Com reiniciar el iPhone XR

Acabes de tornar de la botiga amb un iPhone XR completament nou, està començant a familiaritzar-se amb les seves característiques més importants, però encara no ha descobert com reiniciar-lo. llavors vas obrir google, Vas buscar informació sobre el tema i vas acabar aquí, al meu guia, esperant trobar una resposta a la teva pregunta. Així és exactament com són les coses, oi? Llavors em complau anunciar que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

De fet, en el tutorial d'avui t'explicaré en detall com reiniciar iPhone XR actuant tant a través dels botons físics als costats de el dispositiu com a través de funcions especials de programari, que l'ajudaran a aconseguir el seu objectiu en cas que els botons físics ja no funcionin correctament. A més, en nom de l'exhaustivitat de la informació, et mostraré alguns trucs que pots posar en pràctica en cas que el teu smartphone es congeli o deixi d'encendre.

¿Després? Què fas encara aquí parat? Vols aprendre a reiniciar el teu iPhone XR o no? Perfecte, després llegeixi i posi en pràctica les breus instruccions a continuació. T'asseguro que et portarà molt poc temps i que els resultats et satisfaran a el 100%. Dit això, no em queda res per fer, excepte desitjar-li una bona lectura i ... bon reinici!

  • Combinació de tecles per reiniciar iPhone XR
  • Com reiniciar l'iPhone XR des de la configuració de iOS
  • Com reiniciar l'iPhone XR congelat
  • Com reiniciar l'iPhone XR sense un botó
  • Com reiniciar l'iPhone XR que ja no s'encén
  • En cas de dubtes o problemes

Combinació de tecles per reiniciar iPhone XR

Quan Apple va decidir treure l'icònic botó d'inici de els seus telèfons mòbils, amb el llançament de l' iPhone X i després de l' iPhone XS, XS Max i XR, també va repensar alguns procediments, com els d'apagar i reiniciar el dispositiu. La combinació de tecles necessària per apagar l'iPhone XR i reiniciar és, per tant, diferent de la necessària per apagar i reiniciar models anteriors de l' telèfon mòbil d'Apple.

Per ser precisos, per a reiniciar iPhone XR, Ha de mantenir premut simultàniament el botó d'encesa, Ubicat al costat dret de l'dispositiu, i un dels dos tecles de volum, Col·locat, en canvi, a la banda esquerra de el cos. Després d'això, notarà l'aparició a la pantalla d'una palanca amb la redacció Fes lliscar per apagar.

Ara només has de deixar anar els botons físics i lliscar d'esquerra a dreta a la palanca abans esmentada, per poder apagar l'iPhone per complet. Quan no apareix cap símbol a la pantalla de telèfon, pot tornar a engegar pressionant i mantenint pressionada la tecla botó d'encesa lateral.

A la pantalla apareixerà el logotip de l'Apple mossegada i es carregarà el sistema operatiu de l'iPhone (iOS). A continuació, només has d'ingressar a l' codi de desbloqueig telèfon mòbil (si està actiu) i qualsevol PIN de SI inserit i pot tornar a fer servir el seu iPhone XR.

En cas que no vulguis ingressar codis per desbloquejar iPhone XR, et recomano que consultis els meus guies sobre com desbloquejar iPhone sense codi i com treure el PIN de la SIM.

Com reiniciar l'iPhone XR des de la configuració de iOS

El sistema operatiu de l'iPhone, iOS, té nombroses funcions, inclosa una que li permet apagar el telèfon mòbil actuant només a través del programari.

Per aprofitar aquesta possibilitat, has de dirigir-te a la pantalla principal de l'iPhone XR i pressionar la icona de configuracions (El que té l'equip). Un cop fet això, seleccioneu l'element General, Desplaceu-vos cap avall a la pàgina i toqueu l'element apagar.

En aquest punt, la palanca apareixerà a la pantalla. Fes lliscar per apagar i només hauràs de lliscar el dit d'esquerra a dreta en aquest últim, per apagar completament el telèfon intel·ligent.

A continuació, per tornar a encendre l'iPhone XR, haurà de mantenir pressionat el botó d'encesa, Que es troba al costat dret de el cos, i esperi a que s'iniciï el sistema operatiu. Més tard, si ho activa, cal presentar la codi de desbloqueig i el PIN de SIM.

Com reiniciar l'iPhone XR congelat

Alguns usuaris s'han trobat incapaços d'usar el seu iPhone XR, ja que semblava estar bloquejat: un veritable avorriment que, però, es pot resoldre ràpidament. ¿Com? Reinici forçós de el dispositiu.

Per continuar, premeu i deixeu ràpidament la tecla volum +, Llavors això volum - i finalment, mantingui el botó d'encesa lateral. Si tot s'ha fet correctament, apareixerà el logo de l'Apple mossegada a la pantalla i el telèfon es reiniciarà.

Com reiniciar l'iPhone XR sense un botó

L'únic mètode per realitzar un reinici real de l'iPhone XR (sense haver d'apagar i tornar a encendre manualment el telèfon intel·ligent) és aprofitar Toc d'assistència : Funció d'accessibilitat que permet simular la pressió d'algunes tecles físiques i recuperar diferents ordres a través d'icones a la pantalla.

Per usar-lo, aneu a la pantalla d'inici de iOS i pressioni la icona de configuracions (El que té l'equip). Després d'això, toqueu l'element General, puja Accessibilitat> AssistiveTouch i activi la palanca per aquesta funció.

