Com recuperar el compte de Clash of Clans

A causa d'un problema amb el teu smartphone o tauleta, vas haver de reiniciar o fins i tot reemplaçar-lo. Encara que vas ser capaç de restaurar la majoria de les dades instal·lant de nou Xoc de Clans et vas adonar que havies de començar de nou. No et preocupis, perquè és probable que el teu progrés no s'hagi perdut.

A la guia d'avui, de fet, et mostraré com recuperar el compte de Clash of Clans perquè puguis restaurar tots els teus progressos i tornar a jugar des d'on ho vas deixar. Et donaré els passos preliminars per assegurar-te que pots guardar les teves dades Online i, a continuació, el procediment per recuperar el compte en el teu nou dispositiu o restablir-la a través d' google Play Android Jocs, iOS Centre de joc o Supercell ID.

Aposto a que no pots esperar per començar a llegir el consell que vaig escriure per a tu, oi? Què estàs esperant llavors? Comencem immediatament: seguin còmodes i prestin la màxima atenció als procediments que els mostraré en els propers capítols. Només li desitjo una bona lectura i, sobretot, que es diverteixi!

 • operacions preliminars
 • Recuperar el compte de Clash of Clans en Android
  • Descarregar Clash of Clans
  • Accedeix als jocs de Google Joc
  • Ingressa a través de la identificació de Supercell
 • Recuperar el compte de Clash of Clans en iOS
  • Descarregar Clash of Clans
  • Inicia una sessió al centre de jocs
  • Ingressa a través de la identificació de Supercell
 • En cas de problemes

operacions preliminars

Per assegurar que pot restaurar Xoc de Clans En cas que necessitis reinstal·lar l'aplicació, és important crear un compte per guardar tots els teus progressos en línia.

Per a això, a la pantalla principal de Xoc de Clans copegi en el Icona de l'engranatge situat en la cantonada superior esquerra, i premeu el botó Desconnectat a prop de la redacció ... Identificació de la supercélula. A la pantalla que veus, pressiona a Registra't ara... escriviu el seu ... adreça de correu electrònic i després entrar al codi de sis dígits que vas rebre per correu electrònic. A el fer-ho, has creat el Identificació de la supercélula ajudar a recuperar el progrés de el joc.

En cas que, però, també pot crear un compte mitjançant el servei Jocs de Google Play Android o Centre de jocs d'iOS. En els smartphones i tauletes Android... començar ... Xoc de Clans i tocar al Icona de l'engranatge... dalt a l'esquerra. En el requadre que es mostra, premi sobre Desconnectat a prop de la redacció ... Accés a Google Play i selecciona el compte de Google a través de la qual vols associar la recuperació de dades de Clash of Clans. Després d'això, fes clic a permeti i això és tot!

En iPhone e iPad D'altra banda, les dades només es guarden si s'ha creat un compte Centre de jocs en l'aplicació Paràmetres d'iOS: iniciar aquest últim i seleccionar l' Centre de jocs. Llavors comprova si el pal al costat de l'article Centre de jocs s'estableix en EN i si hi ha un perfil al Perfil d'el centre de jocs. Si no, se li mostrarà una pantalla de creació de compte al qual podrà accedir amb el mateix ID d'Apple configurat al dispositiu o amb un altre compte d'Apple.

Recuperar el compte de Clash of Clans en Android

Si tens un telèfon intel·ligent o una tauleta Android pots recuperar teu compte de Clash of Clans usant el servei Jocs de Google Play ja sigui a través de Identificació de la supercélula d'acord amb el prèviament configurat. En les properes línies, explicaré com restaurar-sense perdre el progrés que vas fer en el Xoc de Clans.

Descarregar Clash of Clans

Si ha hagut de tornar a arrencar el dispositiu Android o reemplaçar-, el primer que ha de fer és reinstal·lar l'aplicació Xoc de Clans. Per a això, obriu el Play Store i escriu, a la barra de cerca de la part superior, les paraules » xoc de clans ". Entre els resultats que es mostren, toqueu el corresponent a la recerca, i després toqueu el instal·lar i, finalment, en Obrir. Com a alternativa a l'procediment anterior, pot simplement tocar aquest enllaç des del seu smartphone o tauleta, perquè pugui obrir directament la pàgina de Xoc de Clans a la botiga de jocs.

