Com recuperar un compte de Brawl Stars

Vas comprar un nou telèfon intel·ligent i vas instal·lar totes les aplicacions que usaves en el teu antic telèfon, incloent Estrelles de la baralla. No obstant això, després de començar el famós títol desenvolupat per Supercell, et vas adonar que havies de començar de nou. En la seva desesperació, va buscar a la web per intentar restaurar el progrés de el joc i va acabar amb aquesta guia.

Així és com és, no? Llavors m'ho dius a mi dir-te que has vingut a el lloc adequat en el moment adequat! En els propers paràgrafs d'aquesta guia, de fet, els explicaré com recuperar un compte de Brawl Stars i com reprendre on ho vas deixar. Primer, serà el meu treball mostrar totes les solucions de recuperació disponibles, perquè puguin triar la que creguin més adequada a les seves necessitats. A continuació, trobareu el procediment detallat per recuperar les dades de el joc i, en cas que tingui algun problema a fer-ho, les instruccions per a sol·licitar ajuda a el personal de Supercell.

¿Perdó? És això exactament el que volies saber? Bé, llavors no anem més enllà i vegem com procedir. Només has de prendre't uns minuts de descans i seguir les instruccions de sota. Que tinguis una bona lectura i et desitjo la millor de les sorts amb tot!

  • Com recuperar un compte perduda de Brawl Stars
  • Com recuperar el teu compte de Brawl Stars sense la identificació de Supercell
  • Com recuperar el compte de Brawl Stars amb Facebook
  • En cas de problemes

Abans que entri al cor d'aquesta guia i li expliqui com recuperar un compte de Brawl Stars cal saber que per recuperar la teva progrés en el joc en completa autonomia necessites haver connectat prèviament Brawl Stars a un Identificació de supercélulas.

Si mai has sentit parlar d'un ID d'supercelda, un ID d'supercelda és un compte gratuïta que et permet guardar teus progressos en línia en els títols de supercelda, incloent les Estrelles de la Baralla, i sincronitzar-los amb tots els teus dispositius. Si encara no tens un, el meu guia sobre com crear un ID d'supercélula pot ser-te útil.

També, si us plau, tingues en compte que també pots recuperar el teu compte de Brawl Stars a través del servei Jocs de google Play de Android i el Centre de jocs de iOS/ IPadOS. No obstant això, per restaurar les dades del teu joc has d'haver connectat prèviament Brawl Stars a un dels serveis en qüestió.

També has de tenir en compte que a diferència d'una identificació de supercelda, amb Google Joc Games i Centre de joc no és possible recuperar el progrés de el joc de Brawl Stars en un dispositiu amb un sistema operatiu diferent a què es feia servir anteriorment per connectar el joc.

Per entendre-ho millor, prenguem un exemple pràctic: si anteriorment va connectar Brawl Stars a Google Play Games en un dispositiu Android, Només podrà recuperar el progrés de el joc accedint a Google Play Games (amb el mateix compte de Google) des un altre dispositiu Android, no podrà fer-ho des d'un iPhone.

Finalment, serà útil saber que si no has vinculat teu compte de Brawl Stars a cap dels serveis que acabo d'esmentar, pots intentar recuperar un compte perduda a través de el servei de suport automatitzat de Supercell. Explicaré el que cal fer més endavant en aquesta guia.

Com recuperar un compte perduda de Brawl Stars

El procediment més ràpid i fàcil per a recuperar un compte perduda de Brawl Stars és entrar en el joc amb la teva pròpia Identificació de supercélulas.

Si has vinculat teu joc al compte en qüestió i ara voleu recuperar el progrés de el joc, inicia Brawl Stars i, a la pantalla principal, selecciona l'opció ingressa a. A la pantalla recentment mostrada, a la identificacions emmagatzemades... premis en ... nom associat amb el teu compte de Brawl Stars i pots reprendre automàticament on ho vas deixar.