Apareix la pantalla icona de cercle blanc : Pressioni, per tant, sobre ell, després sobre l'element dispositiu i, finalment, en opcions Un altre es reiniciar, Dues vegades seguides.

L'iPhone s'apagarà i després s'iniciarà immediatament després. Li recordo que en el moment de l'arrencada és possible que se li demani que escrigui codi de desbloqueig es PIN de SIM. Més tard, en el cas que vulguis desactivar Toc d'assistència, Torna a menú Configuració> General> Accessibilitat i pujar APAGAT la palanca per a la funció en qüestió.

Com reiniciar l'iPhone XR que ja no s'encén

En alguns casos, l'iPhone XR pot ja no encens : Les causes de el problema poden ser moltes però, abans de donar-li al teu «iPhone per" a "condemnat», intenta implementar algunes precaucions.

Primer, intenti connectar el seu telèfon mòbil a XNUMX:XNUMX font d'alimentació i manteniu connectat fins per una hora. Si el problema amb el seu telèfon estava relacionat amb una bateria baixa, això podrà resoldre-ho.

En el desafortunat cas que aquest mètode no funcioni, només ha de continuar amb el que es descriu en el següent capítol, comunicant-se amb el suport d'Apple.

En cas de dubtes o problemes

Com es diu? Has seguit les meves instruccions a l'detall però no has pogut reiniciar el teu iPhone XR i ni tan sols el procediment forçat i el reinici t'han estat de molta ajuda? En aquest cas, tot el que ha de fer és posar-se en contacte amb el suport d'Apple.

Hi ha diversos mètodes per posar-se en contacte amb els experts de l'empresa de Cupertino, però el meu consell és que portis el teu smartphone a un dels molts botiga Apple o en els centres autoritzats d'Apple a Itàlia, per tal de rebre assistència immediata i simplificar el procés d'anàlisi de l'estat de l'iPhone XR.

En cas que no sàpiga on trobar una apple Store, Només necessita connectar-se a la pàgina web oficial d'Apple i fer una ullada a on es troben les diferents botigues. En cas que vulgui contactar amb un Centre autoritzat d'Apple, Necessàriament hauràs de buscar el lloc web oficial de la mateixa, com a R-Store, i també en aquest cas buscar el centre més proper a tu utilitzant el mapa disponible.

En qualsevol cas, et convido a que t'ho portis telèfon intel·ligent, Per embalatge de venda original (Accessoris inclosos) i un comprovant de compra, Perquè els experts d'Apple tinguin la major quantitat d'informació possible a la seva disposició. En cas que desitgi obtenir més informació, el convido a fer una ullada a la pàgina de consells de la companyia de Cupertino per preparar l'iPhone XR per a la seva reparació.

Si realment no pots anar a una Apple Store a persona, la meva invitació és a aprofitar la assistència per missatgeria. En aquest cas, però, haurà de prendre el Despeses d'enviament. Per fer això, tot el que ha de fer és connectar-se a el lloc oficial de suport d'Apple, tocar la icona iPhone i seleccioneu una de les opcions que se li proposen en pantalla per indicar el problema en funció de el qual ja no pot apagar el seu iPhone XR (ex. Reparació i dany físic> Incapacitat per encendre ).

Llavors només has de pressionar el botó Enviar per reparació i segueixi el procediment que se li indiqui per completar l'operació.

Si, per contra, desitja posar-se en contacte directament amb els experts d'Apple per demanar un aclariment, hi ha diverses formes de fer-ho.

  • per telèfon - Truqui a l'número gratuït 800 915 904 i seguiu les instruccions de la guia de veu. La trucada és gratuïta i el nombre està actiu de dilluns a divendres de 08:00 a 19:45.
  • xerrada En alguns casos, el lloc web de suport oficial d'Apple també proporciona un xat en viu per parlar amb un operador. Normalment, els temps d'espera no són molt llargs, segons indica Apple.
  • Aplicació de suport d'Apple - descarregui l'aplicació de suport d'Apple en iPhone o iPad, Iníciela, connecteu-vos al seu ID d'Apple, seleccioni el seu iPhone de la llista de dispositius per als que desitja obtenir ajuda en la secció Obtenir suport i veureu una llista que conté nombrosos elements: premeu el que li interessi i seguiu les instruccions en pantalla.
  • Twitter - Visiteu el compte verificat @AppleSupport més i enviï un missatge privat indicant els problemes que va trobar (en anglès). En poc temps, hauria de rebre una resposta.

Per a més informació sobre el suport, el convido a fer una ullada al meu guia sobre com comunicar-se amb Apple. També et recordo que si has assegurat teu iPhone XR amb AppleCare +, El sistema d'assegurances de l'empresa de Cupertino, també tens cobertura contra danys accidentals, el que et permet tenir dues reparacions a preu reduït. En el cas que encara no hagis aprofitat aquesta possibilitat, et recomano per tant que consultis si havies realitzat aquesta cobertura en el moment de la compra. Per a més informació sobre AppleCare +, els convido a consultar el meu guia sobre el tema.

Parlant, en canvi, de l' garantia estàndard, Aquest últim té una durada de dos anys, dels quals un any ho paga Apple i un any el paga el minorista de el telèfon (que pot ser la pròpia Apple, si va comprar l'iPhone XR en una Apple Store o al lloc web de Apple). En aquest cas, però, no es proporciona cobertura contra danys accidentals. Per a tots els detalls de l'estoig, et recomano que facis un cop d'ull al meu tutorial sobre com verificar la garantia de l'iPhone.