Si tens problemes per descarregar Xoc de Clans pots recollir el APK de APKMirror a través d'aquest enllaç. Navegueu per la pàgina que li mostra, fins que arribi a la secció Totes les versions. En aquest punt, seleccioneu l'última versió disponible i després escolliu la compatible amb el dispositiu Android, entre les presents a la secció descarregar. Després premeu el botó descarregar APK per descarregar l'arxiu.

Els arxius APK poden iniciar-se en Android només i únicament si la instal·lació s'ha habilitat des de fonts desconegudes, és a dir, des de fonts que no siguin la botiga oficial. des del Android 8.0 i posterior per realitzar aquesta operació, accedeixi als ajustos tocant el Icona de l'engranatge localitzat a la pantalla d'inici. Llavors colpeja les veus Seguretat i privacitatAltresInstal·lar aplicacions desconegudes. Selecciona l'aplicació amb la qual obriràs l'arxiu APK (el teu navegador o el gestor de fitxers) i mou l'interruptor de commutació de OFF a EN a prop de la redacció ... Permetre la instal·lació d'aplicacions.

En les versions antigues d'Android, d'altra banda, veu a la configuració de el dispositiu i selecciona l'element Seguretat. Després ho posem en l'últim i després ens movem de OFF a EN el pal al costat de la orígens desconeguts... i després pressionant ... OK per confirmar.

Un cop fet això, simplement obriu el fitxer APK prèviament descarregat i premeu les tecles següent, instal·lar e final. Va ser fàcil, no?

Accedeix als jocs de Google Play

Per restaurar el compte de l'Xoc de Clans pots fer servir el servei ... Jocs de Google Play si està prèviament configurat en el joc. Si, abans de reiniciar el dispositiu Android o de desinstal·lar l'aplicació, has configurat l'associació de el joc amb Google Play Games, només has d'accedir amb el mateix compte de Google.

Si el compte de Google al teu smartphone o tauleta és la mateixa que fas servir per guardar dades, simplement inicia Xoc de Clans i premis en el Icona de l'engranatge a la cantonada superior esquerra de la pantalla principal del joc. En el requadre que es mostra, toqueu el Desconnectat al costat de la veu Accés a Google Play i seleccioneu el Compte de Google en la qual memorizaste teus progressos.

Quan arribi a aquest punt, premeu el botó permeti llavors en això Pujar en l'avís que se li mostra. A el fer-ho, tot el seu progrés serà restaurat.

No és el compte de Google de la meva dispositiu la mateixa que la utilitzada en Clash of Clans? No et preocupis per això. El que has de fer és afegir un altre compte de Google al teu dispositiu Android, perquè es configuri automàticament per Jocs de Google Play i utilitzar-lo, llavors, en el Xoc de Clans per recuperar les seves dades.

Per a això, vés a la configuració d'Android i toca a les entrades Usuaris i comptesAfegeix un comptegoogle. A la captura de pantalla que es mostra, accedeixi al seu compte de Google amb el Direcció de Gmail i el Contrasenya associat a ella. Ara, segueix el mateix procediment que vaig indicar en les línies anteriors per vincular Clash of Clans a Google Play Games.

Ingressa a través de la identificació de Supercell

Si, d'altra banda, has sincronitzat teu progrés amb el Identificació de la supercélula l'operació a realitzar és molt més simple i més immediata. El que necessites fer és assegurar-te recordar l'adreça de correu electrònic que vas fer servir per crear el teu ID de Supercell. Si ho fas, busca en els teus missatges de correu electrònic el que prové de Supercell, per assegurar-te que l'adreça de correu electrònic és la correcta.

Un cop fet això, comença el joc i toca al Icona de l'engranatge a la cantonada superior esquerra. En aquest punt, premeu la tecla Desconnectat juntament amb la redacció Identificació de la supercélula. En el quadre de la pantalla, després premeu la tecla ingressa a tecleja el adreça de correu electrònic de Identificació de la supercélula y escriure el codi de sis dígits que li va ser enviat al correu electrònic. A el fer-ho, hauràs iniciat sessió amb el teu ID de Supercell i se't mostrarà un missatge per restaurar tot el teu progrés.

Recuperar el compte de Clash of Clans en iOS

Si jugues a Clash of Clans en iPhone o iPad pots restaurar el progrés de el joc a través de la Centre de jocs de iOS o l' Identificació de la supercélula. En els propers capítols explicaré com fer-ho en uns minuts.

