Com registrar-se a Skype. Aviat haurà de mantenir una conversa important en Skype i no voldrà perdre cap detall. Precisament per aquesta raó, per tant, va pensar en registrar-Skype.

Amb l'actualització a la versió 8, el famós client VoIP ha afegit una funció especial per gravar trucades i videotrucades, que es basa en el núvol i també està disponible al camp mòbil.

No obstant això, també hi ha eines especials de tercers que es poden utilitzar per aconseguir això. En qualsevol cas, no es preocupi, aquestes són eines molt simples d'usar i fins i tot aquells que, una mica com vostè, no són exactament experts en TI, poden explotar-les sense cap problema en particular.

Com registrar-se en Skype (Windows / macOS / mòbil)

Com es va esmentar àmpliament a el principi de la publicació, Skype, a partir de la versió 8, integra una funció per gravar trucades i videotrucades: això significa que pot gravar trucades i xats de vídeo de forma gratuïta, fàcil i ràpida sense recórrer a solucions externes .

Els enregistraments es guarden en forma de vídeos MP4, Es guarden automàticament en el núvol però es poden descarregar localment amb un simple clic. Després de la seva creació, es mostren a la pantalla de xat, On romanen disponibles durant 30 dies.

Per registrar-Skype des de la Pc, iniciï el client de servei oficial per a Windows o macOS, seleccioneu el contacte amb què iniciar una conversa i anomeneu-pressionant el trucada (el receptor) o de la videotrucada (La càmera de vídeo).

Una vegada que la conversa ha començat, feu clic al botó + situat a la part inferior dreta i seleccioneu l'element Comenceu a gravar des del menú que s'obre.

D'aquí a uns segons, el registre començarà i tant vostè com el seu interlocutor rebran una notificació de la cosa (ja que, per raons de privacitat, tots els participants en una conversa gravada han de ser notificats de la cosa).

En acabar la seva xat, per aturar l'enregistrament, feu clic a l'element Deixar de gravar situat a la part superior esquerra o, alternativament, feu clic al botó + situat a la part inferior dreta i triï l'opció Deixar de gravar des del menú que s'obre.

Com ja es va esmentar, els enregistraments es mostren en forma de vídeos al xat. Per jugar-los, simplement feu clic en la seva miniatura. No obstant això, per a descarregar-los, feu clic al botó ⋮ ubicat a la part superior dreta (després de seleccionar-o col·locar el ratolí en les seves miniatures) i seleccioneu l'element Desar com a des del menú que apareix.

La funció de registre també s'ha inclòs en l'aplicació mòbil Skype per AndroidiOS i Windows 10 Mobile. Per aprofitar-ho, iniciï una trucada o una trucada de vídeo, premeu el botó + col·locat a la part inferior i seleccioneu l'element Comenceu a gravar des del menú que s'obre.

Una vegada que finalitzi el xat o quan desitgi restringir el registre, premeu a l'enllaç + i seleccioneu l'article Deixar de gravar des del menú que s'obre.

A l'igual que en l'escriptori, fins i tot en el camp mòbil, els enregistraments de Skype romanen disponibles durant 30 dies a la pantalla de conversa. Per guardar-los, ha de pressionar la icona (...) oa la icona de compartir (La fletxa cap amunt en iOS o els tres punts connectats en Android).

nota: Atès que la funció de registre de Skype està basada en el núvol, la seva aparició en alguns dispositius pot ocórrer amb retard en comparació amb l'aparició en altres dispositius. Una altra cosa important a tenir en compte és que de vegades les gravacions no apareixen immediatament a la pantalla de xat, ha d'esperar uns minuts i / o tancar i tornar a obrir Skype.

Callnote (Windows / macOS)

Si la funció de registre inclosa en Skype no el satisfà, proveu amb solucions de tercers. El primer programa alternatiu que et convido a que intentis enregistrar Skype és Callnote.

És un programari disponible de forma gratuïta (amb 10 registres per mes, per eliminar aquest límit, un ha de comprar una de les versions pagues de el programari, a partir de $ 9.95 / any) i pot utilitzar-se tant en PC amb Windows com en MacOS.

Gràcies a la qual cosa és possible gravar àudio i vídeo de les trucades realitzades a través de l'famós client VoIP. A més de gravar Skype, aquest programari també es pot utilitzar juntament amb Facebook, Viber i altres serveis per fer i rebre trucades de vídeo. El programa no està localitzat en italià, però segueix sent perfectament comprensible.

Si està interessat en descobrir com gravar trucades de Skype amb Callnote, el primer que ha de fer és fer clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web principal del programari.

Un cop fet això, premeu el botó verd descarregar, Al botó Baixa per relacionat amb Callnote (Amb el logotip de l' sistema operatiu en ús en la Pc, a la columna de l'esquerra) i completi el formulari que se li mostra escrivint el seu nom, el seu cognom i la seva adreça de correu electrònic i pressiona el botó descarregar.

Espereu uns instants a que s'iniciï i completi la descàrrega de programari.

Una vegada que es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer Crida a instal·lar-xxxexe obtingut després feu clic a acceptar i amb Següent quatre vegades seguides.

Per concloure, premi primer a instal·lar i amb acabat.

Si teniu una Mac, Iniciï el paquet PKG de Callnote, feu clic al botó Següent dues vegades seguides i instal·lar.

Després escriviu la contrasenya d'administració Mac i finalitzi la configuració pressionant primer instal·lar programari i amb reprendre (La Pc es reiniciarà).

