Ha de canviar la mida d'algunes fotos per poder pujar-les al seu lloc web, però després d'haver-se mudat recentment a Mac, ¿No sap quins programes utilitzar per fer això? Què passa si et dic que pots fer tot sense descarregar ni tan sols una aplicació de Internet? No estic fent broma. Si vols aprendre Com reduir la mida d'una foto en Mac, Tot el que ha de fer és aprofitar a l'màxim el potencial d'una de les eines incloses «estàndard» en macOS.

Òbviament, en el cas que el que ja ofereixen les PC de «poma mossegada» no estigui satisfet (o, en qualsevol cas, si està buscant una alternativa vàlida), sempre pot recórrer a l'ús d'eines de tercers. Troba tot el que s'ha explicat en detall a continuació.

Llavors? Puc saber què segueixes fent amb ells? Col · loqui còmodament davant la seva Pc de confiança i immediatament comenci a concentrar-se en llegir la informació a continuació. Estic segur que a la fi podràs dir que estàs content amb el que has après i que, fins i tot, estaràs llest per dir que en realitat va ser bufar i fer ampolles. Què tal si apostem?

Funcions «estàndard»

Com vaig dir a l'començament de la guia, per reduir la mida d'una foto en Mac, primer pot utilitzar les funcions d' preestrena, L'aplicació inclosa en macOS per veure i editar imatges i arxius PDF. Si troba l'aplicació ja instal·lada en el seu PC, no necessita descarregar-d'Internet.

Per canviar la mida d'una imatge amb Vista prèvia, tot el que ha de fer és obrir l'arxiu fent doble clic i seleccionant l'element Ajustar mida ... de menú Instruments. A la finestra que s'obre, escriviu les dimensions d'ample o alt a les que desitja reduir-les en els camps apropiats i feu clic al botó bo per guardar els canvis. Si no voleu canviar la mida de les imatges mentre manté intacta la seva relació d'aspecte, tregui la marca de verificació de l'element Canviar la mida proporcionalment i continuar com es veu a dalt.

No vol reduir «físicament» la resolució d'una imatge, sinó fer que pesi menys? Cap problema Obriu la foto a Vista prèvia i seleccioneu l'element Exporta ... de menú expedient. A la finestra que s'obre, seleccioneu JPEG des del menú desplegable Format i feu servir la barra d'ajust de l' Qualitat per seleccionar el nivell de qualitat amb què guardar la imatge. Per descomptat, com més petita sigui la qualitat seleccionada, menor serà el pes de l'arxiu obtingut.

A més de reduir la mida d'una foto a la vegada, amb Vista prèvia també pot canviar la mida de diverses imatges a el mateix temps. De quina manera Ho explicaré immediatament. Obriu la primera foto de la qual voleu canviar la mida i després seleccioneu l'element miniatures de menú vista i veurà que apareix una barra lateral amb la miniatura de la imatge seleccionada.

En aquest punt, arrossegament amb el ratolí totes les imatges que voleu canviar de mida a la barra lateral Vista prèvia i seleccioneu-pressionant la combinació de tecles cmd + un en l' teclat de Mac. Després seleccioneu l'element Ajustar mida ... de menú Instruments i escriviu les dimensions (en píxels) que vol aplicar a tots els arxius seleccionats a la finestra que s'obre.

Si no desitja canviar la resolució de les fotos sinó només «aclarir-», feu clic amb el botó dret a qualsevol de les miniatures i seleccioneu l'element Exporta com ... des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, seleccioneu JPEG des del menú desplegable Format i utilitza la barra d'ajust de qualitat, com es va veure anteriorment, per ajustar la qualitat (i, per tant, el pes) de les imatges que es guardaran. Fàcil, oi?

Eines de tercers

Està buscant una alternativa vàlida a Vista prèvia per reduir la mida d'una foto en el seu Mac però no sap en quines eines confiar? Cap problema, puc donar-te alguns consells a l'respecte. A continuació trobareu les indicades (i explícites) aquelles que, en la meva humil opinió, representaven algunes de les millors aplicacions (Fora de línia i en línia) pertanyents a la categoria en qüestió. ¡Poseu-los a prova immediatament! Veuràs que no et penediràs.

iResize

La primera de les eines de tercers per reduir la mida d'una foto en Mac de la qual vull parlar és iResize. Aquesta és una aplicació gratuïta que no s'ha actualitzat durant uns anys (però segueix funcionant perfectament) gràcies a la qual, com s'endevina pel nom, és possible canviar la mida i comprimir les imatges guardades a la Mac. És molt senzill, a i Els resultats finals estan assegurats.