No obstant això, si no veus el progrés de el joc o si has iniciat Brawl Stars en un nou dispositiu, prem el botó continua... introdueixi l'adreça de correu electrònic associada a la seva identificació de supercélula en el camp ... Introdueix el teu correu electrònic i pressiona el botó ingressa a.

En aquest punt, entra a la safata d'entrada, localitza el correu electrònic enviat per Supercell i pren nota de la Codi de verificació de 6 dígits continguda en ella. Després d'això, tornar a la Ja gairebé hi ets! de Brawl Stars, entra al codi en qüestió en el camp apropiat i premi el botó envia per verificar la seva identitat.

Finalment, en el ¿Pujar els comptes dels jocs?... pressiona el botó ... confirmeu per accedir a Brawl Stars i recuperar el progrés de el joc.

¿Perdó? Vas començar a jugar a «Brawl Stars» i un nou joc es carrega automàticament? Si és així, toqueu el botó ☰ a la cantonada superior dreta, seleccioneu l'opció Identificació de supercélulas Al menú que s'obre, premeu la tecla ingressa a i, a la nova pantalla, seleccioneu l'opció continua.

En alguns casos, després de començar el joc, pot ser que vegi el missatge Vols pujar més progressos amb el [número livello]? Carregueu accedint a la seva identificació de supercélula. Si aquest és el teu cas, pressiona el OK i tocar al continua.

En aquest punt, per iniciar sessió amb el seu ID de supercélula i recuperar el progrés de el joc de les Estrelles de la Baralla, introdueixi la seva adreça de correu electrònic en el camp apropiat, premeu l'opció ingressa a i segueix les instruccions que et vaig donar en les línies anteriors per verificar la teva identitat i accedir a Brawl Stars amb el teu identificació de supercélula. Per saber més sobre això, pots veure el meu guia sobre com connectar-se a un ID d'supercélula.

Com recuperar el teu compte de Brawl Stars sense la identificació de Supercell

Com es va esmentar en les primeres línies d'aquesta guia, pots recuperar el compte de Brawl Stars sense la identificació de Supercell sempre que hagis connectat el joc a Jocs de Google Play a Android oa Centre de jocs en l'iPhone /iPad.

Per procedir, si té un dispositiu Android Llavors comença amb les Estrelles de la Baralla i espera al fet que el joc es carregui. Després, en el botó ☰ situat a la cantonada superior dreta, seleccioneu l'element Paràmetres de menú que s'obre i, en la nova pantalla que es mostra, toc l'opció Accés a Google Play per accedir automàticament amb el compte de Google associat al teu dispositiu.

¿Perdó? El teu joc està associat a un compte de Google diferent? En aquest cas, després de connectar-se a Google Play Games per primera vegada, si us plau torni a entrar al Paràmetres de Brawl Stars i pressiona el al costat de l'article Accés a Google Play per tancar la sessió.

En aquest punt, premeu la tecla Accés a Google Play i, al Triï el seu compte seleccioneu el compte de Google que li interessi o feu clic al botó afegeix un altre compte per utilitzar un compte de Google diferent a les que apareixen en la llista.

En ambdós casos, si tot ha anat bé, veuràs el missatge Hola [nome Utente utilizzato seu Google Play Giochi] i el símbol al costat de la veu Accés a Google Play.

Si, d'altra banda, tens un iPhone / iPad premi sobre la icona de la enginy a la pantalla inicial o bé a la biblioteca d'aplicacions, per accedir a la Paràmetres d'iOS / iPadOS, i pressiona al Centre de jocs. En aquest punt, si el servei en qüestió no està actiu, mogui la palanca al costat de l'article Centre de jocs de OFF a EN i premi una de les opcions disponibles entre continua per accedir a el servei en qüestió amb l'ID d'Apple associat al teu dispositiu, o No ets ... [nome]? per iniciar sessió amb un altre ID d'Apple.

