Com recuperar la contrasenya de Roblox. Després de molt temps, ha decidit tornar a iniciar sessió en roblox, Un popular plataforma de jocs en línia que recopila més de 15 milions de jocs creats per usuaris. Desafortunadament, quan va ingressar es va adonar que no recordava la contrasenya del seu compte i, malgrat tots els seus intents, encara no ha aconseguit establir una nova clau d'accés.

A més de l'procediment detallat per configurar una nova amb el vostre adreça de correu electrònic, També trobareu les instruccions necessàries per fer-ho mitjançant el número de telèfon associat amb el compte d'Roblox.

Com recuperar la contrasenya de Roblox pas a pas

El procediment per a recuperar contrasenya de Roblox és ràpid i fàcil. Tot el que has de fer és connectar-se a la pàgina web oficial de el joc, seleccionar l'opció per recuperar la contrasenya i ingressar l'adreça de correu electrònic associada al teu compte. A el fer-ho, rebrà un correu electrònic amb instruccions per establir una nova contrasenya.

Per procedir des de la Pc, Connecteu-vos a la pàgina principal de Roblox, feu clic al botó Iniciar sessió a la part superior dreta i seleccioneu l'opció Has oblidat la contrasenya o nom d'usuari?.

En la nova pantalla que apareix, assegureu-vos que la pestanya Contrasenya estigui seleccionada, introduïu la vostra adreça de correu electrònic en el camp Correu electrònic i pressioni els botons enviar, Per rebre un correu electrònic amb instruccions per recuperar la contrasenya.

Serà útil saber que, des del moment de la sol·licitud de recuperació de contrasenya, tindrà 60 minuts hora d'establir una nova clau d'accés.

En aquest punt, accedeixi a la seva casella de correu electrònic, s'ubiqui el correu electrònic enviat per Roblox i feu clic al botó Restabliment de contrasenya.

A la pàgina que s'obre, escriviu la nova contrasenya que voleu associar amb el seu compte en els camps Nova contrasenyaConfirmar nova contrasenya, I feu clic al botó enviar per completar la recuperació de la contrasenya i iniciar la sessió al compte.

Si prefereix continuar des del telèfon mòbil o tauleta, Comenceu l'aplicació Roblox per a dispositius Android o iPhone / iPad, Toqueu el botó Iniciar sessió i, en la nova pantalla que apareix, seleccioneu l'opció Has oblidat la contrasenya o nom d'usuari?.

En aquest punt, trieu la pestanya Contrasenya, Toca l'element Utilitzeu el correu electrònic per restablir la contrasenya, Introdueix el teu adreça de correu electrònic en el camp corresponent i toqui els botons Enviar + , Per rebre un correu electrònic amb instruccions per establir una nova contrasenya per Roblox.

Després entreu a la seva bústia, situï el correu electrònic rebut de Roblox i premeu el botó Restabliment de contrasenya.

En la nova pantalla que apareix, ingressi la nova clau d'accés que s'associarà amb el seu compte en els camps Nova contrasenya es Confirmar nova contrasenya i toca el botó enviar, Per completar la recuperació de la contrasenya.

Un cop fet això, comenceu l'aplicació Roblox novament, premeu el botó Iniciar sessió, Ingressi les dades associades al seu compte en els camps Nom d'usuari / correu electrònic / telèfonContrasenya i toca el botó Iniciar sessió, Per iniciar sessió i començar a jugar Roblox.

Com recuperar la contrasenya de Roblox sense correu electrònic

Si et preguntes si és possible recuperar la contrasenya de Roblox sense correu electrònic, Li alegrarà saber que la resposta és sí, sempre que hi hagi associat un número de telèfon.

En aquest cas, connectat a la pàgina web oficial de Roblox, feu clic al botó Inicia sessió, a la part superior dreta i seleccioneu l'opció Heu oblidat la contrasenya o nom d'usuari?.

En la nova pantalla que apareix, toqueu l'element Contrasenya, Tria l'opció Utilitza el número de telèfon per restablir la contrasenya i indica el codi  del seu país (ex. + 34 per a Espanya) a través del menú desplegable corresponent.

Un cop fet això, introdueix el número de telèfon en el camp Número de telèfon i feu clic al botó enviar, Per rebre un codi de verificació de 6 dígits per SMS.

