Com recuperar el compte de Dokkan Battle. Has canviat de telèfon i, quan vas començar Dokkan Batalla, El joc gratuït amb personatges de Bola de Drac, et vas adonar que vas perdre totes les dades de el joc i les compres dins de l'aplicació.

En els següents paràgrafs, t'explicaré com recuperar el compte de Dokkan Battle enumerant totes les solucions a la seva disposició.

Primer, et diré com recuperar dades de el joc a través del teu compte de Facebook, Després et guiaré a través dels passos per crear un codi de transferència, que és útil tant per a transferir un compte de Dokkan Battle d'un dispositiu a un altre com per recuperar les dades de el joc en cas de problemes.

A més, també t'explicaré com contactar amb el personal de Bandai Namco (fabricant de el joc) per verificar la teva identitat i intentar recuperar un compte a la qual ja no tens accés.

Com recuperar el compte de Dokkan Battle pas a pas

passos previs

Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial i explicar com recuperar el compte de Dokkan Battle, Pot ser útil saber quins són els únics mètodes de recuperació de què disposa. I, sobretot, conèixer les operacions a posar en pràctica per no perdre cap progrés en el joc. Has de saber que per recuperar un compte de Dokkan Battle tens dues solucions.

  • Compte de Facebook : Dokkan Battle et permet associar el progrés de el joc amb el teu perfil de Facebook, perquè puguis recuperar fàcilment el teu compte en cas de problemes.

 

  • Codi de transferència : És un codi alfanumèric que et permet recuperar el teu compte de Dokkan Battle. Té una validesa de 3 mesos i només es pot crear des del seu compte.

Si ja no tens accés al teu compte de Dokkan Battle i, anteriorment, no ho has vinculat al teu compte de Facebook o no has creat un codi de transferència, l'única solució per intentar recuperar el teu compte de Dokkan Battle és contactar amb el Personal de Bandai Namco i iniciar el procediment de recuperació de dades de el joc.

Independentment de la solució escollida per recuperar el teu compte de Dokkan Battle, has de saber que en cas de passar d'un dispositiu Android a iPhone / iPad (O viceversa), es perdran les pedres Drac que havies comprat prèviament a la botiga de el joc.

Com recuperar comptes de Dokkan Battle a través de Facebook

Vincular un compte de Dokkan Battle al teu perfil Facebook és la millor solució per recuperar el progrés de el joc en cas d'un problema amb el dispositiu.

Tot el que necessites fer és accedir a la configuració de Dokkan Battle i iniciar sessió a Facebook amb les teves dades.

Per continuar, pren el dispositiu, inicia l'aplicació Dokkan Battle per Android o iOS i toca la pantalla per accedir a la pantalla principal del teu compte.

Si s'obre una pantalla amb les últimes notícies, Premeu el botó Tancar  i tria l'opció menú (Visible a prop de el botó inici ), Després toca a Transferència de dispositiu / còpia de seguretat i selecciona l'opció Còpia de seguretat d'enllaç de Facebook.

Ara, pressiona el botó Inicia sessió a Facebook i toca l'element Seguir, Per permetre que Dokkan Battle entreu en el seu compte de Facebook. Si ho desitja, seleccioni l'opció Comproveu la informació que proporciona per verificar les dades als quals pot accedir Dokkan Battle.

Si tens l'aplicació de Facebook instal·lada en el seu dispositiu i esteu identificat en el seu compte, tria l'opció Continuar com [nome] i premeu el botó de dues vegades seguides; en cas contrari, introdueixi les dades d'inici de sessió del seu compte en els camps Nombre de mòbil o adreça de correu electrònicContrasenya i premeu el botó Iniciar sessió.

A el fer-ho, has vinculat Dokkan Battle al teu compte de Facebook i, en qualsevol moment, pots accedir al seu joc des un altre dispositiu i recuperar fàcilment el progrés del seu joc. Per fer això, comenceu Dokkan Battle en el dispositiu en el qual voleu recuperar el compte i pressiona el botó Transferència de dispositiu.

En la nova pantalla que apareix, tria l'opció Transferir joc donat a través de Facebook, Toca el botó Inicia sessió a Facebook i pressiona en l'article Continuar com [nom] si ja has iniciat sessió a Facebook en el teu nou dispositiu.

Altrament, ingressa els detalls d'inici de sessió del seu compte de Facebook en els camps Nombre de mòbil o adreça de correu electrònic>   Contrasenya i pressiona el botó Iniciar sessió.

Com es va esmentar anteriorment, si està transferint les dades del seu joc des d'un dispositiu Android a un iPhone (o viceversa), perdrà totes les pedres de drac.