Descarregar Clash of Clans

El primer que has de fer per restaurar el teu compte de Clash of Clans és instal·lar la teva aplicació des del App Store d'iOS. Per realitzar aquesta operació, iniciï la botiga d'Apple en el seu dispositiu a través del seu amb una A estilitzada.

En aquest punt, premi la icona cerca en situat a la barra de sota, i escriu les paraules » xoc de clans ". Dels resultats de la cerca, seleccioneu el corresponent als termes que ha escrit i feu clic al botó amb un núvol. Després desbloqueja la descàrrega i instal·lació usant el Identificació facial, El Touch ID o la contrasenya associada a iCloud.

Alternativament, pot tocar aquest enllaç per anar directament a la pàgina de Xoc de Clans sobre App Store a través del seu navegador Safari del teu iPhone o iPad.

Inicia una sessió al centre de jocs

quan comences Xoc de Clans al iOS i s'ha configurat i activat un compte Centre de jocs... de la qual t'he parlat en aquest capítol, el progrés es guarda automàticament. En el moment en què restablir el dispositiu d'Apple o reinstales l'aplicació, iniciaràs sessió automàticament al Centre de jocs i es mostrarà un missatge de restauració de dades en el joc.

Pot passar que, tot i haver ingressat a el Centre de Jocs en Clash of Clans, no s'hagi restaurat cap progrés. En aquest cas, el problema probablement rau en que el compte de l'Game Center utilitzada no és la mateixa que la utilitzada durant la primera associació amb l'aplicació. Xoc de Clans.

Per resoldre aquest problema, si recordes el teu anterior ID d'Apple, inicia l'aplicació Paràmetres de iOS i seleccioneu el Centre de jocs. Ara toca al Utilitza un ID d'Apple diferent per al Game Center que trobaràs a la part inferior, i pressiona el botó No ets «[protegit per correu electrònic]». En aquest punt, entra en el nou compte d'Apple i ja està! reobertura Xoc de Clans et connectarà amb l'ID d'Apple correcte, restaurant el progrés del teu joc.

Ingressa a través de la identificació de Supercell

En cas que hagis salvat el progrés de Clash of Clans pel Identificació de la supercélula el procediment a seguir és el mateix que li he explicat en aquest capítol.

Primer, comença Xoc de Clans i tocar al Icona de l'engranatge situat a la cantonada superior esquerra. Quan ho hagis fet, prem el botó Desconnectat que es pot trobar a prop de la redacció Identificació de la supercélula i, a la pantalla que veus, prem el botó ingressa a. Ara, escriu aquí. adreça de correu electrònic de Identificació de la supercélula i entrar en el codi de sis dígits rebut en el correu electrònic. Se't mostrarà un missatge perquè pugis el teu poble associat amb la identificació de la supercélula, a què acabes d'accedir.

En cas de problemes

Si tens problemes per recuperar el teu compte de Clash of Clans, tens diverses alternatives que pots triar seguir.

Si has fet servir Jocs de Google Play Android o Centre de jocs de iOS i no pot recordar les contrasenyes dels seus comptes, pot intentar restablir-. En aquest cas, pots anar a la pàgina d'inici de sessió de Google o Apple i realitzar el procediment de restabliment de la contrasenya. També pots llegir el meu guia sobre com recuperar els comptes de Google o la guia sobre com recuperar les contrasenyes dels ID d'Apple.

Si, tot i els procediments descrits en aquesta guia, encara tens problemes per restaurar el progrés de el joc, pots contactar amb el suport tècnic directament en el joc, com es descriu en el FAQ oficial.

Per fer-ho, feu clic al Icona de l'engranatge que pots trobar a la pantalla principal de Xoc de Clans... dalt a l'esquerra. A la caixa que veus, toca el Guia i assistència i pressiona al icona de l'còmic (En Android) o la redacció Contacti'ns a (En iOS), perquè puguis posar-te en contacte a través del xat amb el suport tècnic.

Si és possible restablir el seu progrés, se li demanarà la nom d'usuari i el vestit i el nom de clan del llogaret perduda o de la player tag A més, haurà d'indicar el nivell XP i el nivell exacte de la sala del llogaret perduda, a més de la dinàmica que el va portar a aquesta situació d'impossibilitat de recuperar les dades.