posterior) i seleccioneu la icona d'iPads a l'esquerra. Si és la primera vegada que connecta els dos dispositius, ha d'autoritzar la seva comunicació prement el botó Següent  a iTunes, al botó autoritzar que apareix a la pantalla de la tauleta i escrivint codi de desbloqueig en aquest últim.

Ara pot triar si sincronitzar la música d'iTunes amb iPad o simplement copiar cançons a la seva tauleta. En el primer cas, tots els canvis realitzats a la biblioteca de música en un dispositiu també es reflectiran en l'altre; en el segon, però, les dues biblioteques (la de iTunes a la Pc i la de la aplicació Música en l'iPad) romandran separades.

Per sincronitzar la biblioteca de música del seu Pc amb la d'iPad, seleccioneu l'element música de la secció ajustos iTunes (a la barra lateral esquerra), poseu la marca de verificació al costat de l'element sincronitzar música i tria si sincronitzar tota la biblioteca de música o en solitari Llistes de reproducció, artistes, àlbums i gèneres seleccionats. Després feu clic al botó aplicar (A baix a la dreta) i llest.

Per realitzar aquesta operació, les cançons que voleu copiar a l'iPad ja han d'estar presents a la biblioteca d'iTunes. Si no sap com afegir cançons a iTunes, consulteu el tutorial que vaig dedicar a el tema.

Si, d'altra banda, voleu copiar cançons individuals a l'iPad, seleccioneu l'element resum des de la barra lateral d'iTunes, poseu la marca de verificació al costat de l'element Administrar música i vídeos manualment i feu clic al botó aplicar, A baix a la dreta. Des de la mateixa pantalla, també pot activar la sincronització de dades entre PC i iPad a Wi-Fi, Marcant la casella corresponent.

Ara, selecciona l'article música de la secció En el dispositiu iTunes (a la barra lateral esquerra) i arrossegament les cançons que voleu copiar a l'iPad a la finestra de el programa.

El mateix que pot fer fins i tot si, per exemple, ha instal·lat un reproductor de música de tercers en el seu iPad i això admet la funció compartir arxius d'iTunes. Després seleccioneu l'article compartir arxius des de la barra lateral d'iTunes, triï el nom de l'aplicació on voleu copiar la música i arrossegar els arxius del seu interès a el camp adjacent. ¿Més fàcil que això?

Cal assenyalar que la sincronització i la còpia «manual» de música a l'iPad només és possible si el servei de la Biblioteca de música d'iCloud no està actiu en el dispositiu.

Com pujar música a iPad amb memòria USB o targeta SD

Amb el llançament de iPadOS (D'aquí iOS 13.x), Apple finalment ha introduït suport complet per memòries USB y Targetes SD en iPads. Això vol dir que a l'usar un adaptador o concentrador USB-C (En el cas d'iPad Pro produït a partir de 2018) o un Adaptador Lightning a USB o SD, Pot usar qualsevol mitjà d'emmagatzematge extern per a transferir arxius des de la Pc a l'iPad.

Un cop hagueu copiat els arxius del seu interès en una memòria USB o una targeta SD, Només ha de desconnectar el dispositiu de la Pc i inserir al port USB-C o Lightning de l'iPad, utilitzant un adaptador especial o concentrador.

Alternativament, també hi ha estics equipats amb connectors USB-C o Lightning, Que pot utilitzar sense usar adaptadors o concentradors.

En aquest punt, iniciï l'aplicació Files (la icona blanc amb la carpeta blava), seleccioneu el nom de l' dispositiu des de la barra lateral esquerra i trobareu les cançons del seu interès a punt per ser copiades a l'iPad.

Per copiar o moure un fitxer, tot el que ha de fer és prémer el botó seleccionar, A la part superior dreta, després en el seu nom i triï una de les opcions en el menú a la part inferior.

Com pujar música a iPad amb AirDrop

Si utilitza un Mac, Pot transferir música (i qualsevol altre tipus d'arxiu) des de la Pc a l'iPad usant AirDrop : Una tecnologia sense fils d'Apple integrada «estàndard» en tots els dispositius d'aquesta empresa. El recomano, ja que és molt senzill, a, estable i capaç d'aconseguir velocitats de transferència de dades notables. És compatible amb tots els Mac produïts a partir de 2008 i amb tots els iPads, des dels de la quarta generació d'ara endavant, inclosos Mini i Pro.

Per aprofitar-ho, assegureu-vos que Wi-Fi i Bluetooth estiguin activats tant en Mac com en iPad i que els dos dispositius no estiguin massa separats. Després d'això, veu a menú Configuració> General> AirDrop iPad i marqui una opció entre només contactes (Si el seu Mac està associada amb la mateixa ID d'Apple que l'iPad o d'una altra manera amb un compte que tingui en la seva llibreta d'adreces) o tots (Si fa servir un compte que no és a la llibreta d'adreces). En aquest últim cas, li suggereixo que torna a arrencar «Només contactes» o «Recepció no activa» després de transferir la música de l'Pc a l'iPad, per raons de privacitat.

Després d'això, veu a l' Mac, Seleccioneu les cançons per copiar en iPad, feu clic dret en una d'elles i seleccioneu els elements Compartir> AirDrop de menú que se't proposa. Per tant, escollir el nom del teu iPad des del quadre que s'obre (s'autoritza, si cal, la recepció d'arxius a la tauleta) i llest.

Altres solucions útils

Si té un PC amb Windows i no pot usar AirDrop, pot pensar en adoptar solucions com Enviar a un altre lloc que li permet transferir qualsevol tipus d'arxiu d'un dispositiu a un altre sense fils.

