Com recuperar vídeos esborrats de iPhone

Vas tornar de les vacances i no pots esperar per mostrar als teus amics les tones de fotos que vas prendre i vídeos que vas gravar amb la teva iPhone. No obstant això, en el moment de revisar-los, ha esborrat accidentalment alguns vídeos i, per tant, està buscant una solució per a recuperar-los, ja que li importa molt. Així són les coses, no? Llavors no es preocupi, perquè sóc aquí per ajudar-lo.

De fet, a la guia d'avui et mostraré com recuperar vídeos esborrats d'iPhone a través d'algunes funcions natives d'Apple que li permetran restaurar els seus arxius multimèdia tant directament des de la seva telèfon mòbil com a través de el panell web d'iCloud (el servei de emmagatzematge en el núvol en què s'emmagatzemen les dades dels dispositius Apple). A més, et recomanaré algun programari de tercers que podria ser perquè recuperis vídeos esborrats accidentalment de l'iPhone.

Estàs ansiós per llegir els consells que he preparat per a tu en aquesta guia? Llavors no perdem més temps! Seu còmodament, pren el teu iPhone i llegeix atentament els consells que trobaràs en els següents paràgrafs. Estic segur que a la fi de la lectura, haurà pogut restaurar amb èxit els vídeos que va eliminar per error. L'únic que em queda és desitjar-los una bona lectura i una gran «bona sort» en tot!

  • Recuperar vídeos a través de l'aplicació Fotos
  • Recuperar vídeos a través d'iCloud
  • Recuperar vídeos a través de programari de tercers
    • EaseUS MobiSaver
    • Altres programes per recuperar vídeos esborrats d'iPhone

Recuperar vídeos a través de l'aplicació Fotos

En els dispositius iOS, Hi ha un mètode per recuperar arxius multimèdia eliminats per error, a través d'una funcionalitat nativa de l' sistema operatiu. Per fer això, simplement obriu l'aplicació Foto, Que pots reconèixer perquè té un icona amb una flor de colors, Ubicat a la pantalla d'inici.

Després d'iniciar l'aplicació Foto, Toqueu la icona àlbum que trobarà a la barra de sota. Després, desplaceu-vos cap avall a la pantalla fins a trobar la secció altres àlbums i toca la redacció eliminat últimament : Aquest àlbum especial conté tots els elements multimèdia, com fotos i vídeos, que s'han eliminat de el dispositiu. Els arxius d'aquest àlbum romanen disponibles per a la seva recuperació fins a 40 dies, després de la qual cosa s'eliminaran permanentment de la memòria de l'dispositiu, alliberant l'espai ocupat.

Pot conèixer el temps restant abans d'eliminar arxius gràcies a la quantitat de dies restants que es mostra en la seva miniatura. Si el vídeo que va eliminar encara està en aquest àlbum, només toqueu i premeu la redacció Recuperar, Situat a la part inferior dreta. Se li mostrarà una pantalla, en la qual després haurà de tocar l'element recuperar vídeo.

Si has seguit a peu de la lletra els procediments que t'he indicat, trobareu el vídeo dins de l'àlbum on es trobava originalment. Després has de desplaçar-te per la pantalla fins a la secció àlbum i premeu en la redacció Veure tot prop de l'entrada Els meus àlbums. Després toca la caixa Totes les fotos per accedir a la llista de fitxers multimèdia a la memòria de l'iPhone.

Recuperar vídeos a través d'iCloud

Si heu activat la sincronització de dades amb icloud, I més concretament el servei Biblioteca fotogràfica d'iCloud, Que li permet sincronitzar totes les fotos i vídeos de la seva biblioteca amb un arxiu en línia (gratuït, però amb la necessitat de subscriure a un pla d'iCloud més substancial que el bàsic de 5 GB), pot recuperar vídeos eliminats de l'iPhone també a través de el panell web d'aquest servei.

El que ha de fer és simplement anar a la pàgina web oficial d'iCloud i connexió amb les mateixes credencials de compte d'Apple utilitzades en l'iPhone. Després ingressi el adreça de correu electrònic (Per exemple [protegit per correu electrònic] ), Pressiona icona amb una fletxa, Escriu el contrasenya associat al compte i, finalment, feu clic de nou al icona amb una fletxa.

Si és la primera vegada que accedeix a aquest servei a través del navegador que utilitzeu, se li mostrarà un advertiment a l'iPhone amb un nombre de PIN que s'escrigui a la pantalla corresponent que es mostra en el navegador. Després de fer això, podrà tenir accés a totes les funcions d'iCloud.

A la pantalla principal, feu clic a la icona Foto i, a la barra esquerra, seleccioneu l'element eliminat recentment. En aquesta secció en particular, té l'opció de recuperar els arxius multimèdia que ha eliminat. Després feu clic a miniatura de el vídeo per restaurar i després premeu el botó Recuperar part superior dreta. D'aquesta manera, l'arxiu es transferirà immediatament a l'àlbum corresponent on es trobava originalment.

