Com registrar-se en Apple Store

Li agradaria comprar un Pc a l'Apple Store en línia però no sap com registrar-se? Només aconsegueix una ID d'apple, El mateix que també pots utilitzar per comprar música o llibres en iTunes y aplicacions perquè iPhone / iPad en l'App Store.

Els ID d'Apple són gratuïts i per a crear-los només cal utilitzar iTunes, el popular programa multimèdia d'Apple que permet a tots els nous usuaris crear un compte d'Apple d'una manera realment fàcil i ràpida. Per a més informació, llegiu aquesta guia en com registrar-se a Apple Store.

El programa iTunes està preinstal·lat en totes les Mac, Però si fa servir un PC amb Windows, ha de descarregar-lo i instal·lar-lo per la seva pròpia iniciativa. Després connecteu-vos a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó blau descarregar per descarregar el programa al seu PC.

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic per obrir l'arxiu que acaba de descarregar (p. Ex. iTunes64Setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, primer feu clic a córrer i després en vinga, Instal·lar en pc, Sip es final per a completar el procés d'instal·lació d'iTunes. És possible que se us demani que reinicieu el seu PC.

Ara començar iTunes a través del seu accés directe al Escriptori i segueixi el procediment per com registrar-se a Apple Store, Que a partir d'aquest moment és el mateix en PC i Mac.

El primer pas que has de donar per registrar-se en Apple Store és seleccionar l'element relacionat amb botiga Itunes de la barra lateral de el programa i feu clic al botó primer Iniciar sessió col·locat a la part superior dreta i després cap amunt Crear ID d'Apple es Seguir.

Després accepti les condicions d'ús de el servei, establint la marca de verificació al costat de l'article He llegit i accepto aquests termes i condicions. i feu clic al botó accepto. Ara, completi el formulari que se li proposa escrivint la seva adreça de correu electrònic, La contrasenya que voleu utilitzar per accedir a la ID d'Apple, la seva data de naixement, la pregunta de seguretat per recuperar la contrasenya en cas de pèrdua i feu clic al botó Seguir per continuar amb el procediment de registre.

En aquest punt se li demanarà que ingressi les seves dades targeta de crèdit (o targeta de prepagament ), Que és el mètode de pagament que utilitzarà per realitzar compres a iTunes, Apple Store o App Store. També hi ha un truc per registrar-se a iTunes sense una targeta de crèdit, però no es recomana en la majoria dels casos.

Un cop hagueu ingressat els detalls de la targeta de crèdit / prepagament, feu clic a Seguir es final per completar el registre. Després entreu a la safata d'entrada, obriu el missatge rebut d'Apple i feu clic a l'enllaç de confirmació que conté per validar la seva ID d'apple. Ara té el seu compte personal i pot començar a comprar tots els serveis d'Apple.

Si té pressa o per qualsevol altre motiu no pot instal·lar iTunes en el seu PC, pot completar el procediment per registrar-se en Apple Store també connectant-se a la pàgina web d'Apple Store i fent clic a l'element Crear un ID d'Apple situat a la part inferior dreta.

A la pàgina que s'obre, completi el formulari que se li proposa amb les seves dades personals i segueixi l'assistent per crear el seu ID d'Apple per usar en botiga Apple, Botiga d'aplicacions y iTunes directament des del navegador.