Per descarregar-lo a la seva Pc Apple, connectat a la pàgina dedicada present en el MacUpdate, Pressiona a l'enllaç descarregar que està a la part superior i feu clic a la redacció No gràcies, duu-me al meu descàrrega.

Quan es completi la descàrrega, traieu el fitxer Codi postal que acaba d'obtenir en qualsevol posició i arrossegament la icona de el programa que era present dins de la carpeta aplicacions de macOS, després feu doble clic per iniciar-lo.

Ara que veu la finestra de iResize en el seu escriptori, arrossegament en el panell Llistat d'imatges (Esquerra)-les (o fotos) sobre la qual desitja actuar. Més tard en el panell Visor d'imatges (El central) pot obtenir una vista prèvia.

Després usa el panell OPCIONS (Dreta) per establir les dimensions en píxels. Feu servir la barra reguladora especial sota de la capçalera Dimensions en píxels: que especifiquen les dimensions exactes a través del camp dedicat, el que indica si s'ha d'actuar horitzontal o verticalment en la imatge.

Si, d'altra banda, desitja comprimir-les, moveu el cursor sobre la barra reguladora sota de la capçalera Compressió JPEG: o especifiqui el percentatge de reducció a través del camp adjacent. Si ho desitja, abans de continuar amb el guardat, també pot provar el grau de compressió fent clic al botó Prova de compressió JPEG.

Finalment pressiona el botó Canviar la mida ... que es troba en el panell al centre, indica la ubicació on voleu desar el fitxer de sortida i feu clic a redimensionar aquí.

XnConvert

Un altre recurs que pots utilitzar és XnConvert. És un programa de cost zero útil per dur a terme operacions bàsiques d'edició d'imatges. Entre les diverses funcions ofertes, també integra algunes útils per al propòsit en qüestió. Per tant, no és un recurs dissenyat específicament per a canviar la mida de les fotos a Mac, però encara pot ser útil en aquest cas.

Per descarregar-lo al teu Mac, visita el lloc web de el programa, desplaceu-vos cap avall a la pàgina que es mostra i feu clic al botó Mac DMG 64bit.

Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet dmg obtingut i arrossegar la icona de XnConvert a la carpeta aplicacions a través de la finestra que va aparèixer a l'escriptori. Després, s'iniciï el programa fent clic a la seva icona que s'ha afegit als Plataforma de llançament.

Ara que veu la finestra XnConvert en el seu escriptori, arrossegament sobre les fotografies que voleu canviar de mida i feu clic a la pestanya accions. Alternativament, feu clic al botó Afegeix arxius ... o en això Afegeix una carpeta ... per seleccionar «manualment» les fotos o carpetes que les contenen en les que desitja actuar.

En aquest punt, pressiona el botó Afegir acció>, Seleccioneu l'article imatge i eso redimensionar des del menú que apareix. Establiu tots els paràmetres que voleu utilitzar per canviar la mida de les fotos a través dels menús inferiors (pot obtenir una vista prèvia de el resultat final a la dreta) i feu clic al botó convertir.

També pot canviar la mida de les seves fotos digitals de tal manera que es talli la part que excedeixi la resolució desitjada. Per fer això, seleccioneu Canviar la mida de la imatge més aviat que redimensionar de menú Afegir acció>.

Per defecte, el programa crea una còpia de les imatges redimensionades en la mateixa posició que els arxius font. No obstant això, si desitja canviar aquest comportament i definir una ubicació de sortida diferent, feu clic a la pestanya destinació a la part superior de la finestra de el programa, pressiona el botó (...) el trobes a la secció destinació i indica el camí que prefereixes des d'allà.

