Hi ha un límit per a tot, i avui aquest límit ha excedit el seu PC. De fet, per ser precisos, ell és el teu bon vell Windows XP que ha anat més enllà de tots els límits: entre errors, alentiments i diversos problemes ha arruïnat la seva jornada laboral completa. Ha arribat el moment de prendre mesures i tornar a posar-lo en línia instal·lant novament en la Pc.

Com es diu No té temps per formatar el disc dur de la seva Pc? I qui va parlar sobre el format? Avui vull explicar-te com reinstal·lar Windows XP en la mateixa unitat en què està instal·lat el XP «defectuós», per tenir immediatament un sistema 100% funcional sense haver d'esborrar totes les dades o esperar els llargs temps d'un format. Llavors, estàs preparat per a saber com fer-ho?

Abans de veure com reinstal·lar Windows XP, Sàpiga que abans de dur a terme aquest tipus d'operació sempre és millor guardar una còpia de seguretat de les seves dades. Llavors, si encara no ho ha fet, prengui alguns DVD en blanc o (millor encara) XNUMX disc dur extern i aboqui tots els seus documents, fotos, música, Vídeos i tots els altres arxius que no té la intenció de perdre en el cas alguna cosa va sortir malament. Si vols algun consell sobre com fer una còpia de seguretat, també consulteu la guia sobre el tema que vaig fer fa algun temps.

Una vegada que les seves dades estiguin segurs, estarà a punt per prendre mesures. Després inseriu el disc d'instal·lació de Windows XP a la unitat de CD / DVD del seu PC i torna a arrencar el sistema. Quan la PC s'encén de nou, espereu que l'escriptura aparegui a la pantalla premeu qualsevol tecla per iniciar des del CD-ROM ... i premeu qualsevol tecla en el teclat del seu PC per iniciar el procediment d'instal·lació de Windows XP.

Després d'uns segons de càrrega, apareixerà una pantalla blava que es fent fosc durant uns segons abans de mostrar el procediment d'instal·lació real de Windows amb la selecció de la unitat en què (re) instal·lar el sistema. Si no apareix cap missatge quan inicia el seu PC i Windows s'inicia normalment, ha de configurar correctament la seqüència d'inici del seu PC. Pot esbrinar com fer-ho llegint el meu guia sobre la configuració del BIOS.

Si tot va sortir bé, en aquest punt hauria d'estar davant de la pantalla amb la selecció de la partició en la qual reinstal·lar Windows XP. El més probable és que només hi hagi un (p. Ex. Partició 1 (NTFS) ), Després col·loqui sobre ell i premeu el botó seus el teclat dues vegades seguides per seleccionar-lo i deixar el sistema d'arxius actual intacte (D'aquesta manera, la unitat no està formatada).

En aquest punt, tot el que ha de fer és esperar la còpia dels primers arxius de Windows XP en el disc dur de l'ordinador. El procediment porta uns minuts, després de la qual cosa la Pc es reinicia sola i reprèn la instal·lació de l' sistema operatiu amb un disseny gràfic lleugerament més refinat. En aquest moment, quan apareix el missatge a l'inici Premeu qualsevol tecla per iniciar des del CD-ROM ... no has de pressionar cap tecla.

La segona fase de la instal·lació de Windows XP només requereix un parell d'intervencions de l'usuari (per a la configuració de la zona horària i la de la xarxa) i dura aproximadament trenta minuts. A la fi de l'procediment, la Pc es reiniciarà i vostè tindrà accés a l'procediment de configuració inicial de Windows XP per configurar el compte d'usuari, les opcions de seguretat, etc.

Ara, només ha de reinstal els controladors i programes que tenia abans a l'ordinador i copiar les dades que havia guardat anteriorment. De fet, les dades han de mantenir-se dins de la carpeta C: Windows.old juntament amb tots els altres arxius de l'antiga instal·lació de Windows.

Si desitja alliberar espai en disc, pot eliminar lliurement la carpeta Windows.old manualment o mitjançant l'opció apropiada en la utilitat de Neteja de disc.