L'altre dia, en un moment de distracció, et vas perdre el Protectors a mà i el panell frontal va patir danys evidents. Quin desastre! No hi ha dubte, la ruptura de l'vidre és el pitjor que li pot passar a un dispositiu equipat amb pantalla tàctil, però ara el mal ja està fet i has de córrer per protegir-te. Com? Llegint aquesta guia i les solucions de les que parlaré en els propers paràgrafs.

Si vols saber com reemplaçar el vidre de l' iPad, Sàpiga que ha arribat directament a l'tutorial correcte en el moment correcte, ja que vull mostrar en detall algunes de les solucions disponibles per reparar el dispositiu. Segurament, la primera opció és contactar un centre de servei d'Apple; però si la reparació no estava en garantia, també li explicaré com dedicar-se a la substitució de l'vidre a través dels procediments de bricolatge, pas a pas.

No hi ha una manera correcta o incorrecta: tot depèn de les seves necessitats i el seu pressupost: la reparació a través d'un centre d'Apple és sens dubte la més fiable, ja que la realitza l'empresa matriu, però també és la més costosa si el dispositiu no és cobert per la garantia adequada. Un cop dit això, llegiu aquest tutorial detingudament per tenir una idea de la manera de reparar el dispositiu perquè torni a estar com nou. L'únic que em queda és desitjar-los una bona lectura i, sobretot, bona sort per a tot!

Comproveu l'estat de la garantia

Abans de parlar amb vostè en detall sobre com reemplaçar el vidre de l'iPad, Cal fer alguns aclariments sobre la garantia de la tauleta Apple. De fet, ha de saber que reemplaçar la pantalla d'un dispositiu no és una intervenció coberta per la garantia legal, en cas de danys accidentals. Això vol dir que, en aquest cas, si voleu canviar el vidre del seu iPad, ha de tenir en compte que també incorrerà en costos considerables (els preus varien segons el model de el dispositiu i, en qualsevol cas, podrien ser superiors a € 100).

El que pot fer per reduir el cost d'aquesta intervenció és comprar el paquet d'assegurança opcional denominat AppleCare +, El que permet reduir significativament el cost de les reparacions, ja que cobreix danys accidentals no previstos per la garantia legal.

Específicament, pel que fa als iPads, el paquet existeix AppleCare + per iPad, Que inclou fins a dos anys d'assistència de tècnics d'Apple i cobertura de maquinari amb dues intervencions per danys accidentals, cadascuna amb un cost de 49 €.

Els avantatges que ofereix la garantia. AppleCare + també s'agreguen a la garantia de dos anys de el venedor, que està prevista per la legislació italiana. Per obtenir més informació sobre això, li suggereixo que llegeixi la meva guia on li expliqui com estendre la garantia d'Apple.

En canvi, si voleu canviar el vidre de l'iPad a causa de defectes de fàbrica, com parpelleig o píxels opacs, la intervenció podria ser gratuïta ja que està coberta per una garantia legal (sempre que no hagin transcorregut més de 24 mesos des de la compra de el dispositiu ). Per obtenir més informació a l'respecte, li suggereixo que consulteu la guia de suport oficial d'Apple.

Si necessita verificar l'estat de la garantia, verifiqui la data de compra que es troba en el rebut o la factura. Si ho té a mà, pot verificar l'estat de la garantia a través de codi IMEI o el número de sèrie de l' telèfon mòbil anant a la pàgina web d'Apple.

Després de fer clic a l'enllaç indicat, introduïu el número de sèrie de la seva iPad al camp de text apropiat, introduïu el codi de confirmació que veu a la pantalla i premeu el botó seguit : Se li donarà l'estat de garantia de el dispositiu. Per obtenir més informació sobre això, llegiu la meva guia on li parlo amb més detall sobre com verificar la garantia d'un iPhone, Procediments que també pot dur a terme pel que fa a un iPad.

Substituïu el vidre a través d'un Apple Center

Si, per reemplaçar el vidre de l'iPad, ha decidit posar-se en contacte amb un centre de servei d'Apple, primer d'ubicar el centre més proper a la seva ubicació, consultant la llista que pot veure connectant-se a l' Lloc web oficial d'Apple.

En aquest cas, feu clic a l'enllaç indicat i, utilitzant el menú desplegable Selecciona el país feu clic Itàlia, Si desitja veure quines són les Apple Stores a tot Itàlia, per trobar la botiga a la ciutat on es troba.

A més, també pot posar-se en contacte amb el suport tècnic d'Apple i sol·licitar l'ajuda d'un assistent per reservar una cita per reparar l'iPad. En aquest cas, connectat a la pàgina de suport oficial i si necessita contactar a un expert d'Apple per xat o desitja rebre una trucada, feu clic a la secció Suport. Si, d'altra banda, desitja sol·licitar una reserva de reparació, feu clic a l'element Demana una reparació.

En ambdós casos, haurà d'indicar el dispositiu per al que necessita assistència (en aquest cas Protectors ) I seleccioneu el problema que va trobar fent clic primer a l'element Reparació de danys físics i després en el relacionat amb el seu problema, per exemple danys accidentals, En el cas que el vidre s'hagi trencat a causa d'una caiguda de el dispositiu.

En aquest punt, utilitzeu qualsevol de les opcions d'assistència: fent clic a l'element Enviar per reparació se li donaran totes les instruccions per enviar el dispositiu a centre de reparació d'Apple. En el seu lloc, feu clic a l'element. Porta-ho amb tu per reparar pot trobar un centre de servei en la seva àrea i fer una cita en un bar Genius.