Després ingressi el codi en qüestió en el camp Introdueixi el codi i premeu el botó verificar, Per verificar la seva identitat. No obstant això, si no ha rebut cap codi, feu clic a l'opció Reenviar codi per «forçar» l'enviament d'un nou codi.

Ara, en la captura de pantalla Restabliment de contrasenya, Ingressi la nova contrasenya que voleu utilitzar per iniciar sessió al seu compte de Roblox en els camps Nova contrasenya > Confirma nova> Enviar.

El procediment per recuperar la contrasenya de Roblox per número de telèfon des telèfons mòbils i tauletes és gairebé idèntic a què acabo d'indicar per configurar una nova clau d'accés des d'una Pc.

Després d'iniciar l'aplicació Roblox, premeu el botó Iniciar sessió, Seleccioneu l'opció Has oblidat la contrasenya o nom d'usuari? i pressiona la pestanya Contrasenya.

Ara, especifiqui el codi del seu país a través del menú desplegable corresponent, introduïu el número de telèfon associat al compte en el camp Número de telèfon i toca el botó Enviar.

Després ingressi el codi de verificació rebut per SMS al camp Introduïu el codi (6 dígits) i premeu el botó comprovar, Per verificar la seva identitat.

Un cop fet això, introduïu una nova contrasenya per associar-la amb el seu compte en els camps Nova contrasenya es Confirmar nova contrasenya i toca els botons enviar + , per guardar els canvis.

Després premeu el botó Iniciar sessió, Ingressi les dades requerides en els camps Nom d'usuari / correu electrònic / telèfonContrasenya i toca el botó Inicia sessió.

Com recuperar la contrasenya de Roblox sense correu electrònic i número de telèfon

Ja no tens accés a l'adreça de correu electrònic associada amb el teu compte de Roblox? No has afegit un número de telèfon des de la configuració del teu compte de joc?

En aquest cas, si ha oblidat la seva contrasenya d'inici de sessió, lamento informar-li que no té la possibilitat de recuperar-la de cap manera.

De fet, per establir una nova cal verificar la seva identitat, operació que es realitza a través de correu electrònic o número de telèfon.

L'únic que pot intentar fer és posar-se en contacte amb el suport de Roblox i explicar el seu problema en detall.

Si, d'altra banda, està llegint aquesta guia per obtenir informació i encara té accés al seu compte, pot veure / canviar l'adreça de correu electrònic associada amb el compte i afegir i verificar el seu número de telèfon.

Per fer això, feu clic a la icona de roda d'engranatge (Si feu servir l'aplicació Roblox per a telèfons mòbils i tauletes, toqueu la icona de tres punts ), Seleccioneu l'opció configuracions al menú que s'obre i pressioni sobre l'element Informació de compte.

A la pantalla que se li proposarà, pot canviar la seva adreça de correu electrònic fent clic a la icona llapis relacionat amb l'article Adreça de correu electrònic, I afegiu el seu número de telèfon fent clic a l'opció Afegir telèfon.

En cas de problemes

Si has seguit les instruccions que t'he donat en els paràgrafs anteriors però, tot i això, encara no has aconseguit recuperar la contrasenya del compte, et recomano que iniciïs sessió al Centre de suport de Roblox (En anglès) i busqueu atenció.

Per fer-ho des Pc, Connectat a la pàgina web oficial de Roblox, ingressi les seves dades de contacte en els camps Nom de pila, Adreça de correu electrònic, Confirma adreça de correu electrònicNom d'usuari i, a través de menú desplegable En què dispositiu tens el problema?, Seleccioneu el dispositiu amb el qual té problemes.

Ara, a través dels menús desplegables visibles prop de l'element Tipus de categoria d'ajuda, Tria les teves opcions Hackeó compte o no puc iniciar la sessióSe't va oblidar la contrasenya i introdueix el missatge al camp Descripció de el problema.

Després premeu el botó enviar, Per enviar el missatge i sol·licitar assistència. Un empleat et respondrà el més aviat possible (sempre en anglès).

Recordeu que si no pot accedir al seu compte, no pot sol·licitar assistència a través de l'aplicació Roblox. No obstant això, pot utilitzar el navegador en el vostre dispositiu i seguiu les instruccions que acabo de proporcionar per contactar a Roblox des d'una Pc.