Tingues en compte que si el servei Game Center no està actiu en el teu iPhone / iPad, pots activar-i iniciar sessió amb el teu ID d'Apple directament des Brawl Star. En aquest cas, iniciï el joc, triï l'opció juga sense (Per iniciar Brawl Star sense utilitzar una identificació de supercelda) i, en el El Centre de Jocs li dóna la benvinguda inserir el adreça de correu electrònic associat amb el teu ID d'Apple en el camp apropiat.

Després d'això, introdueix la contrasenya del ID d'Apple en el camp Contrasenya i pressiona el botó ingressa a. Si tot ha anat bé, hauries de veure el missatge Inicia sessió com [nome Utente utilizzato seu Game Center] i tot el progrés de el joc es carregarà automàticament.

Com recuperar el compte de Brawl Stars amb Facebook

Si t'estàs preguntant si és possible Recuperar el compte de Brawl Stars amb Facebook Sento dir que la resposta és no. De fet, la connexió de el joc amb la famosa xarxa social només serveix per veure els amics de Facebook jugant a l'títol desenvolupat per Supercell.

Dit això, si encara vols connectar a Brawl Stars amb Facebook, inicia el joc i espera que es carregui. Després, en el botó ☰ situat a la cantonada superior dreta, seleccioneu l'opció Paràmetres de menú que s'obre i, en la nova pantalla que es mostra, feu clic al Inicia sessió amb Facebook visible a la caixa Juga amb els teus amics.

Ara, pressiona el botó continua i, si tens l'aplicació de Facebook instal·lada en el teu dispositiu i esteu identificat amb el teu compte, selecciona l'opció Continua com [nome] per connectar a Brawl Stars i Facebook.

Un cop fet això, per veure els amics de Facebook jugant a les Estrelles de la Baralla, pressiona l'opció Jugadors en línia (La icona de petit home verd (A dalt a la dreta), premi el botó Veu amb els teus amics i seleccionar el Amics. En aquest punt, premi al nom de l'jugador del seu interès i seleccioneu l'opció Perfil per veure el seu progrés en el joc (per exemple. Els registres dels trofeus, guanys individuals, Registra els punts a la set de poder etc.).

En cas de problemes

Si vas seguir les instruccions que et vaig donar en els paràgrafs anteriors, hauries d'haver pogut recuperar el teu compte en Brawl Stars. Si, d'altra banda, tots els teus intents van fallar, pots utilitzar el servei de suport automatitzat de Supercell.

Abans de fer-ho, però, assegura't que tens un adreça de correu electrònic que no s'ha associat amb cap identificador d 'supercélula (en aquest sentit, pot trobar útil meva guia sobre com crear nous correus electrònics). De fet, el personal d'Supercell intentarà recuperar el teu compte perduda de Brawl Stars i associar-la amb un nou ID d'Supercell que es crearà durant el procés de recuperació.

A més, haurà d'especificar la Identificació de l'jugador associat amb el compte perduda. Si no ho recordes, pots demanar-li a un usuari que hagis afegit als teus amics de Brawl Stars o al teu contacte de Facebook (si has associat el joc a la popular xarxa social) que accedeixi a l' Amics de les Estrelles de la Baralla, pressiona en el teu nom i seleccionar el Perfil per veure el Identificació de l'jugador.

Dit això, encén les Estrelles de la Baralla en el teu aparell i espera al fet que el joc es carregui. Després toqueu el botó ☰ a la cantonada superior dreta, toc l'opció Paràmetres i, a la pantalla recentment mostrada, feu clic al Guies i assistència.

Ara, tria el Compte... premis en les entrades ... Recuperació del compte e Vaig perdre el meu compte i seguir acuradament les instruccions que es mostren a la pantalla. Després d'això, localitza el Encara necessites ajuda? i tocar el botó Contacti'ns a per accedir a l' xat de suport automàtic.

En aquest punt, seleccioneu el Preguntes sobre el compte... tocar l'opció ... compte perduda i seguir les instruccions proporcionades per l'assistent virtual per intentar recuperar la seva compte perduda.