Alternativament, si prefereix solucions «cablejades», pot considerar utilitzar iMazing : Un programa per a Windows i macOS que li permet transferir arxius de diversos tipus (incloent música) entre PC i dispositius iOS / iPadOS d'una manera molt simple. No obstant això, requereix que iTunes funcioni i té preus a partir de 39,99 euros. En qualsevol cas, proporciona una prova gratuïta que li permet transferir fins a 50 cançons.

Com pujar música a iPad sense PC

Si no tens un Pc a mà o, de totes maneres, vols saber Com pujar música a iPad sense iTunes, Pot recórrer a una de les solucions alternatives que trobarà a continuació, que segurament ho satisfarà.

Serveis de transmissió de música

Els serveis de transmissió de música, donada la seva comoditat i conveniència, estan obtenint un èxit creixent; i de fet són la primera solució que recomano si vols pujar música a l'iPad sense passar per iTunes, ni per a una Pc.

Els serveis d'aquest tipus li permeten tenir una biblioteca de música que consta de cançons, àlbums i llistes de reproducció de qualsevol gènere i era sincronitzats automàticament en tots els seus dispositius. Simplement creu un compte, afegiu el contingut del seu interès a la biblioteca (generalment, simplement premeu el botó + / Afegir al costat de l'títol o la portada d'el contingut per afegir a la biblioteca) i llest.

No obstant això, cal subratllar que, per accedir a totes les funcions dels serveis de transmissió, en primer lloc la que la possibilitat de descarregar contingut sense connexió, s'ha de subscriure a una subscripció paga, de mitjana des de 10 euros / mes, després d'un o més mesos de prova gratuïta (sense obligació de renovar). Aquí, llavors, hi ha la llista de les principals plataformes de transmissió de música compatibles amb iPad i les seves característiques.

  • Apple Music - és el servei de música d'Apple, inclòs «estàndard» en l'aplicació Música d'iPadOS, iOS i macOS (o en iTunes, en Windows i en versions anteriors de macOS). Costa 9,99 euros / mes després de 3 mesos de prova gratuïta i també inclou el servei «Biblioteca de música iCloud», que li permet afegir cançons a la biblioteca i sincronitzar-en tots els seus dispositius. Pots activar a través de la palanca corresponent al menú Configuracions> Música iPadOS.

 

  • Spotify - és el servei de transmissió de música més famós de món. Costa 9,99 euros / mes amb 1 o 3 mesos de prova gratuïta; A més, es pot utilitzar de forma gratuïta amb talls comercials i sense la possibilitat de descarregar les cançons sense connexió. És apreciat per les moltes llistes de reproducció personalitzades disponibles i per la seva intel·ligència artificial pel que fa als suggeriments d'escolta.

 

  • Amazon Música - El servei de transmissió de música d'Amazon. Costa 9,99 euros / mes amb un o més mesos de prova gratuïta; A més, els subscriptors de Amazon Prime poden accedir a part del seu catàleg de forma gratuïta (2 milions de 50 milions de pistes) i escoltar fins a 40 hores de contingut per mes.

 

  • google Tocar música : El servei de transmissió de música de Google. També costa 9,99 euros / mes i ofereix moltes llistes de reproducció interessants. Més informació aquí. Alternativament, també està disponible Música de YouTube, Que li permet escoltar contingut de música de YouTube, fins i tot sense connexió i en segon pla (subscrivint per a una subscripció).

Serveis d'emmagatzematge en el núvol

Els serveis de emmagatzematge en el núvol són una altra gran opció per a transferir arxius a l'iPad, incloent-hi la música, sense passar necessàriament per la Pc o iTunes.

Si mai ha sentit parlar d'ell, els serveis d'emmagatzematge en el núvol li permeten tenir una mena de «disc dur en línia »en el qual emmagatzemar els seus arxius i sincronitzar en els dispositius del seu interès, com Pcs, telèfons mòbils i tauletes. Hi ha diversos serveis d'aquest tipus i gairebé tots tenen un pla bàsic gratuït, de 2 GB o més: per obtenir més espai, com s'esperava, ha de canviar a plans de pagament.

Recomano plataformes d'emmagatzematge en el núvol també perquè moltes d'elles s'integren perfectament amb l'aplicació expedient iPadOS i amb reproductors de música disponibles a l'App Store, que li permeten reproduir música i / o vídeos directament des dels seus comptes en el núvol. Aquestes són algunes d'aquestes solucions més interessants.

  • icloud - és el servei d'emmagatzematge en el núvol d'Apple, inclòs «estàndard» en tots els dispositius de la «Apple mossegada» i disponible com a client en PC amb Windows. Ofereix 5 GB d'espai lliure.

 

  • Dropbox - És un dels serveis d'emmagatzematge en el núvol més populars de el món i és compatible tant amb plataformes Apple com amb Android, Windows i Linux. El seu pla bàsic ofereix 2 GB d'espai en línia gratuït i la capacitat de sincronitzar dades en fins a tres dispositius.

 

  • Google Drive - El servei en el núvol de Google, que també inclou una suite ofimàtica. Ofereix 15 GB d'espai lliure i és compatible amb totes les principals plataformes mòbils i d'escriptori.

 

  • onedrive - és el servei d'emmagatzematge en el núvol de Microsoft i ofereix 5 GB d'emmagatzematge gratuït. S'inclou «estàndard» a Windows, però està disponible per a tots els principals sistemes mòbils i d'escriptori.