Com reiniciar Firefox. Després d'eliminar un el malware que «infestó» la seva Firefox canviant la seva pàgina d'inici i el seu motor de cerca, continua veient missatges d'error que compliquen la navegació en línia? Llavors podria ser el cas de recórrer a solucions més dràstiques i restaurar el navegador a les condicions de fàbrica.

Potser no ho sàpigues, però Firefox inclou una pràctica funció de recuperació que elimina tots els components que poden ser compromesos pel malware de el programa: extensions, temes, motors de cerca, historial de descàrregues, personalitzacions de la barra d'eines, etc. En canvi, es guarden els marcadors, l'historial, les galetes, la memòria cau i les dades d'accés als llocs web, que en qualsevol cas es poden restaurar mitjançant altres procediments si cal.

Si vols saber més, pren-te uns minuts de temps lliure i segueix llegint: a continuació trobaràs una explicació pas a pas com restablir Firefox i tornar a l'estat predeterminat tota la informació que no està involucrada en el procediment oficial de «reinici» de navegador.

Les instruccions són vàlides per a totes les versions de Windows, OS X i també per a dispositius Android.

Índex

Com reiniciar Firefox en PC

Si vols reiniciar Firefox en la seva Pc tot el que ha de fer és pressionar la icona situat en la cantonada superior dreta (les tres línies horitzontals), seleccionar el signe d'interrogació des del menú que apareix i fer clic en l'element Solució de problemes.

S'obrirà una pàgina amb tota la informació sobre el seu sistema i un botó, restablir Firefox, Ubicat a la part superior dreta. Feu clic en aquest botó i confirmi la seva voluntat de restaurar Firefox a la configuració de fàbrica per completar l'operació.

En uns segons, el navegador es reiniciarà i serà gairebé com a nou: les extensions, els temes i els motors de cerca s'eliminaran (o tornaran a l'estat predeterminat) i podrà començar a utilitzar el programa novament sense trobar errors.

¿També desitja desfer-se dels marcadors, l'historial, les galetes i tots els altres elements que la restauració del Firefox no elimina? No hi ha problema.

Feu clic a la icona a la part superior dreta i selecciona l'element Preferències / Opcions des del menú que apareix.

A la pestanya que s'obre, selecciona privacitat des de la barra lateral esquerra. Després feu clic a l'element esborrar la història recent i expandeix el menú desplegable DETALLS present a la finestra que s'obre.

Després posi la marca de verificació al costat de tots els elements en el quadre que apareix ( historial de navegació i descàrrega, galeta, cache etc.), estableixi l'opció tots des del menú situat a la part superior dreta i pressiona el botó Cancel ara per completar l'operació.

També hi ha una manera de restablir Firefox a la configuració per defecte sense eliminar les seves dades. Em refereixo a la possibilitat de crear un nou perfil al navegador (sense extensions, historial i qualsevol altra cosa) per utilitzar alternativament a l'actual, que per tant roman disponible en cas de dubtes.

Per crear un nou perfil a Firefox, ha d'obrir el panell executar ... (premi Wn + R en l' teclat de PC) i donar la comanda "C:Program Files (x86)Mozilla Firefoxfirefox.exe" –p.

A la finestra que s'obre, després feu clic al botó Crea un perfil, pressiona Següent, Assigni un nom a el perfil i feu clic a final.

Quan es completi l'operació, seleccioneu el nou perfil d'usuari que acaba de crear, premeu el botó llançar Firefox i gaudeix de la teva nova «identitat» a Firefox.

En cas de dubtes, per restaurar el perfil anterior ha de donar l'ordre esmentat anteriorment en executar..., després de la qual cosa ha de seleccionar el seu antic perfil d'usuari de la finestra que s'obre i fer clic al botó llançar Firefox.

Si teniu una Mac, Per accedir a l'administrador de perfils del Firefox necessita obrir el terminal (Ubicat a la carpeta més de l'Launchpad) i donar la comanda /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox-bin -p en l'últim.

La resta de l'procediment és idèntic al que s'acaba de dir per als sistemes basats en Windows.

nota : Després de restaurar Firefox amb el botó «Restablir Firefox», apareix una carpeta anomenada «Dades anteriors del Firefox» a l'escriptori que conté totes les dades eliminats pel navegador.

Per a restaurar aquesta informació, aneu a menú ? > Risoluzione dei problemi Firefox, feu clic al botó «Mostra carpeta» i copieu tots els fitxers d' còpia de seguretat a la carpeta per al seu perfil d'usuari. Més informació aquí ..

Com restablir Firefox a telèfons mòbils

¿Desitjar reiniciar Firefox en el seu telèfon mòbil Android? No hi ha problema.

Encara que la versió mòbil de el navegador Mozilla no inclou una funció per restaurar la informació, pot solucionar fàcilment el problema utilitzant el panell d'administració de l'aplicació.

Per comprendre millor a què em refereixo, aneu a menú ajustos Android (la icona d'ajustos ubicat a la pantalla amb totes les aplicacions instal·lades al dispositiu) i seleccioneu l'element App / Aplicacions.

A la pantalla que s'obre, seleccioneu la icona de Firefox, Pressiona el botó esborrar dades >   acceptar a l'advertència que apareix a la pantalla i ja està.

El teu navegador no «recordarà» res: historial, motors de cerca, la memòria cau, etc. tots seran restaurats a l'estat de fàbrica.

Si desitja adoptar una solució una mica menys dràstica, pot anar a menú Configuracions> Privadesa Firefox i pressiona el botó eliminar ara per esborrar només l'historial, les recerques, la memòria cau, les dades d'accés i altra informació variada (amb la possibilitat de seleccionar o anul·lar la selecció de les dades que més li interessin).