Com reparar virus que converteixen documents en accessos directes.   Aquest tutorial us mostrarà com reparar el seu dispositiu quan un virus converteix els seus documents en accessos directes. Primer, ha d'eliminar les restes de virus que poden quedar. Després, ha de procedir a un petit procés que ara hi farem explicar.

Com reparar virus que converteixen documents en accessos directes pas a pas

  1. Eliminar el virus amb un antivirus, Passant el escàner del programari i eliminant-.
  2. En l'indicador de DOS, escriviu:
cd    
dir *

La comanda anterior mostrarà les carpetes. Notaràs que alguns s'han anat. Els desapareguts es van convertir en dreceres falsos. En aquests casos, escriviu:

dir * .LNK [Enter], dir * .scr [Enter]

Les dreceres falses tenen els mateixos noms que les seves carpetes. Escrigui i esborri les dreceres falsos escrivint:

de l'* .LNK [Enter]

,

de l'* .scr [Enter]

 

Ara només elimina els atributs S y H carpetes escrivint:

attrib -s -h [Enter]

.

Pot passar que la comanda «Attrib *. * -S -h [Enter] » no funcioni. En aquest cas, haurà d'eliminar l'atribut de les carpetes una per una.

Si la solució anterior no resol el cas, feu clic dret en l'accés directe i seleccioneu propietats > dreceres. Notarà que el destí de l'arxiu està en el nom incorrecte, és a dir, el nom de l'virus és el primer. Ha de eliminar i deixar el nom de ruta correcte.

Una altra possible solució per resoldre aquest problema és col·locar un / S / D a l'inici de la comanda. Això detectarà tots els arxius i carpetes que tingui en l'arrel. Això és útil quan té arxius a la unitat flash. exemple:

F:> attrib / S / D -s -h

.

Les dades no desapareixen, només estan ocults. El virus canvia el permís dels arxius a Arxiu de sistema ocult. És per això que no és suficient desactivar el Mostra fitxers ocults, Ha de desactivar l'opció Amaga arxius ocults de sistema.

També ha de netejar la seva disc dur extern amb antivirus i fer una anàlisi en línia.