Generalment, pot trobar el vídeo recuperat fent clic a l'element Foto, A la barra lateral esquerra, i ubíquelo entre la llista de totes les fotos i vídeos que es mostren a la pantalla. Si algun pas no et queda clar i / o necessites més informació sobre com emmagatzemar fotos i vídeos a iCloud, consulta el meu tutorial dedicat a el tema.

Recuperar vídeos a través de programari de tercers

Si els vídeos que va eliminar de la seva iPhone no estan en l'àlbum «Eliminats recentment», em sap greu, però les seves possibilitats de recuperar-los són bastant escasses. Reduït però no inexistent. Si la part de la memòria de l'iPhone que va allotjar els vídeos del seu interès encara no s'ha sobreescrit, és possible que pugui recuperar els vídeos gràcies a eines de tercers per recuperar arxius esborrats. ¿Quina? T'ho diré de seguida.

EaseUS MobiSaver

Un programari gratuït per recuperar dades eliminats en telèfons mòbils i tauletes és EaseUS MobiSaver. Aquest programa és compatible tant amb dispositius Android com amb iPhone i iPad. També hi ha una versió paga, amb un cost de $ 59.95 que elimina les limitacions de la versió gratuïta: recuperar només un arxiu alhora i restaurar cinc contactes alhora.

Si està interessat en aquest programari, el que li aconsello que faci és anar a aquest lloc web i descarregar el fitxer d'instal·lació per al sistema operatiu Windows o macOS, segons el que estigui utilitzant en la seva Pc. Després d'obrir l'enllaç que li vaig donar, feu clic al botó Descàrrega gratis, Per a descarregar el fitxer .exe destinat a sistemes finestres. Si, d'altra banda, tens un Mac, Feu clic a la redacció Anar a la versió per a Mac i feu clic al botó Descàrrega gratis per a descarregar el fitxer .dmg.

Després de descarregar l'arxiu d'instal·lació de EASEUS MobiSaver, procedeixi de la següent manera: si fa servir finestres, Feu doble clic al paquet d'instal·lació de el programa i premeu Sip a la finestra Control de comptes d'usuari de Windows. Ara, seleccioni el seu idioma ( Italià ) Al menú corresponent i premeu el botó .

En aquest punt, premeu el botó vinga, Accepti les condicions d'ús de programari i torni a fer clic al botó vinga per dues vegades consecutives. A la pantalla que se li mostra, tregui la marca de verificació per a instal·lar eines addicionals i després feu clic a vinga, a Instal·lar en pc i finalment en final.

En Mac OS en el seu lloc, per a instal·lar EASEUS MobiSaver, feu doble clic al fitxer .dmg de el programa i, a la pantalla que se li mostra, arrossegueu la icona de EaseUS MobiSaver a la carpeta aplicacions.

Perquè aquest programari funcioni, necessita que iTunes està instal·lat i actualitzat. en Mac OS, ITunes ja està preinstal·lat, però en finestres es requereix la seva descàrrega i instal·lació, a través d'aquest enllaç. Si vols saber més sobre com descarregar i instal·lar iTunes, Et suggereixo que consultis el meu guia dedicada a aquest tema.

Després de començar EaseUS MobiSaver, Connecti l'iPhone a la Pc mitjançant el Cable d'il·luminació subministrat i escollir un dels mètodes de recuperació indicats a la barra lateral esquerra: Recuperar-se d'el dispositiu iOS, Recuperar-se d'iTunes es Recuperar-se d'iCloud. Si bé les dues últimes opcions li permeten recuperar dades de les còpies de seguretat que va realitzar a través d'iTunes o iCloud, la primera opció li permet escanejar la memòria de l'dispositiu iOS.

En aquesta guia meva, li mostraré com recuperar un arxiu directament des de la memòria de l'iPhone ( Recuperar-se d'el dispositiu iOS ). A la pantalla que se li mostrarà després de seleccionar aquesta opció, podrà ubicar el nom d'iPhone. En aquest punt, premeu el botó escanejar i esperar que finalitzi l'operació. Un cop fet això, pot navegar entre les diferents dades dividits per categoria, usant la barra lateral esquerra.

Un cop hagueu identificat el vídeo per restaurar, seleccioneu col·locant una marca de verificació en el quadre en el seu miniatura i premeu el botó Recuperar seleccionant la carpeta del seu PC on desitja guardar l'arxiu.

Altres programes per recuperar vídeos esborrats d'iPhone

A més de el programa que vaig indicar en el capítol anterior, hi ha altres amb funcionalitat similar. En les següents línies, assenyalaré algun programari de tercers que podria ser adequat per recuperar vídeos eliminats d'iPhone.

  • Dr.Fone (Windows / macOS): és un programari gratuït popular compatible amb dispositius Android i iOS. Ofereix diverses eines, inclosa una per recuperar dades eliminats. És de pagament, però està disponible en una versió de prova gratuïta que mostra els arxius recuperables comprant la versió completa.
  • Recuperació de dades d'iPhone FonePaw (Windows / macOS): és principalment un programari de pagament per recuperar dades eliminats. Hi ha una versió de prova, que només li permet buscar dades eliminats.
  • PhoneRescue (Windows / macOS): pel que fa a l'programari de què els vaig parlar anteriorment, també es paga, amb una versió de prova gratuïta que només permet escanejar les dades en la memòria.