Com resoldre trencaclosques caixa de música en Resident Evil Village. Trobaràs aquest trencaclosques a la Casa Beneviento als afores del llogaret. En ella es troba Dóna Beneviento líder de la família i antagonista principal de Resident Evil: Village, ja que va segrestar la la filla d'Ethan. Tot en aquesta casa gira a una sèrie de trencaclosques més o menys senzills de completar. A continuació, t'expliquem com resoldre trencaclosques caixa de música en Resident Evil Village un dels enigmes que pot resultar més complicat.

Aquest títol es caracteritza per la presència de diversos puzles, en aquestes guies pots trobar ajuda i trucs per superar-los on són les cabres Resident Evil Villageyon són les 5 campanes Resident Evil Village.

Com resoldre trencaclosques caixa de música en Resident Evil Village, guia completa

En Resident Evil Village, descobriràs nombrosos trencaclosques per resoldre aquests sempre necessitaràs una mica de temps per trobar la solució i avançar en la història.

Un d'ells està vinculat a una caixa de música que trobarem a l'inici de el joc, a la casa d'Ethan i Mia Winters, i «reutilitzada» en una etapa posterior.

Resident Evil 8 Village: Trencaclosques caixa de música a la casa de Beneviento

La caixa de música és un objecte molt estimat per Ethan i Winters, ja que va ser un regal de la seva àvia amb motiu de les seves noces. Aquest element passa en dues fases diferents en Resident Evil Village:

  1. La primera a l'inici de la història, mentre acompanyem a Rose, per poder escoltar la dolça melodia.
  2. En el segon cas, però, haurem d'assegurar-nos alinear tots els cilindres que el componen per obtenir una recompensa especial.

resoldre trencaclosques caixa musical en Resident Evil Village

Primer, has de separar la cama esquerra del canell situada a l'habitació del canell. Un cop hagis fet això, obtindreu una clau que després hauràs de fer servir amb la caixa de música. Quan obtingut això has de col·locar els cilindres de la manera correcta. Aquest és l'ordre a seguir, tenint en compte que ho has mogut cap dels cilindres (la numeració va d'esquerra a dreta, on 1 és el més a l'esquerra i 5 és el més a la dreta):

  • El cilindre a la ranura 2 s'ha de col·locar a la ranura 1
  • El cilindre de la ranura 4 entra a la ranura 2
  • El cilindre a la ranura 3 s'ha de col·locar a la ranura 5
  • El cilindre de la ranura 4 entra a la ranura 3

Trencaclosques caixa de música a la casa de Beneviento

Un cop hagueu col·locat els cilindres, Hauràs de fer servir la clau recuperada anteriorment per iniciar una música. A el fer-ho, obtindràs les pinces amb les que posteriorment podràs completar el trencaclosques de l'projector, també situat a la Casa Beneviento.

Amb això, acaba la nostra guia com resoldre trencaclosques caixa de música en Resident Evil Village esperem que t'hagi estat útil, et recordem que en pots consultar més guies amb trucs com derrotar filles de Lady Dimitrescu en Resident Evil Village.