Com reclutar a Xoc de Clans

T'estàs tornant més i més apassionat per Xoc de Clans el famós títol per a dispositius mòbils desenvolupat per Supercell, i t'agradaria formar un equip de jugadors. No obstant això, malgrat les teves molts intents, encara no has descobert com atraure altres jugadors al teu clan. Així és com és, no? Llavors no et preocupis, has vingut a el lloc correcte!

En aquesta guia, de fet, il·lustraré en detall com reclutar a Clash of Clans. En cas que t'ho preguntis, t'explicaré totes les possibilitats que ofereix el joc, mostrant-te el que pots fer fins i tot sense el ja «mort» xat global. També explicaré quines poden ser els avantatges d'un clan.

Què dius? Estàs a punt per jugar amb altres fans de Clash of Clans com tu? Crec que no pots esperar a trobar gent que comparteixi la teva passió per supercelda. Anem llavors, tot el que has de fer és seguir les ràpides instruccions de sota. No em queda res més que desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis!

  • Com crear un clan en Clash of Clans
  • Com reclutar a Clash of Clans

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com reclutar a Clash of Clans Crec que li interessarà saber més sobre els avantatges de tenir un clan dins el títol de supercélula.

Bé, reunir-se amb altres jugadors que són apassionats de Clash of Clans és bo per diverses raons. Per exemple, es pot obtenir ajuda de persones amb més experiència que tu a través de la sala de xat interna de l'clan. A més, pot participar en guerres entre clans en el qual dos equips poden lluitar en un context en el qual cada clan pot tenir fins a 50 jugadors.

Aquest és una manera interessant que òbviament no és accessible per als que juguen sols. Entre altres coses, les guerres entre clans tenen dues fases: preparació i atac. Per a més detalls sobre les guerres de clans, suggereixo que vegi les directrius oficials de Supercell.

En resum, crear un clan i reclutar gent dins de Clash of Clans pot ser molt divertit i útil per millorar el teu rendiment. No obstant això, el sistema de reclutament ha estat canviat amb una actualització que s'ha arribat a la fi de 2019 (no hi ha més xat mundial) i per tant hi ha pocs usuaris que no han entès bé com fer-ho. L'objectiu d'aquest tutorial és precisament dissipar qualsevol possible dubte sobre el tema.

Com crear un clan en Clash of Clans

Després d'explicar les principals raons per les quals pot ser útil tenir un clan en Clash of Clans, diria que és hora de prendre mesures i crear-ne un.

Per procedir, ha de buscar el castell de l'clan dins del teu poble. Si és la primera vegada que t'uneixes a un clan, hauràs de reconstruir- i aquesta operació li costarà Monedes 10.000. Així que pot ser que necessitis XNUMX l'ajuntament com a mínim el nivell 3 i haver de enfortir els seus dipòsits.

Una vegada que el castell de l'clan... golpéalo i pressiona a la caixa ... clan. En aquest punt, mou-te a la Crear un clan i completar el formulari que apareix a la pantalla. Més precisament, has de escriure el nom de clan i el descripció així com triar el insígnia el tipus de clan (Obert, només amb invitació o tancat), el freqüència de la guerra (No establert, Sempre, 2 vegades a la setmana, 1 vegada a la setmana, Rarament, o Mai), i trofeus i el a nivell de municipi necessari per accedir a l'clan.

També hi ha la possibilitat de seleccionar el País d'origen de l'clan i el etiquetes que descriuen les seves activitats. Finalment, pots decidir si inscriure o no a l'clan al registre públic de guerres (Altres jugadors poden veure els resultats de les batalles) i si permetre que altres clans enviïn invitacions per organitzar guerres amistoses.

Un cop hagueu triat totes les opcions apropiades, només ha de prémer en el botó de la moneda (Hauràs de gastar- 40.000 per obrir el clan) i això és tot.

Com reclutar a Clash of Clans

Ara que estàs a càrrec d'un equip, el «punt culminant» ha arribat: el reclutament de nous membres per al teu clan en Clash of Clans.

Per fer això, només has de pressionar al castell de l'clan... colpeja la caixa ... clan i pressiona el Trobar nous reclutes present a la part inferior esquerra. En aquest punt, pots triar fins 3 etiquetes per trobar els jugadors que creus que són els més adequats per unir-se al teu clan.

Per exemple, si vas a tenir moltes guerres, podries marcar les etiquetes Les guerres de clans e guerres amistoses. Un cop hagis triat els filtres adequats, toca al cerca en present a la dreta. D'aquesta manera, veuràs a la pantalla el JUGADORS que estan buscant un clan.

Llavors simplement pressionarà la tecla convidar present al costat de el nom de l'jugador escollit, per preguntar-li si vol formar part del seu equip.

En alguns casos, pot ser que no hi hagi jugadors perquè potser tots han desactivat l'opció apropiada o ja són part d'un clan. A més, hi ha alguns usuaris que, a causa d'un probable error, no veuen a altres jugadors usant aquesta opció (a mi també em va passar). Si estàs en aquesta situació, pots intentar canviar la configuració del teu clan, espera uns pocs dies o cercar altres mètodes per reclutar gent.

Per exemple, hi ha la possibilitat de convida als teus amics. Per fer això, una vegada que has entrat a la pàgina de l'clan, només has de passar a la Social present a la part superior dreta, feu clic al sobrenom del teu amic i pressiona al convidar.

Si encara no tens cap amic en el joc, pots prémer el botó Cerca jugadors... entrar al ... etiqueta d'usuari que vols trobar i prémer el cerca en. Els recordo que l'etiqueta està present en el El meu perfil just sota el sobrenom (l'etiqueta és que precedit pel hashtag ).

Un altre mètode de reclutar gent és anar a la targeta El meu clan... pressiona sobre ... icona de compartir (Present a la dreta el nom de clan) i premi l'opció comparteix. D'aquesta manera, obtindràs un enllaç per proveir a aquells que desitgen unir-se a l'clan.

Per exemple, si està buscant a estranys, pot copiar i enganxar aquest enllaç al els mitjans de comunicació social o potser en algun fòrum d'entusiastes de Clash of Clans, perquè la gent pugui reunir-se. Per exemple, podries fer una ullada a la pàgina de reclutament de Reddit. En resum, hi ha diversos mètodes per reclutar gent dins de supercelda i seguint aquestes pautes no hauries de tenir problemes particulars per trobar algú amb qui jugar.

En qualsevol cas, si no pots aconseguir que altres persones s'uneixin al teu clan, podries pensar en unir-se a algun equip existent. Per a això, li suggereixo que vagi a la targeta. El meu perfil... pressiona el botó ... Invitacions de l'clan i tocar el Sí, gràcies.. D'aquesta manera, els altres clans poden reclutarte a través del procediment que vaig explicar abans.

A més, pots anar a la recerca d'equips tu mateix movent a l' clan seleccionant un dels equip disponible i prement el botó Uneix-te a en cas que hi hagi una obertura. Des d'aquesta pàgina també pots prémer el botó Desafiament per iniciar les batalles dels clans.

Vull dir, ara saps tot el que cal saber sobre les oportunitats de reclutament de Clash of Clans. Per descomptat, el xat global va ser una eina molt útil per a trobar a altres jugadors, però els desenvolupadors van decidir eliminar-lo i per tant cal passar per aquests nous mètodes. Per a més informació sobre la decisió de Supercell, et suggereixo que miris el bloc oficial de Clash of Clans.

Ja que ets un fan de l'títol de supercelda, llavors, el meu tutorial sobre com millorar Clash of Clans pot ser útil: Fes-li un cop d'ull i no et penediràs!