JPEGmini

Si la seva necessitat és reduir la mida d'una foto en Mac en format JPEG actuant sobre el grau de compressió, pot confiar JPEGmini. Aquest és un programa especialment utilitzat per al propòsit que es pot utilitzar mitjançant un simple arrossegar i deixar anar. Està disponible tant en una versió gratuïta (la qual solia escriure en aquest pas) que li permet comprimir fins a un màxim de 20 imatges per dia com en una versió paga (sense cap limitació).

Per usar-lo, primer connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó prova gratis, Per descarregar JPEGmini al teu Mac.

Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet .dmg obtingut i arrossegament la icona de el programa a la carpeta aplicacions. Després accedeixi a l' Plataforma de llançament i iniciar JPEGmini des d'allà. Després seleccioneu la casella relacionada amb l'acceptació dels termes d'ús del programari, premeu acceptar i després en Comenceu la seva prova gratuïta. Completeu els camps a la pantalla amb el seu nom i correu electrònic i premeu el botó per continuar.

Ara que finalment veu la finestra principal del programa a la pantalla, arrossegament sobre les fotos en format JPEG que desitja comprimir i pressioni continuar per començar el procediment. Després, se li mostrarà quant va ser possible comprimir la imatge i la fotografia original serà reemplaçada per la «alleugerida» que acaba de generar.

Si voleu evitar que el programa modifiqui les imatges originals, abans de començar el procediment de compressió com vaig indicar anteriorment, premeu el botó cursors que està a la part inferior esquerra, selecciona l'opció Exporta a carpeta, Indiqui la carpeta a macOS en què desar el resultat final i feu clic a aplicar.

ILoveIMG

Si no voleu utilitzar una de les aplicacions «clàssiques» anteriors, també pot confiar en una eina en línia com ILoveIMG per intervenir en les teves imatges. És un servei web, gratuït i funcional des de qualsevol navegador, que proporciona als usuaris eines diferents i interessants útils per canviar la mida i reduir el pes de les fotos en format JPG, PNG, SVG i GIF. També li permet actuar en lots i té una interfície d'usuari realment dolenta.

Per provar-ho, connecteu-vos a la pàgina d'inici de l'servei i feu clic al botó seleccionar imatges per seleccionar-les (o fotos) en el seu Mac que voleu canviar de mida. Alternativament, arrossegueu les imatges directament a la finestra de el navegador, a la banda de l'escriptura deixa anar les fotos aquí. També pots pujar fotos des google Conduir a Dropbox, Simplement feu clic a les icones relacionats i escrigui els detalls d'inici de sessió de l'servei.

Després de carregar, indica si vol canviar la mida de la imatge especificant la mida exacta en píxels o si ha d'intervenir per percentatge. En el primer cas, s'especifiqui l'amplada i l'altura en els camps apropiats a la dreta, trieu si voleu mantenir les proporcions deixant o traient el xec de l'article Mantenir la relació d'aspecte i indiqui si està interessat en ampliar la imatge final si l'original és més petita afegint la marca a la casella No s'engrandeixi si l'original és més petit.

Després feu clic al botó Canviar la mida de les imatges col·locat a la part inferior de la pantalla. Una vegada que es completi el procediment, la descàrrega de la imatge redimensionada s'iniciarà automàticament. Si no comença sol, pressiona el botó Descarregar IMATGES redimensionades per forçar-lo. Si prefereix guardar la imatge en Google Drive o Dropbox o per obtenir un enllaç per compartir-la en línia, premeu els botons dedicats a la dreta.

Per canviar la mida d'una imatge per percentatge, seleccioneu la pestanya en percentatge que troba a la dreta a la pàgina principal de l'servei i indica quant vol fer que la foto sigui més petita, triant una de les opcions disponibles. La resta dels passos a seguir són idèntics als que he esmentat anteriorment.

Si, d'altra banda, vol reduir el pes en KB, MB, etc. d'una foto, l'eina que necessita és el que trobarà en aquesta altra pàgina. Després carregui les imatges sobre les que desitja actuar com ho vaig explicar en les línies anteriors i després premeu el botó IMATGES col·lapse que està a la part inferior dreta.

A la fi de l'procediment, el resultat final es descarregarà automàticament al seu Pc i també se li mostrarà quant es podria reduir la mida de l'arxiu. Si la descàrrega no comença automàticament o si voleu desar la imatge en un dels serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles, seguiu les instruccions sobre què fer que li vaig donar fa un moment.