Quan es completi la instal·lació, esperi uns moments perquè la finestra del programari estigui visible a l'escriptori i després premeu el botó permetre accés (Per a autoritzar l'accés a la xarxa en el tallafocs de Windows).

Ara introduïu l'adreça de correu electrònic que va especificar en el lloc web de programari quan va iniciar la descàrrega de Callnote i premeu el botó Iniciar sessió.

Ara, comenceu Skype pressionant la seva icona i, si cal, feu clic al botó permetre accés que es mostra a la part superior de la finestra de el programa, prop de l'entrada Callnote.exe vol utilitzar Skype per autoritzar el programari instal·lat a establir una connexió amb el client VoIP.

Per continuar, mou el cursor de l'ratolí sobre la finestra de Callnote novament i pressiona la icona de Skype situat a la part superior.

Poseu una marca de verificació a la banda de l'article Sempre comença a gravar quan comença l'anomenada per a procedir a la gravació de trucades en Skype sense que vostè faci res (opció disponible només per Skype 7 i versions anteriors).

Recordeu que, per defecte, el programari només grava l'àudio de les trucades realitzades a Skype. Si a més de l'àudio també li interessa gravar vídeo, Poseu una marca de verificació al costat de l'element Registre de vídeo.

Si fa servir Skype 8 o posterior, per començar a gravar una trucada, ha de fer clic al botó REC present en el giny Callnote (la finestra flotant de el programa) i

Després pot veure i escoltar tots els enregistraments realitzades a l'iniciar Callnote, pressionant la veu biblioteca situat a l'esquerra i després fent clic al botó ▶ ︎ relacionat amb la gravació del seu interès.

Alternativament, pot accedir a les gravacions realitzades pel programa anant a la carpeta Callnote que pots trobar a la carpeta documents de la PC.

Finalment, sàpiga que gràcies a Callnote també pot arxivar automàticament converses gravades de Skype a Evernote, Dropbox, google Conduir o onedrive i pots compartir-los a Facebook y YouTube (Però, la versió gratuïta de el programa només és compatible amb Dropbox).

Per fer això, simplement pressioni l'element Opcions per compartir situat a la part esquerra de la finestra de el programa, feu clic al nom de el servei que voleu utilitzar juntament amb Callnote, premeu el botó connectar i proporcioni les credencials d'accés que es refereixen al seu compte per al servei escollit.

A continuació, marqui l'article Enviar a (nom de l'servei) automàticament per enviar automàticament els enregistraments de Skype a el servei indicat i després posar una marca de verificació al costat dels elements vídeo, àudio, xat ...

Gravador de videotrucades gratuït per Skype (Windows)

Si necessita gravar una trucada realitzada a Skype, té un PC amb Windows i usa una versió de Skype anterior a la 8, també pot recórrer a l'ús de Gravadora de trucades de vídeo gratis per Skype. És un programa gratuït que, com el seu nom indica, li permet gravar videotrucades realitzades a través de Skype i guardar-les en format MP4 o MP3 (només àudio) en la seva Pc.

Llavors, si té la intenció d'esbrinar com registrar Skype amb Skype amb la gravadora de videotrucades gratuïta per Skype, el primer que ha de fer és fer clic aquí per connectar-se a la pàgina web de descàrrega de el programa. Un cop fet això, premeu el botó blau amb escrit en ell descarregar situat a la part superior dreta.

Després, esperi uns minuts a que s'iniciï i completi la descàrrega de programari, després obriu el fitxer FreeVideoCallRecorder_xx.exe que es va descarregar al seu PC per iniciar el procediment d'instal·lació de programari.

A la finestra que es mostra a la pantalla, premeu executar y acceptar,  pressiona el botó Següent dues vegades seguides i feu clic final per acabar la configuració.

Tingueu en compte que durant el procediment d'instal·lació de el programa, se li pot oferir descarregar alguns programes addicionals: rebutgi llevant la marca de verificació quan correspongui.

Una vegada que es completi la instal·lació, esperi uns moments perquè la finestra del programari estigui visible a l'escriptori i premeu el botó Següent.

Ara, s'expandeixi el menú desplegable situat sota de la capçalera Procediment de registre per seleccionar una operació per registrar Skype: si té la intenció de registrar Skype tant en la part que diu com en la de destinatari, premeu l'opció Gravar totes les parts.

Si, d'altra banda, prefereix gravar només el vídeo de la persona que rep la trucada de vídeo, premeu l'opció Gravar només l'altra part. Finalment, hi ha l'opció només àudio per gravar només l'àudio de les trucades.

A continuació, comenci Skype en el seu Pc, esperi la recepció d'una trucada de vídeo o iniciï una simplement seleccionant el contacte amb el que desitja interactuar i després prement el botó que representa una càmera.

Una vegada que la videotrucada ha començat, premeu el botó que representa un punt vermell a la finestra Gravadora de videotrucades gratis per Skype per començar el procediment per registrar Skype.

A la fi de la trucada de vídeo, pot interrompre el procediment de registre prement el botó de detenció apropiat adjunt a la finestra del programari.

Després pot veure el vídeo de la videotrucada gravada (o escoltar l'arxiu d'àudio de la gravació de veu) accedint a la carpeta vídeo Windows utilitzat com la carpeta de sortida per defecte pel programa.

Si ho desitja, també pot canviar la carpeta en què Free Video Call Recorder for Skype guarda automàticament les gravacions prement el botó Navega ... present sota la capçalera Carpeta de sortida a la finestra de el programa.