Com rebre SMS a iPad. Si va comprar un iPad equipat amb un mòdul cel·lular, és a dir, el suport per a la xarxa de dades de telèfons mòbils, segurament haurà notat que, tot i la presència d'una targeta SIM dins el dispositiu, no és possible enviar o rebre SMS a través d'ell Això passa perquè els SMS (així com els MMS) són serveis de telefonia cel·lular i requereixen una connexió a la xarxa de veu dels telèfons mòbils, dels quals la tauleta Apple, fins i tot en la seva versió cel·lular.

Amb la seva iPad, només pot rebre comunicacions de la companyia telefònica a través de notificacions push, comunicar-se a través d' Internet amb solucions de missatgeria instantània (que ara superen, per simplicitat i conveniència, l'SMS clàssic) i rebre missatges reenviats pel iPhone associat amb la mateixa ID d'Apple establert a la tauleta.

Com rebre SMS en iPad i iPhone

La solució més completa, fàcil i immediata per rebre SMS en iPad és habilitar el reenviament automàtic de missatges rebuts a un iPhone associat amb el mateix compte d'iCloud configurada en l'iPad.

Per tant, si posseeix un iPhone i un iPad equipats amb iOS 8.0 o una versió posterior de l' sistema operatiu Apple, procedeixi de la següent manera.

Primer, entreu a ajustos d'iOS, pressionant el icona d'engranatge que es troba a la pantalla d'inici, i verifica que el teu nom estigui a la pantalla, a dalt, en tots dos dispositius.

Si aquest no és el cas, o si els noms que es mostren en els dos dispositius no coincideixen, associï iPhone i iPad amb la mateixa ID d'Apple.

En aquest punt, agafa el iPhone, Aneu a menú de paràmetres> m issatges> reenviament de SMS i, si cal, posi en ON la palanca col·locada en correspondència amb l'iPad.

Això fet a l'obrir l'aplicació Missatges en l'iPad (la icona verda amb el globus blanc al mig), hauria de trobar automàticament tots els missatges de text que va rebre en l'iPhone al dispositiu.

En el futur, tots els SMS que rebrà al telèfon es reenviaran automàticament (i notificats) en l'iPad.

A més, sàpiga que pot enviar SMS des de l'iPad utilitzant l'iPhone com a pont (que, per tant, ha d'estar encès i connectat a la xarxa, per dur a terme la seva tasca correctament).

no rebre'ls

En cas de dubte, pot desactivar la recepció de l'SMS en l'iPad simplement tornant a la configuració de l'iPhone, anant a menú Missatges> Reenviament de SMS i posant en OFF la palanca col·locada en correspondència amb el nom de l' iPad. ¿Més fàcil que això?

Com rebre SMS d'Android a iPad

No té un iPhone, sinó un telèfon mòbil Android, ¿I li agradaria saber si hi ha una manera de tornar a enviar missatges de text des del telèfon a l'iPad?

No existeix un sistema automàtic per tornar a enviar missatges d'Android a iPad, però, pot aprofitar una «truc» per accedir als SMS que rep en el sistema de robot verd directament des de l'iPad.

El «truc» a què em refereixo és l'ús, en Android, d'una aplicació per a LA Còpia de seguretat de SMS a Gmail.

A el fer una còpia de seguretat automàtica de les seves SMS a Gmail, podeu utilitzar l'aplicació Gmail (o qualsevol altre client de correu electrònic) per iPad i accedir als seus missatges còmodament des de la seva tauleta Apple.

Obre en l'Android, el Play Store (El símbol de color ▶ que troba a la pantalla inicial o al calaix) i instal·la l'aplicació SMS Backup +, que és completament gratuïta.

Per continuar amb la instal·lació de l'aplicació, cerqueu-la a Play Store i pressioneu primer en la seva icona, en els resultats de cerca i després en instal·lar.

Una vegada que es completi la instal·lació, comenceu SMS Backup +, posi en ON la palanca relativa a l'article connexió i permet que l'aplicació accedeixi als teus contactes.