Alternativament, premi l'element xat per començar una secció de xat amb el suport tècnic d'Apple, o programi una trucada, perquè pugui fer una cita per rebre una trucada de el suport d'Apple. Si té dubtes sobre els mètodes indicats, consulteu el meu guia on li explico detalladament com posar-se en contacte amb Apple.

Reemplaçament de vidre de bricolatge

Alternativament, si la intervenció relacionada amb el reemplaçament de l'vidre per l'iPad ja no estava coberta per una garantia legal i era una despesa massa costós per a vostè, pot optar per una intervenció manual a través del bricolatge. No obstant això, et recomano que prenguis aquest camí només si saps on posar les teves mans. 'Riscos de deixar el dispositiu completament inutilitzable i causar-li danys encara més greus!

Troba els equips i components necessaris

Si ha decidit reemplaçar el vidre de l'iPad, li aconsello que consulti els consells dels experts de el lloc. iFixit, Un portal que conté guies i consells sobre els procediments que s'han de fer per reparar un dispositiu electrònic amb bricolatge. Ofereix, de fet, la possibilitat de consultar diferents tutorials amb imatges i vídeos que guien l'usuari pas a pas per ajudar-lo a realitzar correctament la reparació d'un dispositiu.

Dit això, atès que en aquest cas és la substitució de l'vidre per l'iPad, connecti a la pàgina iFixit dedicada a l'iPad i feu clic al model de la tauleta en la seva possessió, triant un dels que s'enumeren. En cas de dubte, li aconsello que consulti el fòrum oficial d'iFixit, perquè pugui contactar als experts i trobar la guia adequada per al seu problema.

Per exemple, si necessita reemplaçar la pantalla de l' IPad d'cinquena generació en la versió Només wifi, Feu clic a aquest enllaç que el porta directament a la guia que li permet reemplaçar el vidre de el dispositiu.

Un cop hagueu visualitzat la guia útil per al treball que heu de fer, consulteu la secció Instruments (o Instruments ), Per conèixer la llista d'eines necessàries per a la reparació en qüestió. En general, es recomana usar eines individuals com tornavisos o pics, o el kit iOpener això inclou tot el que necessita per a reparacions.

A més, a la secció regions (o regions ), Se li mostren els components que s'han de comprar que són necessaris per al reemplaçament, que es poden comprar directament al lloc web d'iFixit. Alternativament, també pot confiar llocs de comerç electrònic, com Amazon, Per buscar reparacions.

Està pensant en reemplaçar el vidre de l'iPad, però només hi ha petits rascades i aquests no són particularment rellevants? En aquest cas, també pot optar per l'aplicació de pel·lícules protectores de protectors de pantalla o e pel·lícules de vidre temperat, Per posar un pegat a el problema d'una manera més econòmica, en comparació amb la reparació tradicional.

Si, d'altra banda, està decidit a fer servir faci-ho vostè mateix per reemplaçar el vidre de l'iPad, li aconsello que continuï llegint, ja que en el pròxim capítol li explicaré com preparar el dispositiu i el pla de treball, perquè realment pugui Substituïu el vidre de el dispositiu.

Prepareu el dispositiu i la superfície de treball.

Un cop hagi adquirit totes les eines necessàries per a la reparació de el dispositiu i també les peces de recanvi, pot començar a reemplaçar el vidre de l'iPad. Abans, però, de fer-ho, assegureu-vos de preparar el dispositiu correctament, inclosa la configuració de el pla de treball. Com? T'ho diré immediatament.

El primer que ha de fer és apagar l'iPad: sostingui el botó d'apagada i desplaçar el botó amb el símbol de commutador que apareix a la pantalla, per apagar-lo. En cas que la pantalla no funcioni, li aconsello que esperi que es descarregui el dispositiu.

Després d'això, retiri la targeta SI, Si està present, i també retiri qualsevol pel·lícula protectora o coberta; després vos que l'àrea de treball que voleu utilitzar per a reemplaçar la pantalla estigui neta, plana i fins i tot ben il·luminada. A més, també pot pensar en col·locar el dispositiu sobre una estora protectora o un drap suau per protegir els components durant la fase de reemplaçament.

Com reemplaçar el vidre de l'iPad

Si heu fet totes les operacions preliminars que li he indicat en capítol anterior, està llest per reemplaçar el vidre de l'iPad. En aquest sentit, per dur a terme aquesta operació, li aconsello que segueixi pas a pas la guia identificar en el lloc web d'iFixit, com vaig indicar en el capítol anterior. Seguiu atentament les imatges i possiblement fins i tot els vídeos que acompanyen el tutorial. En cas de dubtes o problemes, li suggereixo que consulti el fòrum iFixit, on pot fer preguntes.

Com a alternativa a la guia de la pàgina web d'iFixit, pot consultar els vídeos publicats a YouTube, Per estar segur dels passos a seguir. En aquest sentit, per fer-ho, aneu a la pàgina web de la coneguda plataforma per compartir vídeos i en el motor de cerca intern, escrigui els termes reemplaçament de pantalla (model iPad) o model d'iPad) reemplaçament de pantalla o (Model d'iPad) desmuntatge de la pantalla, Si vols veure vídeos en anglès.

Una vegada que s'hagin dut a terme tots els passos de reparació, torni a armar el dispositiu, inseriu la targeta SIM i torni a encendre per verificar el seu correcte funcionament. Si tot va sortir bé, haurà aconseguit reemplaçar el vidre de l'iPad i la seva tauleta Apple estarà com nova.