Com recaptar diners en 8 Ball Pool

Acabes de començar a jugar a l' Billar Piscina de 8 boles però no has entès bé com Guanyar diners amb aquest últim. Per tant, li agradaria saber quins són els mètodes per obtenir la moneda virtual de el joc i com obtenir-la el més ràpid possible, però no sap a qui acudir. Així són les coses, no? Llavors et alegrarà saber que has arribat a el lloc correcte en el moment correcte.

A la guia que estàs a punt de llegir, de fet t'explicaré com recaptar diners en 8 Ball Pool de la forma més ràpida i senzilla possible. Com a resultat final, aprendrà sobre tots els mètodes legítims per guanyar diners en el joc i, per tant, podrà mantenir-se allunyat d'aquestes ofertes falses que, lamentablement, apareixen en línia de tant en tant. En cas que l'hi pregunti, també li explicaré com obtenir la moneda virtual de 8 Ball Pool sense gastar diners reals en microtransacciones o compres dins el joc.

Coratge: ¿a què esperes? Vols millorar les teves finances en 8 Ball Pool o no? ¿Sip? Perfecte, després llegeixi i posi en pràctica les breus instruccions a continuació. T'asseguro que en poc temps hauràs aconseguit el teu objectiu i et estaràs divertint en aquest tan famós joc de billar. No em queda res més que desitjar-li una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

  • Augmentar els diners en 8 Ball Pool

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com recaptar diners en 8 Ball Pool Crec que és de fonamental importància explicar quins són els mètodes per guanyar la moneda virtual de joc i per què has de mantenir-te allunyat de certes ofertes Online que, encara que semblen avantatjoses, en realitat amaguen estafes reals.

En primer lloc, tingui en compte que l'única manera de guanyar diners en 8 Ball Pool és aprofitar les possibilitats que ofereix. directament dins de l'aplicació oficial de el joc. Això vol dir que enlloc, vídeo o una altra aplicació pot proporcionar crèdits gratuïts ni res per l'estil. La web, desafortunadament, està plena de tipus dolents que intenten obtenir descàrregues, vistes i dades d'usuaris utilitzant aquest mètode: allunya't!

Una altra cosa que no està permès és utilitzar trucs i trucs, Ja que això pot arruïnar l'experiència de l'usuari d'altres jugadors i també conduir a el tancament del seu compte. Els desenvolupadors de el joc, l'empresa Miniclip, no veuen amb bons ulls aquestes pràctiques i, per tant, el meu consell és deixar-ho passar i gaudir de el joc en la seva forma clàssica.

Augmentar els diners 8 Ball Pool

Com es va esmentar en el capítol anterior, l'única forma legítima de guanyar diners en 8 Ball Pool és només juga el joc i divertir-se, sense buscar cap tipus d'escapatòria. D'altra banda, no falten les possibilitats que ofereix el joc.

8 Ball Pool, de fet, et permet aconseguir 1 fons d'efectiu per cada nivell i una gran quantitat de monedes (generalment 100 ) Per a cada joc guanyat. Aquestes són només algunes de les formes més populars de recaptar diners en 8 Ball Pool i, per tant, el primer consell que puc donar-te és intenta guanyar tants jocs com puguis per obtenir punts d'experiència (XP) Per pujar de nivell i guanyar monedes.

Un altre mètode que tens del teu costat per guanyar diners en 8 Ball Pool és per connecta el teu compte de Facebook jugar: una operació que garanteix 5 Fons comú d'efectiu. A més d'això, tots els dies s'ofereix l'oportunitat de participar en el Roda SPIN I WIN, El que et permet guanyar moltes monedes.

Sempre romanent dins de les funcions gratuïtes, pressionant sobre l'element Efectiu gratis amb ofertes present dins el botiga, Pot rebre ofertes dels anunciants i guanyar Pool Cash en el joc. Aquests anuncis generalment requereixen que descarregui un altre joc popular en el seu dispositiu i ho provi.

Tornant, en canvi, a microtransaccions, Pot comprar Cash Pools amb diners reals en la secció corresponent de l' botiga.

  • 10 Cost en efectiu de l'pool 1,99 €.
  • 25 Cost en efectiu de l'pool 4,99 euros.
  • 55 Cost en efectiu de l'pool 9,99 euros.
  • 125 Cost en efectiu de l'pool 19,99 euros.
  • 400 Cost en efectiu de l'pool 49,99 euros.
  • Cost de 1,000 Cash Pools 99,99 euros.

Els preus, però, s'han de considerar indicatius, atès que els desenvolupadors podrien canviar-los amb el temps. També hi ha la possibilitat de comprar un tour pel Roda giratòria daurada a 0,99 € : Aquest últim li permet guanyar fins a 1.000.000 de monedes i, per tant, podria ser una bona manera de guanyar diners ràpidament en 8 Ball Pool.