Després seleccioneu la Compte de Gmail per utilitzar per a la còpia de seguretat de SMS i pressiona en seqüència els botons acceptar, permetre y còpia de seguretat.

A continuació, comproveu que la casella per a la Còpia de seguretat automàtica està activa. A partir d'aquest moment, l'SMS que rebrà en Android es reenviarà automàticament a la safata d'entrada a Gmail i, per tant, podrà accedir-hi des de qualsevol dispositiu que pugui accedir a Gmail, inclòs l'iPad.

Per accedir a Gmail des de l'iPad, com ja es va esmentar anteriorment, pot utilitzar l'aplicació oficial de l'servei, qualsevol dels clients alternatius disponibles a l'App Store o configurar el seu compte de Gmail a Apple Mail (El client predeterminat d'iOS), ingressant a menú Configuració> Contrasenyes i comptes> Afegeix un compte> google.

Els missatges de text que provenen del seu telèfon mòbil Android no seran a la safata d'entrada, sinó en una carpeta específica, anomenada SMS, Present a la safata d'entrada de Gmail.

Solucions alternatives per rebre SMS en iPad

Voleu rebre SMS en l'iPad perquè està esperant un codi de confirmació de la seva operador telefònic i aquest codi se li ha d'enviar per SMS?

En aquest cas, la solució més pràctica que pot provar és la següent: traieu la SIM del seu iPad, inseriu momentàniament en qualsevol telèfon mòbil (per exemple, l'iPhone) i verifiqui els missatges des d'allà.

Si s'ha enviat el codi de confirmació però, per una raó o una altra, no se li ha notificat en mode push a iPad, hauria de poder recuperar-lo utilitzant aquest mètode.

Aplicacions de missatgeria

Com ja es va esmentar a el principi de la publicació, ara les aplicacions de missatgeria ofereixen una forma molt més simple, completa i econòmica de comunicar-se amb els altres.

Independentment de si fa servir una tauleta o un telèfon mòbil, són preferibles als missatges de text antics. A continuació, per tant, m'agradaria proposar-li algunes d'aquestes aplicacions, que podrien ajudar-lo a superar brillantment la manca de suport per a missatges de text en iPad.

  • iMessage - és la solució de missatgeria instantània d'Apple que li permet intercanviar missatges i contingut multimèdia amb tots els usuaris d'iPad, iPhone i iPod Touch de forma gratuïta a través d'Internet. No és exactament el mateix que els missatges de text, però és el que més s'acosta a aquest últim i és molt, molt convenient. És possible intercanviar missatges amb amics utilitzant un número de telèfon i no un nom d'usuari o una adreça de correu electrònic, com sol ser el cas amb els serveis de missatgeria instantània. per configurar iMessage es necessita molt poc: has d'anar a menú Configuracions> Missatges de iOS i posar en ON la palanca relativa a la funció iMessage. A partir d'aquest moment, si el seu amic fa servir un dispositiu portàtil Apple i està connectat a Internet, usant iMessage pot rebre i enviar missatges gratuïts a través d'Internet tant en Wi-Fi com a 3G / 4G (i viceversa, és clar).

 

  • Missatger - És l'aplicació de missatgeria de Facebook, Disponible de forma gratuïta a totes les principals plataformes de programari i maquinari, inclòs l'iPad. Li permet intercanviar missatges, fotos, vídeos i altres elements multimèdia amb tots els membres de la xarxa social més famosa de el món.

 

  • WhatsApp - La plataforma de missatgeria més famosa de el món. No està disponible com aplicació oficial per iPad, però a l'instal·lar-ho en l'iPhone i fer servir el servei web WhatsApp, també és possible usar-lo des d'una tauleta (repetint, de fet, el que es mostra al telèfon).

 

  • telegram - Una de les millors alternatives a WhatsApp. Li permet intercanviar missatges, fotos, vídeos i altres elements multimèdia amb facilitat i està disponible com una aplicació dedicada a totes les principals plataformes de programari i maquinari, inclòs iPad.