Com ressaltar PDF a iPad. Des que vas comprar XNUMX iPad, Ha reorganitzat el seu mètode d'estudi descarregant totes les notes i llibres de text a la tauleta? Si ara vol descarregar una aplicació per escriure notes i ressaltar els apunts més importants en els PDF que utilitzeu per estudiar, és a la guia adequada.

En els següents paràgrafs, explicaré en detall com ressaltar PDF a iPad  i què app són les millors per fer tot això i més.

Com ressaltar PDF en iPad amb app

En iPad és possible usar aplicacions integrades «estàndard» en iOS per ressaltar PDF.

Dossier

Si el seu iPad s'actualitza a iOS 11 (o posterior), pot obrir i ressaltar PDF usant File, una aplicació desenvolupada pel gegant de Cupertino que facilita l'administració i organització d'arxius guardats localment i aquells guardats en serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles.

Gràcies a la perfecta integració amb iCloud, es pot accedir als documents guardats en arxius des de tots els dispositius associats amb la mateixa ID d'Apple utilitzada en l'iPad.

Per obrir un PDF usant File, pressiona a Navega i obre la carpeta que el conté o pressiona a recent si voleu editar un arxiu obert recentment.

Si voleu importar un arxiu PDF (Per exemple, des de Safari o una aplicació de missatgeria), després d'obrir-lo i prémer el botó compartir, només heu de seleccionar l'opció Desar a File.

Un cop hagueu importat un arxiu PDF, per editar-lo, ha de pressionar la icona de l' llapis situat en la cantonada superior dreta i després premeu la icona de l' retolador situat a la part inferior esquerra.

Seleccioneu, després la variant de color que prefereixi de la paleta col·locada a la dreta (si ho desitja, pot triar un color personalitzat al menú que s'obre prement el botó bola de color ) I ressalta el text dins d'el document.

Si voleu eliminar un ressaltat fet, toqueu la icona esborrar i passa a les àrees en qüestió. En acabar d'editar el PDF, premi l'element final situat a la part superior esquerra i llest.

Books (Llibres)

Fins i tot l'aplicació llibres (anomenat iBooks fins iOS 11 i macOS 10.13 High Serra) És una solució vàlida per ressaltar documents PDF a iPad.

A més de l'aplicació File, fins i tot Llibres s'integra perfectament amb iCloud i, per tant, la importació d'un PDF en aquest últim el trobareu sincronitzat automàticament en tots els dispositius associats amb el seu ID d'Apple.

Importa i editar un PDF en Book és tan fàcil com beure un got d'aigua. Després d'obrir un arxiu d'aquest tipus en qualsevol altra aplicació, simplement premeu el botó compartir en aquest últim i seleccioni l'opció Copia en llibres o Obert en llibres (Segons el cas).

Per modificar el PDF, ha de pressionar el símbol d'un llapis situat a la part superior dreta i premeu la icona de l' retolador situat a la part inferior esquerra. Tria el color que voleu utilitzar per ressaltar el text tocant relatiu bola blanca. Si voleu utilitzar un color diferent als disponibles per defecte, toqueu una bola de color i seleccioneu la variant de color que prefereixi.

Si voleu eliminar un ressaltat fet, en lloc de pressionar esborrar / eliminar i passar a les àrees que t'interessen. Quan acaba, pressiona l'article. final situat a la part superior esquerra.

Aplicacions de tercers per ressaltar PDF a iPad

Les solucions que li vaig esmentar anteriorment no són del seu grat i li agradaria provar algunes aplicació de tercers per a ressaltar PDF a iPad ? Feu un cop d'ull a les solucions a continuació: segurament trobareu algunes que siguin adequades per a vostè.

Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader És una de les millors aplicacions per llegir i editar arxius PDF en iPad. La seva interfície simple i mínima, en perfecte estil iOS, fa que sigui realment fàcil d'utilitzar. Destaco la seva disponibilitat també per Android i la presència de la seva contrapart d'escriptori, disponible per a Windows i MacOS.

Després d'instal·lar i iniciar Adobe Acrobat Reader en el seu iPad, premeu el botó seguit (Dues vegades seguides) i seguiu les instruccions en pantalla per familiaritzar-se amb l'aplicació seguint el breu tutorial que s'ofereix en el seu primer llançament (alternativament, pot ometre-pressionant el botó x ).

Després premeu el botó expedient col·locar a la part inferior, tocar l'element En aquest iPad, document Cloud o Altres rutes i seleccioneu el fitxer que voleu editar. Alternativament, per a importar un PDF a l'aplicació després d'obrir-lo en Safari, Arxiu, etc., pressiona el símbol per compartir i toca l'element Obrir en Foxit PDF o Copiar a PDF d'Foxit.

Després d'obrir l'arxiu que li interessa, mantingui pressionat en un punt de el document on vol començar a ressaltar i utilitzeu els cursors que apareixen a la pantalla per seleccionar el text.

Per suprimir un ressaltat fet, toqueu el text ressaltat i premeu la icona d'un cubell de les escombraries present en el quadre que apareix a la cantonada superior dreta. Des del mateix quadre, també pot canviar el color de l'ressaltat prement el botó corresponent bola de color i seleccioneu la variant de color que més li agradi. Tots els canvis realitzats al PDF es guardaran automàticament.

Foxit MobilePDF

Una altra aplicació que li suggereixo que intenti PDF a iPad és Foxit MobilePDF.

Alguna vegada has sentit a parlar? És la versió mòbil de l'famós lector d'arxius PDF per PC. La versió d'Android també està disponible. Permetin-me explicar com fer servir aquesta aplicació gratuïta per ressaltar PDF en el seu tableta Apple.

Després d'instal·lar i iniciar Foxit MobilePDF en el seu iPad, import un PDF a l'aplicació: per fer-ho, després d'obrir un PDF (per exemple, en Safari, Arxiu, etc.), premeu el símbol de compartir i toca l'element Obrir en Foxit PDF o Copiar a PDF d'Foxit.

Després d'iniciar Foxit, pressiona el botó (≡) ubicat a la pantalla principal, feu clic sobre els elements documents, recent o (cloud (Segons la posició en què es troba el document que li interessa) i seleccioneu el fitxer que voleu modificar.

A la fi de la importació, per ressaltar el PDF, mantingui pressionat en un punt de el document on vol començar a ressaltar i utilitzeu els cursors que apareixen a la pantalla per seleccionar el text.

 Per canviar el ressaltat, toqueu, premi l'element aparença i seleccioneu el color i l'opacitat de l'resaltador al menú apropiat. Per eliminar-lo, al seu lloc, toca el ressaltat fet i pressiona l'element Eliminar des del menú que s'obre. Tots els canvis realitzats al PDF es guardaran automàticament.

Més aplicacions per ressaltar PDF a iPad

Òbviament hi ha moltes altres aplicacions per ressaltar PDF :

  • Xodo PDF - aquesta aplicació gratuïta (també disponible per a Android) li permet administrar i editar fàcilment arxius PDF i s'integra perfectament amb tots els principals serveis d'emmagatzematge en el núvol.

 

  • Re-edita PDF Expert - És un dels millors lectors de PDF per iOS, que li permet veure i editar arxius utilitzant diverses eines dissenyades per a ser utilitzades per professionals. Costa 10,99 euros.

 

  • Readdle documents - és un gestor de fitxers gratuït creat pels mateixos desenvolupadors PDF Expert, de què et vaig parlar fa un moment (la interfície de les dues aplicacions és gairebé idèntica). Li permet administrar i modificar diversos tipus d'arxius, inclosos arxius PDF, d'una manera extremadament simple i intuïtiva.