En aquest cas, toca el botó per continuar de totes maneres i pressiona el botó de nou per completar la recuperació del seu compte de Dokkan Battle a través de Facebook.

Si tot va sortir bé, veuràs el missatge transferències completes a la pantalla. Després premeu el botó i toca l'element Toca per començar, Per accedir a la pantalla principal del seu compte i reprendre el joc on el va deixar.

Com recuperar comptes de Dokkan Battle mitjançant codi de transferència

Entre les solucions que pots considerar per recuperar el teu compte de Dokkan Battle també hi ha la creació d'el Codi de transferència, Un codi alfanumèric únic que et permet iniciar la sessió al joc des d'un altre dispositiu sense perdre dades de el joc.

Primer, comenceu Dokken Battle en el teu dispositiu, accedeixi a la pantalla principal del teu compte i pressioni l'element menú.

En la nova pantalla que apareix, tria l'opció Transferència de dispositiu / Còpia de seguretat, Toca l'element Crear codi de transferència i confirma la teva intenció prement el botó .

Llavors tria l'opció Copiar, Per copiar-lo, o Enviar correu electrònic, Per enviar-lo per correu electrònic a la teva safata d'entrada.

Ara està a punt per recuperar el teu compte de Dokken Battle en un altre dispositiu. Per fer això, iniciï el joc en el seu nou telèfon mòbil o tauleta, tria l'opció Transferència de dispositiu i, en la nova pantalla que es mostra, toca l'element Introduïu el codi de transferència.

Llavors ingressa el teu ID d'usuari i el Codi de transferència creat prèviament en els camps corresponents i premeu el botó dues vegades seguides. el missatge transferències completes confirmarà la recuperació del teu compte.

Com recuperar el compte perduda de Dokkan Battle

Ja no tens accés al teu compte de Dokkan Battle i, anteriorment, no has vinculat teu joc al teu compte de Facebook ni creat el codi de transferència?

Si és així, la teva única solució és intentar contactar amb Bandai Namco, El fabricant de el joc.

Per fer això, connecta't a la pàgina de recuperació de compte de la pàgina web de Bandai Namco i feu clic al botó Enviar correu electrònic present a la part inferior de la pàgina: s'obrirà el seu client de correu electrònic, a través del qual podrà enviar el seu missatge.

Alternativament, entreu a la safata d'entrada, feu clic al botó per crear un missatge nou i introduïu la direcció [protegit per correu electrònic] en el camp destinat a el destinatari de l'correu electrònic, després introduïu el objecte 7eda en el camp corresponent i feu clic al botó per envíar el missatge.

Ara, només has d'esperar un correu de resposta amb el que se't notificarà que la teva sol·licitud ha estat atesa i que contindrà un enllaç a què hauràs d'accedir en un termini de dues hores. Després obri l'enllaç en qüestió i completi el formulari necessari per sol·licitar la recuperació del seu compte ingressant totes les dades requerides.

Primer, ingressa el teu ID d'usuari (El codi numèric visible a la part superior dreta quan inicies Dokken Battle), el teu Nom d'usuari (El nom d'usuari utilitzat en el joc) i el Rang d'usuari (El nivell de joc assolit) en els camps corresponents i especifiqui la data de la seva última entrada a Dokken Battle, a través dels menús desplegables visibles al costat de l'element Data de l'últim inici de sessió.

Després indica si has comprat les Pedres de drac de la botiga de el joc, col·locant la marca de verificació al costat d'una de les opcions disponibles entre si / no i especifica qualsevol informació addicional i ID de transacció de compra al camp ID de transacció, informació de compra.

A l'proporcionar aquesta informació, augmenta la capacitat de verificar la seva identitat i recuperar la seva compte.

Ara, a través dels menús desplegables visibles al costat de l'opció Data en què vas crear el compte, Especifica la data de creació del teu compte, ingressa la informació dels personatges presents en el teu casella de Dokken Battle i indica altra informació que recordis i que pugui ser necessària per a la recuperació de dades de el joc, com dispositiu usat durant l'últim inici de sessió en Dokken Battle i la zona horària.

 Si no recorda alguna informació obligatòria, ingressi l'opció desconegut.

Finalment, indica el motiu de la teva sol·licitud en el camp Raó per la qual vas perdre el teu compte i fes clic al botó Confirmar per sol·licitar la recuperació del teu compte.

Si el personal de Bandai Namco pot confirmar la teva identitat (has d'esperar de 2 a 10 dies), se't enviarà un Codi de transferència útil per recuperar el teu compte, seguint les instruccions que et vaig donar en els paràgrafs anteriors.